ja dnes dal cca 4 a pul hodkya nema to chybu
 ja dnes dal cca 4 a pul hodkya nema to chybu  

koupil sem to loni brachovi k vanocum, bavilo me to, roztacel sem kazdou casti tela
 koupil sem to loni brachovi k vanocum, bavilo me to, roztacel sem kazdou casti tela  ale mel sem to jen 14 dni do vanoc no
 ale mel sem to jen 14 dni do vanoc no  

ale přál bych si to, protože mít silný zápěstí se vždycky hodí (možná ne zápěstí ale jiné svaly pro rýpaly)
  ale přál bych si to, protože mít silný zápěstí se vždycky hodí (možná ne zápěstí ale jiné svaly pro rýpaly)   

Ale do budoucna si to nechystam koupit
  Ale do budoucna si to nechystam koupit

.
 .

sice mamna trech prstech naplsti ale valim stale dal
 sice mamna trech prstech naplsti ale valim stale dal  

este ze mam dalsi
 este ze mam dalsi  

jinak se muzete tesit na velky clanek o PB ktery bude vyvsen zrejmne behem vikendu zde na hlavni strance
 jinak se muzete tesit na velky clanek o PB ktery bude vyvsen zrejmne behem vikendu zde na hlavni strance  

ještě sehnat kabel na tuning
 ještě sehnat kabel na tuning   

za mesic jsem byl na 10 a pak a dalsich cca 30 dni na 12 ted se snazim o trinactku
 za mesic jsem byl na 10 a pak a dalsich cca 30 dni na 12 ted se snazim o trinactku  

vypadá to že Mao se stane "Prvním člověkem který se dostal na Měsíc pouhým točením Paurbólu"
  vypadá to že Mao se stane "Prvním člověkem který se dostal na Měsíc pouhým točením Paurbólu"   

asi si koupím takové modré kolečko na posilování zápěstí....PB se taky něco posiluje?
  asi si koupím takové modré kolečko na posilování zápěstí....PB se taky něco posiluje?   

jsou primo urcene ruzne druhy toceni na ruzne partie
 jsou primo urcene ruzne druhy toceni na ruzne partie  

Thompsone prosím prober se
 Thompsone prosím prober se  

povedlo se ti to MAO..
 povedlo se ti to MAO..   

((
((

Ale dalo se to rict normalne a ne ho servat jak maly decko, pak se tu akorat divite ze nikdo nechce psat
 Ale dalo se to rict normalne a ne ho servat jak maly decko, pak se tu akorat divite ze nikdo nechce psat

((
((

12612
 12612  užžž pomalu šplhám na 13 klacků
 užžž pomalu šplhám na 13 klacků  

) myslite ze mi to niekde zadara opravia ? a jak sa to da čistit ???? bo som vybral šroubky  a ani zaboha otvorit
 ) myslite ze mi to niekde zadara opravia ? a jak sa to da čistit ???? bo som vybral šroubky  a ani zaboha otvorit   

jinak můj fígl na otevření je ten že vezmu PB (už bez šroubků) vložím ho mezi dvě velké knihy a na na vrchní knihu lehce kleknu...ozve se lupnutí a PB je na dva kusy... nemusíš  se bát prasktnutí...to vážně nehrozí
 jinak můj fígl na otevření je ten že vezmu PB (už bez šroubků) vložím ho mezi dvě velké knihy a na na vrchní knihu lehce kleknu...ozve se lupnutí a PB je na dva kusy... nemusíš  se bát prasktnutí...to vážně nehrozí  a čistím tak že vezmu čistej kapesník všechny díly otřu a tím ho zbavím o zbytky vodící lišty (takovej bílej bordel který ho máš PB plnej...) no a pak lékarenskej líh a otřu to ještě tím... potom opět do sucha hadrou nebo kapesníkem a vše zase dám zpět... dělám to vždy když se pokouším o rekord takže tak 1x denně
 a čistím tak že vezmu čistej kapesník všechny díly otřu a tím ho zbavím o zbytky vodící lišty (takovej bílej bordel který ho máš PB plnej...) no a pak lékarenskej líh a otřu to ještě tím... potom opět do sucha hadrou nebo kapesníkem a vše zase dám zpět... dělám to vždy když se pokouším o rekord takže tak 1x denně  ale zaleží jak moc se točí...
 ale zaleží jak moc se točí...  

