Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Zase volby

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 29, 30, 31  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK

Zase volby

Zasláno: po 23. říjen 2006 21:58
No jo no. Furt s tím otravuju. Jsem zvědavej, jestli jste volili, jak jste volili etc. A taky se chci "pochlubit", že jsem poprvé nevolil podle politické příslušnosti. Teda ne úplně. Komunisty jsem vyškrtl hned na začátku.
U nás probíhaly jen komunální volby a na volebním lístku byly 4 politické strany s 21 kandidáty. ODS, ČSSD, KSČM a KDU-ČSL. Výběr jako noha. Proto jsem se rozhodl vypracovat si statistiky. Spočítal jsem si průměrný věk, zastoupení vysokoškolsky vzdělaných, vedoucích pracovníků, důchodců etc. a podle těchto kritérií si vyhodnotil strany. Pořadí bylo: 1. ODS, 2. ČSSD a 3. KDU-ČSL. Podle získaných bodů jsem vybíral počet zastupitelů. Co na to říkáte?
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 24. říjen 2006 10:07
Pojal jsem to podobně. Věkový průměr a povolání. Nakonec jsem zvolil stranu, protože jména mi stejně nic neříkali.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 24. říjen 2006 12:50
já jsem u nás volil jednu stranu (vlastně sdružení) kterým se podařilo sesadit starostu, tím že dokázali, že se snaží uplácet protivníky. dokonce ho za to odsoudili a dostal pokutu asi 160 000
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 24. říjen 2006 21:55
Nebylo to v TV? Njn, váš region je holt rázovitý. Wink

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 25. říjen 2006 11:28
jo bylo. a jeden ze zastupitelů usvědčený ze spolupráce s stb si dovolil kandidovat za sousední město do senátu. to je drzost co?
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: st 25. říjen 2006 11:45
Ja nebyl v ČR, tak sem měl rozhodovani docela jednoduchý Slinták
Veselé Vánoce!

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: st 25. říjen 2006 22:02
Já byl taky mimo republiku, takže jako vždy jsem nevolil. Nevím, přesně kolikrát jsem měl již možnost volit, ale má neůčast je 100%!!! Tím se samozřejmě nechci chlubit, ba naopak mě to někdy až zaráží.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 3. leden 2007 10:27

Obrázek

tak co, když už nás ty předčasné a nebo jakékoliv jiné volby čekají, ještě chcete volit Opravdu Dementní Spolek nebo jejich přisluhovače?

přiznejte se, kolik z vás (vím že je tu dost studujících) vydělává více než 40.000kč hrubého měsíčně? podle statistik až 65% zaměstnanců nedosahuje PRŮMĚRNÉ mzdy (cca20.000).
podle toho článku jsem v té 3. kolonce od vrátného. jste někdo nad "pilotem"?

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: st 3. leden 2007 12:57
No, články z blesku bych rozhodně nevytahoval Mr. Green
To máme jako volit komouše a jejich přisluhovače? Not Talking
Veselé Vánoce!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 3. leden 2007 18:11
Ono to vyjde na stejno. Komunisti a nebo fašisti.. Rolling Eyes
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 3. leden 2007 23:20
A jéje. Blesk a jeho zaručený zprávy. I když, úroveň reálného platu nám, obyčejným lidem, klesne určitě všem. Pro porovnání: můj plat dosahuje úrovně mezi pošťačkou a sekretářkou. Wink
Jen nevím, koho mám v těch nastávajících volbách volit. Ani jedna ze současných vládních stran mi nevyhovuje.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 4. leden 2007 10:05
busch napsal:
To máme jako volit komouše a jejich přisluhovače? Not Talking

co tak zkusit volit stranu, která ještě v parlamentu nebyla?
já už to udělal!!!

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: čt 4. leden 2007 12:35
Bugi napsal:
A jéje. Blesk a jeho zaručený zprávy. I když, úroveň reálného platu nám, obyčejným lidem, klesne určitě všem. Pro porovnání: můj plat dosahuje úrovně mezi pošťačkou a sekretářkou. Wink
Jen nevím, koho mám v těch nastávajících volbách volit. Ani jedna ze současných vládních stran mi nevyhovuje.

A to je problém slobody, nikde na zemi nemôže totiž existovať v plnom rozsahu.
Na počiatku bola prázdna množina.

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: čt 4. leden 2007 13:16
třeba zeleny,co? Slinták
Veselé Vánoce!

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 6. leden 2007 20:05
Ale fuj. Tyhle extremisty přímo nesnáším. V jistém smyslu je tohle moje nejneoblíbenější parlamentní strana ze všech.
2 Drutek: Ano, to je taky řešení, které budu do budoucna preferovat.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 8. leden 2007 20:29
já taky blesku nevěřím, jenže tohle info o kterém se už mluví hodně dlouho. a jestli jste si všimli, tak pravičáci se o tom před volbama vůbec nezmiňovali. alespoň ne tak konkrétně, jak je to v těch tabulkách.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 8. leden 2007 22:46
No z billboardů hlásali něco jinýho. Wink
Obrázek
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: út 9. leden 2007 18:11
tak tyhle fotky bych jim chrstnul do xichtu. kde na to přišli??? d'oh!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 9. leden 2007 18:15
Já mam pocit, že ještě nedávno jste se všichni hádali jak je ODS nejlepší.. Slinták Nebo to byl jen lukenet? Think

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: út 9. leden 2007 18:18
já jsem zastáncem levicovitých partají

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: st 10. leden 2007 10:01
Nevěřím NIKOMU!!! Hand Hand Hand Hand Hand Hand
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 9. únor 2007 20:40
včera jsem na novinky.cz viděl volební anketu, kde hlasovali čtenáři. jak je možné, že ať je jakýkoliv předvolební průzkum, tak v něm vždycky vyhrává ods s velkým náskokem, ale když přijdou volby, tak vyhraje čssd?

ten včerejší průzkum jasně ukázal, že když se dělá anketa po celé republice, tak je zcela jiná, než ta pražská. včera vedla čssd před ods asi o 8%.

je jasné, že si modří ptáci nechávají dělat průzkumy na objednávku a jen v oblastech, ve kterých mají nejvíce příznivců. myslím, že je to jen proto aby zmátli zbytek populace, kteří nejsou rozhodnuti koho volit.
jsou to podrazáci

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 9. únor 2007 21:17
Oni to dělají vždycky tak, aby vyšlo to nebo to.. když je u vlády ods, tak vyhrává ČSSD a když je čssd u vlády, tak vyhrává ODS.. Takže buď je to tak schválně a nebo jsou lidi ještě větší blbci, než jsem myslel.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 11. únor 2007 01:54
Ty předvolební průzkumy se mi fakt líbí. Zvlášť když řeknou, kolika lidí se ptali. Většinou je to něco mezi 1000 až 1500 potenciálními voliči. To je fakt průkazný vzorek jak noha. d'oh!
Pokud si dobře pamatuju, tak statistický model musí mít stejně prvků jako modelovaná věc, aby se docílilo vysoké pravděpodobnosti úspěchu. Chyba je přímo úměrná rozdílu v počtech prvků, to je jasné.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: út 13. únor 2007 17:22
zajímavé, že ta chyba zatím přišla k dobru socanům

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 17. říjen 2008 16:26
Zase se něco volí... ani nevim co, ani nevim koho volit.. vůbec nevim programy těch stran.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 17. říjen 2008 16:29
no mě osobně žádné programy ani volby nezajímají..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 17. říjen 2008 20:16
U Vás nemáte stranu nacistů? U nás je... Mr. Green
Ale už jsem si vybral, podle jmen, co se mi nejvíc líbily... Mr. Green
Zasláno: ne 19. říjen 2008 21:35
Tak to vyhráli socani, ale to je fuk... Moje Sdružení pro důstojný život to projelo na celý čáře. Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 20. říjen 2008 17:24
volil jsem socany. v jednom jejich předvolebním letáku to napsali dost jasně: minule jsem nevolil a pak mi všechno zdražili.

ať se dějě co se děje ods bude vždycky strana pro "úspěšné" podnikatele Evil or Very Mad

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: po 20. říjen 2008 21:20
Neboj, teď ti všechno zdraží ještě víc... Mr. Green
Veselé Vánoce!

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: po 20. říjen 2008 21:27
jenda^^ napsal:
U Vás nemáte stranu nacistů? U nás je... Mr. Green
Ale už jsem si vybral, podle jmen, co se mi nejvíc líbily... Mr. Green

jako ty o tom víš totální hovno a prostě jsi jenom napsal nějakého ču.áka a volil ho jen protože můžeš ? Smile kdyby to tak udělal každý kdo má právo volit tak se tady máme pěkně.. Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 20. říjen 2008 21:31
pecanz: Ty teď můžeš dělat machra, co jsme to my ostatní zvolily za blbce, ale sám jsi se ani nepokusil s tim nic udělat (resp. asi nepokusíš, teď na to ještě nemáš věk). Já jsem se aspoň pokusil, sice moc nevim, koho jsem volil (na web strany jsem se koukal, ale to jsou stejný plky, jako mají všichni ostatní), ale HODNĚ pochybuju, že by to bylo něco horšího než ČSSD, ODS, KSČM, KDU, SZ...
Příspěvek upravil 1× jenda^^, naposledy po 20. říjen 2008 21:35.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 20. říjen 2008 21:35
Zelený jsou debilové, ale jejich plán mi silně připomíná Holandsko, takže bych asi volil je.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: po 20. říjen 2008 21:42
ja sem je nestihl, pac sem se v patek strasne vozral a volby sem zaspal, stejne by nevysel muj kandidat.
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 21. říjen 2008 15:05
machra nedělám, ale pokud tam někdo přileze a prostě zvolí naslepo někoho tak potom nemá žádný význam, že volit může pouze občan co má 18 a víc let.. takhle bych dokázal volit i já, nebo někdo o deset let mladší, nechodím tam protože nevím jak moc by ten koho zvolím pomohl a jaké by byly výhody či nevýhody, prostě tomu nerozumím a nezajímám se o to, takže proč to dělat..

ale v tvém případě to chápu, ty jsi po havárii takže ti každá procházka jedině prospěje..

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: út 21. říjen 2008 15:07
no hlavne v dnesni dobe je to vsechno jedna verbez, vybrat si neni vubec jednoduchy, je tady taky spousta populistu, kteri naslibuji hory doly a pak hov*no

Obrázek

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 21. říjen 2008 15:40
To máte těžký... Všichni na to nadávají, ale nakonec pak stejně nejdou volit a nebo volí zas jenom ty, co tam jsou... Co z toho... sice nevim, koho volim, ale aspoň vim, koho nevolim... I když chápu, že volit naslepo je takový divný...

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: út 21. říjen 2008 15:45
to je prave ono. Rikal sem si jestli volit DS, ale je to taky svinstvo, i kdyz by nas mozna zbavili te naplaveniny co tady opruzuje

Obrázek

Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: út 21. říjen 2008 21:30
U nas na Slovensku to vidim asi takto:
Mečiar vytuneloval, čo sa dalo a stale mu je malo.
Dzurinda sa pokusil o rychlostnu liberalizaciu, ktora však spôsobila viac škody a jej vplyvom tkamer vymizla stredna trieda.
Fico zatial dodržal cca 60 % toho, čo sľuboval, ako politika ho uznavam, ale ako človeka nie pre jeho vysoku mieru hostility.

Teda pri najbližšich voľbach by som dal hlas SMERu, nehovorim, že suhlasim uplne so všetkym, ale ja som už akosi prirodzene ľavičiar (pozor, nie komunista !!!!).
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: st 22. říjen 2008 08:32
To já jsem pravičák. Bohužel česká pravice (ODS) je mizerná. Myšlenky dobré, ale provedení zoufalé a komunikace bídná. Levice má zoufalé myšlenky (o to se rád pohádám Wink ), ale brilantní komunikaci s voliči.
Pro krajské a senátní volby jsem to vyřešil nezájmem o strany a snahou zjistit si něco přímo o kandidátech.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

fbio (+8)
Odpadlík
Odpadlík

13 921,- VK

ODS

Zasláno: st 22. říjen 2008 09:30
Když vidím jak se Topolánek chová, tak se nedivím že ODS dopadla tak jak dopadla. Musím říct, že se chová jako debil!
A to jsem ODSák

Bonfire (+12)
VIP Redaktor

23 755,- VK
Zasláno: st 22. říjen 2008 14:14
narodni strana to resi Laughing nebyt zelenych tak jsem s vladou spokojeny, topolanek toho v hlave sice moc nema ale je to nasinec a je s nim sranda Mr. Green
♫ co krok, punk rock ♫
HTC Touch HD / Acer Aspire 1406XC / Suzuki Swift GTi / 20cm dlouhé péro

!! SAMOVOLNĚ VZNĚTLIVÝ !!

