Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Nasnášíme politiky

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
Olesh (0)
Myš
Myš

10 000,- VK

Nasnášíme politiky

Zasláno: st 3. srpen 2005 18:18
Všechno je to banda nenažraných prasat, kteří si hrabou jen pro sebe a prosperita státu jim je někde...
Pivo, tchýně, uzené nejlepší jsou studené.

DavidT (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 375,- VK

Re: Nasnášíme politiky

Zasláno: st 3. srpen 2005 21:45
Dobrej postřeh Mr. Green . To už ale vim dávno.

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 4. srpen 2005 10:46
Tahle země potřebuje úplně jinou politiku....

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 4. srpen 2005 10:49
A cotakhle s VSN udělat politickou stranu a změnit to tady Very Happy
on les aura!

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 4. srpen 2005 10:54
Zajímavá úvaha, členů už je celkem dost Laughing

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK

Zasláno: so 20. srpen 2005 23:09
Olesh napsal:
Všechno je to banda nenažraných prasat, kteří si hrabou jen pro sebe a prosperita státu jim je někde...

Co třeba u voleb vybírat jiné politické strany, než jenom nadávat? Not Talking

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 21. srpen 2005 01:05
Správně. Většina lidí ani nejde k volbám a pak kritizuje... Tak k nim snad jdu a volim nejmenší zlo!
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: ne 21. srpen 2005 06:14
Pánové dokud se nedočkáme něčeho podobného jako je sněmovna lordů v Anglii To znamená Sedět tam si považuji za čest. Jsem finančně zajišten. Čestnou funkci vykonávám pro svůj národ. Nemůžeme si nikdy bejt jistý z jakých dovodů dotyčný zahřává židli v to či omom zákonodárném sboru. Konec konců činnost vykázanou mají. Týden schvalují zákon, měsíc jim trvá než přídou na to že schválili totální kravinu na kterou by ste svým selským mozkem určitě nepřišli. Další týden tu kravinu ruší. Nakonec se ještě pochválí jak sou moudří že to udělaly. No 40 let to tu fungovalo já na bráchu brácha na mě. Proč by to nemělo být dál.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: čt 6. říjen 2005 08:17
otesánek napsal:
Pánové dokud se nedočkáme něčeho podobného jako je sněmovna lordů v Anglii To znamená Sedět tam si považuji za čest. Jsem finančně zajišten. Čestnou funkci vykonávám pro svůj národ

Až budeme mít parlament 400 let jako v Anglii, možná se toho taky dočkáme.

citace:
No 40 let to tu fungovalo já na bráchu brácha na mě. Proč by to nemělo být dál.

Protože teď je na každém z nás, aby při vobách nedal hlas stranám a lidem kteří toto praktikují. Jenom na nás. Takže můžeme nadávat maximálně tak na sebe, když jsme si je zvolili.

reichsfuhrer (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 14. říjen 2005 22:17
nebo že jsme nevolili vubec

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: so 15. říjen 2005 00:14
Jenomže v každé politické straně jsou prospěcháři, člověk si nevybere. Je to mentalitou národa.

reichsfuhrer (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: so 15. říjen 2005 17:19
to je bohužel taki pravda
ale k volbám by se podle mě mělo, bo dyž nevolíme dáváme tím automaticky část hlasu těm co sme ho rozhodně nechtěli nigdy dát

BEZY (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 15. říjen 2005 21:58
lion napsal:
Jenomže v každé politické straně jsou prospěcháři, člověk si nevybere. Je to mentalitou národa.

JistěŽádná strana neni dokonalá, ani zdaleka. Ale vždy je lepší volit menší zlo, než aby pak ve volbách třeba vyhráli komunisti. Dokud budou lidi smýšlet tak, že každá strana je na nic, tak volit nebudou, tak budou komunistům stoupat procenta...
What's up?

trodas (+1)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: čt 3. listopad 2005 00:50
Bohuzel je to presne tak, protoze volici KSCM jsou ukazneni a vzdy si odvoli, zatimco ti, co si rikaji ze na to kaslou, a nejak bude a podobne jim tak vlastne neprimo pomahaji... Neutral Shame on You

Obcas me napada, ze deleni (ala Starshit Troopers) obcanu na OBCANY a obcany druhe kategorie bez volebniho prava nebyl tak docela a uplne spatny napad Neutral Ted jen jak je delit? Rolling Eyes
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... Smile my config

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 3. listopad 2005 10:22
no a proto rikam ze bysme meli zalozit vlastni stranu... Mr. Green
on les aura!

trodas (+1)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: čt 3. listopad 2005 12:26
Hmmmm, a jak se bude jmenovat? Wink Mr. Green

Co takhle...

Strana mirneho pokroku v mezich zakona...? Laughing Wink

Ze je to moc Svejkovsky, mno, je Laughing Ale jinak s nez humorem se situace v politice dneska brat neda, nebot vsechny ostatni nahledy na ni zpusobuji jen silne choutky jit ty kriply vystrilet... Anxious
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... Smile my config

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 3. listopad 2005 15:38
No právě spousty lidí otravuje dnešní politika a politici.
Uděláme to tak že přineseme politiku s lidskou tváří lidem přímo pod nos a tam kde se nejvíc schází(jak to udělal J. Hašek Mr. Green )
on les aura!

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: čt 3. listopad 2005 17:51
Česká strana politicky chlapská
Obrázek

pholman (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: ne 27. listopad 2005 15:42
Ale houby, volte Korunu Českou a budete mít po problémech. Já jsem pro to, aby se začlo znovu, bez těchle stran jako "ksčssd" Mr. Green a ods.

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: ne 14. květen 2006 20:55
je to lhář

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK

Zasláno: po 15. květen 2006 00:13
quab napsal:
Co třeba u voleb vybírat jiné politické strany, než jenom nadávat? Not Talking

Jo?A koho?ODS s jejich školným?ČSSD s jejich systémem zdravotnictví (teda Ráthovým systémem)?Za komunismu víme jak to tu vypadalo... US je ještě horší než ODS.KDU-ČSL jsou "děvky" (jdou s tím kdo je u moci a je jim jedno kdo to je).Zelení chvilku tvrdí jedno a za 10 min něco jiného (viz Sedmička cca před měsícem).A ostatní stejně nemají šanci se dostat do vlády... Mad Já letos volit rozhodně nejdu...v téhle zemi to nemá cenu...každej si hrabe jenom na svůj píšeček.Všechno je to jedna pakáž a jedno jestli to je ODS,ČSSD,KDU-ČSL,US,KSČM...

