Dodnes jsem tvrdil, že nesnáším blondýny a růžovou.
 Dodnes jsem tvrdil, že nesnáším blondýny a růžovou.

Pár menších úletů tady bylo, no. Ale otec Tě pozval a mě zas ne.
 Pár menších úletů tady bylo, no. Ale otec Tě pozval a mě zas ne.  Nevíš o nějaké svatbě? Že bychom si to zařídili jako v Nesvatbových?
 Nevíš o nějaké svatbě? Že bychom si to zařídili jako v Nesvatbových?  Mimochodem, co Prdy?
 Mimochodem, co Prdy?  

Tou dobou tady VSN doufám ještě bude.

kdybys cetl muj topic,tak bys vedel,ze jsem se uz stihl i rozvest a ozenit podruhe
  kdybys cetl muj topic,tak bys vedel,ze jsem se uz stihl i rozvest a ozenit podruhe  

((
((

Měla jsem dobré "vzory" v rodině, samé rozvedené dvojce. Pak jsem potkala svého muže a jednou jsem ho tak impulzivně požádala o ruku a už to bylo
  Měla jsem dobré "vzory" v rodině, samé rozvedené dvojce. Pak jsem potkala svého muže a jednou jsem ho tak impulzivně požádala o ruku a už to bylo   

Svatby jsou podle mě hrozně přeceňovaná a drahá záležitost, většinou to akorát vyždíme novomanžele i rodiče, za půl hodiny je celá záležitost v tahu, člověk si koupí šaty který si pak na sebe stejně už nikdy nevezme, vyhodí prachy za kadeřníka, fotografa, žrádlo, kytky...no hnus....
  Svatby jsou podle mě hrozně přeceňovaná a drahá záležitost, většinou to akorát vyždíme novomanžele i rodiče, za půl hodiny je celá záležitost v tahu, člověk si koupí šaty který si pak na sebe stejně už nikdy nevezme, vyhodí prachy za kadeřníka, fotografa, žrádlo, kytky...no hnus....

((
((

((
((

ale byl sme na jednom pohrbu naky baby neznamy, pocita se to?
 ale byl sme na jednom pohrbu naky baby neznamy, pocita se to?

LOL
 LOL   

holka, která ve 20 nebyla vdaná, byla divná. No a já navíc, nejen, že jsem se chtěla vdávat, ale jsem i "musela", což v té době také byla běžná tradice. To zase souviselo s neznalostí antikoncepce. Resp. se všichni tak styděli o něco někde požádat, že radši....No když nad tím tak přemýšlím, tak jsme byli pěkní hlupci a tupci v tomto směru. Dnes je to teda zase až moc rychlé - když mi holky v devítce (i ty staší v osmičce) vypráví své sexuální zážitky - zírám...Ale jsem za tuhle uvolněnou dobu ráda. A přesně, co říká Varda - každá holka má v duši sen o svatbě, bílých šatech...(jen má dcera neee
  holka, která ve 20 nebyla vdaná, byla divná. No a já navíc, nejen, že jsem se chtěla vdávat, ale jsem i "musela", což v té době také byla běžná tradice. To zase souviselo s neznalostí antikoncepce. Resp. se všichni tak styděli o něco někde požádat, že radši....No když nad tím tak přemýšlím, tak jsme byli pěkní hlupci a tupci v tomto směru. Dnes je to teda zase až moc rychlé - když mi holky v devítce (i ty staší v osmičce) vypráví své sexuální zážitky - zírám...Ale jsem za tuhle uvolněnou dobu ráda. A přesně, co říká Varda - každá holka má v duši sen o svatbě, bílých šatech...(jen má dcera neee  ), ale já už jednou vdaná byla a...
 ), ale já už jednou vdaná byla a...

no jo, výhoda megavelkých svateb...
 no jo, výhoda megavelkých svateb...  sranda jestli to tak dělá i vícekrát...
 sranda jestli to tak dělá i vícekrát...

to ty prachy radši utratím za chlast
 to ty prachy radši utratím za chlast  

Jediné to jistí výlet na západní pobřeží s návštěvou Las Vegas
 Jediné to jistí výlet na západní pobřeží s návštěvou Las Vegas  
         Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
 Příspěvek byl poslán z mobilního VSN