Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
10 095,- VK
Zimní olympiáda
Zasláno: út 7. únor 2006 23:31
Tak co tesite se? Bude fandit? Jede se nekdo z Vas podivat do Turina? Kolik dovezem medajli. Kdo si z Brna pude sednou na pivo a pri tom se divat na hokej ?
Přejmenováno; jenda^^
Jednoducha dedukce ze dvou premis:
P1: Co je všude - Bůh
P2: Co jiného je všude - prach
Z: Bůh je prach -> kdo nevěří v boha, nemusí uklízet prach, protože neexistuje
10 025,- VK
Zasláno: st 8. únor 2006 18:08
Ja se tesim, strasne moc. Hlavne na hokej, ale i na lyzovani. Snad medailí privezem co nejvic, ale dulezite je se prece zucastnit . A ja se zucastnim doma u televize popr nekde v hospudce.
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: st 8. únor 2006 19:58
Ja sa teším najviac na curling
Je to fakt haluz,hlavne švédky sú pekné
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
10 025,- VK
Zasláno: ne 12. únor 2006 12:15
Taky se pridavam, Katko gratuluju (i kdyz ty tady nemas co delat ). Uz se tesim na chlapy, jak zajedou oni. Bauer by taky mohl nejakou tu medaili urvat
no a co říkáte na čermáka/černíka(nevim jak se jmenuje,ale je to ten snowboardista co se dostal do nominování na poslední chvíli)? podle mě se tam dostane...
10 095,- VK
Zasláno: ne 12. únor 2006 13:19
Černík se jmenuje. A ten co byl v telce, Pavel Bružek, je muj rl kamos. Mam od nej obleceni na board Ale board me neposlal
10 095,- VK
Zasláno: st 15. únor 2006 19:38
tak co rikate na ten vysledek co zatim je pri zapasu : Cesko-Nemecko ??
10 095,- VK
Zasláno: st 15. únor 2006 20:10
tak tohle byl goooool
Zasláno: st 15. únor 2006 20:12
Goooooooooooool 4:1
to teda gratuluju. nejradsi mam na hokeji jak se vsichni sejdou v hospode a pak se vozerou. to je na tom to nejlepsi. hlavne behat po ulich a rvat "GOOOL!" :D
10 025,- VK
Zasláno: čt 16. únor 2006 17:22
JJ. Ja teda videl jen 1. třetinu, pak jsem musel zpatky do skoly, ale kamos mi vsechno psal po icq na mobil. Skoda ze prohrali, ale lepsi prohrat ted nez ve ctvrtfinale, semifinale a finale.
10 475,- VK
Zasláno: čt 16. únor 2006 19:41
Konečne sme získali nejakú medailu. Máme striebro .
A ten včerajší hokej, bol perfektný zážitok, naozaj slušný hokej.
Teraz to už ale nieje boh vie čo...(proti lotyšom)
68 462,- VK
Zasláno: pá 17. únor 2006 12:17
Ste dostali od Švajčiarov na prdel,čo ?
Už pomaly začínam tipovať Slovensko na víťaza,len sa bojím Švédska a vo finále Kanady
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
10 025,- VK
Zasláno: pá 17. únor 2006 16:00
A já to zase neviděl . Člověk hněpí v lavici místo toho, aby fandil alespoň u televize.
Bauer je super, konecne ma medaili, moc mu to přeju a nezlobil bych se, kdyby přidal ještě jednu
10 095,- VK
Zasláno: pá 17. únor 2006 17:05
ja se taky dival ve skole misto cestiny A vcera jsme se divali na Katerinu a na hokej
10 025,- VK
Zasláno: pá 17. únor 2006 22:20
Hoši vy se máte, to u nás takhle volnej režim nepanuje . Navrhovali jsme to snad 10x a nic. No jesteze existuje to icq na mobilu, mel jsem nejnovejsi zpravy od nemocnyho kamose, kterej se samozrejme dival.