P.S. Dokud tu nebude (jak psal otesánek) politika otázka cti a hrdosti,ale pouze honbou za lepším "korytem",tak se to tu nezlepší.Proč by měli mít politici tak vysoké platy (potažmo 13./14. plat...mešíců je přece jenom 12,placenej benzín a další spoustu výhod...vždyť jsou to pořád jen OBYČEJNÍ lidi Evil or Very Mad ),když i přesto podnikají a působí v jiných oblastech.O doživotní imunitě ani nemluvím (teď už se to snad změní).

P.P.S. Omlouvám se nechal jsem se trochu unést... Embarassed

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK

Zasláno: po 15. květen 2006 14:35
Norton napsal:
v téhle zemi to nemá cenu
tak se odstěhuj, když se ti tady nelíbí

nejhroší co můžeš udělat, je nedělat nic
Obrázek
Příspěvek upravil 2× manas, naposledy po 15. květen 2006 15:05.

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: po 15. květen 2006 14:45
Norton: A co takhle vybírat neparlamentní strany ty chytrolíne? Nechápu jak někdo může volit jak ČSSD a komouše, tak ODS nebo US a KDU-ČSL... když se jejich politika neosvědčila VŮBEC. (i když ODS zatím neměla moce velký prostor - navíc je to nejmenší zlo pokud chcete parlamentní strany volit). Když dáte hlas Koruně, rozhodně neprohloupíte - přečtěte si celé jejich stránky.
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 15. květen 2006 17:04
Většina stran hlásá jak jen ONI ví jak vše udělat, ale když se má hlasovat pro dobrý zákon tak hlasují proti, protože ho ONI nepodali! Furt tu vládne komunistický přežitek vlády jedné strany!! ODS byla u moci dost dlouho a moc toho neudělala. Klaus se zbláznil a dobře rozjetou ekonomiku pohřbil svojí arogancí. Až budou volby, tak vyřadím komanče a jiné pitomce a vylosuji! Malé strany nemaj šanci a mezi velkýma není rozdíl!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 15. květen 2006 18:08
Kdybych mohl volit, tak volim Paroubka, protože se aspoň něco začíná dít. Nevim, co proti Ráthovi všichni mají. Vždyť se aspoň snaží něco udělat. Ostatní by jenom seděli, privatizovali...
A ODS.. Co třeba ten Bendl? (myslim, že je to on) Ráth mu nabídl, že si ty nemocnice vezme zpátky do státního a on, hned že jojo, a druhej den se vymlouval, že to byla diskuze a že to byla okamžitá reakce, a že nad tím nepřemejšlel... Myslim, že by měl přemejšlet. Spíš se mi zdá, jakoby mu jeho šéfové vynadali, tak hned hned změnil názor.
A nebijte mě. Paroubek s Ráthem do toho! Applause Mr. Green

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: po 15. květen 2006 22:27
Jeníku(sry že tě takhle oslovuju), prosímtě, jestlis tohle myslel vážně, tak se na celou situaci laskavě podívej realisticky a bez klapek na očích. d'oh!
Zasláno: po 15. květen 2006 22:29
Beat napsal:
...Malé strany nemaj šanci a mezi velkýma není rozdíl!

Ale proč nemají šanci? Protože to stádo debilů(tohle fakt musim nazvat tímhle slovem) pořád volí Paroubka a jemu podobné voly....
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: po 15. květen 2006 23:50
manas: Já netvrdím,že se mi tu nelíbí...mám ČR rád a jsem na svoji národnost hrdý...ovšem to stejné se nedá říct o politice a politicích.

lukenet: Neparlamentní?Třeba Balbínovu poetickou stranu nebo jí podobné?To nemyslíš vážně?! Confused K Zeleným jsem se již vyjádřil...nejsou ani schopní tvrdit po dobu jednoho pořadu jednu stejnou věc... Jinak ODS (jak již psal Beat) byla u moci dost dlouho a taky se moc nepředvedla.

jenda.69: Paroubka možná ještě jo,ale Rátha opravdu ne...rozhodně se nechci stavět na stranu lékařů a lékárníků,kteří jdou jenom po penězích,ale spousta Ráthových nápadů jsou opravdu kraviny.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 16. květen 2006 06:11
Tak si zavedeme absolutní monarchii. Pak bude jasný, kdo za co může. Mr. Green
Stejně mam pocit, že Rath aspoň něco začal dělat a kdyby už nic jinýho, tak kolem zdravotnictví už neni jenom to, jak to je zlý a nic se neděje, ale aspoň se něco děje a neni takový to ticho.
ODS bych nevolil určitě, jednoho od nich máme jako starostu a to je teda gól. Náměstí máme kamený, aby jsme se zeleň, která je kolem města dost, netahali i do města (mmch ta dlažba mu zezelenala stejně Mr. Green a kus vedle udělal travnatý parkoviště d'oh! holt si tu zeleň do města netaháme) a ještě byl na N@vě jako starosta, co pomáhá svým dělnímkům kopat ty díry na stromy (takový červený košťata, teda duby... mmch dělník, co stál nad nim si stěžoval, že maj tupý krumpáče Mr. Green )
A teď to byl taky boom, byl ve městě asi před měsícem Klaus, tak se měl zase v těch svých radničních listech o čem vykecat.. Ale to je jedno.. Smile
Takže ODS ne, komunisty nechci. V tom mam jasno. Ty malý strany je jenom verbež (třeba ne, moc se o to nezajmam, ale podívejte na Železnýho, Helax, a proti zeleným bych snad nic neměl, dyby furt neprudili s tou Káťou Žak - stejně si toho policajta někdo zaplatil, aby mohli udělat aféru.)

//teď jsme dodělali obejvák, takže už jsem si zase mohl zapojit TVkartu na anténu, tak budu muset dohánět ty mezery. Wink

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 16. květen 2006 14:55
Norton napsal:
lukenet: Neparlamentní?Třeba Balbínovu poetickou stranu nebo jí podobné?To nemyslíš vážně?! Confused K Zeleným jsem se již vyjádřil...nejsou ani schopní tvrdit po dobu jednoho pořadu jednu stejnou věc... Jinak ODS (jak již psal Beat) byla u moci dost dlouho a taky se moc nepředvedla.

