Ted jen jak je delit?
  Ted jen jak je delit?   

my config
 my config

Ale jinak s nez humorem se situace v politice dneska brat neda, nebot vsechny ostatni nahledy na ni zpusobuji jen silne choutky jit ty kriply vystrilet...
 Ale jinak s nez humorem se situace v politice dneska brat neda, nebot vsechny ostatni nahledy na ni zpusobuji jen silne choutky jit ty kriply vystrilet...   

my config
 my config

)
 )

a ods.
 a ods.

Já letos volit rozhodně nejdu...v téhle zemi to nemá cenu...každej si hrabe jenom na svůj píšeček.Všechno je to jedna pakáž a jedno jestli to je ODS,ČSSD,KDU-ČSL,US,KSČM...
 Já letos volit rozhodně nejdu...v téhle zemi to nemá cenu...každej si hrabe jenom na svůj píšeček.Všechno je to jedna pakáž a jedno jestli to je ODS,ČSSD,KDU-ČSL,US,KSČM...
 ),když i přesto podnikají a působí v jiných oblastech.O doživotní imunitě ani nemluvím (teď už se to snad změní).
 ),když i přesto podnikají a působí v jiných oblastech.O doživotní imunitě ani nemluvím (teď už se to snad změní).

((
((

K Zeleným jsem se již vyjádřil...nejsou ani schopní tvrdit po dobu jednoho pořadu jednu stejnou věc... Jinak ODS (jak již psal Beat) byla u moci dost dlouho a taky se moc nepředvedla.
 K Zeleným jsem se již vyjádřil...nejsou ani schopní tvrdit po dobu jednoho pořadu jednu stejnou věc... Jinak ODS (jak již psal Beat) byla u moci dost dlouho a taky se moc nepředvedla.

a kus vedle udělal travnatý parkoviště
 a kus vedle udělal travnatý parkoviště   holt si tu zeleň do města netaháme) a ještě byl na N@vě jako starosta, co pomáhá svým dělnímkům kopat ty díry na stromy (takový červený košťata, teda duby... mmch dělník, co stál nad nim si stěžoval, že maj tupý krumpáče
 holt si tu zeleň do města netaháme) a ještě byl na N@vě jako starosta, co pomáhá svým dělnímkům kopat ty díry na stromy (takový červený košťata, teda duby... mmch dělník, co stál nad nim si stěžoval, že maj tupý krumpáče  )
 )

((
((

((
((

Tohohle maníka nemám ráth.
 Tohohle maníka nemám ráth.  

že by cenzura?
 že by cenzura?   

)
 )

http://webtv.idnes.cz/?relation=060821122024739
 http://webtv.idnes.cz/?relation=060821122024739

se mnou to sekne uz v 65ti
 se mnou to sekne uz v 65ti   

(Jo ty si myslíš, že jsem jeho sympatizant?
 (Jo ty si myslíš, že jsem jeho sympatizant?  )
 )

), rozumnými názory, motivovanými prestiží a ne finančně. Jenomže poslanci a ministři poslední zbytky vážnosti dávno pohřbili špínou, korupcí, špatnými rozhodnutími, liknavostí a podobně. Takže nikdo jiný než prospěcháři se do politiky dvakrát nehrne...
 ), rozumnými názory, motivovanými prestiží a ne finančně. Jenomže poslanci a ministři poslední zbytky vážnosti dávno pohřbili špínou, korupcí, špatnými rozhodnutími, liknavostí a podobně. Takže nikdo jiný než prospěcháři se do politiky dvakrát nehrne...  

sry, mě ten tvůj příspěvek hrozně pobavil(ale fakt)...
  sry, mě ten tvůj příspěvek hrozně pobavil(ale fakt)... 

To, že je pravice pro bohatší skupinu obyvatel a levice zase pro chudší (tedy nikoliv s nižším vzděláním, jak píše BEZY), je dáno jejich sociálními programy. Nemluvím o ODS a ČSSD, ale o celosvětovém politickém spektru. ODS ve volbách skutečně nezaznamenala jasnou výhru. Pokud by tomu tak bylo, tak ČSSD dávno skončila a byl by klid. Jednotnost při hlasování není dána přáními jednotlivců, ale volebními programy a směrnicemi strany. Nebo si myslíš, že v ODS je tomu jinak, než u socanů? Nebuď naivní. Jen by mě zajímalo, kdo Ti dal tu politickou přípravu?
 To, že je pravice pro bohatší skupinu obyvatel a levice zase pro chudší (tedy nikoliv s nižším vzděláním, jak píše BEZY), je dáno jejich sociálními programy. Nemluvím o ODS a ČSSD, ale o celosvětovém politickém spektru. ODS ve volbách skutečně nezaznamenala jasnou výhru. Pokud by tomu tak bylo, tak ČSSD dávno skončila a byl by klid. Jednotnost při hlasování není dána přáními jednotlivců, ale volebními programy a směrnicemi strany. Nebo si myslíš, že v ODS je tomu jinak, než u socanů? Nebuď naivní. Jen by mě zajímalo, kdo Ti dal tu politickou přípravu?  

((
((

Btw.. máma do té práce nastoupila před dvěma lety, do té doby jsme na tom byli jako ty
 Btw.. máma do té práce nastoupila před dvěma lety, do té doby jsme na tom byli jako ty  ...
... 

aspoň že tam bude Kalousek. Ten je aspoň z "oboru"!
  aspoň že tam bude Kalousek. Ten je aspoň z "oboru"!

((
((

Přece se soudruzi nebudou navzájem zavírat! Že!
  Přece se soudruzi nebudou navzájem zavírat! Že!

((
((

((
((

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

Babiš aspoň uměl levárny
 Babiš aspoň uměl levárny