10 095,- VK
Zasláno: so 18. únor 2006 18:13
Co rikate na kanadu? Hehe 2:0 Tece a uz jim neuznali dva goly
10 095,- VK
Zasláno: so 18. únor 2006 19:33
Jooooo Švýcaři, to sou krutoři
za moc to nestálo? Vždyť to vypadalo jako by je to ani nebavilo
Na druhou stranu, pokud se dostanem do čtvrtfinále, tak je jedno na jakym budem místě. Ve druhý skupině sou všichni soupeři těžký, takže si nevyberem
Pokud se ovšem dostanem do čtvrtfinále...
10 095,- VK
Zasláno: ne 19. únor 2006 00:57
ja myslim ze uz staci jen abychom porazili Italii a Nemecko se vsema prohralo
15 825,- VK
Zasláno: ne 19. únor 2006 13:46
Teda včera jsem se díval a to v pokoji lítalo takovejch nadávek, že se ta telka z toho málem pos***a . Zas****j Ruutu..
ALe jinak ten hokej nemá smysl, teďka všichni soupeři odkoukali od Švýcarů co na nás platí- jen se nám plíst pod nohy a tím nás rozhodit a nedat nám šanci se dostat k brance... to je na nic takováhle hra..
826 606,- VK
Zasláno: po 20. únor 2006 07:06
Ty byli rádi, že byli rádi. Včera se taky moc nevytáhli. Puk jim ujížděl z hokejek, až to hezký nebylo... Ale zase jsem si všimnul, že se tam 2x nějakej ital sám od sebe natáhl na led
826 606,- VK
Zasláno: út 21. únor 2006 15:58
Přesně to samý skóre jsem tipoval já ve škole... ale jak řekl kámoš: „Nehrajou nic moc, ale jestli chtějí vyhrát to čtvrtfinále, tak by se měli rozjet už dneska!"
Tak jsem zvědav jak budou dneska hrát. Moc jim nevěřím. Pak budu jen příjemně překvapen. Taky mi je to celkem jedno, protože jsem se dozvěděl, že odjíždím zítra večer jedu kamsi do riti a tam není pomalu ani signál na mobil. Návrat až v neděli večer. To již bude "vymalováno" a naši doma
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
15 825,- VK
Zasláno: út 21. únor 2006 18:29
Ty jó, to je HRŮZA!!!!!!!!! Co to tam sedí za trotly?!? Toho Hadamczika a jemu podobné amatéry by běli vyhodit co nejdřív a hodit tam aspoň Růžu,kterej má aspoň zkušenosti, když už nic.... OMG OMG OMG.... To je děsný jak ty naši hrajou, to je jak kdyby to hráli kluci na rybníku, a i ty by to snad zahráli líp.. 3:0,... to sme se zase překonali, celá Olympiáda je v hajzlu.. Mně to přijde jako kdyby ty naši účastníci(kromě Neumannové..) neměli v tělěch trochu cti a hrdosti, třebas někdo dojede, nebo doskáče či cokoliv jinýho na 30-tým místě a je s tím spokojenej jak se mu to povedlo, OMG!!!
No jo.. nejsou vubec sehraní... hlavně, že jsou tam " velká " jména... tak radši mohl dat některé z extraligy a dopadlo by to stejně.. možná lépe protože by byli aspon trochu sehraní..
10 095,- VK
Zasláno: út 21. únor 2006 19:14
Aspon ze ten vul Vokoun uz tam neni
Tak kdo tvrdil, že vyhrajem? Dnes braťja Slováci a pápá olympiádo Jsem zvědav co se tam ještě po***. Máme vůbec ještě někde nějakýho zástupce ať je ještě co po***
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
826 606,- VK
Zasláno: čt 23. únor 2006 07:26
Já se vzbudil ráno, kouknu na čt1 a tam to běželo dole v tom proužku.. Vlezu na DCčko, že si stáhnu nějakou muziku na cestu do školy a tam to bylo napsaný na Pro Share HUBu
Týdam táááádap, můžu v klidu do prááácéééé, tjááádadáááá. Nemám nic proti slovákům, ani v nejmenším, ale kdyby nás porazili, tak bych musel u nás na skladě nechat polovinu lidí vyhodit
hmm, škoda že sme vyhráli. Učitel na občanku nám slíbil že když prohrajem, tak nám ulehčí písemku. Takhle byla hrozně težká a vidim to nejlíp na trojku.
