Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Vydávání občanek a řidičáků

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Státní úřady

máte rádi vyřizování na úřadech?

Hlasování není časově omezeno.
Jasná věc nedělám nic jinýho:
6% 6% [ 1 ]
Dlouho jsem tam nebyl:
50% 50% [ 8 ]
Ne nikdo už mě tam nedostane!:
43% 43% [ 7 ]
Celkem hlasů : 16 / Hlasujících: 16
mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK

Vydávání občanek a řidičáků

Zasláno: čt 4. srpen 2005 11:12
Byl jsem nedávno se ségrou vyřizovat občanku, fakt humáč, fronta lidí nakonec jsem si tam připadal jako nějakej podčlověk, protože se mnou jednali jak s nějakým debilem-děcko který se prostě tady narodí a má oba rodiče české národnosti tak je celkem logický že ona taky bude česká národnost, chyba lávky 14ti denní průtahy kvůli státnímu občanství a výsledek milostivě po zjištění že babička její babičky ze strany dědečka byl čech a nějakej půlláník milostivě vydali papírek o velikosti A5-státní občanství,tak sem radši rezignoval a ať to chodí vyřizovat někdo jinej! U řidičáků jsou zas děsný fronty a taky relativně protivní uředníci a při placení správního poplatku se lítá o jednoho okýnka ke druhýmu-samozřejmě že fronty sou všude...
on les aura!

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 4. srpen 2005 11:17
Já obecně nesnáším všechny úřady a úředníky, někdy tam čekáte aji dvě hodiny, dostanete se k okýnku a tam navíc protivná a škaredá babizna, tak to mám někdy chuť.....jo tady se má mluvit slušně....takže mám chuť aby její obličej zavadil o mou pěst....

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 4. srpen 2005 11:21
Jo vidíš na to jsem ještě v zápalu zapomněl-protivný úradničky-jedno naprosto přetížený okýnko a u dalších si baby pilujou nehty a brouzdají po internetu!
on les aura!

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 4. srpen 2005 11:24
Škoda mluvit....nechcu svými hrubými výrazy špinit tohle fórum.

Petroubek (0)
Bažant
Bažant

10 025,- VK
Zasláno: so 6. srpen 2005 14:09
Na úřady skoro vůbec nechodím, jen když je to nevyhnutelně nutné - pro občanku a pas. Ale fronty jsou strašný. Nejhorší je to však na poště, kam chodím docela často. Z 5 okýnek jsou otevřená jen 2 a u těch je fronta na zbláznění Evil or Very Mad
Mlč a nic se ti nestane!

trodas (+1)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: po 29. srpen 2005 23:10
Hmmm, ourady. Kdybych si vzpomnel na to, jak jsem potreboval potvrzeni z katastrofalniho ouradu o vlastnictvi pozemku a nemovitosti, tak... Radeji nemluvit Rolling Eyes Mad

Na druhou stranu s obcankou a pasem jsem to mel "jedna dve". Prisel jsem, 2x jsem cvaknul na strojku, jednou na obcanku, jednou na pas, v dobe cekani jsem vyplnil oba formulare, a pote jsem hral napinavou hru, ke kteremu okynku se dostanu prvni, nakonec vyhral pas a hned pote byla obcanka.
Celkova doba cekani - cca. 10min. Za mesic jsem si prisel pro oboji, jen za pas chteli penize, takze jeste jedna fronticka malicka u kasy, kde se pipka bavila s jinou pipkou a lide na ni cca 5 min (!) cekali. Zajimavy pristup... Neutral Nemam nic proto, aby se vykecavala do aleluja, pokud pritom bude hybat rukama a prijimat penizky, ci kdyz nebude mit co delat, ale takhle?

