Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
"dear sir/madam,
FIRE exclamation mark
FIRE exclamation mark
HELP ME exclamation mark
123 Carandon Road
Looking forward to hearing from you
all the best
Maurice Moss"
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 18. srpen 2006 13:38
Koukl jsem na první díl. Je to sranda, ale přijde mi to takový... Já nevim, jako že ty lidi to neumí moc dobře zahrát nebo tak.. Prostě mam pocit jako že se přetváří.. Nebo jestli je to tak schválně.. Nevim.
Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
11 200,- VK
Zasláno: so 26. srpen 2006 01:47
jenda.69 napsal:
Koukl jsem na první díl. Je to sranda, ale přijde mi to takový... Já nevim, jako že ty lidi to neumí moc dobře zahrát nebo tak.. Prostě mam pocit jako že se přetváří.. Nebo jestli je to tak schválně.. Nevim.
Ale no co, hlavně, že je to sranda!
Muhehe je to prostě Britskej sitcom no, už se tešim až se mo dostáhne první díl
Klasicka rada:
Zkoušeli jste to vypnout a zase zapnout?
Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...
Termíny natáčení dalších dílů
Na www.sroaudiences.com jsou k mání lístky na natáčení nových dílů IT Crowd. Natáčet se bude v pátek 30. března,
sobotu 14. dubna a vždy v pátek 20. a 27. dubna a 4. května 2007. Takže pokud máte v tyto dny cestu kolem Pinewood Studios, určitě se stavte
Tím se dá odpovědět i na dotazy, kdy budou nové díly. Jestli se bude natáčet, jak je tu uvedeno, tak se jich můžeme dočkat tak na začátku prázdnin ... ale kdoví, třeba nás překvapí a bude to dřív (nebo dýl).
tak nevím jestli jste to zaznamenali ale minulý pátek začala druhá série.. už od soboty mi ten první díl leží na disku ale ještě jsem se k tomu nedostal.. kdo viděl, co říkáte ? jaká je druhá série ?
jo a zítra jde druhý díl takže nezapomeňte..
10 475,- VK
Zasláno: čt 30. srpen 2007 09:54
Vdik za upozornenie, už sa pozerá.
//Tak už som to dopozeral a je to skvelý seriál, miestami som chytal až záchvaty smiechu. Tak ako dnes som sa ešte nezasmial snáď nikdy.
68 462,- VK
Zasláno: čt 30. srpen 2007 15:44
Na čom to chodi ?
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
826 606,- VK
Zasláno: so 15. září 2007 22:22
Tak už mam staženej 4 díl. Pustil jsem si první půl minutu, ale bez titulků rozumim velký kulový (rozuměl jsem jenom něco, že se jim rozsypaly pomeranče ) tak si budu muset počkat
//
tak mam už titulky... Ten díl je fakt suprovej, já u toho málem brečel smíchy, fakt pecka
68 462,- VK
Zasláno: so 15. září 2007 23:01
Prave som zhliadol diel Calamity Jen,pri vete "Nice screensaver" som bol mrtvy
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
právě já nevim proč to všichni pomlouvají ale mě se druhý díl líbil uplně moc.. třeba vc neš moss and german.. ale tak tiscíc lidí tisic chutí.. prostě to stěma vibracema atd.. třeba jsem divný no..
826 606,- VK
Zasláno: po 1. říjen 2007 18:14
No, tak ten poslední díl podle mě nebyl nic moc...
Zasláno: pá 11. duben 2008 01:34
Víte, že to ČT bude už ode dneška vysílat pod názvem Ajťáci?
NAŠTĚSTÍ v původním znění s titulky. Tim mě potěšili...
Každej pátek kolem jedenácti večer na dvojce...
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: pá 18. duben 2008 23:40
ja si myslim ze jo, sou fakt dost podobny, ale neco je tam trosku jinak, neco treba vynechany. Tak ono se to treba prelozit jinak neda, je to docela jednoducha anglictina
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: čt 1. květen 2008 15:57
pokud zrovna nemám nějaké to promile v krvi (v pátky chodím na šipky) tak to sleduji. britský humor mám velice rád...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
826 606,- VK
Zasláno: ne 4. květen 2008 12:54
Zjistil jsem, že na to musim mít náladu. Včera jsem koukal na Č. Trpaslíka a chlámal jsem se u toho jako nikdy a na IT jsem neměl vůbec náladu.
LivArt: ten poslední díl by se dal určitě někde na internetu „koupit“... Ale pokud máš 128kbps, tak by to asi bylo na zcvoknutí.
//mmch. mam pocit, že jednu dobu jsem měl v podpise to samý.
10 300,- VK
Zasláno: pá 23. květen 2008 16:21
Nevite nekdo jak je na tom treti serie? Nekde jsem cet, ze se ma zacit natacet, ale zatim nikde ani zminka. Obe dve soucasne serie sem videl snad 10x a uz se nemuzu dockat na dalsi...
