Re: Alkohol
Zasláno: pá 12. srpen 2005 22:12
Mark Pawl napsal: Tak přátelé, s pravdou ven, koho oblíbená záliba je alkohol? Prosím aby psali jen ti nad 18 kteří už přesně vědí o čem alkohol je... Nepište sem kolik toho vydržíte atp. .. ale prostě koho to chytlo, kdo si prošel alkoholismem, nebo prostě tím že řeší/řešil těžké sitace alkoholem, nebo jen takhle prostě uvolní svému mozku, prostě už ti "starší" ..
Já řešim alkoholem žal a smutek, měl jsem období kdy jsem byl možná něco jako alkoholik, i když jsem to nepotřeboval, tak jsem to vyhledával, ale to souviselo hodně s řešením problémů a tak ... Tak já se přiznal.. teď vy
No ono co je to alkoholismus. Nekde sem cetl ze alkoholismus je pravidelne dopravani si alkoholu. Takze kdyz si kazdej vecir dam pivo, jsem alkoholik

Ale to jen pro zasmati,
Jak tak nad tim premejslim tak jsem v zivote moc situaci alkoholem neresil. Sladkou vzpominkou je mi moje davne zpanikareni pred potencialnim rande - rychle jsem vbehl do hospody a kopnul do sebe 2 velky vodky pod domnenkou ze mi to doda 30 bodu k IQ a zvysi to moji zabavnost, vyrecnost a charisma. Ve skutecnosti jsem se jen opotil a smrdelo mi z huby