moc hezky řečeno Jináč na tom zápasu se mi líbilo to, že se hrálo férově, ne jako proti ostatním, když byl v braknovišti tak ho jen odstarčil, v klídku a žádný krosčekování jak u debilů, prostě paráda
moc hezky řečeno Jináč na tom zápasu se mi líbilo to, že se hrálo férově, ne jako proti ostatním, když byl v braknovišti tak ho jen odstarčil, v klídku a žádný krosčekování jak u debilů, prostě paráda
Dik posledna dobra veta odo mna lebo budem mat 39 dni zaracha na PC,Mobil,Discman proste vsetrko okrem telky.Telefon si nastastie zozeniem a dsicman taktiez kamosi pwd
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo
"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa
No nic ,doufám že vybojujem aspoň ten bronz(vždyť na první pohled vypadá jako zlato,ne? ) a ve finále to přeju Švédům,sice nás porazily ale zasloužej si to,Finové mě naštvaly za toho Ruutua
10 025,- VK
Zasláno: ne 26. únor 2006 10:53
Hoší díky za ten bronz
Je to docela paradox... čtyřikrát prohrát a čtyřikrát vyhrát a dosáhnout na medaili na olympiádě co? Třeba takoví Slováci - 5 výher a jedniná prohra a finále budou sledovat jen u televize.
No co, olympiáda končí, dneska by ještě mohl Bauer dosáhnout pěkného umístění
68 462,- VK
Zasláno: ne 21. únor 2010 14:33
Konečne suhlasim v niečom s Jendakom, ale musite vyhrať, aby sme boli druhy
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: ne 21. únor 2010 19:31
takže budeš fandit nám nebo rusům?
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
826 606,- VK
Zasláno: ne 21. únor 2010 23:43
No, škoda, že HDčko máme jen na satelitu, ale to zas neumí stb... Ale ono i SD na DVB-T je v pohodě. A když od toho ležimm 2,5 metru v posteli, tak na tom 62 cm monitoru stejně HD nepoznam, se svým zrakem.
68 462,- VK
Zasláno: po 22. únor 2010 00:08
Vy kkti jebnuti, čo to tam robite....
Kvôli vam budeme treti v skupine
EDIT: beriem späť, ak za tych 5 minut date ešte jeden a vyhrate v prdlženi/najazdoch
EDIT2: kkti
826 606,- VK
Zasláno: po 22. únor 2010 00:21
Naši jsou šašci
Když po polovině třetiny konečně dostanou puk do útočný třetiny, tak tam začnou šaškovat, hledat nejlepší místo na ránu, přihrát, ještě jednou... a pak se diví, že jim to tam nepadá, když se ke střele vůbec nedostanou. A došlo jim to až moc pozdě. 5 minut před koncem zápasu, když prohrávají o 2 góly už je to fakt k ničemu.
Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: po 22. únor 2010 00:22
jo, to jsem psal už na FB. ať radši jedou domů, než předvádět tyhle kličky. tohle není krasobruslení nebo krasohokej. asi spletli disciplínu. s Rusy se musí natvrdo
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 22. únor 2010 01:51
je v tom nějaký hokej...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
826 606,- VK
Zasláno: st 24. únor 2010 12:28
Zítra to s Finama prohrajeme. Budou se vymlouvat na to, že je to proto, že jsou unavení, protože hrajou tak brzo před dnešním zápasem. Ale ve skutečnosti to bude proto, že jsou to lamy.
68 462,- VK
Zasláno: st 24. únor 2010 22:02
Mne sa zdaju Fini lepšie, ale každy hovori opak a navyše, ked Jendak vravi, že prehrate, tak zase vyhrate
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 25. únor 2010 00:06
Spíš tam mohl dát Haška..
Ale Jarda hraje pořád skvěle, je na něm vidět ta síla, kterou pořád má, jen nemá už takový zrychlení, nebo to bude tím, že se celý hokej za 20let trochu víc zrychlil?? Pořád je to náš nejlepší hráč vůbec...
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 25. únor 2010 00:12
No.. ale jakym způsobem, to radši prohraju ve čtvrtfinále než hrát prasohokej jako hráli KV nebo teď hraje Zlín...