.., prvykrat ,,.. a ale ostal cely .,,. rozobral som ho a toho bieleho bolo statočne ,. aj nahromadeneho na tych klznych drahach .,,. a našiel som tam aj jednu dubku pravdepodobne od toho pádu .,., jemne som ju vratil do povodnej polohy ., zložil PB a je skoro ako nový ,.,. až na to ze na jednom nieste trosku skače ,,.ale to sa casom vychodi
  .., prvykrat ,,.. a ale ostal cely .,,. rozobral som ho a toho bieleho bolo statočne ,. aj nahromadeneho na tych klznych drahach .,,. a našiel som tam aj jednu dubku pravdepodobne od toho pádu .,., jemne som ju vratil do povodnej polohy ., zložil PB a je skoro ako nový ,.,. až na to ze na jednom nieste trosku skače ,,.ale to sa casom vychodi  ,.
 ,. 
 ,. ani školske nemam
  ,. ani školske nemam   

,.a praha je daleko
 ,.a praha je daleko  ,. musim niečo na SVK najsť
  ,. musim niečo na SVK najsť

jinak se da i trosku vyladit tim ze se bude cca 3 minuty tocit na hranici 8 tisic a lista se zahladi
 jinak se da i trosku vyladit tim ze se bude cca 3 minuty tocit na hranici 8 tisic a lista se zahladi  

,..,a pohladam SVK servis ..,ale asik ho nebudem potrebovať ,.,. a ani nemam prachy . kedze už je po páde
  ,..,a pohladam SVK servis ..,ale asik ho nebudem potrebovať ,.,. a ani nemam prachy . kedze už je po páde  

jen musis stridat ruce
 jen musis stridat ruce  

,,.i ked dnes sa mi nece točit ., bo som sa dnes nanosil dost stavebneho materialu .,.a odpadu .,., stačilo mi ,
  ,,.i ked dnes sa mi nece točit ., bo som sa dnes nanosil dost stavebneho materialu .,.a odpadu .,., stačilo mi ,

mam ted doma tri uplne nove bolly tak je zajizdim
 mam ted doma tri uplne nove bolly tak je zajizdim  

ty jsi ftipálek
 ty jsi ftipálek  né to né ale lidem kolem mě se to vyplatí koupit přeze mně
 né to né ale lidem kolem mě se to vyplatí koupit přeze mně  navíc jim pak dělám "servis"
 navíc jim pak dělám "servis"  

,.,. az budes davat nove vodiace kružky budeš service a ne čistenie zubnou kefkou
 ,.,. az budes davat nove vodiace kružky budeš service a ne čistenie zubnou kefkou

Zatím si PB pujčuju jen od kámoše, ale chystám se ho koupit. Akorát ta cena je dost vysoká
 Zatím si PB pujčuju jen od kámoše, ale chystám se ho koupit. Akorát ta cena je dost vysoká  

,. som čumel ,. bo som ich nevidel tolko pokope
,. som čumel ,. bo som ich nevidel tolko pokope  

,. a ked ne dostsne bracho hrkalku
 ,. a ked ne dostsne bracho hrkalku  ., a bungeee ja som sedel zo Sh@dym pri jednom stole ,.,. mal som tam nabijačku na mobil rucne robenu
 ., a bungeee ja som sedel zo Sh@dym pri jednom stole ,.,. mal som tam nabijačku na mobil rucne robenu  ., na baterku 12 V ,.,. taky blondak dsom bol
 ., na baterku 12 V ,.,. taky blondak dsom bol  ,. ak si kuknes nejake fotošky
 ,. ak si kuknes nejake fotošky   

boli mne ruka jak svina
 boli mne ruka jak svina 
 jsem nemohl udrzet ani propisku ve skole...
 jsem nemohl udrzet ani propisku ve skole...