Muj svist jezdi za:
Obrázek

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: st 22. říjen 2008 14:28
no ja nesnasim jak topola(nka) tak i ten praseci nevymachanej xicht paroubka, je to verbez, hlavne ze sou plny korytka. Obcas kdyz nakouknu do snemovny nebo parlamentu jak tam pulka chrape, hraje hry na NB, nebo buci , prskaji, nadavaji si. Ja si rikam jak muzem s takovym pristupem jeste existovat, je to neuveritelny Evil or Very Mad

Obrázek

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 22. říjen 2008 15:34
Ale jak bys je chtěl donutit tak, aby si svojí funkce vážili?

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 22. říjen 2008 16:15
džamping:: a to jsi slyšel o té televizi, která bude snímat zasedání z parlamentu? všechno budou ovládat těmi nenažřanci přiživnickými zvolené firmy. ti budou mít přikázáno z jakých pozic je ty kamery budou snímat. prostě cenzura

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: st 22. říjen 2008 16:31
jiste, jinak by taky mohla byt zase defenestrace, ono by jim to vubec neuskodilo

Obrázek

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 22. říjen 2008 16:33
Co se vůbec stalo těm, kteří dřív defenestrace udělali? Myslim, že by Vás za to zavřeli a nepomohlo by Vám, ani že by se za Vás postavila půlka ČR Smile

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 22. říjen 2008 18:22
ale pomohlo. i policajti se teď mají docela blbě

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 22. říjen 2008 18:42
By jim za Tvou hlavu nabídli jednorázovou odměnu Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 22. říjen 2008 20:35
policajti jsou příznivci mé strany, páč jsou nespokojeni s novým služebním zákonem

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 22. říjen 2008 21:36
Fákt? No tak jen do toho, už se těšim, až Tě zítra uvidim ve zprávách Smile
Zasláno: pá 16. duben 2010 02:22
Podařilo se mi získat neupravený záznam z posledních OVM.
Snad vám to pomůže při rozhodování, koho volit. Mr. Green

(Otevřít a přehrát na YouTube)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: pá 16. duben 2010 10:31
Hele, pokud to myslí se snižováním deficitu vážně, tak za a) budou muset skrouhnout dávky (ODS) i za b) zvýšit daně nepřímé, i přímé firmám + zavést progresivní zdanění (ČSSD). Jinak je to jen pravicový/levicový populismus.

A zjistíte to jen po tom, co někoho z nich zvolíte a hned jeden z prvních bodů, co se ve sněmovně budou projednávat, bude musíme si zvýšit naše poslanecké platy, jsou nízké a nedůstojné a ohrožují naší nezávislost. Ale všem ostatním budou tvrdit, jak je na tom stát špatně a že musí hoooodně šetřit Zvracím Zvracím Zvracím
NoArtist / NoName

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: pá 16. duben 2010 19:52
Progresivní zdanění už zavedla ODS Wink svojí rovnou 15% daní.
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: pá 16. duben 2010 21:10
Toto zdanění je degresivní - klidně tomu ale nevěř. Ve škole jsem si to už ověřili mnoha výpočty (a navíc to myslím je 19%) Wink
//za to můžou stropy na sociálním pojištění
NoArtist / NoName

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: pá 16. duben 2010 21:33
19% byla sazba dph...nikoliv daň rovná 15% z příjmů....nevim mě se celkem zdá rozdí jestli platíš 15% z 10000kč nebo 100000kč...
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: pá 16. duben 2010 22:32
Výše daně je stále stejná "n", pokud nezapočítáš strop na sociální pojištění, které se z příjmů strhává (taky forma daně) a poté máš z vysokého příjmu nižší odvody "n - nezapočítané_odvody".

jako cynik dodávám: a nebylo by nejspravedlivější, aby každý platil rovnou jen paušální poplatek třeba 10.000? přece ti úspěšní nemají doplácet na ty neúspěšné a každý bude platit stejně... Mr. Green

//ale dost už politiky
NoArtist / NoName
Příspěvek upravil 1× Elephant, naposledy pá 16. duben 2010 22:34.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 16. duben 2010 22:33
já jdu do zemana. už mi chyběl. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: pá 16. duben 2010 22:35
hehe.. Zeman je strejček jednoho našeho spolužáka, prej fajn chlap Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 16. duben 2010 22:36
je to buran, ale umí to podat Laughing Laughing

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 29. duben 2010 17:34
Heh, ten Paroubek je ale taky dobrej, jak se bojí lidí. Včera měl bejt v Hydeparku jako host a místo toho tam poslal nějakýho toho místopředsedu. To se asi bál, že by se ho někdo (asi hned ten první) zeptal na něco, na co by neuměl odpovědět. Mr. Green

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: čt 29. duben 2010 21:20
Volil jsem ve studenstkých volbách!
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 29. duben 2010 21:21
Paroubka? Laughing Prej to vyhrála TOP09 Think pak ODS Brick Wall pak ČPS... Applause

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 29. duben 2010 21:35
co máš proti ODS? Teď už konečně vypadl Topolánek, tak přemýšlím, že bych je zase volil... Ještě aby odešel Langer... Ale momentálně bych šel volit TOP 09...

jinak sranda by byla, kdyby se tam někdo z ČPS opravdu dostal... Mr. Green

Jestli vyhraje Paroubek, tak u budeme mít Řecko.. Slinták
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: čt 29. duben 2010 21:51
pipa: moře beru Slinták

jestli vyhraje duo ods + top09, tak tu budeme mít kapitalismus 19. století (minimální stát, daně zvýhodňující kožené a krejčíře, korupce, nulová práva zaměstnanců, zvůle zaměstnavatelů, důchodový systém, kde jednou budete platit do průběžného pilíře a z něj nic nikdy neuvidíte a potom ještě to samé pro sebe, do nezajištěného soukromého fondu, se zdravotnictvím to tu bude jako v usa před zavedením Obamovy reformy a jenda by teď ještě splácel takových 30.000 školného za nedodělanou vš). ale mě jako pražákovi to může být docela buřt. tady jsou poměry jiné. práci najít není problém (telemarketing, fastfood, markety). problém je najít svojí specializaci.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 29. duben 2010 23:17
Dobře, ty chceš aby byly zadlužené i děti dětí tvých dětí? Za dobu, co byla ČSSD u moci způsobila 100 miliard dluhů. Na dluh se žít nedá. Podívej se na to, co se stalo v Řecku a co se děje v Portugalsku, Maďarsku atd.. Až zkrachuje stát, tak peníze budou místo toaletního papíru a my budem žrát kořínky... To možná všem konečně dojde, že udělali chybu...

Chce zavést 13 důchody, chce zvýšit mateřskou, chce zvýšit porodné, zvýšit sociální dávky... A kde na to chce vzít peníze? To, že Paroubek zvedne daně firmám způsobí jen další odliv českých firem do zahraničí... To opravdu pomůže nezaměstnanosti... Už tak se výroba všeho přesouvá na východ a do daňových rájů odešlo 10000 českých firem. Taky se mi líbí, jak chce regulovat ceny... už aby jenom přidal do volebního programu znárodnění podniků... (jedinej způsob jak získat peníze na jeho sliby..)

Taky se mi líbí, že jsem potrestanej za to, že moji rodiče pracují. Jelikož mám víc než 18 let, a studuju, tak bych dávky měl dostávat já. Ale na nic nemám nárok, protože moje rodiče pracují (přestože jejich výdělek ani zdaleka nedosahuje průměrné mzdy, ze které jsou mimochodem vypočítávány dávky lidem, kteří nikdy nedělali.)

K placení školného - sice pochybuju, že ho zavedou, ale pro mě by to nebyl problém.. radši investuju peníze do vzdělání, než abych je prochlastal, naházel do automatu, nebo si třeba nakoupil vánoční dárky na splátky, jako typický volič ČSSD...

a nedělej si nějaké iluze, že Paroubek ti zajistí klidný důchod... S Paroubkem žádné důcody nebudou, protože všechno tu bude vyrabováno a stát bude mít obrovské dluhy...

Je toho mnohem víc, ale to by bylo na dlouhé stránky textu...

podívej se třeba na přednášku pana Kalouska na VŠE. Podle mě to musí každého průměrně inteligentního člověka přesvědčit o tom, aby volil pravici. Narozdíl od Paroubka a jeho chabé populistické argumenty, které zvládne vyvrátit i dítě, co dokončilo základní školu, tak Kalousek je inteligentní a umí to podat.

ke shlédnutí např. zde. http://www.filipcihal.eu/2010/03/doporucuji-prednasku-miroslava-kalouska.html

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: pá 30. duben 2010 00:43
Já ale nepsal, že volím Paroubka. Vidíš, jaký seš. Jen jsem stejným stylem nafoukl politický program. Jen koukám, že ta mládež je dnes naivní. Ona si myslí, že to naše Pravice myslí upřímně Obrázek. Ta je ovlivněna lobisty, podnikateli a bůhvíkýmvším. Stejně jako slavná levice, střed i alternativy (třeba i VV mají krásné předpoklady ke zkorumpovanosti - kdopak jim asi platí ty jejich billboardy na každém rohu?). Mimochodem rétorika pravice ohledně dluhů je dost nafouklá bublina. K Řecku se přiblížíme nejdříve za 20 let, a to s výšemi loňského deficitu.

Vzhledem k tomu, že všichni politici volí jen svůj osobní prospěch, tak já taky. A nestydím se za to a populismus ignoruju. A není tu žádná strana, kterou bych mohl volit z přesvědčení. Volím pragmaticky žádné školné (až dostuduji, je mi to jedno - do dětí daleko), žádné snižování mezd doktorům pracujícím pod státem (rodinně zainteresováno), žádné zvýšení DPH a daně na benzín, bezplatné zdravotnictví (nemůžu si pomoct, ale když je v listině základních práv a svobod (předpis na rovině ústavy), že každý má nárok na bezplatnou zdravotní péči, tak říkám, že poplatky jsou neústavní; a kdyby Julínek nebyl debil, tak by aspoň pro snadnější vybírání určil částky 20, 50 a 100 kč.) a žádné ekodaně.

A kdyby náhodou došlo k takovéto situaci, tak to jistí jižní Amerika, nebo jihovýchodní Asie Angel Dluhy politiků splácet nebudu.

A ještě si rýpnu - po revoluci se jako první deficitu dopustil modrý bůh - V. Klaus. Myslím nějakých 50 mld. Během jeho posledního roku vlády. To se změnila totiž metoda výpočtu deficitu a ejhle. Bylo to hned 50 mld. Vůbec využíval různé účetní triky a zhasínal, aby se mohlo odstátňovat. Na to se ale už dost zapomíná. A ani se to nedá dobře dohledat, protože záznamy z první půlky devadesátých let jsou jen v archívech (pokud ještě) a na internetu o tom není ani ťuk.
A Kalousek, ten mafián, má zrovna co povídat. Každý okrádá stát, jak může, a potom má hubu plnou šetření. Ten by se měl zajímat spíš o podivná úmrtí spojená se svou rodinou a jisté účetní transakce Zvracím Ale on se pomodlil a hned byl čistý Thumb down!
NoArtist / NoName

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: pá 30. duben 2010 09:13
Už jsem se na toto téma na VSN vyjadřoval několikrát. Korumpovatelnost, ziskuchtivost a "upřímnost" politiků není o politické straně, není o levici či pravici, ale jenom o tom, jak dlouho je politik v prostředí, ve kterým si stihl udělat potřebné kontakty a vazby.
Otázka ODS x ČSSD je jasná - všichni ať jdou do háje a nemyslí si, že se jen budou na teplých židlích střídat. Výměna Topolánka za Nečase v ODS je fajn, ale přišla pozdě - těsně před volbami, až už i největší buran v ODS poznal, že jim teče do bot. Navíc výměna předsedy ve straně, kde jinak zůstanou všichni původní je jenom kosmetická změna.