DELL Vostro 1500 2x 2.00 GHz, 2 GB DDR2, 250 GB SATA 2, nVidia GeForce Go 8400M GS, Windows Vista
tto je ten o Gay divadlu ? ten byl bezva, taky jsem se u něj celkem nasmál.. pak co si teď vzpomínám z druhé série se mi vryl do paměti ještě ten stím pohřbem a ten jak tam na konci byl pedofil..
826 606,- VK
Zasláno: ne 29. červen 2008 23:06
Jj, muzikál o gayích s názvem Gay... Z toho jsem nemohl
Jako druhej jsem se v noci pak kouknul na ten s pedofilem, u toho jsem se taky chlámal, ale né tak jako u muzikálu
826 606,- VK
Zasláno: pá 26. září 2008 23:27
2. série 4. díl... To je ten večírek, ten je dobrej. Řekl bych 2. nejlepší z týhle série
A jesli jsi žádnej díl ještě neviděl, tak jsi o hodně hodně přišel.
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: so 8. listopad 2008 13:26
nic si z toho nedělej, tady machrují, ale viděl jsi že by se někdo z nich podepsal?
826 606,- VK
Zasláno: pá 21. listopad 2008 22:41
www.theitcrowd.cz :
... první díl 3. série bude odvysílán již 21. listopadu! Vysílat se bude jak jinak než na mateřské stanici Channel4 a to ve 22 hodin GMT (23:00 našeho času). Pevně věříme, že se epizoda dostane do našich rukou co nejdříve.
826 606,- VK
Zasláno: so 22. listopad 2008 12:03
Kua, na theitcrowd.cz se dycky chlubili nejrychlejšíma titulkama a zatim tam ani neni, že první díl je za náma a jakej byl...
//asi si to tady přečetli, tak hned napsali.
Zasláno: so 22. listopad 2008 20:03
Titulky jsou na theitcrowd.cz, jdu se mrknout na ten díl
Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: út 25. listopad 2008 22:44
po shlednuti prvniho dilu treti serie jsem musel zkouknout znova celu serii abych nasel odvahu se podivat i na druhy dil treti serie... skoda ze zrovna tento serial skonci takhle... doufejme ze u tbbt to tak nebude...
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
me it crowd nejak nechytlo uz od zacatku.. jako zasmal sem se, ale ze bych na to musel koukat porad, nebo nedockave cekal na dalsi dil to ne To mam prave mnohem radsi tbbt
826 606,- VK
Zasláno: po 1. prosinec 2008 21:27
Doporučuju k oběma dílům 3. série titulky od papeže (z titulky.com). Skvěle přeloženo, je vidět, že to dělá poctivě!!! A ty díly jsou s nima daleko vtipnější než s těma rádobytitulkama od ostatních
mezitím jak jsem tu měl ban na vsn tak jsem si sehnal všechny díly 1 a 2 hé série a shlédl, super z třetí sjem viděl zatím jen 1 a 2.hý díl 3.tí zkouknu až zejtra ale jinak dobrej seriál
PC=Windows 7 SP1
Notebook=Windows 7 SP1 Asus Eee PC 1015BX
Mobil:iPhone 3GS 32GB, iOS 5.1.1 Jailbreaked, with Siri
826 606,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 01:51
Uplně první titulky jsem odsledoval na http://it-crowd.serial4u.cz/ ale ty podle mě stojí za starou bačkoru... Tuhle byly bez diakritiky, pak je dělá slovák, kterej se snaží psát česky...
A jinak bejvaj na těch titulky.com... Papež už asi nedělá, ale na 3. díl udělal skvělý Ludvig, tak na něj sázim i tentokrát
//jinak u toho dílu jsem se pěkně natlemil, ale celkově mi to přišlo slabší
Zasláno: ne 21. prosinec 2008 14:50
Tak jsem viděl 5. díl 3. série, Friendface. Super
Titulky od Ludviga dobrý, sice chybí asi dohromady 3 věty, ale těm každej, kdo zná základy angličtiny, porozumí i bez titulků a navíc jak se zdá, tak chybí i v dalších překladech.
dabovanou ? to tě lituju..
dabing jsem si pouštěl jen když jsem tady měl u televize DVD přehrávač, který neuměl titulky.. jinak hrůza a děs, když to srovnáš..