po vyplate du taky do neho, ale chcu nejlevnejsi original kterej sviti a ma otackomer, poradite?
  po vyplate du taky do neho, ale chcu nejlevnejsi original kterej sviti a ma otackomer, poradite?

ale nekdy to roztocim uz na poprvy, chce to vychytnout ten griff
  ale nekdy to roztocim uz na poprvy, chce to vychytnout ten griff

Vsimnul jsem si, ze je asi povolenej takovej ten plisek ze strany, takze reklamace je jasna...
  Vsimnul jsem si, ze je asi povolenej takovej ten plisek ze strany, takze reklamace je jasna...

. Sel sem pres alzu, na mimozemstana prdim, az me nebude bavit tak koupim jinej ten gumovej krouzek. Uvazoval sem nad tim co dela randal, ale to bych mohl tocit jenom nekde a nekdy. Kdyztak v pripade zajmu dokoupim ten nejjednoduzsi co je na trhu a pridelam tam ten tachometr. Jinak cena luxusni 1022,- parada. Za takovou cenu to kupoval taky moucha. Uvidime, zitra si pro neho jdu, maj kamenak v brne takze doprava nic.
 . Sel sem pres alzu, na mimozemstana prdim, az me nebude bavit tak koupim jinej ten gumovej krouzek. Uvazoval sem nad tim co dela randal, ale to bych mohl tocit jenom nekde a nekdy. Kdyztak v pripade zajmu dokoupim ten nejjednoduzsi co je na trhu a pridelam tam ten tachometr. Jinak cena luxusni 1022,- parada. Za takovou cenu to kupoval taky moucha. Uvidime, zitra si pro neho jdu, maj kamenak v brne takze doprava nic.

. To sem s vama vypek, co? za tu cenu
 . To sem s vama vypek, co? za tu cenu  . Jinak podle me ty potisteny davaj spis jako reklamni predmety obchodnim partnerum... Jeste v aute sem dal rekord na nem a to 11005. docela slusny se mi zda. na to ze sem sedel na sedadle a prede mnou volant
 . Jinak podle me ty potisteny davaj spis jako reklamni predmety obchodnim partnerum... Jeste v aute sem dal rekord na nem a to 11005. docela slusny se mi zda. na to ze sem sedel na sedadle a prede mnou volant  

,. muz mrtvej na volante ,. okoloiduci spozorovali ako sa mu v krcoch zviera nejake tociaci sa predmet
 ,. muz mrtvej na volante ,. okoloiduci spozorovali ako sa mu v krcoch zviera nejake tociaci sa predmet  

konecne budu mit trochu penez tak si ho muzu poridit
 konecne budu mit trochu penez tak si ho muzu poridit   

a v Brne si ho muzes primo vyzvednout osobne, prej na nem zadnej marťan není
  a v Brne si ho muzes primo vyzvednout osobne, prej na nem zadnej marťan není  

a v inzercich se neda nikde sehnat zalevno
 a v inzercich se neda nikde sehnat zalevno

677kc ze softcomu, docela dobra cena.. 250hz pro blue
 677kc ze softcomu, docela dobra cena.. 250hz pro blue

se softcomem z ostravy mam dobre zkusenosti, a maji pobocku i v brne...
 se softcomem z ostravy mam dobre zkusenosti, a maji pobocku i v brne...

jeden kousek pry maji skladem... se tak tesim
  jeden kousek pry maji skladem... se tak tesim   

ale tady je to o Power Bálu
  ale tady je to o Power Bálu   

(na video)
  (na video)

ten muj PB je nejaky rozbity... ale klidne se natocim, ale dneska uz ne
  ten muj PB je nejaky rozbity... ale klidne se natocim, ale dneska uz ne  

