Zasláno: pá 30. duben 2010 00:43
Já ale nepsal, že volím Paroubka. Vidíš, jaký seš. Jen jsem stejným stylem nafoukl politický program. Jen koukám, že ta mládež je dnes naivní. Ona si myslí, že to naše Pravice myslí upřímně

. Ta je ovlivněna lobisty, podnikateli a bůhvíkýmvším. Stejně jako slavná levice, střed i alternativy (třeba i VV mají krásné předpoklady ke zkorumpovanosti - kdopak jim asi platí ty jejich billboardy na každém rohu?). Mimochodem rétorika pravice ohledně dluhů je dost nafouklá bublina. K Řecku se přiblížíme nejdříve za 20 let, a to s výšemi loňského deficitu.
Vzhledem k tomu, že všichni politici volí jen svůj osobní prospěch, tak já taky. A nestydím se za to a populismus ignoruju. A není tu žádná strana, kterou bych mohl volit z přesvědčení. Volím pragmaticky žádné školné (až dostuduji, je mi to jedno - do dětí daleko), žádné snižování mezd doktorům pracujícím pod státem (rodinně zainteresováno), žádné zvýšení DPH a daně na benzín, bezplatné zdravotnictví (nemůžu si pomoct, ale když je v listině základních práv a svobod (předpis na rovině ústavy), že každý má nárok na bezplatnou zdravotní péči, tak říkám, že poplatky jsou neústavní; a kdyby Julínek nebyl debil, tak by aspoň pro snadnější vybírání určil částky 20, 50 a 100 kč.) a žádné ekodaně.
A kdyby náhodou došlo k takovéto situaci, tak to jistí jižní Amerika, nebo jihovýchodní Asie

Dluhy politiků splácet nebudu.
A ještě si rýpnu - po revoluci se jako první deficitu dopustil modrý bůh - V. Klaus. Myslím nějakých 50 mld. Během jeho posledního roku vlády. To se změnila totiž metoda výpočtu deficitu a ejhle. Bylo to hned 50 mld. Vůbec využíval různé účetní triky a zhasínal, aby se mohlo odstátňovat. Na to se ale už dost zapomíná. A ani se to nedá dobře dohledat, protože záznamy z první půlky devadesátých let jsou jen v archívech (pokud ještě) a na internetu o tom není ani ťuk.
A Kalousek, ten mafián, má zrovna co povídat. Každý okrádá stát, jak může, a potom má hubu plnou šetření. Ten by se měl zajímat spíš o podivná úmrtí spojená se svou rodinou a jisté účetní transakce

Ale on se pomodlil a hned byl čistý