826 606,- VK
Zasláno: út 6. leden 2009 18:26
Hehe, přesně tak, absolutní souhlas. Dabing tohohle seriálu (podle toho, co jsem viděl na YouTube) je skoro tak příšernej jako dabing Sweeneyho Todda (tzn. absolutní hrůza)
v mých reprákách v monitoru ale fakt moc rozdíly nevidím ale en je o něco lepší ale stejně to zkouknu až budou v cz dabingu
*spojeno*
stíhám s přehledem akorát kdyby se to dalo někde sehnat v 1280x720, protoze muj pc me 1920x1080 prehraje hrozně a jak to je v tom tv formátu tak to mam na fullscreenu mázlý
//jenda
PC=Windows 7 SP1
tk j áse nechlubím fullhd video přehrává kde kdo na fullhd tv ne ? mym máme normální tlsutou tv 82 cm já u pc mam lcd monitor 22" s fullhd a uhlopricka jen 56... já to blbě neslyším spíš by to chtělo SW na zvýšení hlasitosti - přes KMplayer už to ujde...
edit : tím že mam slabej pc že fullhd nepřehraju se chlubím
PC=Windows 7 SP1
Tak dokoukaná třetí řada nebylo to sice tak hilarious jako ty předchozí ale smála jsem se velmi doufám že budou další
a CZ dabing stojí za prd, nejlepší je originál, to je jako bys chtěl nadabovat třeba američana s přízvukem, to prostě ztratí to svoje kouzlo, v českým dabingu nepoznáš že Roy je ir, nebo jak v tom díle s tou loupeží se Moss snaží mluvit s tím londýnským přizvukem navíc některé slovní hříčky nejsou vtipné v češtině (v 2. řadě - sýr Brie - "That's BRIEliant!")
v práci jsme dnes koukali na 1. díl hehehehehe my s kolegyní už jsme to viděly tak jsme umíraly, ale kolega co to neviděl byl úplně vyřízenej ještě že šéf je pryč
826 606,- VK
Zasláno: čt 8. leden 2009 00:22
Richmond nakonec v tý sérii vůbec nebyl, co? Kromě tý zmínky, že má kruděje.
Ale přijde mi zajímavý, že jsem kdesi četl, jak se snažili udělat, aby tomu rozuměl každej a ne jen ti, co znají starší díly a nakonec hned v prvním díle narážka na nový číslo na emergency, pak Denholm, v jiným díle zmínka o Richmondovi... Ale Richmond chyběl. Je to milej kluk.
Tákže jak už asi všichni víte, unikl první díl čtvrtý série The IT Crowd... Dnes jsem zjistil, že na něj už vyšly titulky, tak jsem se na to podíval a musím říct, že se povedl.
Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 24. červen 2010 23:22
a titule byly už včera jsem na to večer koukal :mrgreen:ale když mě tu všichni tuhle pranýřovali kvůli tomu, že se na věci rád koukám i s titulky, tak jsem se neobtěžoval něco o nich sem psát
826 606,- VK
Zasláno: pá 25. červen 2010 22:05
Ty titulky, co jsem měl já, byly teda relativně povedený. Aspoň tam nebyly kraviny a příšerný překlepy. Ale ono to chce se naučit titulky používat jako takový doplnění a vodítko a jinak se na ně moc nespoléhat.
Zasláno: út 3. srpen 2010 17:34
Tak 4. série je zatím asi nejslabší série. Sice některý díly byly dobrý (teď nevím, který čísla to byly přesně), ale jinak nic moc. Nejhorší byl asi právě ten poslední díl (s04e06)...
Snad bude 5. série a kvalita zas stoupne.
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: út 3. srpen 2010 17:39
Nevěřim tomu, že to stoupne, od druhý to jde dolu a dolu..
Občas se nějakým vtípkům zasměju, ale všechny jsou tak nějak čekatelný Už se u toho neřežu smíchy jako u prvních dvou sérií.
(vyphotoshopovaná přítelkyně z Royových fotek, Jen překládající do a z Italštiny, Moss v automatu na hračky, požár v Mořském parku)
ale celkově nudaaaaaa, příběhy takové neucelené, jakoby jim chyběl konec
(FAKT by mě zajímalo jak to s tím požárem bylo, nebo jak to dopadlo s tím masérem co políbil Roye na zadek)
.
První řada bomba, druhá stále vtipná, třetí zas místy lepší než druhá, ale toto..... většinou když se mi něco líbí tak jsem ještě schopná to druhej den citovat a pamatovat si o čem ten díl byl, tady si pamatuju jen drobné útržky a ani nejsem s to říci, ve kterém díle že to bylo... Zklamání... Pátou řadu už ne, prosím
826 606,- VK
Zasláno: ne 6. říjen 2013 20:35
Tak jsem viděl ten poslední 40minutový díl IT Crowd: The Last Byte. A je to špatný. Moc vtipný mi to nepřipadalo. Možná ještě o trochu míň, než ten díl, kde šli do Dne D, nebo který byl ten nejmíň vtipnej. A nepomohlo ani to, že se snažili použít pár referencích ze starších dílů (např. Roy na záchodě pro invalidy, krabička "Internet", nebo třeba to, jak Moss uvíznul v herním automatu (nebo byl nejmíň vtipnej tenhle díl? To bych raději nepřipomínal))
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.