Věk: 34 let
68 462,- VK
Zoznam "pohřešovaných"
Zasláno: pá 6. duben 2007 19:52
Tu pridavajme postupne uživateľov,ktorí sa tu už davno neobjavili a nevie sa na VSN,čo je s nimi
Akekoľvek informacie pridavte v tomto vlakne.
->oznámení; jeník
Zasláno: pá 6. duben 2007 19:53
Szkepek
Naposledy videný dňa 26.7.2006 o 20:45 v topicu "Vas prvy bozk(polibek)"
CrazyCZ
Naposledy videný dňa 10.9.2006 o 18:10 v topicu "Nejhezci zadecek"
Baros
Naposledy videný dňa 11.4.2006 o 19:12 v topicu "Gambrinus liga."
koscik
Naposledy videný dňa 12.9.2006 o 07:32 v topicu "Bouchněte si do Billa"
weitless
Naposledy videný dňa 18.09.2006 v topicu "ŽELEZNIČNÍ MODELY"
Bond
Naposledy videný dňa 03.02.2007 v topicu "Vyhodnocení letní fotosoutěže"
Mark Pawl
[img]nema avatar[/img]
Naposledy videný dňa 13.05.2007 v topicu "Zklámání"
tpikalek
Naposledy videný dňa 30.11.2006 v topicu "OT"
mina
Naposledy videný dňa 10.11.2005 v topicu "Sepnutí obvodu logickou jedničkou"
Otesánek
Naposledy videný dňa 29.03.2007 v topicu "Oprava zmršeného obkladu"
DavidT
Naposledy videný dňa 19.01.2007 v topicu "Cert aby se tu vyznal"
sidbin
Naposledy videný dňa 24.03.2007 v topicu "Mapa odkud jsme"
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Celkově zprávy v multipostu upravil 3× Ginzo, naposledy po 20. srpen 2007 16:25.
Dakujem za pochvalu,mal som to v hlave od môjho navratu.
Bohužiaľ mam kontakt len na hanniho a toho som už davnejšie na ICQ nevidel,aspoň cez to čislo,čo mam ja
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
68 462,- VK
Zasláno: út 10. duben 2007 20:23
Poslední návštěva: 24.3.2007 12:17
Fórum: Co se jinam nehodí Zaslal: 22.01.2007 21:15 Předmět: OT
Ja som daval hore ludi,čo tu už fakt dlho neboli.
Ale aj mne chýba
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
10 475,- VK
Zasláno: čt 12. duben 2007 16:35
To jenda: To ti tých 100 korún stálo za tú opravu(a nech mi nik nevraví, že potrebuje profesionálne klávesnice za 2000, ktoré už pomaly s vami aj hovoria ).
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 12. duben 2007 16:38
Nj, problém je v tom, že normální má na mě málo čudlíků (navíc jednu mam doma) a do cca 300,- jsem nenašel žádnou. Co by mi vyhovovalo. Zatim mi stačí tahle a navíc funguje.. „100Kč“ tudíž můžu dát do jiných věcí.
Bol tu,ale nepiše veľa,rovnako,ako v začiatkoch VSN
Právě jsem měl na telefonu Mark Pawla. Prý když ho hledáme, tak se sem podívá. Výhoda mobilů
A svůj slib plním )) Já teď mám docela dost akcí, kde stříhám video .. hlavně v Práglu, tak mě aspoň můžetevidět osobně ) Ale vrátím se opět sem A strašně moc mě potěšilo, že si na mě Jenda a Beat vzpoměnli.. opravdu moc
Taky tu dřív často býval Dieg0 Párkrát se přihlásil, ale nic nenapsal. Vůbec někdy přes den vidím, jak se přihlašují lidi co nenapsali ani jeden příspěvěk. a jsou již dlouho registrovaní. Zajímavé.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
2 Jenda.69: Jak si nesladím čaj, tak jsem si tentokrát udělal instantní. Překlopil jsem si ho přímo do klávesnice (3dl). Ona by možná fungovala, ale nejlepší roky už měla za sebou. Tenkrát stála 4500,- a byla k ní první bezdrátová optická myš na světě. Teď jsem si koupil její novější sestru. Příjemná ergonomie, malá, s nízkým, tichým chodem kláves. Jen myš by mohla být robustnější.