Stejne to ale i napodruhe neprekrocilo 10min. Asi jsem mel nejake neuveritelne stesti Laughing

To se mi nestava casto Laughing
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... Smile my config

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: po 29. srpen 2005 23:59
Hehe, Trodas umí i pochválit... Applause
Jinak souhlasím. Občanku i pas jsem měl raz dva... Totéž s přihlášením nebo odhlášením auta - to se s dobou cca před 5 lety nedá srovnávat...
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: út 30. srpen 2005 16:54
No když už jsme u té občanky... Nepochopím, proč při výměně občanky dostanete ten náhradní papírek a stejně to není plnohodnotný papír, protže na poště vám za to nic nedaj! Jak já jsem se nalítal a navztekal, když jsem měl ten papír a potřeboval jsem vybrat přídavky(tehdy ještě přes poštovní poukázky d'oh! )?! No baba na mě chrlila předpisy a kdovíco a na hlavní poště jsem byl i u šéfové, ale nic naplat, všechny si mlely to svoje: Pouze občanka a pas! A jelikož já nemám pas, tak sjem byl v pr*eli... d'oh! A vůbec nepomohlo, že jsem jim mával před očima papírkem od policemanů, řidičákem, ISICem, studijním průkazem a všude byla moje fotka a údaje! Brick Wall Brick Wall Brick Wall
A já ty prachy nutně potřeboval do brna na přežití! Pray
Naštěstí mě zachránila hodná doručovatelka, odchytili jsme si ji a domluvili se s ní a ona mi to na druhý den donesla... Díky moc za to jsem ji dal 50 Kč a čokoládu myslím. Mr. Green
Proč člověk musí mít problémy s nafoukanýma úředníkama a nakonec ti dobří lidé se najdou pouze u těch na "nižším postu"? d'oh! Brick Wall

Všechno je to v lidech a naštěstí dobří lidé ještě úplně nevymřeli! Pray Dance Applause
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 30. srpen 2005 22:03
Jo, CZ Pošta je fakt něco. Ale s tím, že bych nic nedostal bez občanky, nemůžu souhlasit. Shame on You Pravidelně k tomuto účelu používám řidičák nebo služební průkaz. Jednou jsem dokonce použil zbroják. Bez problémů. Jde vždycky o ty lidi, co tam dělaj. Manželka mi vybírá poštu na moji občanku. Jak říkám, všechno jde. Jen by při větším návalu zákazníků mohli otevřít víc přepážek.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: út 30. srpen 2005 22:10
Bugi napsal:
Jo, CZ Pošta je fakt něco. Ale s tím, že bych nic nedostal bez občanky, nemůžu souhlasit. Shame on You Pravidelně k tomuto účelu používám řidičák nebo služební průkaz. Jednou jsem dokonce použil zbroják. Bez problémů. Jde vždycky o ty lidi, co tam dělaj. Manželka mi vybírá poštu na moji občanku. Jak říkám, všechno jde. Jen by při větším návalu zákazníků mohli otevřít víc přepážek.

Tak to nevím, kam na poštu chodíš, ale na těch u nás máš fakt smůlu. Rolling Eyes Prostě ti je schopna na přepážce rozevřít jejich řád, či paragrafy nebo co to bylo a hotovo! Brick Wall Psal jsem, že je to v lidech. Wink Nebýt té hodné doručovatelky, tak jsem měl s tím velké problémy a oplítačky, musel bych běhat na socku atd... d'oh!

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: út 30. srpen 2005 22:15
Takze radsej ani nemam starnut ked mam 14? Mr. Green

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík

10 095,- VK
Zasláno: út 30. srpen 2005 22:19
Ja kdyz jsem si delal obcanku tal me pekne namychla jedna baba. Vyplnil jsem papir a postavil se do fronty. Cekal jsem v ni jak debil 30 min!! Prijdu k oknu, ta jezibaba co tam byla se na to podivala a rekla me ze me tam chybi nejakej udaj. A tak ja na ni slusne jestli me pujci tuzku, ze to tam rychle dopisu. Samozrejme me rekla, ze ne, ze na stalo je tuzek hodne a at nezdrzuju frontu. Dospal jsem par znaku a znovu si vystal tu 30ti minutovou frontu. A na konec me rekla : "No vidis ze to de" Ja si tam normalne pripadal jak v prvni tride. Mr. Green
Jednoducha dedukce ze dvou premis:
P1: Co je všude - Bůh
P2: Co jiného je všude - prach
Z: Bůh je prach -> kdo nevěří v boha, nemusí uklízet prach, protože neexistuje

trodas (+1)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: st 31. srpen 2005 22:16
romulus - nahodicka Wink Razz Ale fakt to bylo bezproblemovy, no Very Happy

Ricky - paneboze, toz to je navrazdu... A este si na tobe ty pipky urcite zgustly s tim, ze si mas vymenit (ci nenechat slohnout) obcanku v cas, ne? To by me dostalo... Mad

