Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Realistické silikonové panny

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní o ženách

Koupili byste si realistickou silikonovou pannu?

Hlasování není časově omezeno.
Už ji mám.:
0% 0% [ 0 ]
Kdyby to bylo levnější tak ji hned kupuji:
0% 0% [ 0 ]
Ne, připadal bych si jako zoufalec:
0% 0% [ 0 ]
Ne, moje drahá polovička by mi to nedovolila :D:
0% 0% [ 0 ]
Jo, je to levnější než skutečná přítelkyně :D:
0% 0% [ 0 ]
Celkem hlasů : 0 / Hlasujících: 0
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 28 let
931 861,- VK

Realistické silikonové panny

Zasláno: st 24. červen 2026 13:07
Před nějakou dobou na mě vyskočila reklama na realistické silikonové panny. Dokonce ve vzhledu postavy ze hry, kterou jsem zrovna hrál (jako je celkem děsivé co o nás internetové inzertní firmy vědí a vězte, že anonymní okna vám fakt nepomůžou Anxious Jo a vzhledem k tomu, že jsem na to klikl a teď jsem to znovu hledal, tak se mi podobné reklamy budou asi objevovat furt... Laughing )

Obrázek
Co jste čekali? Že sem budu dávat nějaké sprosťárny? Not Talking Magor

Je fascinující kam až to došlo. Co jsem koukal na videa, tak vypadají naprosto realisticky. Taky si za to tedy nechává výrobce pořádně zaplatit... Think
Už chybí aby se mohly samy hýbat a mluvit a lidstvo to může zabalit, protože prostě vymře... Think

Já bych za to tedy tolik peněz nedal a navíc bych si asi připadal jako zoufalec a taky moje drahá polovička by mi to nedovolila... Laughing

Jinak je vtipné, že zrovna tento výrobce se specializuje na herní postavy z poměrně starých her na kterých jsme vyrostli (ne vždy, některé jsou i z nových her). Zdá se mi, že přesně naše generace je cílovka těchto produktů... Think
Zasláno: po 29. červen 2026 12:21
Jak jsem si myslel, Youtube mi začal nabízet videa o sexbotech...
Díky tomu jsem objevil tenhle dokument:
Youtube Video
Přehrát video na YouTube
(má hodinu a půl a je anglicky)
Takže sexboti už existují. Nebudu se radši dívat, kolik něco takového stojí. Ale s časem se bude cena snižovat. Navíc je tu ještě problém, že ty pohyby jsou takové trhané. Robotické. Hlavně když mluví... ale za pár let to určitě vyladí... Mám takový pocit, že snad téhle hračce udělila Saudská Arábie i občanství...
https://radiozurnal.rozhlas.cz/saudska-arabie-udelila-obcanstvi-robotce-sophii-ma-lepsi-postaveni-nez-skutecne-6200121 Laughing d'oh! Magor

Jestli někdy dojde k masovému rozšíření humanoidních robotů, tak to budou právě sexboti... Protože k čemu jinému by člověk potřeboval humanoidního robota? Na domácí práce? Na to mám pračku, myčku, robotický vysavač atd... Na vaření? Lidi co nechtějí vařit si můžou objednat dovážku... Nenapadá mě na co... Snad jen ve vojenství dává smysl dvounohý kráčející robot (lepší průchodnost terénem než kolový nebo pásový robot), ale ten vůbec nemusí vypadat jak člověk, stačí aby měl nohy a uměl držet zbraň... která klidně může být zaudovaná...

Každopádně ten dokument je velmi smutný. Kam jsme se to dostali? Nekritizuji uživatele, kritizuji společnost, která způsobila, že se lidi tak moc odcizili, takže dnes je extrémně těžké najít si partnera... Ty anonymní přiznání mužů ve videu... smutné. Občas sleduji youtuberku Shoe0nHead a ta o tomhle má videa taky...
Youtube Video
Přehrát video na YouTube

tohle video je tak depresivní...