Ale jinak, jak jste si už určitě všimli, jsem zpět a v plné síle.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor
826 606,- VK
Zasláno: út 17. duben 2007 19:24
Hezká, taky jsem na tuhle koukal, jen by mi možná chybělo kolečko (nějak jsem si zvykl občas scrollovat levou rukou)...
Mmch já si čaj sladim docela dost a tenkrát jsem si tam taky vylil plnou sklenku sladkýho čaje, takže vim, jaký to je
68 462,- VK
Zasláno: pá 20. duben 2007 21:01
Chlapi,nenadavajte mi tu za každeho,koho som nepridal.
Ja som bral horných 50
Nikdo ti nenadává! Spíš je to taková "přehlídka" těch kteří již mezi náma nejsou, ale rádi by jsme je tu měli a na koho si kdo vzpomene. Poslat jim SZ?
Jen žádnou paniku!!!!
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: čt 3. květen 2007 20:44
on se asi zase někde přebumbal ... asi zapíjel tu svou levnou polovičku ...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
No uznávám, že je docela sranda, když má každý uživatel nějaký spešl rank, ale he he já a pamětník? Ve 24 letech? Já si naopak ani nepamatuju, co jsem měl ráno na snídani...
Já navrhuju, aby Beat měl nick EIFFEL ale my ho budeme dále oslovovat Beat. Tudíž dnešním dnem slavnostně prohlašuju označení Beat jako zkratku nicku EIFFEL asi tak jako je pepa Josefem... Konec zasedání. Případ uzavřen. Další!
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...
51 277,- VK
Zasláno: pá 4. květen 2007 17:16
"bít" se líp píše
51 277,- VK
Zasláno: pá 4. květen 2007 20:20
ano, ó veliký ...
51 277,- VK
Zasláno: pá 4. květen 2007 20:32
měl batoh na zádech a říkal něco o francii
68 462,- VK
Zasláno: út 8. květen 2007 18:33
Mne začina chybať Mattoni,Beattoni,čo si mu spravil ?
68 462,- VK
Zasláno: ne 13. květen 2007 21:15
Tak je rozdiel,ked sa tu niekto neukaže mesiac (u teba ani to nie) a ked tu niekto nebol rok
68 462,- VK
Zasláno: ne 3. červen 2007 12:38
Ten by tu mal prísť-chcem od neho kupiť jeho Omegy Seamaster Professional Chronometer
Musím se omluvit na nějaký čas. Pracovní důvody. Buďte tu hodní!!!
Jednu pro ty co jsou z Tábora. Dejte to prosím do článků. Děkuji.
Všem našim Beaťákům,
Táborský vysílač Rádia Beat s frekvencí 98,6 fm je v provozu . Děkují všem předem za každou zprávu (SMS, e-mail, telefon) o zachycení a kvalitě tohoto signálu.
826 606,- VK
Zasláno: po 11. červen 2007 18:24
To je naprd. Je sice hezký, že jsme romula přesvědčili, aby admina dal i dalším lidem, jenže je problém v tom, že ty admini stejně furt odpadávají. Jestli to takhle bude dýl, tak nevím. V létě asi moc doma nebudu a kdo tu pak bude šéfovat?
68 462,- VK
Zasláno: po 11. červen 2007 19:27
Dakujem za povyšenie mojej temy na oznamenie
Je cela šťastna
Inak ten Macek mi tu už važne chyba a takisto aj Maňas
Tak zas tak zlé to nebude. Mám sice dnes jen malou chvilku, ale zítra snad bude času více. Jen příjdu o vše co jste napsali, protože jsem musel poděkovat že jste si na mne vzpomněli. Důvody mé nepřítomnosti jsou opravdu pracovní. No a o to s tím hardem o Bugim má Mak od mé maličkosti. Pokusím ještě něco zjistit.
Jen žádnou paniku!!!!
68 462,- VK
Zasláno: pá 15. červen 2007 17:18
Prečo sú pohřešovaní odpadlici ?
Neviem,či sa to tu už preberalo,ale všimol som si to pri Barošovi
Bugi žije. jel jsem okolo jeho domu, ale bohužel si moji SMSku přečetl až za několik hodin, takže více nevím. Sliboval že v sobotu sem příjde, ale neučinil tak. Důvod neznám.
Jen žádnou paniku!!!!