Proč sem taháš Balbínku krucinál? To u mě ani není strana, ale banda šašků. Zelení taky. Mluvím o Koruně české, už jsem to sem psal. Jinak - ODS nebyla u moci vůbec dlouho, ale protože Češi jsou národ moc pohodlný, a vadily jim změny, které by musely nastat tak jako tak, protože to tady bylo od komoušů rozhašený, zvolili si zase "koláče bez práce", saláti.
Zasláno: út 16. květen 2006 14:56
jenda.69: Nechceš komunisty, ale čssd zvolíš - tím si dost protiřečíš, nemyslíš?
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 16. květen 2006 15:08
Ale komunisti sou modrý Mr. Green
BTW ČSSD nezvolim, protože mi ještě nebylo 18 Wink

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 16. květen 2006 15:45
jenda.69 napsal:
BTW ČSSD nezvolim, protože mi ještě nebylo 18 Wink

Taky jsem to tak nemyslel.
Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 16. květen 2006 17:18
lukenet napsal:
Jinak - ODS nebyla u moci vůbec dlouho, ale protože Češi jsou národ moc pohodlný, a vadily jim změny, které by musely nastat tak jako tak, protože to tady bylo od komoušů rozhašený, zvolili si zase "koláče bez práce", saláti.

Docela mýlíš že nebyli dlouho. Dříve si říkali Občanské Fórum!! Tam Klaus udělal dobrý změny a ekonomiku dobře nastartoval, ale se obklopil partou pochlebovačů a ti ho utvrzovali jak je "božský" a neomylný a šlo to do pr****! Celou dobu kdy vládla ČSSD tak podpořili snad 5 zákonů jinak jsou v opozici a tvrdí jak ONI jsou lepší!!! Jsou pro bohatý. Pro pracující toho moc nemaj! Malý strany nemaj šanci právě kvůli tomu že neví jak se prosadit a představit. Hlavně chybí nové tváře a né recykláty z jiných stran a bývalých vlád.
Jen žádnou paniku!!!!

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 16. květen 2006 18:02
Víceméně souhlasím s Beatem. ODS skutečně vzežla z OF a tudíž byla u moci dost dlouho na to, aby se dokázala projevit. Taky že se projevila a to dost negativně. Je zajímavé, jak lidé rychle zapomínají. Tenkrát, když ČSSD poprvé vyhráli, to bylo řevu, že ODS jsou zloději a že už je v životě volit nebudou. Jak se říká, na paměť je nejlepší lék čas.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 16. květen 2006 18:52
Je fakt že tohle posoudit nemůžu. Ale právě proto jsem pro to co jsem napsal prve.
Obrázek

HOne (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 045,- VK
Zasláno: út 16. květen 2006 19:12
Rath zacal sice neco delat,ale uplny ho**diny... Napriklad segra, ktera byla protestovat na staromestskym náměsti proti dRathovi, mi rekla, ze se má snizit pocet soukromch lekaru asi o 20%. coz je uplna hovadina. sice nenajdete zadnyho soukromyho chirurga, kterej by vas operoval, ale z vlastni zkusenosti vim,ze lepsi pocit jsem mel u soukromyho doktora,nez v statni nemocnici. Ale zase zacal delat neco s VZP:)(Tata porad má málo limitu pro pacienty od VZP-tak je dost nespokojen,kdyz k nemu chodej prave lidi od VZP. Musi si stale psat mene pacientu nez kolik doopravdy ma. u ostatnich pojistoven[pss:)] si pise pacienty skoro navic, aby nemel neplnej(nemuzu si vzpomenout:) limit Smile

Odejdete od VZP, udelate dobrou vec:)
HOne strikes again
aw yeah;)

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: út 16. květen 2006 19:46
Lidi kecaji, remcaji, ten je na prd, ten je blbec, tenhle podelal tohleto a podobne. Misto toho aby se zvedli, rekli "tak tohle ne" a zacali se angazovat v politice, aby to tady bylo lepsi teda tak jak si oni predstavuji.
Kdyz se toho nikdo nechopi a nebude prosazovat svoje vize a napady, tak tyhle vsechny prasata budou u toho koryta zrat a zrat az to tu vsechno sezerou.

Samo se nic neudela...

---
ODS nebo KSČSSD, je to jedno. Dokud politika nebude věcí cti, budem se v tomhle hovně plácat dál.
---

(můj názor, muzete mi ho zkusit vyvratit nebo usmernit)
Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 16. květen 2006 20:21
Tvůj názor podpořím Wink
Obrázek

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 16. květen 2006 20:43
Ale jo. Je to asi tak nějak. I když jsme se tím zařadili do fronty těch, kteří furt jen žvaní a jinak nejsou ochotní nic udělat.
Ad VZP: z mojí rodinky není nikdo u tohoto ústavu. Všichni jsme u VoZP. S těma doktoři (podle jejich vlastních slov) nemají žádné problémy.
Ad Rath: když byl tento člověk ustanoven ministrem zdravotnictví, tak jsem z toho měl velkou radost, protože ho nesnáším. Říkal jsem si, že mu to buď zlomí vaz (jako ostatním), nebo s tím fakt něco udělá. Bohužel je daleko ohebnější, než jsem čekal, ale na druhou stranu pěkně rozčeřil stojaté vody. Pořád nerozumím tomu, jak se v šestitisícovém městě můžou v pohodě uživit 3 lékárny a přitom je tu velký problém udržet 3 drogerie (příklad).

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: st 17. květen 2006 15:10
Důchodci maj větší spotřebu prášků než čistících prostředků! Laughing Laughing
Jen žádnou paniku!!!!

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: út 23. květen 2006 20:43
koukejte pánové
Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 23. květen 2006 20:52
manas: SUPER Applause Applause Applause Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Obrázek

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 23. květen 2006 21:01
Zajímavý video. Fakt jsem se zasmál. Applause Tohohle maníka nemám ráth. Angel

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 24. květen 2006 06:26
Já zase nějak moc nemam ráth landu Whistle

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: st 24. květen 2006 21:18
Nevíte někdo co se s tím stalo? Shocked že by cenzura? Think Mr. Green

(jestli to někdo máte, tak mi to pls pošlete Pray )
Obrázek

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: čt 25. květen 2006 00:06
alternativní odkaz zde
Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: čt 25. květen 2006 18:56
thx!!!
Obrázek

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: st 23. srpen 2006 15:23
Pohádka o Rathovi - Kterak pí. Jílková konfidenta vyhnala Applause http://webtv.idnes.cz/?relation=060821122024739
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 28. srpen 2006 13:42
Můžeme slavit! Dance Kalouska nás zbavili sami lidovci! Huráááá. Applause Applause Applause

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: po 28. srpen 2006 13:52
A zase muzeme klidne spat Mr. Green Mr. Green

Delaji si uz prdel?

Zasláno: po 2. říjen 2006 22:39
No je toto normalni?

http://www.novinky.cz/domaci/tlusteho-tym-hodla-prodlouzit-vek-odchodu-do-penze_97286_a3p61.html
Odborníci, se kterými se radí ministr financí Vlastimil Tlustý (ODS), by chtěli reformovat věk odchodu do důchodu. Podle nich by se mělo do důchodu odcházet později, dále by se lidé měli smířit např. se zavedením poplatku za návštěvu lékaře.

