Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Všechno kolem letadel a létání

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Cestování
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 26 let
873 937,- VK

Všechno kolem letadel a létání

Zasláno: st 24. červenec 2024 03:52
Založím si nový topic po vzoru topiců pro vlaky, ať tyhle věci kolem letadel vždy nemusím psát do topicu "kam jedete na dovolenou"

Hele, využíváte služeb letištních salonků? Mam takový pocit, že jsem viděl Elephanta, že kdysi na FB postoval něco takoveho, že jo...
Teď jsem četl podmínky, jak získat přístup do letištního salonku zdarma od banky a koukám, ty podmínky jsou docela tvrdé... z bank co to nabízejí mám dvě a jsou tam takové podmínky, jako že musím mít gold účet a ten stojí nějaký poplatek a nebo v bance alespoň milion nebo tři a podobně...
https://www.penize.cz/osobni-ucty/458080-letistni-salonky-zdarma-co-nabizeji-banky-a-jak-je-nahradit-kdyz-jsou-plne#element_31_8643

Nebo se tam dá dostat jinak? Třeba, když člověk nasbírá míle a získá zlatou kartičku nějaké aerolinky? Very Happy
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
376 056,- VK
Zasláno: čt 25. červenec 2024 08:17
https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/klima-aktiviste-letiste-doprava-protest-zivotni-prostredi.A240725_071319_zahranicni_ikro/diskuse
To už je na modifikovanou šaríu. Pax ze zpožděných letů rozdat kameny a nechat proběhnout fakultativní program...
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

873 937,- VK
Zasláno: čt 25. červenec 2024 18:20
Bohužel v Německu je téhle škodné čímdál víc. A to jsem si zrovna stěžoval na zpoždění... ještě, že jsem nikam neletěl... Very Happy

Dal bych kolem nich kužely a letiště provozoval dál. Jistě neobsadili všechny ranveje...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
376 056,- VK
Zasláno: čt 25. červenec 2024 18:30
Já bych ani kužely nedával. V noci bych zbytky seškrábal u ranveje.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

873 937,- VK
Zasláno: ne 27. říjen 2024 06:12
Včera naposledy přistál poslední let společnosti ČSA, jedné z nejstarších leteckých společností světa. Od dneška ČSA již neexistuje jako aerolinka, ale pouze jako značka v rámci Smartwings.

https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/domaci/konec-csa-boli-rika-pilot-zlate-ery-354756

A poděkujeme soudruhu Tvrdíkovi, který tam byl dosazen, a svou nekometentností způsobil to, že ač ČSA byly v době jeho nástupu byly prosperující aerolinka, tak po jeho vládě byly nakonec prodány za cenu 1 leteckého motoru.

Tak utřeme slzu a budeme vzpomínat. I když poslední dobou není moc na co. Když jsem s nimi letěl naposled, tak jsem se přilepil k sedačce. Šetřili už i na úklidu...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Cestování
Strana 1 z 1