Někteří to zabalili sami a dali to veřejně vědět. Tak ten kdo se ani nerozloučí se asi ani neurazí. Pokud se vrátí tak mu to bude změněno.
Zasláno: čt 21. červen 2007 08:55
Včera jsem si psal s Bugim. Je stále na školení(neřeknu radši kde) a jezdí domů jen na víkendy, tak to se pochopitelně věnuje rodině. Disk má již jiný. Tak se snad dočkáme. Pracovní vytížení, je asi důvodem mnoha "odpadlíků" Stačí malá změna a život se změní. To mne taky čeká tak snad budu schopen tu zůstat. Do Srazu to však nebude.
Zasláno: čt 21. červen 2007 13:20
Pohřešovaný Jardas je nemocen. Vezou ho do nemocnice. Prosím celou rodinu VSN aby se modlila za jeho uzdravení!
Jen žádnou paniku!!!!
Je zajímavé, že zlé zprávy nevypadají vůbec tak zle, když si nejdřív přečtete jejich šťastný konec.
Jinak jsem opět zpátky, systém jede tak jak má, viry byly vymíceny (aspoň u mě, u Ěni se mi to nepovedlo), manželka odjela s dětmi na prázdniny k rodičům, milenka mi dala vale a tak mám volno až do úterý jen pro sebe a pro VSN.
2 Beat: Klidně jsi mohl napsat, že jsem byl na chemickém kurzu ve Vyškově. To není utajovaná informace.
68 462,- VK
Zasláno: so 14. červenec 2007 13:38
To sa pýtaj Eiffela Beattoniho
podle mě Mattoni provedl Klárce něco špatného, Beat ho zabil a odjel zakopat někam za hranice, takže teď oba svorně tvrdí že Mattoni je v zahraničí, Klárka je u babičky aby měla alibi a Beat jede zítra "do Plzně" ale ve skutečnosti jede do východního německa zkontrolovat, jestli se Mattonka neodkopal
Tak tohle je část seznamu lidí kterým jsem poslal pozvánku na Sraz a ani si nevyzvedli! Schránku mám plnou a jak to mažu, nebo si ji vyzvedne, tak se to "doplní". Zatím si ji přečetlo 19 lidí.
Jen žádnou paniku!!!!
Dobrovolně se sem registruji. Mám toho strašně moc. Musím do konce měsíce vystěhovat starý byt, předělat ten kam se budu stěhovat, 3 roky tam bydleli bezdomovci, chodit na melouchy abych na vše měl a ještě dokončit Sraz. Opravdu nebudu mít moc volného času. Sem tam sem kouknu a zjistím co je nového kolem Srazu, ale další aktivitu nečekejte. Kdo se buude v srpnu nudit, může mi přijet pomoci!
Zasláno: st 18. červenec 2007 20:48
Volal mi Drutek, že byl přeložen dočasně na jiné pracoviště kde nemá přístup k netu, tak tu asi 6 týdnů nebude!!!!
Jen žádnou paniku!!!!
68 462,- VK
Zasláno: so 21. červenec 2007 18:23
Ohlasujem,že počas mojej služby sa dostavil hanni
Ahoj kucí. Tak dneska jsem poslední den u Markétky a zejtra už odjíždím domů. Takže teoreticky bych se tu večer už mohl ukázat.
Jsem zvědavej, co jste tu za tu dobu mojí nepřítomnosti vyvedli a jestli jsem vám chyběl. Tak už se na vás zas těšim.
To je moje práce Jeníku a prosím zatím nic neměň. Moucha mi velice pomohl když jsi byl pryč a já jsem se musel odmlčet z osobních důvodů. Dělal mi prostředníka a mnohé opravil. Byla domluva že až příjdeš, tak "odevzdá" hodnost, ale to bych zatím nedělal. Já tu asi dlóóuho nebudu. Na Sraz přijedu!!!
68 462,- VK
Zasláno: po 20. srpen 2007 14:37
Zeditovany začiatok,su tam všetci odpadlici+chalpi,čo sa tu neobjavili za minimalne štvrťrok.
Tak nazdár chlapi, jak to tu jede? Já jsem teď u Markétky, tak mam teď jiný zájmy než chodit sem, ale tak za tejden už zas budu doma, takže budu moc bejt aktivní...