Pani odbornici by potrebovaly nakopat nekam!!Ja jim tady do 80 makat nebudu Shame on You Shame on You se mnou to sekne uz v 65ti Laughing Laughing Laughing

Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 20:26
Hele, už zas hlasujou Mr. Green
Doufam, že se Topolánek stane premiérem. Aspoň uvidíte, jaký hovado jste si zvolili Applause

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 23:43
Já myslím, že to je očividný i bez hlasování Very Happy

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: pá 19. leden 2007 23:51
Hovado? Paroubek je absolutní nedemokratický a komunistický hovado! Kdy už se na to kruci podíváš s nadhledem? Klidně se necháš utahat na vařený nudli. Za to co prováděla celá ČSSD v posledních dnech za hnusný koumoušský kousky bych tu stranu okamžitě nechal zrušit a její členy poslat na Sibiř propána. Snad se teď aspoň něco povede. d'oh!
Obrázek

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 00:50
Tohle je velký problém české postkomunistické společnosti. Netolerance a nenávist k opačnému názoru. Černobílé vidění světa a primitivní zjednodušování.
Degenerované školství, ve kterém ještě přežívají manýry a učitelé ze starého Rakouska, nebylo schopno vychovat "občany" jako myslící a uvažující jedince. Snadno manipulovatelní pak věří na pohádky o komunismu, který tady hodlá zavádět ten vtělený ďábel Paroubek. Všechny nás pak zavře do uranových dolů a znárodní i poslední chlup na těle.
Tohle přátelé je fašismus. Bohužel jedna strana díky těmto voličům vyhrála jedny volby a ani k tomu nepotřebovala program. Stačilo tmelit národní frontu proti komunismu. WELL DONE, WELL DONE

Naštěstí se Topolánek v paralamentu ani neu..., aniž by musel žádat levici o souhlas. Síly jsou stále 100 ku 100. Zatím nebudeme deportovaní na sibiř, ani nás nebudou věšet na lucerny. Stále je to 100 ku 100.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 00:52
lukenet: o Paroubkovi jsem v tom příspěvku nenapsal ani slovo, tak moc nechápu, proč na něj nadáváš. Think (Jo ty si myslíš, že jsem jeho sympatizant? Mr. Green )

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 01:21
Taky koukám, proč Lukenet obrací pozornost od jednoho ignoranta k druhýmu? Paroubek a jeho banda jsou momentálně "voličsky" mrtví a Topolánek se svou grupou se ze všech sil snaží o totéž. Dokonce mám ten dojem, že už to došlo i Klausovi a to je co říct. Koho jsem ještě nevyjmenoval? Wink

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 01:34
ZApomnel jsi na Dr.Sladka Shhh Mr. Green
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 01:36
Toho jsem osobně volil. A několikrát. Whistle Shhh

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 01:43
Aj ja kdysi... Wink
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 12:01
lukenet: A kde jsou Topolánkovi žvásty o tom,že nechce důvěru založenou na "přeběhlících"?Teď se mu ti "přeběhlící" sakra hodili. d'oh!

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 16:30
Norton: Co to propána říkáš? Přeběhlíci? Nepleť sem aféru s přeběhlíkama. Vždyť o tu se teď přece ani vzdáleně nejedná, tady jde o základy demokracie! Každý má přece právo mít svůj názor, a Paroubek to právo všem členům své strany upírá copak to nevidíš?!?

jenda.69: jo, myslím. Budu rád když mě vyvedeš z omylu.
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 16:49
lukenet: "odmítat Topolánka" se nemusí rovnat "podporovat Parobka". Já zas vidim, že ty jsi velkej fanoušek topola i když se tu oháníš, jak bys volil korunu českou..

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 18:01
Všechno je to jedna pakáž, člověk si nevybere. Chtělo by to novou, pravicově zaměřenou stranu, s mladými lidmi (jen ne ultrapravici Twisted Evil ), rozumnými názory, motivovanými prestiží a ne finančně. Jenomže poslanci a ministři poslední zbytky vážnosti dávno pohřbili špínou, korupcí, špatnými rozhodnutími, liknavostí a podobně. Takže nikdo jiný než prospěcháři se do politiky dvakrát nehrne... Confused
Založíme novou stranu? Think Anxious

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 18:54
lukenet:Ale já jsem vůbec nemluvil o Paroubkovi ani o jeho "diktatuře" ve straně,tak co to sem pleteš.Ale o tom,že Topolánek tvrdil,že chce dohodu a ne stavět důvěru na jednom či dvou "přeběhlících".A zkus zauvažovat proč je to v uvozovkách.

Nehledě na to,že takováto vláda stejně nebude akce schopná,pokud se někteří poslanci nebudou "zpronevěřovat" svému volebnímu programu,diky jemuž byli zvoleni.A osobně si nemyslím,že se Melčák a Pohanka zpronevěřili svému programu tím,že vládu tolerovali.Záleží na tom jak budou hlasovat až se bude o něčem rozhodovat.

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 19:17
jenda.69: uvažuju tak podle toho, že jsi už kolikrát pronesl že bys podporoval radši Paroubka než Topolánka. A já jsem věrný demokracii, takže v tuhle dobu podporuju ods(protože, jestli to nechápeš, tak žádný zástupce pravice kromě ods, kdu a sz tam jaksi není), i když budu pak ve volbách volit Korunu českou.

Norton: Ale já ti říkám, že tuhle větu pronesl při úplně jiné situaci ježíš - že ji nemůžeš aplikovat na to, že ti dva se tak rozhodli. A o Paroubkovi mluvím, protože tenhle pat způsobil svým absolutně nedemokratickým jednáním.

Jo, ta vláda nebude akceschopná, ale snad se tak v příštích volbách dočkáme toho, že budou trochu demokratické.
Obrázek

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 19:29
A v čem,prosím tě,letošní (tedy vlastně už loňské) volby byly nedemokratické?Všichni občané snad mohli přijít k urnám a svobodně volit koho chtěli.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 19:30
lukenet napsal:
jenda.69: uvažuju tak podle toho, že jsi už kolikrát pronesl že bys podporoval radši Paroubka než Topolánka.