Jo, jinak nejvíc vtipné je, že proti tomu protestují hlavně dva tábory.
1) Náboženští fundamentalisté - protože je to vlastně masturbace a je to proti Bohu a vyschne vám z toho páteř. Ale jestli je to proti Bohu, tak proč nám Bůh posílá anděly ve formě silikonových pann? https://magazin.aktualne.cz/kuriozity/vesnicane-z-indonesie-uctivali-andela-spadleho-z-nebe-vyklub/r~6b4bff68111011e6b597002590604f2e/ Magor

2) komunistická strana - jako vážně, jedním z hlasitých odpůrců co chtějí sexboty zakázat je podle dokumentu Komunistická Strana Francie a samozřejmě další levicoví aktivisté a feministky... Laughing Protože mít sex s hračkou, která se sexem nemůže souhlasit je znásilnění... týjo, doufám, že se ta feministka každé ráno ptá svého toustovače jestli toustuje dobrovolně, protože jinak by to bylo otroctví... Think

P.S. jestli se o něčem takovém stydíte diskutovat, tak je tu možnost psát anonymně...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
385 184,- VK
Zasláno: st 1. červenec 2026 15:40
Humanoidní robot? Ten je praktičtější, jak ty jednoúčelové modely.
- Nepotřebuješ myčku, nepotřebuješ robotický vysavač, ale udělá to sám. Zvládne vynést odpadky, vymění kola u auta nebo opraví motor, utře prach, vymění žárovku, uvaří, přivrtá poličku... A nikdo netvrdí, že nemůže vypadat jako Emma Watson a v noci pěkně divočit...
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

931 861,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2026 13:09
Jo, to budou určitě říkat všichni, že mají doma robotickou Emmu Watson kvůli utírání prachu... Magor Laughing

citace:
Nepotřebuješ myčku, nepotřebuješ robotický vysavač

No, a taky to do té myčky musí někdo vyskládat a naskládat. A robotickému vysavači vysypat nádržku s prachem... I když jsem viděl, že existují vysavače, co to umí prach přečerpat do větší nádržky u nabíjecí stanice... Ale já nevím, stejně musím vždycky čas od času oddělat vlasy ze zametacího kartáče vysavače...

citace:
Zvládne vynést odpadky
kolik odpadků vlastně vyporodukuješ? My vynášíme odpadky několikrát týdně a vzhledem že to máme po cestě, tak to není nijak otravné. Navíc jsme dokonvergovali k tomu, že sáček s odpadky prostě pohodíme ke vchodovým dveřím a pak když jdeme ven, tak ho vezmeme (bez toho nejdou otevřít dveře... Laughing )

citace:
vymění kola u auta
To už dnes nedělá nikdo. Když jsem kdysi kolegům říkal, že mám dvoje disky a na jedněch zimní a na druhých letní pneumatiky a měním si kola sám, tak mě měli lidi za exota... Tenhle skill se mi hodil, když jsem někdy v nějaké random zemi na L píchl a byl si schopný kolo vyměnit za rezervu... Ale dneska už auta ani nemají rezervu... A vůbec, pneuservisy nebudou mít co žrát. Laughing

citace:
opraví motor
a autoservisy nebudou mít co žrát.. Laughing navíc dneska jsou auta tak přeelektronizovaná a složitá, že člověk aby je mohl opravovat, tak si musí platit drahé diagnostické softwary a servisní manuály. Přístup k takovým složitým proprietárním datům robot mít nebude, leda že bys mu ho zaplatil, ale to se ti nevyplatí, pokud neopravuješ několik aut stejné značky týdně... A vlastně proč ne, můžeš robotku zaměstnat a může ti vydělávat peníze... Laughing Ale abys pak z toho nemusel platit daně ze kterých bude placen nepodmíněný příjem pro nezaměstnané...

citace:
utře prach
ok, jo, to je dobrá výmluva jak jsem už psal...
citace:
vymění žárovku
Jak často měníš žárovky? Já jsem za posledních 5 let měnil žárovku tak jednou.

citace:
uvaří
Hele ale to doma stejně musíš mít suroviny. Půjde i nakoupit? Doufám, že ji po cestě do obchodu nikdo nemajzne cihlou po hlavě a neodtáhne si ji domů... Laughing To mi ta dovážka (pomocí robota, takového toho s kolečky, který po 10 letech dorazil i do Prahy a do Německa ještě nedorazil... možná že by jej někdo majznul cihlou přes korbu a ukradl pizzu z něj Magor ) dává větší smysl...

citace:
přivrtá poličku...
Jak často přivrtáváš poličku? Navíc dneska v podnájmech často ani není dovoleno takové úpravy dělat.