Tak se tu zatim mějte a jak koukam, tak to tu snad zatim ještě funguje, takže se ještě ten tejden udržte
Pápá
Já vím, že to není člen VSN, ale i tak se pohřešuje Steve Fossett. Známý milionář a cestovatel, který obletěl svět v horkovzdušném balónu. Zkoušeli jste ho už hledat na Google Earth?
68 462,- VK
Zasláno: ne 16. září 2007 18:01
A v akom topicu bol naposledy videny ?
Potom ho doplnim na začiatok
Bond už je přežitek, jsem si myslel, že když budu mít nějaký takovýhle jméno tak že si budu připadat nějak líp, ale pravda byla v tom, že jsem byl akorát za vola a tak si teď nechávám říkat tak jak mi všichni říkají a to je Máca
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond
826 606,- VK
Zasláno: pá 7. prosinec 2007 16:49
Áha, tak budu muset rejpnout jinak... Něco vymyslim.. jestli tu chceš i změnit nick, tak si řekni
Změněno. Sice tu byl registrovaný jakýsi maca, ale vzhledem k tomu, že měl jeden post, jediný přihlášení a ten post byla reklama, tak jsem ho přejmenoval na maca_ a pak už mi Máca šlo
Buď vítám Máco-Bonde!! Kdo tě vytáhl z hrobu na světlo boží? Škoda že jsi se přejmenoval. Již jsem byl naučen a Máca je moje jedna kamarádka, tak abych si to nepletl
2Jenda: Měl jsi toho původního smazat. Stejně se ani nepřihlásí, protože neví že má změněné jméno!
Jen žádnou paniku!!!!
No na světlo boží mě vytáhla makavelina. A to že jsem se změnil je holt život : "To víš život je pes a ne peříčko". A když mě oslovíš nějak jinak tak ti budu rozumět, mě říká tolik lidí tolika jmény.
A jinak jsem rád, že jste na mě nezapomněli
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond
Tak to Maka zaslouží pochvalu. Jen aby jsi tu vydržel. No a co se táká toho že život není peříčko mi vyprávěj. Jsem před rozvodem a vyhozen z bytu. Měl jsem to taky převrácený během pár dní!
Jen žádnou paniku!!!!
Děkuji za pochvalu Asi před měsícem jsem rozeslala "pozvánku" na VSN celé pánské části svého ICQ kontakt listu leč nikdo z nich se tu (asi) neukázal, ale tak aspoň byla snaha
No Mattoni má jiné starosti. Možná se někdy vrátí, ale zatím asi těžko. Mattoni zůstal v Milovicích a Klárka je v Kladně a já v Praze. Účastníci Srazu chápou, ostatní mají smůlu!
Jen žádnou paniku!!!!
68 462,- VK
Zasláno: pá 1. únor 2008 15:18
To si na mna nikto nespomenul ?
Ani Busch ?
68 462,- VK
Zasláno: pá 1. únor 2008 15:42
V obrazkoch som na to reagoval
Třeba i některé sem hambaté obrázky dají. Nevíme co nás čekáš. Jinak jsem rád že jsi zase tu a budu si tě hlídat
Zasláno: pá 22. únor 2008 10:18
Mluvil jsem s Drutkem. J e živ a zdráv, ale nemá v práci net a doma také ne, ale bude ho časem někde mít. Sliboval že se o víkendu u někoho připojí, ale asi mu to nevyšlo. Všechny pozdravuje.
Jen žádnou paniku!!!!
Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: ne 23. březen 2008 18:58
jardas napsal:
CO Ti na to mam rict....hanbaty obrazky nam neukazou...tak snad aspon pokecaj
Hambaté obrázky, já osobně neukážu, poněvadž žádné nemám - já vím je to trapné a nezvyklé, ale fotografové jsou nějak nedostatkové zboží. A když už, tak zapomínají, cože to vlastně měli dělat a tak... Takže se omlouvám. Jinak pokecám ráda - to mám v genech.
Tak se sem přihlašuji. Mám hodně práce a vůbec nestíhám se sem dostat ani v práci. Snad to bude lepší, ale začíná být teplo a je hodně práce. Také mne hodně zaměstnává moje přítelkyně, takže se omlouvám. Žiju a jsem šťasný. Díky Romulusu že jsi měl starost.