Ano, je mi sympatičtější než topolánek, kterej mi přijde už odpohledu jako kkt Smile

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 19:41
jenda.69: njn,... ale tak to je na tobě viď... Wink

Norton: Přišlo ti demokratické a správné, že i když Paroubek prohrál na celé čáře, nemínil to uznat a 7 měsíců blokoval fungování země? Že celou dobu jen škodí(to co provedl těsně před volbami a po volbách bylo otřesné), a nechce se za žádnou cenu dostat od koryta? Teď dokonce zakázal ve své straně vlastnit svobodný názor. Kdepak, ty volby byly demokratické jenom z té části, že se lidé mohli svobodně rozhodnout jestli půjdou volit, ale ne o tom, koho budou volit, protože Paroubek neustále házel špínu na pravici. To prostě nebyla fair-play.
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 19:43
lukenet: ale když prohrál na plný čáře, tak jak to mohl blokovat? Kdyby prohrál na plný čáře, tak s tim prd nadělá Wink
Náhodou já chci vidět, jak to teď Topolánek všechno dojebe a bude. Oni nám teď povolí tu základnu amíků, pak budou volby, do čela se dostane zas ČSSD, někdo na nás zaútočí kvůli těm základnám a chybu hodí zas na ČSSD... Think Mr. Green

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 19:47
Jo, prohrál, ale jelikož je to komouš, tak se spolčil se svejma rudejma soudruhama z KSČM. Tak to blokoval. Kdyby tady nebylo tolik voličů KSČM, nidky by tahle situace nevznikla.
Obrázek

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 19:57
Ano,Paroubek se spoustou svých výroků pohřbil.Házení špíny bylo z obou stran a s demokracií to nemá vůbec nic společného.

EDIT: No a teď si polož otázku...proč,když je podle tebe,pravice tak "úžasná" dostala levice tolik hlasů a zastoupení je 100:100?
Příspěvek upravil 2× Norton, naposledy so 20. leden 2007 20:11.

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 20:06
Ale mě nejvíc vadilo to, že všechny strany si udělaly nějaký program, jenom ČSSD udělala program založený na pomluvách viz ODS minus a tak. Kde měly být na letáčcích informce pro voliče o tom, co bude chtít ČSSD dělat se našly jen informace o to, jak se budou lidi mít za vlády ODS špatně - pomluvy a nic jiného.
Obrázek

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 20:37
To lukenet: Jak můžeš takhle kecat?

ODS mínus byla naprosto seriózní kampaň naproti Kubicemu, Péťovi a Indianu Jonesovi. ODS vedla naprosto nechutnou kampaň.
Program ČSSD měla už v únoru, narozdíl od ODS, která ho vlastně ani nepředstavila.

Kdyby tady nebylo tolik voličů ODSS tak by tahle situace nikdy nevznikla.
Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 20:49
Pánové, tak tenhle příspěvek si dám vytisknout a zarámovat. Laughing
Obrázek

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 20:55
Jen do toho Dance
Bude se tu teď diskutovat seriózně?
Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 21:10
Smile sry, mě ten tvůj příspěvek hrozně pobavil(ale fakt)...

Jinak, jak se tu podle tebe diskutuje jinak? Panuje tu snad svoboda názoru nebo snad ne?
Zasláno: so 20. leden 2007 21:47
quab a další: tohle si přečtěte, ten člověk píše 100% pravdu!! Applause Applause
Obrázek

BEZY (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 22:16
Zajímalo by mě, jak zastánci levice vysvětlí, že KSČM s ČSSD volili lidi především na Moravě a na mostecku - tedy v méně vzdělaných krajích. Nemůžu si pomoct, ale něco mi to přece jen připomíná...

Edit> ano, ještě jsem zapomněl. Většina mladých a prvovoličů volila pravici (tedy pokud do ní počítáme i Zelené - za stávající situace zřejmě ano). Samozřejmě můžete namítnout, že ODS zaznamenala nárůst podpory mezi staršími obyvateli, že by starší věřili spíše té byrokratické a prohnile mocichtivé ODS než-li levici, zakládající si na sociální podpoře?

PS> pochopitelně vycházím z voleb...
What's up?
Příspěvek upravil 1× BEZY, naposledy so 20. leden 2007 22:22.

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 22:21
Ono to bude nejspíš tím,že tito lidé mají většinou podstatně nížší příjmy než ti s vyšším vzděláním.Pravice je pro bohaté...(tohle prosím berte s rezervou,ale v podstatě je to tak).
Příspěvek upravil 1× Norton, naposledy so 20. leden 2007 22:24.

BEZY (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 22:23
Za to levice podporuje ty, co nechtějí pracovat...
What's up?

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 22:27
To mi chceš říct,že pokladní,uklízečka,dělník na stavbě,zaměstnanci ve fabrikách atd.atd. nechtějí pracovat?To je pěkná blbost!Jenže i tito lidé jsou potřební...

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 22:30
lukenet: Co si máme přečíst? Nemám nic proti názorům druhých (oproti některým, kteří by za jiné názory vystěhovávali na sibiř)

Nevím co tě na mém příspěvku rozesmálo. To, že ODS neměla do dubna program je fakt. Mě osobně, ještě na konci února, Topolánek tvrdil, že ODS bude zavádět školné na VS. Nebo snad kampaň? ODS mínus se ti zdá jako větší podraz než Kubice? Vážně nechápu....

BEZY: Levici volí lidé z nižšími příjmy, pravici ti z vyššími. Co je na tom divného?
Zasláno: so 20. leden 2007 22:32
BEZY: Mě se líbí, jak dnešní pravice nadává na sociální systém, který byl zaveden a nastaven za Klausových vlád. Že by krátká paměť? Wink
Obrázek

BEZY (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 22:33
Norton> tohle si vyčetl z mého příspěvku? Asi musím nevědomky psát mezi řádky...

quab> teď bych se nerad někoho dotkl nebo pobouřil, ale z mého laického hlediska bych se domníval, že vzdělanější vědí spíš, kdo ví a kdo neví jak řídit stát... Btw, nepsal sem nic o penězích...
What's up?

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 22:37
BEZY: Nikoho se nedotkneš, máme demokracii. Vládne parlamentní věšina. Tedy aspoň by měla. Oligarchie je už nastěstí minulost Smile
Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 22:41
Pravice není pro bohaté a nikdy nebyla. Netuším kdo si to vymyslel, ale je to totální pitomost.