A nevim co máš proti Jardovi.. to tykání mi jednou bude chybět
378 596,- VK
Zasláno: čt 25. únor 2010 01:39
jenda^^ napsal:
Jo Jágr... Ten ať jde s Růžičkou a Vokounem někam No, i když ten Vokoun, to jsme dopadli ještě dobře, taky tam mohl dát Hniličku
hele, naše strategie, snad to není tajné: posadíme Vokouna (1 z mála kvalitních nominovaných hokejistů a z těch, kteří vědí, co dělat) do brány a snad všechny puky vychytá, zbylých pět kuželek postavíme na led, ať si pinkají mezi sebou a občas dělají les. Hledíme především na krásu provedení otoček, pečlivě vybíráme spoluhráče s nejlepším úhlem a když tu žádný není, tak na něj i pět vteřin počkáme a při tom se divíme, proč už je kolem nás soupeř, když chceme přihrát...
68 462,- VK
Zasláno: čt 25. únor 2010 11:06
Ty vole, ja neverim
Za to, že ste prehrali, už sa musite do nas obuvať
Tak nie každy môže byť medzi 4 najlepšimi timami sveta, hoci to vidim tak na 3. alebo 4. miesto, Kanadu nepreštime
A ten zapas-Švedi boli lepši, ale hra sa na goly, ešte šťastie, že prechadzali cez brankovisko alebo podražali
No a keby nemali Forsberga, tak to je 5:1
68 462,- VK
Zasláno: pá 26. únor 2010 23:52
Hmm, čo tam po Finsku, môžete byť radi, že ste nedostali USA
Snad my nedostaneme 6 kuskov hned v prvej tretine
Tak držte palce
68 462,- VK
Zasláno: so 27. únor 2010 12:11
Ty vole Taketo maličke Slovensko skoro dalo takuto obrovsku Kanadu
No škoda toho Demitru, posledne dve minuty sme ich doslova bili, ten kanadsky brankar si musel dať hodne éčka, aby to ustal
Škoda, že to Slovensko nedotáhlo do konce, kdyby to proměnil Demitra, tak by to byl ještě dost zajímavej závěr..
jaká škoda? kdo by je pak tři roky poslouchal? už teď budou tři roky kecat o tom, že se dostali o kolo dál než my, a brečet že prostě měli smůlu a kdesi cosi..
378 596,- VK
Zasláno: so 27. únor 2010 19:56
pecane: tak jim odvěť, že my máme šest medailí a oni jen tři a to ještě dvě z nich mají jen kvůli přistěhovalé Rusce a u nás je vyhráli Češi jako polena
Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: so 27. únor 2010 20:21
pecanz napsal:
jaká škoda? kdo by je pak tři roky poslouchal? už teď budou tři roky kecat o tom, že se dostali o kolo dál než my, a brečet že prostě měli smůlu a kdesi cosi..
asi tak, jak když jednou jedinkrát vyhráli mistrovství světa a nedlouho na to jsem jel na slovensko a na hranicích visel obří transparent "Vítajte v krajine majstrov sveta!"
826 606,- VK
Zasláno: po 1. březen 2010 00:57
Takže vítězem olympiády v hokeji je Kanada... Sice to zezačátku vypadalo celkem zajímavě, ale jinak uplně šíleně nudnej zápas. V půlce jsem to nevydržel a šel raději opravovat hledání na VSN.
826 606,- VK
Zasláno: po 17. únor 2014 21:16
O olympiádě vím a Sochy jsem si našel na mapě.... Ale pořád si nemůžu zapamatovat jména těch našich sportovců. Takže akorát můžu říct, že ta nesympatická vyhrála snowboard a ta roztomilá byla na lyžích asi dvacátá nebo tak.
Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: pá 21. únor 2014 18:59
Curling je nejvíc komický sport...
Taky vám přijde tak moc vtipné, jak se vždycky snaží zametat těmi smetáky? To by mě zajímalo, kdo tenhle sport vymyslel...
Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: pá 21. únor 2014 20:44
Akorát že ty smetáky tam mají obrovské opodstatnění...
Mě to teda nepříjde jako olympíjská disciplína (to by mohl být na letních pétanque), ale úplně v pohodě si to dokážu představit zahrát s přáteli na rybníce
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.