Dnes je chvilka, tak se omluvím sám. Díky novým normám máme hodně práce v laborce a nestíháme. Právě je chvilka volná, tak jsem sem přišel, ale né na dlouho. Něco tu zse "vyplodím" a zasejc půjdu makat
Opravdu jsem jinak spokojen a šťasten. A to moc moc moc.
Jen žádnou paniku!!!!
Tak jsem se po delší době přihlásil, abych se omluvil. Mám opravdu hodně práce a jsem téměř bez možnosti se dostat na net. Pokud mám chvilku volna, věnuji ho přítelkyni. Jsem šťastně zamilován a snažíme se být co nejvíce spolu. Je to dost náročné. Snad někdy bude lépe a budu mít na VSN více času.
Jen žádnou paniku!!!!
Bítečku Bítečku, neslyšela jsem telefón v té pouťové vřavě, jak jste se měli co jste dělali? Byli jste na pouti??? Gratuluji ke šťastnému zamilování, jen užívejte!!!!!
jééééééžiš to mě je tak líto já přijela domů až k večeru a koukám nepřijaté hovory, mobil klasicky bez kreditu, asi přejdu na paušál, takhle se nedá žít ježiš to se fakt omlouvám, mohli jsme si dát pivo a párek
36 535,- VK
Zasláno: čt 12. červen 2008 22:12
Mám strašně hnusně pracovní víkend. Mám 12ky od šesti rána do šesti do večera. Kdo by mne chtěl potěšit, tak pátek 13 sloužím na trase B na Kolbenově, v sobotu 14 na Vysočanské a v neděli na Florenci, taky na Béčku. Když si nebudete jistí, kde mne hledat tak 605171293.
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
11 200,- VK
Zasláno: čt 12. červen 2008 23:13
Ze bych prisel pokecat? Hele neni to nudna prace?
Já sem o víkendu taky v práci
Kdybse někdo chtěli pokecat tak ElectroWorld černý most, oddělení telekomunikací přímo uprostřed prodejny budou tam pobíhat dva divný lidi s bílou košilí a modrou kravatou, ten hezčí sem já
36 535,- VK
Zasláno: pá 13. červen 2008 04:19
ne to co dělám není nudná práce - spíš docela slušné dobrodružství - podle toho co se zrovna děje. Když jsi v práci, tak se asi nestavíš, tak někdy jindy
Trošku jste zabředli jinam, ale nevadí.
Nedávno mi volal Drutek. Chudák má hodně práce a to nové zaměstnání asi není to co očekával. Nedostane se k netu, ale všechny pozdravuje a myslí na nás. Tak ho uctěte chvilkou ticha a vzpomínkou.
Jen žádnou paniku!!!!
Je jich více. Eňa, Bugi .... Ale vím že žijí, ale nestíhají. Dříve jsem to nechápal, ale již chápu. Změna zaměstnání, podmínek k životu seberou hodně času.
Jen žádnou paniku!!!!
51 277,- VK
Zasláno: ne 29. červen 2008 14:06
romulus napsal:
Kdo je to? Sejde z očí, sejde z mysli...
aby do tebe hrom....
kdepák, spíše změna zaměstnání. dělat práci která mne baví, ale za málo, to asi vezmu co mne tolik bavit nebude, ale za více. Neumřu hlady a nejsem již sám. také jsem zjistil jak čas rychle běží a na dovolenou je nutno našetřit. Je to dobrá věc.
Jen žádnou paniku!!!!
51 277,- VK
Zasláno: út 19. srpen 2008 12:26
i ty kujóne...
Nějakou dobu tu nebudu, ale neznamená to že odcházím. Práci jsem nezměnil a měnit nebudu, Jen mám nyní hafo práce a nestíhám tu být a ani nikde jinde. Inana je mi svědkem
Takže Drutku a ostatní, nemusíte stavět pyramidu aby jste mi dali na budku. Beat
51 277,- VK
Zasláno: st 20. srpen 2008 12:28
vzpoměl jsem si, že jsem si cca před 3-mitýdny jsem si smskoval s jeňou. píše, že se sem občas koukne, ale protože buduje kariéru, tak nemá moc času. taky koupil nový byt, takže další starosti navíc. měco se zmiňoval i o bráchovi, bugim, ale už si nevzpomenu co.
a všechny vás zdraví
On je tím chtěl říci že se tolik nezasměje když se tu někdy tak blbě na něco ptám
Nemyslím si že by tu byla nuda když tu nejsem. VSN žije dál i bez mé přítomnosti.