(jo a jestli někdo napíše něco ve stylu: jo, lukenet je nejspíš z bohatý rodiny, tak vězte že nejsem, naše rodina má čistý měsíční příjem asi 12 tisíc .. táta je brusič ve fabrice a máma dělá v bance, oba mají kolem 10-ti tis jenže z toho se musí platit všechny poplatky, benzín a tak.. )
Obrázek

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 22:46
Nechci tě nějak urazit, ale tohle se učí na základce v občance.
Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 22:56
Máte nějaký totalitní učebnice se mi zdá.
Obrázek

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: so 20. leden 2007 22:59
Bezy: Z tvého příspěvku to vyznělo,tak že levice podporuje vyžírky a ty co nechtějí pracovat,ale ona podporuje právě výše uvedené skupiny lidí s nižšími příjmy.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 10:01
Bohužel včetně vyžírků a nefachčenek. Wink
2 Lukenet: Máš ty počty nějaký divný. 10+10=12? To už jsi do toho započítal i rovnou daň? Wink To, že je pravice pro bohatší skupinu obyvatel a levice zase pro chudší (tedy nikoliv s nižším vzděláním, jak píše BEZY), je dáno jejich sociálními programy. Nemluvím o ODS a ČSSD, ale o celosvětovém politickém spektru. ODS ve volbách skutečně nezaznamenala jasnou výhru. Pokud by tomu tak bylo, tak ČSSD dávno skončila a byl by klid. Jednotnost při hlasování není dána přáními jednotlivců, ale volebními programy a směrnicemi strany. Nebo si myslíš, že v ODS je tomu jinak, než u socanů? Nebuď naivní. Jen by mě zajímalo, kdo Ti dal tu politickou přípravu? Think

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 11:42
Mno já to taky nějak nechápu. Vždyť za topolem musela taky kromě celý ODS stát i KDU-ČSL a SZ, jinak by nevyhrála tu důvěru...

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 11:55
vy ste šašci.. Mr. Green

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 12:33
Jsem rád, že nám aspoň někdo rozumí. Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 15:18
Přiznám se že jsem nečetl všechny příspěvky a jen sem dám svůj názor.
Jsem rád že máme vládu! Dokonce i tu z ODS. To co předvedla kreatůra s bradavicí(Paroubek) v poslední době mne ubezpečilo, že tam bude stejně parta kreténů, ale ta Jeho parta by byla horší! VŠEM JDE JEN O KORYTA A NA LIDI KAŠLOU! Neštu ani již noviny, nekoukám na zprávy v televizi a snažím se tomu vyhnout i na netu. Musel bych je postřílet! Chtělo by to NOVOU REVOLUCI!!! Tahle parta haj**ů se jen tak nepustí a budou hrabat pro sebe!
Šli by jste znovu do ulic?
Jen žádnou paniku!!!!

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 15:56
Bugi: Ty počty nejsou divný, máš jenom trochu pokažený oči, nejspíš od toho nízko položenýho slunka. JASNĚ jsem tam napsal, že to je ČISTÝ příjem po zaplacení VŠECH POPLATKŮ. Už to chápeš?

Ty jsi voják, a já zase PRÁVĚ TEĎ studuju všobecnou, hlavně politicky zaměřenou přípravu do života, to znamená že se nutně MUSÍM zajímat o politiku víc než ses musel zajímat na škole ty, tak to prostě je, a že o politice vím daleko víc než ty to je prostě fakt se kterým NIC nemůžeš udělat, a NEJDE tu o věk, já to prakticky nepřetržitě studuju sedm roků. Mluvíš o sociálních programech, ale zdá se mi, jako bys vůbec nevěděl o čem mluvíš. Vezmi si 8 let vlády ČSSD, prostě se na ně konečně podívej bez těch brýlí co máš na očích. Srovnej si program ČSSD s tím, co skutečně dělali za své vlády. Propána, vždyť v programu si napíšou jak se budou mít nižší a střední třídy dobře, a přitom se opravdu dobře měly jen vyšší třídy. "Chudáky" a malé podnikatele doslova za těch osm let své hrůzovlády sedřela z kůže proboha. Vyždímala stát jako citron. Levice neustále využívá starých socialistických prostředků(půjčuje si a nevrací, z čehož vzniká představa o nesmírně bohatém a dobře řízeném státu, především v těch nevzdělaných vrstvách) - z toho vzniká dojem že má starost o nižší třídy, ale je to úplně obráceně a je to vidět i když si nasadíte seberůžovější brýle. Kdežto jakákoliv pravicová strana z principu musí uznávat demokratické jednání, jenže VY starší(někteří) máte neustále zakořeněnou představu smrdutého podvodného a neustále škodícího západního kapitalisty. Jenže ZÁPAD neznamená/l jen nějaký kapitalismus, ale hlavně demokracii v pravém slova smyslu(btw korupce je všude, ale nesouvisí s tím).

Jednotnost při hlasování je prokristapána dána hlavně přesvědčením jednotlivců a ne nějakými směrnicemi strany, kde jsi vzal tenhle blud to fakt nevím. Směrnice strany vyplývají právě z názoru jednotlivců, kteří se kvůli němu dali dohromady a vytvořili jednotnou stranu. Takhle to chodilo za komunistů a ještě kousek po rozdělení republiky, ale teď už ne. Jenže i v tomhle systému se najdou odpadlíci(viz Rath, Bursík apod.).

A věř mi, že z tohohle projevu nelituju ani jednoho slova, protože jsem o svých názorech přesvědčen. Určitě jsem tě musel 90-ti procenty "královsky nasrat" ale prostě je to můj názor, tak mi ho pořád neber. Věřím, žes mě už pochopil.

Beat: s tebou naprosto souhalsím, šel bych hned po 21. březnu, až mi bude 18.
Zasláno: ne 21. leden 2007 16:03
Ale ještě dodatek, tohle je topic s názvem Nesnášíme politiky nikoliv Nesnášejme se navzájem, tohle bych hrozně nerad vzbudil. d'oh!
Obrázek

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 17:03
Neboj se, určitě jsi mě "královsky nenasral". Jen lehce pobavil. Když už teda studuješ ty politické směry 7 let, tak bys nám tady mohl napsat, co je to politická pravice a politická levice. Opět nemluvím o téom našem paskvilu. Nevím proč ze mě pořád děláš sympatizanta ČSSD a KSČM.
Pokud čisté příjmy uvádíš po odečtu všech poplatků, tak se náš rodinný měsíční příjem rovná 3-4 tisícům oproti vašim 12ti. Z toho usuzuji, že jsi z bohaté rodiny. Wink
Voják nejsem celej život a i když mám vojenskou školu (2 roky nástavba), tak to bylo především technické lyceum. Vojenské věci jsme měli jen okrajově.
Nevím jak jsi přišel na to, že pravice je záruka demokracie. Zatím to spíš vypadá, že není. Ostatně stejně jako levice. Jakékoliv politické ideje směřují od demokracie a ne k ní. Demokracie = vláda lidu. Proč se tedy ODS bojí referenda?

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 17:30
Proč se ODS bojí referenda? To je jednoduché, ještě by se zjistilo co lidé chtějí a to přeci nelze. Jenom ODS ví co je pro prostý lid správné. ODS není stranou občanskou a už vůbec demokratickou. Spolu s Běloruskem jsme jedinou zemí v Evropě, která nemá zákon o obecném referendu.