2 elephant: nehodnoť ODS nebo ČSSD, ale jen si logicky zdůvodni, jestli je lepší pravicový, nebo levicový přístup. Jestli má stát zbytečně vybírat víc na daních a rozdávat to plošně "potřebným", kteří si pak zvyknou nic se sebou nedělat, když "stát nám dá, stát nám zajistí".

Hand
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: pá 30. duben 2010 13:22
Ta TOP09 vyhrála jen na nějakém gymplu...výsledky z celé ČR bude bůhví kdy.Jinak já volil ODS a na naší škole asi moc lidí volit nebylo.

K tématu s pipem souhlasím...opravdu nežeru Paroubkovi kecy a pořád se mi u nás zdá být čistější pravice od levice...viz. už jenom státní schodky.
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 30. duben 2010 13:30
Na nejednom:
http://zpravy.idnes.cz/unikly-dalsi-vysledky-skolnich-voleb-zatim-vsude-zvitezila-pravice-1gv-/domaci.asp?c=A100430_111943_domaci_klu

Ale já nevim, nejlepší by bylo udělat nějaký pořádný zákony proti korupci, aby si každej jenom nehrabal a pak to celý rozpustit a do vlády a parlamentu zvolit naprosto jiný lidi, protože jinak se to asi nevyřeší. Think

//Mapa známých výsledků studentských voleb:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=cs&msa=0&msid=116349654720960298586.0004857a84c78a453337d&ll=49.979488,16.072998&spn=5.193052,9.854736&z=7
Příspěvek upravil 1× jenda^^, naposledy so 1. květen 2010 00:00.

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: pá 30. duben 2010 17:10
Tak zatím 4, nebo kolik...ale stejně si myslím, že na státních gymplech tam akorát tak byli donucení jít a všichni volili TOP09 protože to viděli v TV, u nás bude účast tak do 50 lidí Mr. Green
Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 30. duben 2010 18:07
TOP09 = Totálně Opotřebovaní Politici ? Anxious

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: pá 30. duben 2010 23:26
Je mi vás líto, že věříte těmto pravicovým dezinformacím. Až vyrostete, tak to pochopíte. Já jsem se zbavil všech iluzí o pravici, levici i alternativách. Levici by prospělo přejmenování KSČM a odchod Paroubka, pravici zase méně dluhového populismu a neinspirovat se vždy v návrzích někde v Singapuru.

Pecan: dobře, ty Applause
Romulus: teď spíš vlevo, protože jsem student s nízkým/nulovým příjmem; za pět let až budu vysokoškolák s diplomem a s dobrou prací (doufám), tak svůj názor zreviduji.
Pro všechny: víte, u čeho mi je státní dluh? ...u Pr....le. Stejně se všechny velké státní dluhy nikdy celé nesplatily (Anglie 16.,17. stol., Francie 18.stol., Rakousko-Uhersko 19.,20. stol. apod.)
NoArtist / NoName

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 1. květen 2010 09:14
Elephant: problém je v tom, že tenkrát ty dluhy nikdo nijak nesledoval, což se o našem státním dluhu říct nedá... A jestli ve volbách vyhraje paroubek nebo ksčm, tak se můžeme jít zahrabat. Speciálně paroubek chce všude love dávat, ale nějak nvm, kde je chce vzít Think S ním u moci to dopadne tak, žez nás bude zase jen kus německa, a to já nechci.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 1. květen 2010 10:00
Elephant napsal:
Pro všechny: víte, u čeho mi je státní dluh? ...u Pr....le. Stejně se všechny velké státní dluhy nikdy celé nesplatily (Anglie 16.,17. stol., Francie 18.stol., Rakousko-Uhersko 19.,20. stol. apod.)

ano, ještě jsi zapoměl dodat Německo před 2. světovou válkou, a Carské Rusko, když se z něj stal Sovětský svaz... Sorry, ale to je docela blbej argument...

Dluhy se neplatily právě proto, že nastal vyjímečný stav - daný stát se rozpadl, nebo přišla válka, kterou zadlužená země vyhrála, nebo přišla revoluce, kde byla povražděna vládnoucí vrstva...

To opravdu chceš?

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: so 1. květen 2010 10:07
Jenom bych doplnil, že jenom 2% evropanů jsou méně zadlužený než my (Slovensko a Dánsko). A zkuste si někdo tipnout kolik z těch 36% dluhu/HDP mají na svědomí vlády ČSSD a kolik ODS?
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: so 1. květen 2010 11:08
pip@: odstranit korytáře? jako Paroubek, Langr a spol.? proč ne. Zvracím
nebo si myslíš, že naše vládnoucí vrstva je tak dobrá, že by ti jí bylo líto?
a jinak Rakousko v 19. stol., tak tam se nevyměňovala vládnoucí vrstva. jen vláda zkrachovala a odmítla platit.
quab: a právě proto je to, co plkají pravicové strany o naší úrovni zadlužení jen pravicový populismus.
například Itálie má dluh ve výši 100% hdp.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 1. květen 2010 11:48
no však Itálie, Portugalsko a všechny tyhle jižní státy zkončí ve sr*čkách jako Řecko... Čím více na jih, tím je tam větší teplo a tím míň se lidem chce pracovat...
to že je to v ostatních evropských státech taky tak jenom ukazuje to, jak je to s Evropou víte kde...

Ne jenom Paroubek a Langer... Za Francouzské revoluce nebyla popravována jen aristokracie, ale i inteligence a všichni kdo souhlasili se starým režimem a nebo v něm měli nějaké výhody... představ si, že i ty až vystuduješ, a budeš manažer nějakého podniku, tak by tě za to popravili..

Rakousko Uhersko nemuselo platit své dluhy hlavně kvůli tomu, že se na začátku 20. stol. rozpadlo..

a za vlády ODS byly právě nejnižší schodky státního rozpočtu... ale o tom nemá cenu se hádat...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 2. květen 2010 19:45
Výsledky studentských voleb z nějaký ústecký školy:

kód:
Výsledek z jedné blíže neurčené školy v Ústeckém kraji:
ČPS    - 20,5 %
TOP 09 - 16   %
DSSS   - 15   %
ODS    - 12,5 %
VV     -  8,5 %
SZ     -  5,5 %
------
SSO    -  4,5 %
ČSSD   -  4   %
SPO-Z  -  3,5 %

Řekl bych, že si tam z toho asi udělali dobrou pr...srandu Smile

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 2. květen 2010 19:55
sranda musí bejt i kdyby na chleba nebylo... Mr. Green

a vítězství čps chválím Applause

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 2. květen 2010 20:05
DSSS? Magor

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 3. květen 2010 13:13
Tak skororudokožci přiznali veřejně že je volí hlavně parta dementů a nevzdělaných blbů. Pravda řekli to jemněji, ale význam je stejný.

http://www.novinky.cz/domaci/199120-v-discipline-utocnych-billboardu-vede-cssd.html

No a že sami jsou úplní blbci a nedojde jim že púravda se vždy najde je doloženo zde:

http://www.novinky.cz/domaci/199169-modry-tym-si-zahral-airsoft-podle-cssd-slo-o-vycvik-komanda.html

NEJSEM VOLIČEM ODS ČI JINÉ DINOSAUŘÍ STRANY.

Ještě jedna rada k volbám, ať budete volit kohokoliv http://defenestrace2010.cz/
Jen žádnou paniku!!!!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 3. květen 2010 13:18
Beat: na tu stránku jsem narazil včera na BunGeeho Facebooku - jak to tam je? Když budu volit třeba ČPS, tak zvolením těch posledních v pořadí taky ovlivnim ty lidi z ČSSD/ODS (který se ke korytu stejně dostanou), nebo je to v tomhle případě zbytečný?

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: po 3. květen 2010 13:23
Je to nějak tak, že když nebudeš volit vůbec, dáš jakoby hlas velké straně, takže se určitě vyplatí volit alespoň menší.
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 3. květen 2010 13:26
No já právě volit určitě půjdu. Jenom mě zajímá, jestli ty preferenční hlasy pro lidi na posledních místěch mají za výsledek tu "defenestraci" i v případě, že nevolim ty velký strany, který beztak vyhrajou (každopádně jestli ne, tak kdybych věřil tomu, že dá ty hlasy hodně lidí, tak snad budu i tu ČSSD volit Mr. Green ).

//no prostě jestli preferenční hlasy pro jednu stranu mají nějakej vliv i na jiný strany nebo ne. Ale to asi ne. Smile
///ha, tak tady je to ještě zpřesněný a vylepšený:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010041804

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 3. květen 2010 13:48
Pořádně si tu stránku přečti, ale ovlivňuješ jen ty lidi z té politické strany kterou volíš, takže klidně vol ODS, ale zakroužkováním posledních 4 nebo někde nízko vyhodíš z volitelných míst ty co jsou na prvních místech, takže ti co se derou o křesla a jsou již tam dlouho se tam nedostanou a šanci dostají ti kteří tam jsou do počtu na kandidátce. Beat již mažu na bus, tedy ho řídit.

přiřazeno beatovi; jenda^^

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: po 3. květen 2010 17:54
jinak každý volební hlas má pro stranu cenu 100 kč. protože za jeden volební hlas dostává 100 kč od 1% získaných hlasů. tak si vyberte správně, komu dáte svojí stovku.
NoArtist / NoName

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 4. květen 2010 07:59
Tak takhle bych volby nepojal. To je jedno komu ji dáš. Mají to zákonem, pro menší strany výhodné. Zelení se posledně pěkně napakovali, ale to jsem nechtěl rozebírat.
Hlavně to prosím neberte jako nějakou agitku, ale je vidět že to co považuji za samozřejmost je pro mladší nové.
Ta akce s tou defenestrací je velice dobrá a užitečná ale také asi jediná šance jak těm pupkáčům a u politickým zombíí dát najevo že je nechceme. Kdyžř to řeknu úplně blbě tak klidně volte ČSSD ale někoho , třeba i z ploviny kandidátky, zakroužkujte. Tím ta prasata na čelních místech půjdou "na pracák" To že je volíme, jim v podstatě dáváme práci!!!!My jsme jejich zaměstnavatelé a oni pak na nás serou a okrádají nás, takže "dejme práci" někomu jinému
Kdo dá hlas straně, která se nedostane do parlamentu, tak jeho hlas se "rozdělí" mezi všechny strany které se tam dostanou a to podle % které získají po prvním sečtení. V podstatě dáte hlas všem a nikomu, ale může to znamenat to že ve finále nejsilnější strana může získat o jedno křeslo více a bude mít nadpoloviční většinu. Pak záleží kdo vyhraje. Takže je lepší k volbám jít než ne. Proč? No protože levicové strany mají ukázněné voliče a tím získávají značnou moc, hlavně rudokožci jsou disciplinovaní až moc. Čím méně lidí půjde volit, tím větší šance je že budou vládnout. Čím více lidí u voleb, tím více ztrácejí, pokud je ovšem nebudete volit. Smile
To by mohlo stačit.Zase zítra ráno třeba něco připíšu.
Jen žádnou paniku!!!!

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 5. květen 2010 21:19
Už se bijou, velkou silou...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 5. květen 2010 21:20
Já koukal na vyjádření Nečase k tomu, tak řekl, že to odsuzuje a strany jsou na sebe v předvolebním boji zlý a negativní a že by tohle mělo přestat. A nezapomněl dodat, že za to všecko může ČSSD. To mi přišlo hrozně vtipný Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 10:25
To je jen důkazem jak se neěčeho takového bojí. Docela mne mrzí že o tohle téma je malý zájem a přitom právě ti nejmladší voliči mohou něco udělat. Bohužel většina nás straších volí podle zvyku a nepřemýšlí. Chtěl jsem tu trošku více debatovat, ale celkem to chápu. V éře nějakého booku nemám šanci Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 11:18
Co si myslíte o tom Zemanovi? Možná mu křivdím, ale myslím si, že se snaží působit jako hodný starý pán nebo něčí strýček, ve skutečnosti je to ale parchant a zloděj, co už tam byl. Hm?