Jen žádnou paniku!!!!
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: út 26. srpen 2008 21:56
Slecna Chaizy v posledni dobe neni ani na ICQ moc a pak mi rekla, ze o VSN uz nema zajem, no snazil jsem se ji premluvit, ale ona na internetovy diskuze moc neni
Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: čt 18. září 2008 07:32
nekde tusim v dizkusi o telefonech rekl ze to vypada ze ho tady nechcem... tak jsem se hned prihlasil o on rekl ze to byl jeho posledni prispevek a uz se neukazal...
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
36 535,- VK
Zasláno: ne 19. říjen 2008 13:55
Ahoj všichni. Moc a moc se omlouvám, ale jsem už skoro dva měsíce bez compu. Teď jsem se sem dostala od kamarádky, ale jsem tu jen na pár minutek, takže ani všechny příspěvky nestačím přečíst. Navíc máme v rodině takový trošku větší průšvih, ale to vám povyprávím, až se to přežene. Myslím, že se to bude hodit, jako odstrašující případ pro přítomné pány.
Jinak se mi po vás moc stýská a bez fora mám abstinenční příznaky. Nedostanu se ani na svůj seznamácký mail. V práci sice mail mám, ale tam se dostanu jen z pracovního compu a nemám tam přístup na internet. Mají nás pojištěné, abychom se v pracovní době nerozptylovali. Kdyby se pořádala nějaká akce, tak mám mobil 605171293 a služební mail je RyvorovaA@dpp.cz, ale prosím neposílat žádné obrázky a soubory. Kapacita mailschránky je strašně malá a zaměstnavatel nás hlídá, abychom jí nepoužívali příliš soukromě
Zatím pa. Nevím kdy se zase objevím, ale začínám shánět porcelánové prasátko, abych mohla šetřit na comp.
Chybíte mi.
Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: ne 19. říjen 2008 21:39
Peněz je dost ale bohužel čas se za ně koupit nedá...
Jsem teď šíleně pracovně (časově) vytížen...
Až Vám někdy bude šéf říkat že karierní postup něco bude stát tak se mu na to vys*rte
Bejt v prcá od nevidím do nevidím je fakt na pytel... A začínám uvažovat že odstoupím trošku do pozadí i když vím že to bude nějaký kačky ze mzdy stát... Uvidíme... Každopádně ŽIJU a to je hlavní... Veškerý volno trávím stále se svojí přítelkyní... Moje plechová princezna se rozdělaná valí na boku v garáží a čeká až se na ní dostane nějaký ten čásek... Snad po zimě... Taky mi chybíte... Ale stále na Vás myslím a vzpomínám jen v dobrém... Nedávno jsem kecal s jedním obchodním zástupcem u mého pracovně-soukromého auta na kterém hrdě vozím "staré" logo VSN a ptal se o co jako jde? Jestli jako do mého auta nesmí ženský s podpadkama nebo to je mířený na blondýny a tak... Lehce mu vysvětlil že se jedná o největší sektu na českém internetu která se zabírá širokým polem problému a věcí... Od toho proč se voda v záchodě toší jen jedním směrem a proč je chlap schopen usnout do 5 vteřín po souloži... (Odzkoušeno... Potvrzuji že to funguje 100% ) Mějte se a smějte se...
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
51 277,- VK
Zasláno: út 21. říjen 2008 17:07
škoda že už nedělám na jatkách. to bych mohl zajistit pořádnou sviňu!!!!!!!!!!!!!
51 277,- VK
Zasláno: út 21. říjen 2008 17:13
hans:: to bohužel ne
livart:: to ne, ale dalo se vybrat, kterou si koupím
<a href="www.viagra.com">Best Prices of V!agra</a> <a href="www.cialis.org">C!al!s for All</a> <a href="www.younggirls.net">Best Young Girls All Naked!!</a>
68 462,- VK
Zasláno: st 31. prosinec 2008 17:59
Gandalf !!!!!
Tak deti, toto je moj idol
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 8. leden 2009 22:53
Zpráva od Borixe z dneška:
borix napsal:
Este stale zijem, ale uz nemam moc volneho casu popri skole(obvzlast teraz, ked som to prehnal s predmetami).