Tyjo, tak mě napadá, že jak je teď moderní vše "sdílet a ne vlastnit", tak možná robota nebudeš vlastnit, ale budeš si ho pronajímat jak Microsoft Office nebo produkty od Adobe... Laughing a nebo ho budeš sdílet jak sdílené koloběžky nebo taxi... Otevřeš aplikaci a přivoláš nejbližší robotku... Necháš si od ní utřít prach, přivrtat poličku, vyměnit pneumatiky za zimní a pak jí dáš inspekci tělesných otvorů... Magor Laughing

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
385 184,- VK
Zasláno: pá 3. červenec 2026 13:20
Spíš ji budeš vlastnit podobně jako software pod EULA. Sice tam budeš mít železo, ale podle té klauzula, ho bude společnost nadále vlastnit.
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
Zasláno: pá 3. červenec 2026 14:35
Příspěvkem jsem sledoval, že s humanoidním robotem nepotřebuješ tolik přístrojů a může být univerzální a svým způsobem můžeš i ušetřit.

Nepotřebuješ robotický vysavač, ale stačí normální, který stejně musíš mít, protože roboťák se nedostane všude. Nepotřebuješ myčku, ale robot může využít dřez. Může žehlit, skládat prádlo, ukládat ho do skříně, vyndat z pračky.

Kromě toho klidně může zvládnout udělat techničtější věci, co neumíš nebo nechceš - vyčistit záchod, vyčistit ucpaný odpad, opravit auto, přivrtat poličku, položit kachličky, může chodit ven pro zásilky nebo nákup... Ale u auta by se mohl napojit na OBD konektor a provést diagnostiku sám. Otázka je ohledně dostupných znalostí, ale ty se odněkud stáhnout stejně jako filmy nebo photoshop.

K tomu koneckonců může sloužit i jako sexbot.

Pokud se jeho cena dostane někam k ceně ojeté Octavie, může vyjít i levněji, jak koupit kvalitní robotický vysavač, myčku, chytré reproduktory a asi další přístroje, řemeslníci, financování dovážek...
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

931 861,- VK
Zasláno: so 4. červenec 2026 00:31
Pokud robotizace dojde do toho stadia, že budeme mít univerzální roboty, co budou umět víc než lidi, tak věz, že tu myčku nebo robotický vysavač budou taky vyrábět roboti... Navíc ona myčka myje líp než člověk - sklenice i talíře jsou z ní hezky naleštěné... A v autoservisu budou taky roboti... Jinak všechno není jen o proprietárním softwaru, spoustu věcí je i o proprietárním hardwaru. Proprietérní šrouby, klíče na ně a další různá udělátka třeba na rozebrání motoru... navíc doma určitě nemáš zvedák na auto nebo jeřáb na vytáhnutí motoru... každopádně všechny činnosti robota se buď musí naprogramovat nebo naučit z nějakého datového vzorku. To není jednoduché a hádal bych, že různé činnosti co bude robot umět se budou dokupovat. A doufejme že ne za předplatné. Utírání prachu a vanilla sex bude v základním balíčku (to být musí, jinak by nic nebránilo uživateli robota vypnout a užít si s ním ve vypnutém stavu Laughing ), balíček BDSM dominy bude za 199 Kč měsíčně a balíček automechanika bude za 20 000 měsíčně (furt ale levnější než měsíční plat automechanika Laughing ).

Každopádně jako ojetá oktávka to asi nikdy stát nebude. (Nebo vlastně jako ojetá oktávka bude možná stát ojetý robot... Laughing ) Vzhledem k tomu, že takový univerzální robot připraví spoustu lidí o práci, tak to určitě bude navíc ještě velmi zdaněné... Ale cena pořád musí být realistická, aby na to lidi dosáhli a mohlo se to prodávat masově - víc se na tom vydělá. Ale bude to nejspíš dražší než auto, protože univerzální robot je daleko větší gamechanger. Vůbec bych se nedivil, kdyby si lidi takového robota brali na leasing... Laughing
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní o ženách
Strana 1 z 1