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 12:38
Zeman tam již byl a moc toho nepředvedl, ale furt lepší než prase bradavičnaté. Ono také dost záleží lidma okolo něho. Ty zase nemá tak špatné. Rozhodně to pro ně nebude zahozený hlas
Klidně se tu přiznám že budu volit VV(Věci Veřejné). Ostatní z této strany mají docela strach,tak ať oprávněný. Je tam většina nezasažená vysokou politikou. To že dělají chyby!? No a co. Kolik jich nasekali ti co tam jsou a nějak je to ne*ere. Jinak bych také nevěděl komu dát hlas. Zaslouží si šanci ukázat co dovedou. Horší to může být jen za vlády KSČM a ČSSD tak co.
Jen žádnou paniku!!!!

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 13:36
To vím, že je lepší Laughing to snad musí vědět každý.
Mě jen připadá dost falešnej.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 13:45
Není falešnej. Slyšel jsem s ním pár rozhovorů a v jednom mluvil velice zajímavě, protože to nebyla politická debata. Tam jsem teprve mnohé jeho jednání pochopil a on nemá špatný názory a nápady, jen ba se měl trošku naučit jednat. Rozhodně není falešnější než ostatní, spíše je hluboko podprůměrný. Ten rozhovor byl fakt dobrý. Nemluvil jako politik, ale jako kdo o politice něco ví a sere ho ten bordel a je nutno ho změnit. Uvažoval jsem že bych ho volil, ale nesedí mi tam někteří lidé kolem něho, tak proto půjdu do zcela neznáme strany.
Jen žádnou paniku!!!!

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 14:35
Já se bojím toho, že když náhodou zvítězí nějaká menší strana, budou mít docela těžké období - krize a dluhy kam se podíváš. To samozřejmě ponese i nějaká ta omezení a utahování opasků (pokud to ta strana bude myslet s tím vyhrabáváním ze srabu vážně), a to se zas nebude líbit obyčejným lidem, kteří nad tím nepřemýšlí a nedochází jim, že je to nutné zlo, aby bylo líp. Takový lidi si pak zase řeknou: jóó to za paroubka nebylo! To nám bylo líp! A zase to sklouzne do s*aček..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 16:57
Nemyslim si, že by se v banánový republice stalo, aby zvítězila nějaká malá strana. Think
Zas na druhou stranu když by zvítězila malá strana, tak by třeba mohli snížit platy politikům, protože prostě ještě nebudou tak rozežraný jak ti nynější.

BTW dnes nám přišel poštou "dárek - fotorámeček", tak jsem to otevřel a tam fotka Paroubka a nápis "kdo z vás to má" (nebo tak nějak)... Asi budu žalovat ODS za klamavou reklamu, protože tam nebyl žádnej fotorámeček, ale jen foto-prasete. Razz

//koukal jsem, že ten, jak dal pěstí Sobotkovi, půjde už zítra k soudu. Doufám, že dostane nejmíň šibenici, když už to kvůli politikům je tak rychlý... Rolling Eyes

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 22:57
http://kohovolit.eu/

Obrázek
Pro sněmovnu

Obrázek
Pro strany

Obrázek
Pro sněmovnu za Prahu

Tak to je LOL Magor Magor
NoArtist / NoName

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 23:12
Sice jsem tady snad nic v tom vlákně nečetl ale jen anpíšu že sjem nikdy ještě nevolil , ale letos budu volit Věci Veřejné ti ěm opravdu zaujali na to že se o politiku nezajímám, mám jen tak troch přehled ze zpráv kdy se tam místy oběví nějaká ta politická zpráva ( samozřejmě na téma podvody úplatky odkáládní nějakých těch jejich schůzí...)

Dokonce se i v naší třídě shodla většina že bude volit Věci veřejné Mr. Green a to není všechno dneska se mi zdálo že jsem ty volby málem prospal jako že sjem zaspal a apk sjem šel na rychlo na poštu poslat svůj hlas poštou Mr. Green (no jo sny ) Razz
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 9. květen 2010 14:05
Obrázek

dobře oni Applause

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 9. květen 2010 20:36
Vzhledem k tomu, že se na roumingu obrázky po pár dnech přesouvají do jiný složky dávám ještě odkaz přímo na článek:
http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=105&r=z_domovaa&idc=1380291

Ale to, co poslední dny předvádí ČSSD je dost šílený. V rádiu jsem slyšel, že prý ČSSD měla zaplatit studentům 500,- za to, aby se jich ptaly na dobrý otázky. A ČSSD k tomu řekla, že to není pravda, že ODS zaplatila studentům 1000,- za to, když budou říkat, že jim ČSSD zaplatila... Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 9. květen 2010 21:15
a ti říkají že jim zaplatila čssd aby říkali že je zaplatila ods a tak dále až ze studentů budou milionáři... Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 9. květen 2010 21:17
proč nikdo nechce třeba zaplatit mě? Mr. Green

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: pá 28. květen 2010 18:53
Tak já mám hotovo Mr. Green ale neptejte se mě koho jsem volil, je to volební tajemství Mr. Green nebyla to žádná velká strana, ani levicová ani VV ani TOP Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 28. květen 2010 18:59
piráti! Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 28. květen 2010 19:30
Já budu volit voly zítra... Snad Laughing

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 28. květen 2010 20:02
Tak já jsem sice nebyl, a nevím ani jestli půjdu ale za desetikačku jsem investoval do tiketu, tak uvidíme jak jsem to odhadl. Mr. Green Anxious :

Obrázek

Jo a znáte Kalouskovi kokoty? Thumb up!

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: pá 28. květen 2010 21:09
Jo. Trapné. Bylo mi ho líto, jak ho natočili a dali na internet, jak říká hovno (jen kvůli jménu jejich akce), ale jak řekl kokot, tak už ne. S tím si začal. Na to, že se chce stát ministrem financí, tak by mu tohle nemělo vyjít vůbec z té jeho nevymáchané plechové huby Hand
NoArtist / NoName

Cherokee007 (+5)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 33 let
48 232,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 00:05
Tak já jdu volit zítra. Smile
Nexus 5 Lollipop coming soon Nexus 6

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 00:06
Já taky.. Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 08:05
Kluci, ale volí se jen do dneška... Razz

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 09:02
já se nemám za co stydět. volil jsem zemana. a včera byly hospody pěkně narvanéa všichni se bavili o těch volbách. jak jsem to poslouchal, tak docela dost lidí dalo hlas dělnické straně

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 09:18
Já jsem vyhazoval volební lístky, že bych třeba ještě změnil názor, ale stejně mi nakonec zbyli jenom piráti. Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 10:51
jak čssd dodržuje zákony před volbami -
Youtube Video
Přehrát video

Příspěvek upravil 1× LivArt, naposledy so 29. květen 2010 12:11.

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 10:55
Mužu volit bez volebního lístku? Mr. Green Mamka mi uklízela na stole (TO NESNÁŠÍM) a ten volební lístek (jediný co jsem si nechal) tak ten tu nikde není Confused

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 11:04
Ano, můžeš.. pokud vím, tak volební lístky můžeš dostat i ve volební místnosti.. Wink docela by mě zajímalo jakou stranu by chtěl Einex volit... Mr. Green

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 11:06
Skus hádat Mr. Green

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 29 let

121 021,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 12:08
mne nejde pustit video Sad

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 12:12
už by mělo jít to druhé

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

121 021,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 12:23
u nas sa rozbieha negativna kampan

Cherokee007 (+5)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 33 let
48 232,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 12:24
Tak už to mám za sebou. Wink
Nexus 5 Lollipop coming soon Nexus 6

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 12:25
Einex volí ČSSD - protože ČSSD zařídí Řecko - a v Řecku je... TEPLO! Mr. Green

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

121 021,- VK

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 14:29
jenda^^ napsal:
Einex volí ČSSD - protože ČSSD zařídí Řecko - a v Řecku je... TEPLO! Mr. Green

No fuj ČSSD Zvracím Mr. Green Volil jsem Věci Veřejné.

Ale zajímalo by mě jak dopadne DSSS u nás ve třídě by měla tak 90% (páteční politická diskuze v šatně) Mr. Green

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 16:19
Jn, všichni "cool" mladí voliči, kteří rychle rychle museli na facebooku psát do statustu koho volili tam většinou měli DSSS Brick Wall Hand

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 16:20
DSSS? Rolling Eyes Brick Wall Sick Zvracím Thumb down! d'oh!
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 16:49
jen nahlas říkají, to co si všichni myslí

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 16:56
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 17:00
To tu už dával myslím Liv Wink
a kohos teda volil ty? Smile

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 17:00
teď jsem se díval na průběžné výsledky. hanba těm, kteří se na to vysrali a nebyli volit. účast jen něco přes 60% je nic moc. na to jak všichni brblají... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 17:05
2p!p@: Já? Anxious Mně je 15, já ještě volit nemůžu. Anxious

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 17:16
fakt? viděl jsem tě na nějakých fotkách a tipoval bych tě tak na 20... stejně jako na té profilové fotce... Mr. Green a taky podle toho, jak píšeš se mi zdá, že jsi mnohem starší... Smile

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 17:18
pipa: volby jsou tajné Wink já volil z dolní půlky kandidátky, protože zkorumpovaných hlavounů mám dost (a je jedno z jaké strany jsou).
NoArtist / NoName

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

121 021,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 17:21
mna vzhladovo typuju na 17... a ked som mal 13 tak ma typovali na 16 Whistle

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 17:28
2p!p@: Dobře no, lhal jsem, můžu volit Smile Ale koho říkat nebudu, ale KSČM (která u nás v obci vyhrála Think ) to nebyla, a ani DSSS, ikdyž většina lidí si podle mých názorů myslí, že ano. Ta strana je mi absolutně nesympatická, a v ČR nemá podle mě stejně žádnou budoucnost.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 17:28
Já vím, že jsou tajný, ale z toho když sem dal propagační materiál SSO jde taky už leccoz vysledovat.. Wink

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 17:43
Drutek: a ti co nešli volit se pak divý, že čssd a ksčm má tolik hlasů.... je to jejich problém a vina, tak ať aspoň drží hubu.

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

121 021,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 17:52
u nas niekto podpalil auto s predvolebnymi letakmi Brick Wall http://matovic.blog.sme.sk/c/229692/Ako-sa-nam-auticko-samopodpalilo.html

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 18:38
já bych se moc neradoval. koalice ods + top09 + vv nebude snadná. vv jsou dost nevyzpytatelné a lehčí by byla dohoda i s komunisty...
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 29. květen 2010 19:16
podle mě jsouv VV mnohem lepší než jak se minule spojovali s lidovcama a zelenýma...
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 07:31
u nás vyhrála Top 09, za ní byla ODS, ČSSD a Věci Veřejné. A u voleb bylo 75% všech obyvatel.

A jak koukám, tak ČSSD vyhrála... A jsme v hajzlu. Brick Wall

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 09:39
ZÚČTOVÁNO JEST.....
Varda Elisabeth

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 10:03
LA: Nejsme s ČSSD nikdo nebude chtít být, kvuli tiché podpoře komunistů...a ODS, TOP09 a VV jsou všechno prav. strany, takže se nabízí koalice o 124 mandátech.
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 10:56
přemýšleli jsme s kolegy co vede mladé lidi k tomu, aby volili pravici. výsledek je jednoduchý. minimum starostí o exestenci, nemusí se starat o děti, o to jak zaplatit bydlení a věci s tím spojené. zajímalo by mě jestli jim zůstane stejný názor, až budou mít ženu na mateřeské nebo bez práce, budou dělat za minimální mzdu a tak jak je to u malých dětí běžné, častěji s nimi chodit k doktorovi a několikrát ročně jim kupovat oblečení atd.
docela by mě zajímala studie, jací voliči kterou stranu volili. a to hlavně podle věkové kategorie.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 11:04
Motliba megazloděje a politické korouhvičky Kalouska!

V džínách, teplácích či kmentu,
hlavně, že jsem v parlamentu.
Dřív platilo na lidičky,
když jsem si hrál "Na barvičky".

...Byl jsem modrý, byl jsem černý,
žádné jsem však nebyl věrný.
Šel jsem s oranžovou, s rudou,
hlavně když mě volit budou.

Už mě nikde nechtějí,
neztratil jsem naději.
S politikou nepřestanu,
založil jsem NOVOU stranu.

Přesvědčí Vás moje vize!
"Vyvedu náš národ z krize."
Bohatým dát, chudým brát,
tak vypadá správný stát.

