Zasláno: čt 22. prosinec 2005 20:26
manas napsal: slavík je pitomost. sledujou to tak mozna nejaky duchny a pripomina jim to mlada leta
Podle me to nejde takhle jednoduse posoudit. Cesky slavik neni urcen pro kazdeho, ale spousta lidi se na nej kouka rado a styl muziky co je ve slaviku posloucha. Popularni hudba, proc ne. Kazdej ma rad svuj styl, a ja nevidim duvod proc nekoho, zvlast v hudbe, za neco odsuzovat nebo si myslet ze "stary duchny pri tom vzpominaji na sva stara leta". Proc jim v tom branit? Nevidim jediny duvod. Hudba je o pocitech a prozitcich, chapu ze kdyz vidis babcu v kvetinkovany syte modry bluzicce jak posloucha Gotaka tak si nepomyslis ze zaziva stejny pocit jako ma 10ti letej frajer s magnetakem co posloucha 50 centa, ale zdani muze klamat. Penize a "komercnost" jsou vec druha, ale mluvim jen o muzikalni strance veci. Stejne tak se da bavit v souvislosti s hudbou o tom kdo je "hudebnik" a kdo by si bez elektriky nevrz. Ja osobne se na slavika nekoukam ale nevadi mi. Nevim co poslouchas ty, ja posloucham klasiku - Pink Floyd, Meat Loafa a tak dale. Dneska je to uz klasika. Vadi mi kdyz si nekdo rika "to je spatne, tamto je super"... Oj to jsem se zase nejak rozepsal.
edit:
Jeste dodatek pro Jendu: Nevim co je pro tebe "normalni", ale nemuzes merit nasi a zvlast svetouvou hudebni scenu podle toho co uvidis kdyz si zapnes bednu.