Děkuju pane Fly, to mě dnes vskutku potěšilo
  Děkuju pane Fly, to mě dnes vskutku potěšilo  )) je to boží a krásně to svítí ale musí z toho bolet ruka jak prase, to víš, za mého mládí měli kluci masturbaci, dneska mají Paur Bóly
)) je to boží a krásně to svítí ale musí z toho bolet ruka jak prase, to víš, za mého mládí měli kluci masturbaci, dneska mají Paur Bóly   

Na co Ty nemyslíš
 Na co Ty nemyslíš  

a kdyz skace tak to dela knaf knaf knaf
  a kdyz skace tak to dela knaf knaf knaf  ,.., jako ty dve golicky na snurce s krouzkem
 ,.., jako ty dve golicky na snurce s krouzkem   

Tady je jedno od Moucha. Pár stránek dál by mělo bejt ještě jedno, kde je v trenkách
 Tady je jedno od Moucha. Pár stránek dál by mělo bejt ještě jedno, kde je v trenkách  

... zkusil sem ho vyčistit od tej umělej hmoty co se otírá - takový šedivý kousky a nic,,.. myslíte si že ho budu msuet rozebrat až do úplného detail ua nebo je sn im konec? na to že sme měl rekord 11256 tak ted ej problem dat pres 10k otáček a po dotočení se točí na jendom místě a vybruje
 ... zkusil sem ho vyčistit od tej umělej hmoty co se otírá - takový šedivý kousky a nic,,.. myslíte si že ho budu msuet rozebrat až do úplného detail ua nebo je sn im konec? na to že sme měl rekord 11256 tak ted ej problem dat pres 10k otáček a po dotočení se točí na jendom místě a vybruje  ... na reklamaci to není - v polovine jak sou sroubky a tak tak tam mam oděrky od kleští a jednokoruny
... na reklamaci to není - v polovine jak sou sroubky a tak tak tam mam oděrky od kleští a jednokoruny   ...
 ...

a to byl zzvuk, ale to už je tak trochu taky spraveno
 a to byl zzvuk, ale to už je tak trochu taky spraveno   tipuju max tejden a nepojede vůbec:D... teď ho du úplně kuchnout
  tipuju max tejden a nepojede vůbec:D... teď ho du úplně kuchnout   

no co stejně docházel tak teď je jen na okrasu
  no co stejně docházel tak teď je jen na okrasu   půl roku vydržel, sice sem chtěl aby vydržel rok ale co
  půl roku vydržel, sice sem chtěl aby vydržel rok ale co   ...
 ...

,. kup si neocube a hrej si
 ,. kup si neocube a hrej si   

nekde v pokoji jsou
  nekde v pokoji jsou   

už vidim jak u počítače kroutíš nohou jako blbec, aby si natočil lepší a lepší skore.
  už vidim jak u počítače kroutíš nohou jako blbec, aby si natočil lepší a lepší skore.

uz me ted v noci nemysli mozek
 uz me ted v noci nemysli mozek  ...misto kc teda ma bejt   otacek
 ...misto kc teda ma bejt   otacek

Zabalíš svůj nepoužívanej powerball, pošleš mi ho, já si s ním budu tejden točit, až mě to přestane bavit, pošlu ho dál
  Zabalíš svůj nepoužívanej powerball, pošleš mi ho, já si s ním budu tejden točit, až mě to přestane bavit, pošlu ho dál   no a Tobě bude celou dobu cvakat prdelka, jesi se Ti vrátí
  no a Tobě bude celou dobu cvakat prdelka, jesi se Ti vrátí   hmm?
  hmm?   

.
 .

Snažil jsem se zjistit něco o tom pokébalu
 Snažil jsem se zjistit něco o tom pokébalu  

, ale někdo si toho třeba hned všimnout nemusí.
 , ale někdo si toho třeba hned všimnout nemusí.
 , ostatní členy domácnosti ale bohužel sejří jak to hučí
 , ostatní členy domácnosti ale bohužel sejří jak to hučí   ...
  ...