Zasláno: ne 2. únor 2025 05:01
Prišel mi výhružný mail od mého ISP, že vlastník autorských práv jednoho filmu, co jsem stáhl si stěžoval, že jej sdílím na internetu (byl tam přímo název souboru a ten odpovídal, takže to není nějaký scam). Vzhledem k tomu, že ten film jsem stahoval ze SkT, a nikde ho nesdílím (ve skutečnosti jsem jej dávno smazal hned po shlédnutí a nějak dlouho jsem jej ani neseedoval) a z toho, co vím z toho jak fungují torrenty a že mám v klientovi vynucené šifrování abych provoz skryl provoz před ISP tak předpokládám, že na SkT je nějaký práskačský account, co si loguje IP adresy seederů (asi jen u vybraných filmů, které spravuje vlastník těchto práv...). Stalo se to už někdy někomu? V Česku asi zase začali ještě víc utahovat oprátku kolem warezu a zaměřili se teď na české uživatele SkT, který asi nemůžou shodit přímo, protože Slovensko asi nespolupracuje a nebo nemá zákony, co by to umožňovaly... V Německu je SkT pro jistotu blokovaný stejně jako bylo blokované uložto a prý se to řeší daleko víc...
Já už se začínám bát používat torrenty, aby na mě nevlítlo komando a nevyměřili mi nějakou imaginární pokutu danou počtem lidí, co se na mě připojili a cenou lístku do kina, jak se to běžně dělá...
Přemýšlel jsem nad VPN, ale pokud použiji placenou VPN (ty free nejsou na stahování vhodné, protože jsou pomalé), tak pokud jim dám svou platební kartu, tak jsem velice jednoduše dohledatelný a správci autorských práv můžou zatlačit na poskytovatele VPN, aby tyhle údaje vyzradil - pokud mají servery v EU, tak na ně páky mají...
Šel jsem se poradit na warforum a zadám jeho novou adresu, která bývala na doméně 1. řádu *.xyz a hle...
citace: The page you are looking for is temporarily unavailable.
Please try again later.
Prostě konec... Warez v ČR a vlastně i v EU skončil... Já vlastně ani nevím kde se zeptat co dělat dál...