Bugi - tvoji postu ti zavidim. Ceska Posta je, podle me, druha nejhorsi instituce v Ceske Republice - hned po Terorcomu Neutral

Tadyhle jsem popsal jednu svou zcela BEZNOU a uspesnou a vlastne bezproblemovou navstevu na poste Surprised

http://trodas.wz.cz/index.php?act=ST&f=5&t=236
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... Smile my config

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: st 31. srpen 2005 22:25
trodas napsal:
Ricky - paneboze, toz to je navrazdu... A este si na tobe ty pipky urcite zgustly s tim, ze si mas vymenit (ci nenechat slohnout) obcanku v cas, ne? To by me dostalo... Mad

No byl u toho se mnou můj taťka, takže za vraždu naštěstí nesedím, ale určitě by mě osvobodili, že to bylo v sebeobraně... Mr. Green
No i kdybych ji šel vyměnit dřív, nic by to neměnilo na tom, že měsíc je měsíc a ty přídavky bych stejně vybíral na ten papírek jen o měsíc dřív... Rolling Eyes Poučil jsem se a raději jsem si jednou zašel a postál na socce vyřídit posílání na účet a od té doby se snažím na poštu co nejméně... Wink Angel

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 29. červenec 2008 22:42
Nevíte, za jak dlouho se teda vydává po zažádání řidičák? Tady na MDČR píšou "žádosti se vyřizují v zákonem stanovené lhůtě, nejpozději do 20 dnů" - to jsou pracovní dny (4 týdny) nebo komplet 20 dní (3 týdny bez dne)???
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Bonfire (+12)
VIP Redaktor

23 755,- VK
Zasláno: st 30. červenec 2008 10:25
jestli si z mensiho mesta/okresu tak tam muzes zavolat, muj ridicak uz meli po tydnu na urade tak sem si tam zasel..

kdyby to byly pracovni dny tak tam napisou asi do 20 pracovnich dnu, ne? Think
♫ co krok, punk rock ♫
HTC Touch HD / Acer Aspire 1406XC / Suzuki Swift GTi / 20cm dlouhé péro

!! SAMOVOLNĚ VZNĚTLIVÝ !!

Muj svist jezdi za:
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 2. srpen 2008 13:03
No nevim, jestli je Karlovarský kraj menší okres... Ale tak kašlu na to, za 10 dní tam zajdu a to už bude určitě.

Bonfire (+12)
VIP Redaktor

23 755,- VK
Zasláno: so 2. srpen 2008 15:06
kraj neni okres Wink ja chodim na urady do bohumina, tam je to maly (nikdy na nic necekam, max 5minut, nejake veci jako poradove cisla znaji jenom z doslechu) takze stacilo zavolat a potvrdit si to Smile
♫ co krok, punk rock ♫
HTC Touch HD / Acer Aspire 1406XC / Suzuki Swift GTi / 20cm dlouhé péro

!! SAMOVOLNĚ VZNĚTLIVÝ !!

Muj svist jezdi za:
Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 4. srpen 2008 11:21
Byl jsem si nyní pro výpis karty řidiče kvůli profesnímu průkazu na náklaďák. vydávají tam řidičáky a vše okolo pro celo Prahu. Jít tam 3hod. před tzavíračkou je blbost, protože již není pořadí. Stál jsem tam asi hodinu ráno před otvíračkou a byl jsem 10tý. V době otevření tam již byla fronta cca 300!! Shocked Shocked Brick Wall Brick Wall lidí
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 4. srpen 2008 12:39
já když jsem byl vloni měnit řidičák, tak jsem si byl podat žádot první týden v osmém měsíci a čekal jsem asi 20 minut. když jsem si pro něj byl v září, tak na žádostech byla řada tak asi na hodinu. na výdeji jsem čekal ca 5 minut. tyhle věci je lepší dělat o prázdninách
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 20. srpen 2008 13:43
Ve Varech je to v pohodě, na webu magistrátu se dokonce dá zaregistrovat třeba na 8.00-8.30 a pak by Vás v tom čase měli vzít... Ale nemam ozkoušeno, jaksi jsem se zaregistroval, ale nemohl tam pak jít...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 16. září 2008 14:01
Včera jsem si cestou z kina zašel o blok dál kde mi mají vydat profesní průkaz. Bylo necelou hodinu před zavřením. Vzal jsem si pořadové číslo. Měl jsem 752 a na tabuli svítilo 705. Nevěřil jsem že ho dostanu. Za cca 30min jsem si všiml lístečku a na něm bylo 746!!!! Tak mám profesák za 40min čekání. Pán předemno tam čekal od 16 hod a já od 18.15 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Dance Dance Dance Dance
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 21. září 2008 12:08
Když píšeš jak sis všiml toho lístečku, tak jsem si vzpomněl na Mr. Beana, kterýho zrovna včera dávali. Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 8. říjen 2008 16:08
Dneska jsem si byl pro řidičák, a tak nafoukanou úřednici sem ještě neviděl... Ta arogance ní přímo číšila... Pár facek málo....
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: st 8. říjen 2008 16:20
tak kdybych měl dávat papíry někomu kdo je udělal napotřetí tak bych v zájmu obecné bezpečnosti neměl také moc čisté svědomí a bylo by to poznat... Whistle Mr. Green

