TaS (0)
Bažant

10 025,- VK

Zasláno: pá 19. srpen 2005 11:02
Vysoko vážený pán prezident,
Obraciam sa na Vás s prosbou o oslobodenie povinnej vojenskej služby, vzhľadom k obtiažnej rodinnej situácii, v ktorej sa nachádzam:
Mám 24 rokov a oženil som sa s vdovou vo veku 44 rokov. Moja manželka má dcéru vo veku 25 r.; zhodou okolností sa stalo, že s touto dcérou mojej manželky sa oženil môj otec, čím sa stal mojím zaťom, lebo si vzal moju dcéru.
V tejto súvislosti je moja dcéra zároveň i mojou macochou. Mojej manželke a mne sa v januári narodil syn; toto dieťa je bratom manželky môjho otca, teda jeho švagrom. Zároveň, ako brat mojej macochy, je i mojim strýkom, to znamená, že môj syn je mojim strýkom. Manželka môjho otca , teda moja dcéra, porodila na Veľkú noc chlapca, ktorý je zároveň mojim bratom, lebo je synom môjho otca, a zároveň i vnukom, pretože je synom dcéry mojej manželky.
Som teda bratom môjho vnuka a vzhľadom k tomu, že som manželom svokry otca tohoto dieťaťa, som teda v postavení otca svojho otce a zároveň i bratom jeho syna. Som teda sám sebe deduškom.
Z týchto dôvodov Vás, vážený pán prezident, prosím o odpustenie vojenskej služby, lebo, ako je známe, zákon nedovoľuje povolávať do armády zároveň deduška, otca i syna z jednej rodiny.
Verím, pán prezident, že prejavíte pochopenie pre moju situáciu.

Zasláno: pá 19. srpen 2005 11:03
Chlap stojí v supermarketu ve frontě u pokladny, když si všimne, že na
něj opodál mává blondýna a mile se usmívá...
Docela se diví, že zrovna k němu by se hlásila taková kočka. Přesto
jde k ní a aniž by tušil, kam ji zařadit, říká: "Omlouvám se, ale my dva
se známe??" Ona na to: "Možná se pletu, ale myslela jsem, že vy nejspíš
budete otec jednoho z mých dětí..." Chlap okamžitě začne pátrat v paměti
a vzpomene si na jediný úlet, kdy byl v životě nevěrný: "Sakra," říká
"to jste fakt vy?? Ta striptérka z mé pánské jízdy den předtím, než jsem
se oženil?? Ta, kterou jsem ošukal na kulečníkovým stole, zatímco mě můj
kámoš šlehal po zadku mokrou natí z řapíkatýho celeru???"
"Ne," odpoví žena, "já jsem třídní vašeho syna..."