Jasné jsou mé obzory...
nechci chudé sponzory.
Volby rozhoduji teď,
zaplatím si předpověď.

Lhal jsem, lžu, lhát budu zas,
hlavně, že mi dáš svůj hlas.
"Lhát lidem se vyplácí!"
...věří všichni TOPÁCI.

...z diskuze na novinkách Angel

drutek: čím starší, tím víc nalevo. klasika (u nás).
NoArtist / NoName

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 11:10
Elephant napsal:
[i]
drutek: čím starší, tím víc nalevo. klasika (u nás).

tak to znamená, že ods a podobná banda je pro mladé a zazobané. nebo to máš jinak na mysli?

jedn příklad za všechno. http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/201631-cena-mobilniho-volani-v-cesku-je-na-prumeru-eu.html. jak může někdo srovnávat ceny v naší republice a zbytkem evropy a tvářit se při tom spokojeně, že jsou na přibližně stejné výši, když je průměrná mzda jen na 50ti% té evropy? v tom případě je u nás kure*sky draho!!!
Příspěvek upravil 1× drutek, naposledy ne 30. květen 2010 11:15.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 11:11
víceméně. plus naivní idealisty, kteří myslí, že něco udělají se zadlužováním.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 12:24
idealisti jsou ti, co si myslí, že dluhy se nemusí platit.. Wink
ano, důchodci je platit nebudou, takže si volí KSČSSD, ale budem to my, mladí lidé a naše děti, kdo tyhle dluhy bude platit.. a hlavně obrovské úroky z nich..

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 13:09
naivo. zadlužení stejně odstop nesníží Shame on You oni ho zvýší díky opatřením pro své sponzory. Hand
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 13:23
To je zas diskuse... Ale slyšel jsem, že VV dopadli taky nějak dobře. To se mi nelíbí. Působí na mě hodně divně - asi hlavně kvůli tomu vousáčovi, kterej je vede.

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 13:28
Elephant: Tak kdo teda to oddlužení uskuteční? Podle tebe čssd?

přiřazeno; jenda^^

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 13:36
Wojcek: Podle mě se o něj nikdo nebude starat až do doby, dokud nezkrachujeme a pak to odnesou ti nejméně hlasití, co tu zůstanou. Střední třída zdrhne někam do Latinské Ameriky a ta vyšší už bude dávno pryč v luxusních apartmánech v Dubaji, New Yorku apod. A i potom se bude rozkrádat!
NoArtist / NoName

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 13:49
Tak proč tu sakra ještě jsme? Nevidím důvod na něco čekat Neutral

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 30. květen 2010 13:54
...nemáme peníze na letenky a neumíme dobře španělsky Wink. skvělé na životě v banánových republikách je, že životní náklady jsou minimální a třeba za 5000/měsíc si můžeš žít jako král a za pár kaček i postavit dům Silence
Zasláno: po 31. květen 2010 17:34
Luxusní dovolená v Himalájích: 500 tisíc
Sleva na oslavu narozenin v restaraci pronajaté od magistrátu: 750 tisíc
Vytvoření tajného volebního fondu: 3 mega
Prosrat ODSce volby v Praze: k nezapalcení

Jsou věci, které si za peníze nekoupíte - na všechno ostatní je tu Opencard
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: po 31. květen 2010 19:10
hele, máš zajímavej způsob myšlení...
něco jako "Titanic se potápí, serem na zachraňování lidí, jdem rabovat... Slinták "

a sám určitě víš, jak to vypadá v Jižní Americe... Obrovská kriminalita, milionové chudinské čtvrti, životní úroveň na úrovni doby kamenné...

mě teďka dostává, jak by ČSSD chtělo jednat s VV a TOP09 na vládě, když ještě před chvílí těli Billboardy "ODS+TOP09+VV=Cesta do pekel" Rolling Eyes Volte Jyrku, dá vám 13. důchody a bezplatnej paralen.. Rolling Eyes
Příspěvek upravil 1× p!p@, naposledy po 31. květen 2010 19:12.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 31. květen 2010 19:11
Jyrka už skončil, ne? Ale nevim, já bych je stejně vyházel všecky. Top09 by docela šla, ale mají Kalouska, a to mi úplně stačí...

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: po 31. květen 2010 19:18
Jo, zkončil.. konečně.. Rolling Eyes

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 31. květen 2010 19:28
Já stejně nechápu, proč lidi volí furt jenom ODS, ČSSD apod, když ty lidi znají a ví, že je akorát se*ou. Rolling Eyes A stejně jdou a dají jim hlas. Aspoň že toho Langera vykroužkovali. Ten si to zasloužil snad víc než Paroubek.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: po 31. květen 2010 20:06
Langer byl debil.. a to říkám i přesto, že byl z Olomouce, a hodně pro ni udělal.. Rolling Eyes
Spolu s Topolánkem to byl jeden z dvou hlavních lidí, kvůli kterým ODS přišla o tolik hlasů...
Nebýt jich, tak bych je asi volil...

ČSSD si za tak velkou ztrátu může taky sama - svou negativní kampaní zaměřenou nejnižší pudy voličů - strach Rolling Eyes A taky díky hulvátskému vystupování Paroubka, Rathova a podobných... Rolling Eyes

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: po 31. květen 2010 20:10
pip@: v Jižní America záleží hlavně na oblasti, kde se necházíš. Třeba pobřeží Venezuely, nebo Guayana jsou OK. a máš pravdu, kdyby Paroubek s Rathem nebyly v ČSSD už předvolbami, mohla mít o pár % hlasů víc.
NoArtist / NoName

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: po 31. květen 2010 20:36
pecanz napsal:
Jn, všichni "cool" mladí voliči, kteří rychle rychle museli na facebooku psát do statustu koho volili tam většinou měli DSSS Brick Wall Hand

To bude asi rovnaka peatchowina, ako u nas SaS, však Fph ? Mr. Green
Keby som si mal vybrať z tych vašich, tak jednoznačne Top 09, mali užasny spot s červenymi krysami Smile

A z tych našich.....bud byť maximalne free, cool a in, alebo byť označeny za dôchodcu, alebo isteho Modrofuza, či nejaku stranu spoza Dunaja, popripade nasadnuť do tankov.... d'oh!
Kua, ani piratov nemame, zato kandiduje Paliho kapurkova a fašisti Think
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: po 31. květen 2010 20:40
Tak klip s červenými krysami jsem neviděl Crying or Very sad
NoArtist / NoName

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: po 31. květen 2010 21:01
Tutaj

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 31. květen 2010 21:28
Já neviděl žádnej spot, ale tenhle je docela pěknej, jen ta muzika je taková... divná, ale holt zaplatit si filharmonii si asi nemohli dovolit... Mr. Green

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: út 1. červen 2010 20:38
Jak to vidíte s vládou? Myslím, že se jim to nepodaří. ODS + TOP09 (vzhledem k tomu, že je to jen jedna rozhádaná strana, tak to žít bude), ale + VV (John je jen nastrčená figurka a podle všeho podobná nátura jako Paroubek a nehodlá dělat kompromisy - buď jeho program, nebo nic). Pravičáci budou z VV na prášky. Možná radši dojdou za Sobotkou, jestli jim nepodpoří menšinovou vládu. U něj aspoň tuší, co jeho strana chce.
NoArtist / NoName

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: pá 15. říjen 2010 23:48
Smile tak máme odvoleno

následující diskuse (16 příspěvků) přesunuta z OT; jenda^^
Hey, hey apple!

Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 15. říjen 2010 23:49
já taky, letos jsem volil poprvé Smile

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: pá 15. říjen 2010 23:51
jé já taky poprvé Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: pá 15. říjen 2010 23:52
Já jsem taky volil poprvé Exclamation Laughing Ale jenom do zastupitelstva, do senátu jsem opravdu nevěděl koho..
A poznala mě tam nějaká mladá holčina, kterou já skoro neznám a pořád se na mě usmívala Laughing

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: pá 15. říjen 2010 23:54
do senátu jsem taky nevěděla koho Mr. Green

Poznala tě? Jak jako poznala? Odkud tě jako znala? Mr. Green (něco mi uniklo? Jsi na titulce Bravíčka?) Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 15. říjen 2010 23:54
u nás tam seděly jen důchodkyně... Brick Wall

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: so 16. říjen 2010 00:20
na mě se usmívala taková blondýnka, neznala mě, ale pozná! Twisted Evil Slinták

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 16. říjen 2010 00:25
taky mám odvoleno... a u nás tam seděl můj kámoš, jehož otec kandiduje na starostu a moje teta, která se vecpe všude, a pak samí důchodci... Mr. Green

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: so 16. říjen 2010 01:01
ad volby: no.. myslím, že jsem tu holčinu potkával dřív v autobuse, možná jí mám i v přátelích na Facebooku, ale kdoví jak se jmenuje, na jména fakt pamatováka nemám, ale na xicht jo.. Asi mě mátla tím, že má tak na 90% jinou barvu vlasů..

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 16. říjen 2010 01:03
prej za to sezení tam slušně platí...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: so 16. říjen 2010 01:05
Zas tak moc ne. Bývá to kolem 1300-1500 Kč + 2 stravenky. Ale máš to min. za 14 hod v místnosti během voleb + příprava + sčítání a to bude u těch komunálních voleb s křížkováním dost kruté.
NoArtist / NoName

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: so 16. říjen 2010 09:46
U nás seděli jen divné paní, jen jednu jsme znali a ani to nebyla ta co jsme u k ní šli Mr. Green bylo to príma, musím si to zapsat do kalendáře - Moje První Volby Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: so 16. říjen 2010 10:58
U nás jsou za to 2 000kč za ty dva dny.. i tak je to dobrej jednorázovej přivýdělek na to, že to tam jenom odsedíte..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 16. říjen 2010 12:11
Tak jsem si projel ty volební lístky a je to naprd... Do senátu neznám nikoho, tak jsem vyházel jména stran, který se mi nelíbily a zbyl mi jeden...
No a do komunálních můžu volit 15 lidí a já zaškrtal stěží 7... Sad
Ale tak jsem aspoň zbylý volební lístky obřadně roztrhal a mrsknul do koše. Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: ne 17. říjen 2010 00:16
Jupííííí u nás je vyhráno! Applause Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: ne 17. říjen 2010 09:27
Do senátu jsem také měla problém, protože ten kandidát za stranu, kterou bych překousla je pán ve věku skoro 80 let, tak jsem hledala někoho jiného. pro Magistrát Prahy jsem zaškrtla jen stranu, protože stejně neznám nikoho. No a místní na městskou část - to byla pohoda. Půlku těch lidí znám, takže: Jé synova učitelka na češtinu.... jé manželův strýček.... jé sestřička ze zdravotního střediska... jé školník.... jé syn sousedky.... jé a tyhle 4 znám z třídních schůzek..... Takže to bylo nejlehčí Very Happy
Varda Elisabeth

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 17. říjen 2010 21:23
U nás se do zastupitelstva dostala i máma... Tak už vymejšlela, kdo to dostane, když odstoupí. Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 17. říjen 2010 21:30
tak u nás se tam dostali samý rozumní lidé.... naštěstí Mr. Green takže by se mohlo i začít něco v obci zlepšovat

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 17. říjen 2010 23:02
jenda^^ napsal:
U nás se do zastupitelstva dostala i máma... Tak už vymejšlela, kdo to dostane, když odstoupí. Mr. Green

takoví jsou nejlepší... tak proč tam lezou, když nakonec odstoupí Exclamation Question

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 17. říjen 2010 23:10
Já to taky nechápu, já bych chtěl bejt starostou Mr. Green
Ale máma je z těch, co jsou tam do počtu, abych jich měla strana ve volbách 15... A pak to takhle dopadá... posledně to takhle měl jeden tátovo kolega Smile
A myslim ,že takovejch jich tam bylo víc, protože u jedný strany byla hromada lidí starých jako já nebo i mladších a pochybuju, že by nějak moc stáli o to bejt v zastupitelstvu.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 17. říjen 2010 23:16
Ale zase to je dobrá brigáda, ne?
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 17. říjen 2010 23:27
no, mě hlavně štvalo, když se u nás v předminulým období stal starostou člověk, co zpronevěřil a rozkradl, co mohl, a dostal se tam jen tak, že tři lidi, co byli před ním tam byli taky jen do počtu... lidi volili je, protože tenkrát tu byla jen strana, ve které byl on (nezávislí) a komunisti a lidovci, a když nechtěli volit ty, tak dali hlas nezávislým, ale ho nezakřížkovali... ale on se stejně stal starostou.... tenkrát to spousta lidí bralo jako podvod na voličích a tak byla ze znechucených občanů založena další strana, která naštěsí minule, i dnes vyhrála... Rolling Eyes

takže pozor, koho pustí, když odstoupí... každopádně to nemám rád, protože to vidím jako podvod na voličích... Rolling Eyes Not Talking

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 17. říjen 2010 23:40
No tak proto asi máma zjišťuje, kdo by tam šel za ní. Jestli někdo normální, nebo nějakej blbec...
BTW nevolí si starostu zastupitelstvo?