Jinak se vážně musím usmívat nad člověkem, který tvrdí, že studuje politicky zaměřenou přípravu do života a nemá základní znalosti o genezi politických stran a hnutí.
Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 20:00
Bugi: netuším proč se ODS bojí referenda... ani mě to moc nezajímá, jedinné na čem mám u téhle vlády zájem je zrušení 5-ti procentní hranice při volbách, tak jsem to myslel->aby se tam konečně dostalo víc jak pár největších stran, které se tu už "ohrály". Wink Btw.. máma do té práce nastoupila před dvěma lety, do té doby jsme na tom byli jako ty Wink...

quab: já se zase musím vysmát tobě, protože mluvíš o tom co je a co není demokratické a přitom uznáváš zločince.
Obrázek

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 20:19
Jaký zločince uznávám? Co to zase je?
Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 22:13
Zločince Paroubka a jeho bandu. Prý kampaň ODS minus byla naprosto seriózní.
Obrázek

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: ne 21. leden 2007 23:16
Paroubej je zločinec? Kdy byl za co odsouzen? Nebo co vlastně provedl?
ODS mínus poukázala na důsledky politiky OSD, pokud bude realizována, co je na tom neseriózního?
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 22. leden 2007 21:11
lukenet napsal:
Bugi: netuším proč se ODS bojí referenda... ani mě to moc nezajímá, jedinné na čem mám u téhle vlády zájem je zrušení 5-ti procentní hranice při volbách, tak jsem to myslel->aby se tam konečně dostalo víc jak pár největších stran, které se tu už "ohrály".

v tom je tak trochu fígl. ono to má dodatek, neco v tom stylu, že se tam dostanou jen tři nebo čtyři nejsilnější. přesně ti to neřeknu
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 23. leden 2007 08:56
Zločinci jsou VŠICHNI! O přítelkyni Grossa se mluvilo hodně a stále ji vytahují, ale bráchovi Topolánka co dostal 8let se téměř nemluvilo, protože se jim to nehodilo do krámu! Pak kdo ovládá média!
Zasláno: st 24. leden 2007 08:46
Co se stane, když se utopí ministr Tlustý? nejdřív vyplavou jeho špinavé peníze, pak čistý komunista!
Tady je důkaz! Evil or Very Mad Evil or Very Mad aspoň že tam bude Kalousek. Ten je aspoň z "oboru"!
Jen žádnou paniku!!!!

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 24. leden 2007 23:33
Že by tady byly ty problémy s tím zákonem o hazardních hrách? Think
2 Lukenet: Zesměšňování předvolební kampaně není trestný čin. Dokonce je ve vyspělých západních zemích docela častým jevem. Pokud se podíváš, kdo byl v poslední době odsouzen, či je trestně stíhán, tak to není nikdo z levého bloku, ale naopak z pravého. Přesněji z KDU-ČSL. Viz bývalý ministr informatiky Mlynář a současný předseda KDU-ČSL Čunek. Tím nechci říct, že nikdo z levice nepáchal trestnou činnost a ani tomu nevěřím, ale stíhán zatím není nikdo. Kde je chyba, nevím.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 25. leden 2007 00:12
Z levice nebyl nikdo odsouzen proto, protože jso všichni ve vládě! Razz Brick Wall Evil or Very Mad Přece se soudruzi nebudou navzájem zavírat! Že!
Jen žádnou paniku!!!!

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 25. leden 2007 00:14
Pokud vím, tak levičáci ve vládě nejsou nějaký ten pátek.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 25. leden 2007 00:16
A co ti recyklovaní komanči! Viz Tlustý a jiní?
Jen žádnou paniku!!!!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 25. leden 2007 15:28
Ale to jsou „pravičáci“

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 25. leden 2007 18:03
Beat napsal:
A co ti recyklovaní komanči! Viz Tlustý a jiní?

kdybys vletěl do parlamentu a chtěl bys spočítat, kolik lidí není NEBO nebylo komančhelfr, tak by ti možná stačila jen jedna ruka
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: so 5. květen 2007 07:23
znate???
Leoš Mareš & Patrik Hezucký - Imunita (rapec v Ranní show)
imunita pro čunka pro čunka Whistle Dance

doporucuju poslechnout Wink

http://mp3s.nadruhou.net/leos-mares-patrik-hezucky-imunita-rapec-v-ranni-show-29a3
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 5. květen 2007 11:49
Ani nebudu, protože to obsahuje slova který pro mě znamenají věci, co fakt nesnášim. Konkrétně:
- Leoš Mareš
- Patrik Hezucký
- rap
- Ranní show...

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 5. květen 2007 15:38
přesně tohle musim poslochat v autoškole, když dělám jízdý, páč to ten ko**t učitel poslochá a baví se tím d'oh! d'oh! d'oh!
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 7. květen 2007 08:25
pokud ten učitel není majitel, tak jdi k tomu majiteli a stěžuj si na toho učitele Brick Wall Brick Wall Brick Wall

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 2. březen 2010 09:56
Laughing
Obrázek

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 29 let

121 021,- VK
Zasláno: út 30. březen 2010 21:02
ked ma to napadlo - u nas na Slovensku: http://0252.sk/facka/
tie pocitadla... - hovoria za vsetko Dance

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: út 30. březen 2010 22:02
Neviem o čo ti ide, aj tak vyhra voľby, tak to nerieš Wink
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 20:19
máme radi politikov Very Happy
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 20:37
obzvlášť ty slovenský, co? Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 20:38
ti mají rádi aspoň banány Mr. Green
NoArtist / NoName

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

167 754,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 20:46
ale tak Ficko sa snad pochlapí a bude robiž porádky Very Happy
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 21:04
A co ten, Slota? Ten už vyrazil s kavalerií a trebuchtety dobýt Maďarsko? Slinták Magor
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

167 754,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 21:09
Joj zo Slotom je zle , neviem či sa dokonca ani nedostal do vlády ..
Obrázek

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: pá 6. duben 2012 19:59
Palučko prej bude volit Mečiara, je to takové kozí jméno Smile
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

167 754,- VK
Zasláno: pá 6. duben 2012 20:19
alebo Mečúň

Obrázek
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 16. duben 2012 16:47
politici jsou jen zkorumpované a zlodějské hovada, co se neumí chovat a akorát dělají ostudu celému národu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 16. duben 2012 17:49
Hele, co to vymyslel ten Vít Bárt? Zaslechl jsem něco jako že řekl, že když ho odsoudí, tak skončí v politice, a teď ho odsoudili a on pak řekl, že neskončí a bude kandidovat na hatemana.... To jako fakt?