Mozno po skuskovom, resp. v dalsom semestri(ak to zas neprezeniem s predmetami) pridem pozriet, aspon obcas, ale teraz, v skuskovom, to nevidim moc pozitivne.
On asi nemá čas, ale to se dá pochopit, lidé mají i jiné starosti než tlachání na VSN, někdy takovým jedincům závidím oč mají bohatší život no ale já zas protlachám většinu pracovní doby
68 462,- VK
Zasláno: st 18. březen 2009 16:55
S láskou na Vás spomíname
51 277,- VK
Zasláno: st 18. březen 2009 20:32
ta první fotka je paťo, jinak jsem si na nikoho nevzpomněl
Mne tu najviac chybaju slovenski bratia-Borix, Pato a Sprandi, ale uplne najviac ten, ktory bol z nas najlepši, najvtipnejši, najskusenejši....najtajnejšia zbraň VSN menom CrazyCZ
51 277,- VK
Zasláno: st 18. březen 2009 22:35
tak jsem ujel na celé čářě
Smutný "hřbitov" Mattonka řeší vysokou a má opravdu jiné starosti. Jako její otec to mohu asi vědět nejlépe. Třeba se někdy vrátí.
Weitless- Tak ten sem určitě již nikdy nepříjde Důvody nemohu napsat.
jarďas - ten koukne jen jako anonym. Má co dělat aby uživil rodinu a je věčně v dílně a maká http://www.militarie-repliky.cz/
Bugi a Ena - hafo práce
Kdo má na někoho kontakt tak mu napište, ale pokud si nevzpomenou sami tak se asi nevrátí. Kdysi jsem zakládal složku kde na sebe měl každý napsat nějaký kontakt a přispěl jen Drutek Ostatní bez zájmu.
Jen žádnou paniku!!!!
51 277,- VK
Zasláno: čt 19. březen 2009 18:35
mám telefony na ěňu a bugiho
68 462,- VK
Zasláno: čt 30. červenec 2009 22:20
Ten si uživa vybrator
Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: ne 2. srpen 2009 00:51
dlouho sem tady nevidel Makavelinu Inanku a pod. BEATa taky nejak ne a to snim potrebuju mluvit , Dukuovi se uz nechce , čte ty naše voloviny prej ale nepíše sem
68 462,- VK
Zasláno: ne 16. srpen 2009 16:03
Kde je Makavelina ?
51 277,- VK
Zasláno: út 18. srpen 2009 02:58
tak co, budou se mazat ti, co se sem zaregovali jen tak na oko. ať už tu máme konečně pořádek
51 277,- VK
Zasláno: út 18. srpen 2009 03:02
ani si nevzpomenu na jeho jméno (jestli máme na mysli jednu a tutéž osobu), ale všichni ho odtud vypič*vali
51 277,- VK
Zasláno: st 19. srpen 2009 00:15
já jsem měl na mysli toho troubu, co se tu furt do někoho navážel. měl takovou divnou přezdívku
36 535,- VK
Zasláno: pá 13. listopad 2009 21:22
Tak hlásím nástup pánové. A doufám, že už jsem se vrátila natrvalo. Zánět hlasivek nebyl to proč jsem tu dlouho nebyla. Už v září jsem psala, že mám vážné problémy kvůli VSNku, nebo spíš kvůli pár věcem, které jsem tu bezelstně napsala. Ale situace se jak se zdá zlepšila a už sem zase mohu. Moc se mi po vás stýskalo, dokonce i po pecánkovi Mám vás ráda a už se mne nezbavíte.
51 277,- VK
Zasláno: pá 8. leden 2010 20:18
bugimu i ěňovi jsem posílal blahopřání k vánocům, ale nepřišla mi ani jedna potvrzenka. jestli nemají změnu v telefonech
51 277,- VK
Zasláno: so 16. leden 2010 11:12
to ti můžu poslat rovnoou sms
51 277,- VK
Zasláno: so 1. květen 2010 10:13
nazdar bíte! konečně že se taky ukážeš
826 606,- VK
Zasláno: čt 20. květen 2010 20:18
Varda: taky kdo by Tě postrádal, když sem skoro nikdo nechodí. A já už nemam tolik času celej den vymejšlet a psát nějaký hlody, aby to tu nechcípalo úplně
51 277,- VK
Zasláno: pá 28. červen 2013 01:10
už jsem se lekl, že budu taky mezi pohřešovanými....
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.