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 17. říjen 2010 23:46
myslím, že volí, ale on by se právě nedostal ani do zastupitelstva... Rolling Eyes

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: po 18. říjen 2010 11:56
U nás vyhrál strana stejného starosty, co tu už teď byl 4 roky.. Takže se tu zas nic novýho dělat nebude...

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 20. říjen 2010 20:45
u nás to vyhráli socani, kteří si už dost nahrabali a navíc jdou do koalice s jednou bandou, kterou vede jeden stbák, která dostal pokutu za zfalšování lustračního osvědčení a ani se proti tomu neodvolal. asi věděl proč. Not Talking

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 20. říjen 2010 22:11
Evil or Very Mad Tak u nás to vypadá že JISTÍ LIDÉ se hodlají spolčit s Rudým Ďáblem jen aby se dostali "k moci," a ti JISTÍ LIDÉ by si měli uvědomit že učit tělák na gymplu neznamená že můžu dělat starostu po boku s nějakým Frantou z technickejch Brick Wall
Hey, hey apple!

Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 13. říjen 2012 16:56
A Česká republika se v prdel obrací....

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: ne 14. říjen 2012 12:06
Rudou mám rád, ale jen jako skin na VSN... Confused je to tady pořád stejné! Mad čssd nás obralo, tak zvolím ods, ods nás obralo, tak zvolím čssd, čssd nás obralo, tak zvolím... hmm přemýšlím, co takhle zkusit pro změnu ods..... Celá ČR je na hovno a lidi sou sračky!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 14. říjen 2012 12:11
Já volil Svobodné a ti u nás v KV měli asi 2,5 % Mr. Green Za to KSČM tu vyhráli. Thumb down!

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: ne 14. říjen 2012 17:09
J volil piraty, sice nemeli sanci, ale nemohl jsem volit zadnou velkou stranu. Ale jak to dopadlo, to jsem necekal ani v nejcernejsich snech. ČR=banda tupejch ovci(neber si to osobne jendo Mr. Green )

Obrázek

Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 14. říjen 2012 17:38
Já si to umím vysvětlit jen tak, že zoufalí lidé dělají zoufalé činy...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 14. říjen 2012 19:09
Já nevolil nikoho, protože v Praze volby nebyly Smile Jedno se málo ví - váš hlas má hodnotu 100 Kč, protože tolik se potom proplácí za hlas stranám s více než 2 (možná 3) % hlasů.

Ono si nevybereme. Všechny strany jsou mocensky propojené. Lidi se v nich recyklují navzájem. Zvolením menší strany si nepomůžeme. Bývají financovány kmotry. Pokud se nedostane do zastupitelstva, tak jen přispíváme ke snadnějším vítězství velkých stran. Neutral
NoArtist / NoName

odloucena (+8)
Ženská
Ženská

21 433,- VK
Zasláno: út 16. říjen 2012 21:57
Já jsem tentokrát ani volit nešla. Lístky jsem ihned hodila do sběru.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 16. říjen 2012 22:31
To jsi to dobře vyřešila! Teď se díky tomu budeš mít líp. Smile

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: st 17. říjen 2012 00:10
Takoví jsou nejlepší.... Pak se všichni diví, že vyhráli komunisti... no aby taky ne, když bylo volit 36% voličů... Rolling Eyes

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 17. říjen 2012 00:17
Já byl letos u voleb 2x, jednou za sebe a jednou ve vedlejším městě s Hankou, a v obou případech jsem tam viděl chodit akorát důchodce. Rolling Eyes
No a ti si
1) nepamatujou jak to bylo, ale určitě bylo líp, protože fronty teď před lídlem taky musí stát
2) už je jim to stejně jedno, protože brzo umřou
3) oni to tý drzý mládeži osladí!

Mě by zajímalo, jestli by tomu pomohly třeba elektronický volby, že by odpadla ta nutnost zvednout zadek ze židle. I když pak by zas byl nejspíš problém přepnout v prohlížeči na jinej tab než ten s iDnesem a Facebookem. Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: st 17. říjen 2012 00:36
Zapomněl jsi na Novinky.cz... Slinták Magor

// jinak u elektronických voleb by byl podle mě problém, aby jim to nějací Anonymous nehacknuli a nepřepsali hlasy, nebo aby to nespadlo samo od sebe, jako registr vozidel... Mr. Green

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: pá 14. prosinec 2012 00:07
Oživím tuto zahnívající diskuzi - na tomto billboardu mi Dienstbier, nevím proč, připomíná Obamu. Asi to přepískli s postprodukcí.
Obrázek

NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: pá 14. prosinec 2012 00:16
mě připadá nějakej modrej... třeba chce být jako Franz... Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 14. prosinec 2012 10:22
A za nim Zeman s hymnou, akorat Becher mu chybi. Very Happy

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 14. prosinec 2012 16:25
Tam chybí už jen ten třetí billboard s nápisem "Baron Prášil" Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 13. leden 2013 21:36
Doufám, že mě neumlátíte, že tu vytahuji volby, protože mě to na facebooku docela dost štve, jak tam nikdo nepíše nic jiného, než sračky kolem voleb a to tak moc, že jsem začal přemýšlet, že si facebook smažu.. Very Happy

Ale právě tohohle jsem si všiml... Facebook má obrovský potenciál a dají se s ním krásně ovládat a manipulovat masy lidí... Volební průzkumy ukazovaly Fischera jako jasného vítěze... potom všichni začali sdílet statusy a obrázky o tom, že je Fischer komunista a najednou bum preference klesaly... Ve stejnou dobu jela kampaň, o tom, jak je Karel super, všichni mu říkali jménem, lidi sdíleli a "lajkovai" fotky v punkovém a anarchistickém stylu s hesly Karel for pesident, Karel is not dead a podobně (což je docela úsměvné - monarcha a "pravičák" anarchistou.. Very Happy) Ve stejnou dobu se přestal objevoval Kalousek a ti samí lidé, co ještě před chvílí nadávali na Kalouska, na TOP09 a na vládu, najednou zapomněli, že jejich oblíbený rádobyanarchista Karel je předsedou nenáviděné TOP09 a vypracoval se z posledních pozic téměř na špici, že mu na prvního chybělo méně jak jeden procentní bod (ne procento!)...

Takže tyhle prezidentské volby pro mě byly hlavně hezkou ukázkou toho, jak jednoduché je ovládat lidi a říkat jim, co si mají myslet...

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: ne 13. leden 2013 22:33
Presne tak to je, jeste ze ja uz pred X lety FB odstranil ze sveho zivota. A co se tyce voleb, tam uz je to jasny. Protoze podle myho skromnyho nazoru ti, kdo volili ty co neprolezli do finale budou hlasovat pro "Karla" . Treba nasi mi vnutili karla do obalky, tak jsem jim rekl, ze kazdej ma pravo svobodne vyjadrit svuj nazor a .... . Jasne, Zeman taky neni buhvi co, ale kdyz uz nic tak aspon chlasta Mr. Green . Ho podle nasich volili akorat komousi a socani, ja nejsu ani jedno a presto jsem mu hlas dal a dam mu ho znovu.

Obrázek

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 13. leden 2013 23:16
A tak to já budu volit Schwarzenegra. A kdyby měli nějakou šanci, tak do parlamentu Korunu Českou, líbila by se mi parlamentní monarchie. Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: po 14. leden 2013 13:28
a co by se jako změnilo, kdybychom byli parlamentní monarchie?

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 14. leden 2013 13:50
A to já si zase nemyslím, že by se něco změnilo. Jen, že by bylo pěkný mít královnu. Smile

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: po 14. leden 2013 20:26
Aha... už jsem myslel, že jsi z těch, co si myslí, že v parlamentní monarchii nemají politické strany a volby a politiky a stát řídí král, a jelikož je stát jeho, tak přece nebude rozkrádat svůj majetek, nebo jak jsem to nedávno někde četl... Very Happy

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 15. leden 2013 01:08
Ale to tričko Karel for president... Kurňa bejt na něm Vláďa for president a fotka Franze, tak bych si ho i koupil Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 15. leden 2013 01:21
Franz měl nějaký trička taky. Minimálně na nějakým videu jsem v nich viděl lidi, a to jsem se o volební kampaně ani nezajímal. Smile Ale je fakt, že to nebyl takovej punk. Franz to měl spíš v tom stylu "vybarvi si svého prezidenta" Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 15. leden 2013 01:31
To Karlovo tričko bylo fakt pěkný... Ale kazilo to, že tam byla jeho fotka... Mr. Green
Zasláno: út 15. leden 2013 12:43
Tak už je tu i verze pro Karlova oponenta Mr. Green
Obrázek

nahráno sem, až to na roumingu přesunou do archivu, odkaz by nefungoval; jenda^^

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: út 15. leden 2013 18:59
To je výběr... Jeden alkoholik s napojením na ruské kmotry, druhý zdegenerovaný žvatla s napojením na sudeťáky a kápa z Bilderbergu!
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 15. leden 2013 19:47
To jsou zas komentáře jako na Novinkách! Mr. Green

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: út 15. leden 2013 20:45
Jo s tou FB kampaní to máš recht, i na YT bylo plno videí odsuzující ty dva favority a jako alternativu nabízeli švarcíka, i když YT je podle mě spíš pro teenagery co ještě volit nemůžou.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 26. leden 2013 23:20
Já to nechápu, lidi si vybrečeli, že chtějí přímou volbu a teď zase brečí kvůli tomu, koho si většina z nich zvolila...

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: ne 27. leden 2013 04:33
Já volil menší zlo - Zemana. Ale strašně se mi líbí, jak se příznivci her Karla ted vztekají (aspon na mojem FB) Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 27. leden 2013 09:32
Většina Karlových voličů byly akorát kampaní zmanipulované ovce...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 27. leden 2013 14:35
No, když jsem viděl včera ten Zemanovo projev po zvolení, tak nevim nevim...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 27. leden 2013 14:38
Mě naštvala povolební debata s Moravcem. Moravec se tam choval jako totální blb. Obzvlášť ta poslední otázka.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 19. říjen 2013 23:08
Zase volby Very Happy
Tak co, koho budete volit? Very Happy

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: so 19. říjen 2013 23:27
Jesi tady dá někdo hlas čssd, tak si dejte rovnou facku!

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 19. říjen 2013 23:37
Takže komunistům můžu? Very Happy

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 19. říjen 2013 23:53
Můžeš si dát facku levicí Mr. Green

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: ne 20. říjen 2013 12:09
Já ani nevím, kdo tam všechno je Mr. Green jesi je tam nějaká romská iniciativa, tak je zvolím! Určitě slibují 100% zaměstnanost a tu já chcu Magor

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 20. říjen 2013 14:13
Já myslel, že slibují, že nebudete muset dělat a že vám zvýší dávky... Very Happy

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 22. říjen 2013 10:52
Helé, koho mám volit?
Trotly, co tam jsou, nechci, Babiše nechci, Okamuru nechci, Zemanovce taky ne, Bobošíkovou taky ne..... Takže mám to hodit Pirátům nebo Svobodným? Piráti jsou blbouni, ale možná by byli v parlamentu zajímavé oživení. Svobodní se snaží působit vážněji, ale ve výsledku mi přijdou jako zrovna takoví blbouni, jen s nějakýma odlišnostma v programu. Smile

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: út 22. říjen 2013 11:17
Přesně takhle to vidím taky... Jediní, o kom přemýšlím, že bych je šel volit jsou Piráti nebo Svobodní... Na obou stranách mi ale vadí spousta věcí... Zatím nevím, pro koho se rozhodnu... Rolling Eyes

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: st 23. říjen 2013 17:45

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 25. říjen 2013 07:49
Probral jsem volební lístky a vyházel ty, které nechci. Zbylo mi pár stran, které mi nevadí nebo o nich nic nevím...
Piráti, Svobodní - už jsem se vyjadřoval, těžko se rozhodnout
Změna - chtěl jsem si pročíst jejich volební program, ale mají tam nějaké slinty, jak chtějí všechno lepší, takže vyřazeno.
Koruna Česká - výhoda by byla v tom, že kdybychom se stali královstvím, tak aspoň nebudeme mít hlavu státu ožralýho burana. Smile Ale volit je teď nebudu.

