Narozen: 1974 (asi 50 let)
60 509,- VK
Zasláno: út 21. červenec 2009 10:16
To je jedna podmínka v řádku s příkazem, aby to adminům nemazalo.
Edit: ale bez legrace, VSN opravdu nepomůže, že tu bude co nejvíc příspěvků denně od dvou (tří čtyř) maniaků. Dokonce si dovoluju myslet, že naopak, pokud jsou ty příspěvky z větší části nesmyslné...
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 3. srpen 2009 21:58
Po měsíci a kousek (protože jsem byl na "dovolený" ) je tady zase povyšování a graf toho, jací jste byli pisátoři a také "TOP 10 přispívajících minulý měsíc". Premiéru slaví i nový graf, jak TOP členové psali za den (už jsem ho tu ukazoval a vlastně jsem ho i přidával do starší statistiky..
Změny hodností
Napsalo se toho o něco víc než minulej měsíc, ale aktivita všech členů zůstala na starých místech. Sice systém nabízí některé na povýšení, ale těm ho neudělím z důvodu, že spamovali fórum zbytečnými příspěvky opravdu o ničem.
Narozen: 2. srpen
376 056,- VK
Zasláno: po 3. srpen 2009 22:20
tak a jsem v top10 , jak jsem před měsícem řekl (dokonce i v top3, protože 3.+4. místo mají stejně postů). hlavně, že nám (mě s palučkem) LivArt nadával do spammerů a má víc postů než my
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.