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: st 8. říjen 2008 16:23
kamos delas jizdy snad osmkrat, to je teprv obecny ohrozeni Mr. Green
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 8. říjen 2008 16:24
LoL, tolikrát to jde? Já myslel, že je to nějak omezený... Ale to je asi jen časově Mr. Green

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: st 8. říjen 2008 16:25
no on mel prave i posledni pokus v poradi, takze nejaky omezeni tam bude Laughing
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 8. říjen 2008 17:02
Kdyby neměl dostat papíry každej, kdo neudělá autoškolu napoprvé, tak jezdí jen cca 30% lidí z dnešního počtu Obrázek
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: st 8. říjen 2008 17:10
ale to je z velky casti proto ze sou komisari kokosi Mr. Green
(jeset ze mam adblock, ty tvoje koloboky bych uz neprezil Laughing )
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: st 8. říjen 2008 18:05
Když jsem si byl v červnu pro řidičák, tak jsem na magistrát přišel v 10:30 a na řadu jsem se dostal v 13:00 Brick Wall
Ani mi to nechtělo dát lísteček, prej "řada je plná" nebo co.. Rolling Eyes

Nevim, jestli to mají všude tak úžasně vyřešený, ale v Olomouci dáte žádost, pak vás pošle zaplatit dolů o několik pater níž správní poplatek, a až jí donesete lísteček o zaplacení, tak vám to vyřídí... Mezitím čeká... Úžasný.. jako by těch 50kč nemohli vybírat tam... Rolling Eyes

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 8. říjen 2008 18:32
V KV si vezmeš číslo, sedneš do čekárny, když přijdeš na řadu, tak vyplníš formulář, dáš fotku, 50 Kč a hotovo.

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: st 8. říjen 2008 20:03
ja mam sice občanak ,..,ale neviem ako sa to robi .,,. ja som si prenho nebol ., bola tam len moja matka s mojou fotkou a oni jej ho dali neviem preco a jako d'oh! ,.,. jako lebo skola je dolezitejsia Not Talking
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: čt 9. říjen 2008 11:09
u nás v těšíně se postavíš do fronty (tak 5-6 lidí) čekáš až na tebe přijde řada a je to. když jsem byl pátý, tak jsem čekal tak 45 min.
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: st 7. prosinec 2016 15:04
hele, jde si o řidičák požádat i jinde než v místě trvalého bydliště?
všude na netu jsem našel články (nepř. tenhle nebo tenhle), že se to projednává a že by to někdy v budoucnu mělo jít, ale kdoví jestli to už dotáhli do konce a jestli to nebude nejdříe v roce 2250... Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: st 7. prosinec 2016 16:30
myslim ze to nejde, adelky segra si taky musela ridicak prijet zaridit do prahy po svatbe, a to resila ted nedavno Smile
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 8. prosinec 2016 17:15
no to bude mít žena radost... brát si dvakrát dovolenou kvůli cestě do obce odkud pochází a následnému čekání ve frontě... super, jen tak dál... třeba bychom mohli zavést, že frontu na banány můžete stát jen ve městě kde jste se narodili... Thumb up!
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Státní úřady
Strana 1 z 4