Já vlastně taky taktizuju, jenom ne tím dementním způsobem, že "tihle malí se stejně nedostanou, tak to hodím KSČM", ale o něco míň dementním způsobem "tihle by se mohli dostat, tak je podpořím a třeba se přes těch 5 % přehoupnou."

A upřímně, udělalo by mi radost, kdyby se dostali i Piráti i Svobodní. Sice se jejich příznivci moc nemusí, ale jsou to zajímavé strany a bylo by zajímavé je v parlamentu sledovat.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: pá 25. říjen 2013 09:06
Hele, a kdo by jako měl být králem? Kdybychom si prvního krále zvolili, tak by to zase mohl být ožralej buran... výhodou je, že až by zemřel, měli bychom královnu... Very Happy

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 25. říjen 2013 09:33
Myslím, že jsem někde slyšel, že by to navázali na nějaké dědice Habsburků, nebo někoho takového, co má starší panovníky v rodokmenu a zároveň má českou národnost.
Nevím, nechce se mi to hledat, když je nevolím. Mr. Green
Ale je jasný, že kdyby to volili lidi, tak by to nedopadlo dobře. Smile Ono selskýmu rozumu přijde, že co vyberou lidi, to bude lepší, ale tak to v ČR moc nefunguje. Smile Vždyť na prezidenta byli lepší kandidáti (neříkám, že dokonalí) než Zeman a Schwarzenberg a jak to dopadlo...

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: pá 25. říjen 2013 13:16
Já jsem se rozhodl pro Piráty. Je mi sympatický, že je nikam nezvou Mr. Green a když jsem si pouštěl nějaké rozhovory s Bartošem, tak mi to dávalo celkem smysl.

Stejně zas každej hňup bude volit ČSSD (a vyhrajou...), protože jsou nasraní na ODS a TOP a až nás stačijou za ty 4 roky nasrat, tak zas všeci budou volit ODS a TOP. Je to pořád stejné. Každý volá po změně a nových lidech, ale u voleb pro to nic neudělá.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 26. říjen 2013 14:16
Tak volby skončily... Konečně nebude na sociálních sítích nablito... Very Happy

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: út 29. říjen 2013 13:16
A jak jste s výsledky spokojení? Very Happy

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: čt 31. říjen 2013 20:02
To nedopadne dobře. Sobotka, Hašek, Zeman. Jsou jako by jeli na koksu a ten zrovna došel. Hádají se jako malé děti. Já chci vládnout, ne já, ne já. Kdo jste byli u strýčka Zemana? Já ne, ani já ne... Jdu blejt Zvracím
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 31. říjen 2013 20:22
U nás ve Varech se prý zase vzteká nějaký komunista, že víc kroužků dostal někdo na kandidátce za ním (na druhém místě) a ten mu teď nechce přenechat křeslo v parlamentu. Mr. Green

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: čt 31. říjen 2013 21:35
Zasraní korytáři Evil or Very Mad

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 1. listopad 2013 09:59
Volby dopadly tak, jak dopadly. Je to zlý, ale je to tak. Sad

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: ne 3. listopad 2013 18:45
dal jsem hlas babišovi. na to že nemá státní zakázky, tak dost vydělává... a hlavně má hodně zaměstnanců, kterým platí. takže by mohl vědět jak na to aby vydělával i stát d'oh! Think

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 3. listopad 2013 21:15
Kéž by. Škoda, že v Bratislavě se řeší, jestli jeho svazek StB je pravý, nebo pravý jako v případě Bohdalové. A sice nemá žádné státní zakázky, ale ročně dostává přes půl giga na dotacích. Zemědělství je totiž hodně soutěživý a tržní obor Hand
NoArtist / NoName

Rukola (0)
Myš
Myš

10 060,- VK
Zasláno: so 16. listopad 2013 21:00
Tak to bude dostávat někdo jinej ne? To neni vada. Vždycky to někdo dostane ty dotace dokud budem v EU.

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: pá 23. květen 2014 10:05
Tak co, splníte svou občanskou povinnost? Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: pá 23. květen 2014 10:06
Asi jo, ale až zítra... dneska nemám čas...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 23. květen 2014 13:22
No asi jo, ale nevím, koho tam hodím. Včera jsem měl jako kulisu puštěnou tu superdebatu a nikdo mě nepřesvědčil. Všichni tam mluvili, jako kdyby chtěli přesvědčit. No, vlastně Pirát řekl, že kdyby se tam dostali, tak by nic nedělali. Mr. Green

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: pá 23. květen 2014 14:34
Tak splněno Very Happy věřím, že můj hlas bude mít vliv na vývoj v celé EU! A jsem na sebe hrdý! Slinták

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 8. říjen 2016 20:30
Tak to vypadá, že bych okruh, kde sháním bydlení, měl rozšířit na zahraničí... Rolling Eyes

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 9. říjen 2016 01:49
Vytvoř si kolem svého domu vlastní stát... třeba tě mezinárodně uznají... Slinták Magor
No, to že vyhraje Babiš jsem čekal... "tradiční" strany si za to můžou samy... d'oh!

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: po 10. říjen 2016 08:27
Asi si ten komunismus zasloužíme.. Ale máte pravdu, tradiční strany si o to říkali dlouho..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 10. říjen 2016 11:26
Jo, ti komunisti na prvních třech místech jsou děsiví. Na druhou stranu je fajn aspoň to, že všichni ti různí náckové hodně propadli. A za sebe jsem rád, že v karlovarským kraji připadly 3 křesla Pirátům. Smile

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: po 10. říjen 2016 13:02
piráti? to jsou ti co v somálsku přepadají lodě? Magor
jinak třeba Okamura se ve většině krajů dostal do zastupitelstev...
Teda nevím jestli Okamuru považuješ za nacistu, ale podle některých nacista je...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 10. říjen 2016 14:01
Jo, tak to jsem si taky pak všiml, že Okamura se dostal. Sad
No jsou to taky náckové, ale tohle všecko jsou takový náckové-light, co by je skuteční náckové nejspíš poslali do plynu hned po židech a muslimech.

To je jako s tímhle "komunistou", na triku srp a kladivo, ale skuteční komanči by ho taky poslali někam za ty dlouhý vlasy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: po 10. říjen 2016 14:40
to mi připomíná jak kdysi kolovalo:
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 4. říjen 2017 12:45
Koho volit? Já letos nevím, pořád jsem si tak říkal, že teda asi Piráty, i když poslední měsíce mají čím dál debilnější názory. V obou kalkulačkách, co jsem zkoušel, mi vyšli jako první...

No a teď čtu tohle:
citace:
Nikdy jsme nedeklarovali, že jdeme do opozice a nikdy jsme zcela neodmítli koalici s ANO. Byť to je nejpravděpodobnější scénář.

Tak teď už vůbec nevím, jen vím, že určitě nechci Babiše.

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: st 4. říjen 2017 12:52
Anxious ODS Anxious (asi)
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: st 4. říjen 2017 15:25
Ted jsem na školení o volbách Very Happy ale koho volit tu nevedou.
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 21. říjen 2017 18:49
Nakonec jsem to teda přeci jen hodil Pirátům a koukám, že dopadli dost dobře... Tak snad se dobře předvedou a nebudou to další VV...

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: so 21. říjen 2017 18:55
Ja nechapu, jak mohlo ANO vyhrat uplne vsude, vcetne Prahy :-O
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 21. říjen 2017 20:43
To je asi poprvé, co na výsledky voleb čumím jak blázen... Čekal jsem, že ANO bude mít tak 10%, po těch aférách... překvapil mě obrovský propad ČSSD a naopak obrovský zisk Pirátů a SPD... těm jsem tipoval po 5%...

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 22. říjen 2017 09:12
Konečně jdou komunisti do kopru.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 22. říjen 2017 09:31
No, ale ne dost... Ale aspoň že třeba Semelová se nedostala.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 22. říjen 2017 17:04
LivArt napsal:
Konečně jdou komunisti do kopru.

to se mi moc nezdá, sice mají míň hlasů, ale teď je to poprvé, kdy mají reálnou šanci se dostat do vlády...

Koalice všichni proti Babišovi je nereálná (TOP09 asi těžko půjde s KSČM atd.) a tak jen doufám, že Babiš má dostatek soudnosti a s komunisty do koalice nepůjde...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 22. říjen 2017 21:00
Babiš má naopak se spoluprácí s komunisty docela zkušenosti, ne? Razz

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 22. říjen 2017 21:20
jo, ale to furt popírá a myslím, že dost velká část lidí by ho nevolila kdyby to přiznal...

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: ne 22. říjen 2017 21:42
to je jako myslet si, ze by ho velka cast lidi nevolila kdyby byl z neceho obvineny..
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 22. říjen 2017 22:43
Za pár týdnů možná i dní se nám ti naši političtí kámoši hezky vybarví. A jestli ne, tak se můžeme těšit na předčasné volby, protože všichni dodrží své slovo a zůstane patová situace, která se tak bude opakovat i po dalších volbách Mr. Green
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 22. říjen 2017 22:53
noo, je obviněný, ne odsouzený... většina co ho volila má podle mě za to, že to obvinění je jen politická hra oponentů...

Každopádně jedno se Babišovi musí nechat, má nejlepší PR a marketing... když měla nějakou podobnou aféru jiná strana, tak to většinou stálo daného člověka jeho politickou kariéru a jeho nyní už bývalá strana skončila po volbách debaklem... ale u Babiše se ani jedno nestalo... prostě kdo z politiků to umí... Think

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: st 25. říjen 2017 09:11
Tak Babiš to je hlavně marketing a je smutné, že to většina jeho voličů nevidí. Babiš je vlastně ten fousáč, kterého Babiš líbal v přímém přenosu při povolením projevu.
Zasláno: pá 27. říjen 2017 21:55
Zdá se, že jsem měl pravdu už krátce po volbách, když jsem tvrdil, že volby skončily patem a hořkosladkým vítězstvím nejúspěšnější značky výrobku, Andreje Babiše.
- Babiš na(ne)štěstí nemá většinu.
- Do vlády s Babišem nikdo nechce s výjimkou SPD.
- Vládnout SPD zase nechce Babiš.
- Ostatní strany se také shodnou na tom, že kromě SDP také nechtějí vládnout s komunisty.
- Kdokoliv by šel do vlády s Babišem, pravděpodobně ztratí tolik voličů, že se zpátky do sněmovny nedostane.
- Takže nikdo nesestaví vládu, protože nenajde většinu.
- Pat tím ovšem nekončí - při předčasných volbách by to dopadlo víceméně stejně, navíc 3 strany z nové sněmovny sotva prolezly pětiprocentní hranicí.
- Plus nové volby znamenají novou volební kampaň za desítky milionů. Ty ale nikdo nemá, protože za ty své hubené výsledky sotva splatí tyto volby.
- Dejme tomu, že se nějakou vládu sestavit podaří. Ale bude extrémně nestabilní, protože její podpora bude záviset na takto fragmentované sněmovně, která se shodne jen na tom, že Babiš je zlo. Při prvním odhadovaném vzestupu svých preferencí vyvolá hlasování o nedůvěře vládě a máme tu předčasné volby...
- Stejně to nejspíš dopadne, že bude pokračovat současné vláda, jen se vymění předseda. Babiška tak dlouho bude sestavovat vládu, až se tato současná přetaví v novou. Jen se vymění premiér. Najde se nějaká záminka, proč je to potřeba, že to a to nemůže dělat vláda v demisi. Dávám tomu dva předvolební průzkumy, kde KDU a ČSSD klesnou pod 5%. Koryta jsou koryta.