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 16. duben 2012 17:52
říkám, že jsou to nenažrané hovada... a navíc prolhané...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 4. říjen 2012 00:51
Proč mi křičení politiků připomíná spoluobčany... Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: čt 10. březen 2016 23:59
Mohl by mi někdo vysvětlit, proč existuje tak zbytečná funkce jako komisař pro migraci a ještě ke všemu je jím Řek...?
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/397313-staty-eu-by-si-mely-prerozdelit-6000-lidi-mesicne-navrhuje-komisar-pro-migraci.html
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: pá 11. březen 2016 20:20
protože když nemůžeme (nebo nechceme) problém vyřešit, tak alespoň jmenujeme komisaře, který bude předstírat to, že s ním něco dělá - prostě něco na uklidnění mas... Very Happy

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: út 16. duben 2024 16:11
To by mě zajímalo, jak si to pan ministr představuje...

citace:
„Prodloužení zkušební doby je možnost, ne povinnost. Záleží na tom, zda se na tom zaměstnavatelé se zaměstnanci dohodnou. Navíc je to i benefit pro zaměstnance, protože se budou moci lépe seznámit například s pracovištěm,“ řekl Jurečka.

https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-jurecka-v-novem-zakoniku-prace-prodlouzi-zkusebni-lhutu-a-zmeni-podminky-vypovedi-40468038

Za poslední roky jsem ještě neviděl pozici, kde by nebylo využito maximální zkušební lhůty a pozice kandidáta říci "Víte, já ji nechci/chci kratší" je velmi slabá.

Ono by tihle volnokapitalisti nejradši měli zkušební lhůtu 12 měsíců a možnost řetězit roční smlouvy donekonečna s tím, že nevybraná dovolená na konci roku propadá bez náhrady.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: st 17. duben 2024 10:28
citace:
možnost řetězit roční smlouvy donekonečna s tím, že nevybraná dovolená na konci roku propadá bez náhrady.

Vítej v realitě. Na univerzitě mám už asi patnáctou smlouvu na dobu určitou a dovolená se do dalšího roku nepřevádí. Bohužel na akademické pracovníky se nevztahuje pravidlo 3x a dost.

Jinak samozřejmě pravice vždycky chce podpořit velkopodnikatele. Nad tím nic nehledej, strany jako ODS jsou sponzorované firmami a ty za to něco očekávají. Jurečka jen dělá to co dostal za úkol.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: st 17. duben 2024 11:09
Tady jsem myslel spíš, že dovolená ve zkušební době se vzít nedá, rozhodně ne bez svolení zaměstnavatele...

Takže efektní způsob, jak se zbavit proplácení dovolené. Na furt.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: st 17. duben 2024 13:53
Ale nemusí ti tu nevybranou dovolenou i tak proplatit?

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: st 17. duben 2024 14:16
Zatím ano, právě proto zamýšlené opatření pravicové vlády - 12 měsíců zkušební doba, řetězení ročních smluv a neproplácet ani nepřevádět nevybranou dovolenou. Avšak jako zaměstnanec ve zkušebce ti zaměstnavatel nemá povinnost poskytnout dovolenou..
Zasláno: po 8. červenec 2024 15:00
Otázka na rádio Jerevan: Dostane se Turecko do EU?
Odpověď rádia: Nebojte se, Turecko do EU nikdy nebude oficiálně přijato. Avšak v roce 2044 nastane druhé německé sjednocení, kdy se spojí Německá islámská republika s Tureckou republikou a rozšíří se tak půda EMU (Evropské muslimské unie), neplést s Evropskou měnou unií.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: st 10. červenec 2024 23:06
Dört gözle bekliyorum! Budu muset oprášit svou turečtinu. Magor

Naše civilizace je zdegenerovaná jako Římská říše v době před rozpadem. Už zbývá jen abychom jmenovali senátorem koně. Barbaři nás brzy nahradí a můžeme si za to sami... Neutral

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: st 10. červenec 2024 23:16
My si to vynahrazujeme těmi 50 pohlavími. To v Římě neměli. Tam měli ještě dost rozumu Mr. Green
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 13. červenec 2024 01:20
50 pohlaví je jen na odvedeni pozornosti. Horší je, že dnes ÚV KSČ představilo pětadvacetiletku, během níž se počítá s poklesem produkce energie. Zakázali jsme si přece žárovky a výkonné vysavače, tak to půjde. Akorát si neuvědomují, že jen v ČR bychom pro nahrazení osobních automobilů elektromobily potřebovali postavit ještě jeden Temelín. A to by se nesměly nabíjet zároveň (třeba když všichni přijedou domů z práce) ale postupně. Kromě toho tu máme všelijaké nové spotřebiče jako myčku či sušičku. Ale pak je tu spousta infrastruktury co není vidět. Různé servery poskytující vše od streamovacích služeb ve 4k po umělou inteligenci. A to je fakt něco obrovského, protože ta se dnes implementuje všude. A už teď AI sežere víc elektřiny než těžba bitcoinů... Pokud Evropa bude snižovat produkci energie, tak půjdeme směrem k energetické a technologické chudobě. Už teď v EU prakticky neexistují žádné vyspělé technologické firmy, protože jsme nekonkurenceschopní vůči USA. Jenže teď nás už předběhla i Čína. Staneme se skanzenem.

No já se bojím že se ten pokles energetické spotřeby splní. Ale ne díky zákazu žárovek a vysavačů, ale kvůli krachu veškerého evropského průmyslu... zatím začínají krachovat energeticky náročne firmy jako hutě a sklárny, ale půjde to dál... Už ani automobilky nedokáží konkurovat těm Čínským. Čína se stala největším vývozcem automobilů na světě a nic na tom nezmění ani cla, která na ně EU uvaluje...
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
Zasláno: st 4. září 2024 15:23
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-energy-drinky-az-od-18-let-stejne-jako-cigarety-navrhuji-poslanci-40486619

Co říkáte na zákaz energetických nápojů pro mladší 18 let?

A pak je tu s tím také souvisí snaha o uvalení spotřební daně na cukr.
https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/ekonomika/sladke-napoje-by-mohly-podrazit-valek-je-pro-specialni-dan-348696
Přestože studie ukazují, že to ne snížení obezity nemá vliv.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nazory-komentare-cesi-maji-sladsi-zivot-nez-polaci-ti-dani-cukr-ale-podle-studie-zbytecne-258861

Co je ale nejvíc zarážející je to, že máme vládu která tvrdí, že je pravicová a přesto by pořád něco zakazovala (e-cigarety a teď i energetické nápoje pro mladší 18 let) a nebo zdaňovala (cukr)...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: čt 5. září 2024 12:28
Tahle vláda je přece fialová bída. Takže není ani vpravo, ani vlevo, za to totálně levá Green Babiš aspoň uměl levárny Green
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
NoArtist / NoName

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
Strana 1 z 15