Konec telegrafního fejetonu.
Zasláno: st 3. leden 2018 00:19
Už se nám to zase blíží. Osobně se těším, až to skončí a bude klid. Zase jsou jména hloupých na všech sloupcích a připomíná mi to Sophiinu volbu. Ani jeden kandidát není podle mých představ a vhodný pro funkci.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: st 3. leden 2018 18:42
no mám to stejně... Sad

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 3. leden 2018 19:55
No pro mě jsou naprosto nepřijatelní Zeman a Topolánek... Takže je mi jasný, kdo bude v druhým kole na výběr. Laughing
Ale nevim no, jak tam tentokrát není nikdo modrej, tak mě nikdo nezaujal.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: st 3. leden 2018 20:04
V druhém kole to bude Zeman vs. topolánek... Very Happy Very Happy Very Happy

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 9. leden 2018 10:12
No.. to jsem psal. Mr. Green
Ale jestli to tak bude, tak snad asi budu volit Zemana, protože u něj je jistá šance, že třeba umře... Embarassed

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: út 9. leden 2018 12:29
Státní pohřeb to je, jak by řekl Švejk, hezká a moc dojemná věc.
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 13. leden 2018 22:16
Tak to nedopadlo zle. Do druhého kola se nakonec dostal i ten, komu jsem to nakonec hodil. Tak snad ve druhém bude pro změnu na prvním místě.

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: po 15. leden 2018 10:43
Ja se krapet bojim, co jsem cetl tak kampan proti Drahosovi by se mohla vybarvit docela solidne.. a co na tom ze to neni pravda, lidi na ktery to cili tomu budou verit.

Je mi smutno z nekterych lidi z Chomutova treba.. jo, nikdy to nebyli zrovna geniove (to by nedelali u mestaku Mr. Green ), ale stejne.. po volbach se zaplavil facebook tim jak sem Drahos natahne muslimy a Merkelovou.. jako, kdyby aspon nekdy toho muslima videli.. Mr. Green

Znam lidi (nekteri treba u Adelky v rodine taky), kteri volili Zemana i v prvnim kole. Ale ne kvuli zadne hysterii, ale protoze si mysli ze je to nejlepsi. Sice s tim nesouhlasim, ale proc ne. Aspon nad tim premysleli.
Co mi vadi jsou tyhlecti.. gumidci.. co to hazou podle toho co jim rekne televize d'oh!
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 15. leden 2018 15:53
Ty jim to odpouštíš a omlouváš je, protože jsou rodina... Not Talking
Ale tak moje babička taky volila Zemana a nechápu, proč jí táta nesebral jeho lístek... Mr. Green

Mimochodem, neměl jsi ty taky tuhle nějaké protimuslimské řeči? Angel Magor

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: po 15. leden 2018 15:57
To mozna taky, nicmene pri poslednich volbach mi Zeman taky nevadil. Je to chytrej clovek, i kdyz peknej hajzl.
Nicmene to co predvadi od te doby se mi uplne nelibi Smile

Protimuslimske reci? Napriklad? Mr. Green

Tam je rozdil v tom, ze ja vim, ze prezident s zadnou takovou problematikou nic neudela..
A taky ze par muslimu znam, a tak vim, ze jsou to opravdu vypatlani idioti ( a kdyby meli moznost, tak by to tu opravdu postrileli) Mr. Green Kdezto v chomutove nikdy zadnyho nevideli Mr. Green Samozrejme, je to na velmi malem vzorku, ale zatim je to 100% Mr. Green
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 15. leden 2018 19:59
Myslím, že to bylo něco jako že kdyby si Stázinka našla arabáka, tak ji vydědíš. Mr. Green

Jo, Zeman je chytrej člověk, ale už je vidět, že na něj nastupuje demence... Ale jako svině mi přišel i tehdy. Mr. Green

Příspěvek upravil 1× jenda^^, naposledy st 17. leden 2018 11:33.

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: po 15. leden 2018 20:07
Tak to si me s nekym asi pletes Smile Tohle bych rekl akorat o cikanovi Laughing
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: út 16. leden 2018 23:53
Já si tak říkám chudáci cikáni... co s nima bude? za chvíli už žádné neziskovky nebudou zajímat... Jsou jen trochu snědší a jinak nic... Nevyznávají žádnou ideologii která by jim přikazovala řezat hlavy nebo tak něco díky čemuž by byli více vyjímeční... Crying or Very sad

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 17. leden 2018 11:32
Dnes jsem přišel ke kolegovi něco tisknout a zrovna někomu po telefonu vysvětloval, že když bude volit Drahoše, tak se tím zařadí mezi vítače a havlisty a už se s ním v tom případě nemá o čem bavit... Mr. Green

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: st 17. leden 2018 11:48
Tak mu rekni ze volis Drahose.. aspon te pak donuti hledat si novou praci, a treba se konecne naucis programovat Mr. Green
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: st 17. leden 2018 18:43
Nevim jestli by se programovat naučil jen tak sám od sebe... právě jsem četl, že Drahoš chce zrušit vysokou školu života... http://az247.cz/jiri-drahos-chce-jako-prezident-nechat-zavrit-vysokou-skolu-zivota/

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: út 28. duben 2020 16:13
Teď jsem poslouchal Hasta Siempre od Nathalie Cardone z roku 1997 a je v ní:

Como revolucionario
Que conducía nueva empresa
Donde espera la firmesa
De tu brazo libertario
Aquí se queda la clara
La entrañable transparencia
De tu querida presencia
Comandante Che Guevara

A velmi špatným španělským překladem:
Jako revolucionář.
Kde řídíš novou firmu.
Kde čeká pevnost.
Tvé paže libertariánské.
Tady zůstává jasné.
Vroucí průhlednost
Tvé přítomnosti.
Veliteli Che Guevara.

Normálně mi to zní jako řídit stát jako firmu Mr. Green

Sice profesionální překlad do AJ mi trošku kazí radost a dává mi vědět, že se ještě hodně musí učit. Španělsky Whistle
Zasláno: po 15. březen 2021 21:03
Doma tu máme rozepři.

Jestliže premiér má neschopné ministry, kteří mu dělají všechno naschvál, jsou neschopní nebo záměrně škodí - je za to premiér odpovědný?

Já tvrdím, že premiér si vybírá své spolupracovníky a zodpovídá za ně. Jestli nepracují správně, má je vyměnit. Pokud job ministra nikdo nechce dělat, je problém v premiérovi.

Co si o tom myslíte v obecné rovině? Jsou k tomu i citáty nějakých antických klasiků?
Díky
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: út 29. červen 2021 09:31
ČSSD se pohybuje na hranici toho aby se vůbec dostala do sněmovny a proto na pražskou kandidátku vybrali člověka, který jim zajistí že se tam nedostanou určitě... Very Happy Extremistu Matýska Stropnického, který by chtěl zakazovat auta a letadla... Very Happy Koukám, že se to nelíbí ani lidem v ČSSD. Tak alespoň, že tam někdo má nějaký rozum...
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/z-prazske-kandidatky-cssd-odstoupil-i-dienstbier-na-protest-proti-stropnickemu-40364284

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: pá 16. červenec 2021 11:55
Tady vím, jak to bude - slibuje, že do sněmovny kandiduje naposledy. To asi dodrží. Pak bude chtít být prezidentem nebo se odstavit do senátu...
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-opet-slibuje-ze-zmizi-z-politiky-ale-az-za-dalsi-ctyri-roky-40366410
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: pá 16. červenec 2021 19:58
No s tím prezidentem to bude pravděpodobné...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: so 9. říjen 2021 20:35
Tak co, pověří náš moribundus sestavením vlády leadera procentně nejsilnějšího uskupení
nebo podle mandátů ve sněmovně nejsilnějšího uskupení
či leadera nejsilnější politické strany (a koalice přece není strana)? Green
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 9. říjen 2021 22:03
A co by z toho asi tak poskládal? Může poskládat jedině koalici se SPOLU, ale ti do toho nepůjdou protože je pro ně lepší koalice PirStan...
Co je daleko drsnější je to jak lidi vykroužkovali Piráty... Think

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 10. říjen 2021 04:26
Ti jsou praví poražení. Bartoš si ještě před pár měsíci myslel na premiéra a teď mají čtyři poslance 😂 Inu, to je tak, když jim Hřib prohraje volby. Co vyvedl s dopravou v Praze, se jen tak nevidí.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 10. říjen 2021 07:23
No podle průzkumů jednu dobu měli i víc než ANO. A to i bez přílepku STAN... Docela mě to šokovalo... ale asi hodně lidem leželi v žaludku... Já jsem na ně nadával. Nicméně je mám rád a sleduju je od jejich vzniku. Je škoda, že se v některých otázkách začali vzdalovat svým původním ideím... ale za to můžou právě lidi jako Hřib... Nevolil jsem je, protože v některých věcech jsou moc extremističtí, ale jsou mi daleko sympatičtější než lidovci s předsedou který je homofob, kreacionista (na twitter napsal, že jeho děti se lži jako evoluci učit nebudou) a spoustu dalších věcí co se dnes nenosí...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 10. říjen 2021 07:52
Mně se stačí dívat na to, co předvedli v Praze z první ruky. Děs a hrůza.

Co se pánbíčkářů týče, ty měla taky dávno semlít voda. Ta troska, co je vede, dávno patří do sanatoria.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 10. říjen 2021 07:53
Nenašel jsem ten twitterový post kde hájil to že Země je 6000 let stará, ale tohle asi stačí:

https://m.facebook.com/ateiste/posts/2707013229333848

Nehledě na jeho názor k potratům, že by se po vzoru Polska a Islámského státu měly zakázat...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 10. říjen 2021 08:02
Ještě má eresku a dávno není kompetentní k vedení strany a působení ve velké politice.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 10. říjen 2021 08:14
Elephant napsal:
Mně se stačí dívat na to, co předvedli v Praze z první ruky. Děs a hrůza.

Co konkrétně? Vím že Čočík s Danem Vávrou mu jeli dát plaketu za jeho zásluhy v oblasti dopravy a skončila na veřejných záchodcích... Ale nějak to nesleduju...

Na pirátech mi vadila ta bezmezná podpora elektromobilů a snaha zakázat auta.

A pak taky ty jejich úvahy o komunismu - třeba nepodmíněný příjem a jak by se dal financovat z daně z nemovitosti ve výši 1 % odhadní ceny nemovitosti ročně...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 10. říjen 2021 08:21
Přes léto udělali z Prahy jeden velký labyrint z uzavírek a ten neskončil doteď. Přivedl kolony do míst, kde nikdy nebyly. Navíc nemají žádné plány, kdy skončí.

Neskutečná a nepochopitelná preference cyklistů, zbytečné uzavírání nábřeží, stavení předražených cyklostezek. Okruh a metro ale stojí. Důležitější jsou pumpičkáři, zklidňování dopravy, plány na mýto a nové parkovací zóny.

Např. by rádi na magistrále nechali jen dva pruhy nebo uzavřeli celé nábřeží. Bez jakékoliv koncepce. Že lidi prostě začnou jezdit na kole. Hřib je fakt hřib a ignorantské hov@do.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 10. říjen 2021 09:00
Heh... preference pumpičkářů teď frčí všude... Je to jednoduché. Když všichni přesednou na kola, tak přece dopravní zácpy nebudou... ideálně když se autům úplně zakáže vstup do města... Very Happy Tak šup šup, oblékat uplý cyklistický obleček...
Zasláno: ne 10. říjen 2021 09:16
Každopádně Babiš teď má volné ruce na to aby kandidoval na prezidenta Wink

A když si to posčítáš jak dopadly volby, tak má dost slušnou šanci uspět... Obrázek

Lidi co volí komunisty nebo Volný Blok asi nebudou volit nějakého "pravdoláskaře co sem chce natahat migráčky"... Very Happy Teď se jejich hlasy nepočítají, protože tyhle strany měly pod 5%, ale v druhém kole prezidentských voleb budou jistě volit Babiše... Wink
Zasláno: ne 9. leden 2022 23:08
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pirat-michalek-komunismus-neprosazujeme-40383380
Komunismus vyhodíte dveřma a vrátí se oknem... tentokrát v rámci ideologie některých členů vládní strany... Anxious

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
Strana 1 z 31