10 025,- VK
Zasláno: so 19. listopad 2005 11:22
Kromě ksichtu si nic neholím a ani by mě to nenapadlo si oholit třeba nohy. Já jsem naopak rád za svůj kožíšek. Znám chlapy co se holí pod pažou, ale ani tam se neholím, ovšem nevylučuji, že někdy nezačnu. Zatím nemám důvod proč se holit.
Šťastný to člověk. Já si holím hlavu takříkajíc kolem dokola. Toho cyklistu docela chápu. Teda pokud jezdí závodně. Když jedu dýl, tak to taky docela poznám. Teda ne že bych si ty nohy holil, ale nemůžu říct, že bych nad tím někdy neuvažoval.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor
10 025,- VK
Zasláno: so 19. listopad 2005 14:49
Jo určitě budeš vzpomínat, i já jsem se tešil na fousy a dneska vzpomínám. A nejhorší na tom je, že se člověk musí holit čím dál časteji. Začínal jsem 1x za 14 dní, pak 1/tyden a dneska? 1 za 3 dny...
Nohy ne, ruce ne, ale zbytek
Mam treba kamosa, docela nadejnej kulturista. Tak ten si sjizdi aji chlupy na prstech Popravde chlupatej by vypadal fakt divne, navic s oholenym hrudnikem mu pekne vystupujou prsni svaly(ne, nejsem teplej).
mě zatim taky fousy nerostou. Ale ale až budou, tak si nechám udělat dredy, pořádou bradku a budu těžce zarostlej :lol:
Cha, to sem si taky myslel, do ted nemam pouzitelnou delku, chtel sem bradku, ale to se prej musi clovek hodne holit. Ja nevim, a se neholim moc dlouho, ale už by ta bradka sekla :) Ale už to začíná být pěknej vopruz, když člověk de někam s babou tak ještě musí navíc myslet "sakra, oholil sem se, což?" - ještě to nemám tak markantní, ale už sem ten problem parkrat resil
mě zatim taky fousy nerostou. Ale ale až budou, tak si nechám udělat dredy, pořádou bradku a budu těžce zarostlej
Cha, to sem si taky myslel, do ted nemam pouzitelnou delku, chtel sem bradku, ale to se prej musi clovek hodne holit. Ja nevim, a se neholim moc dlouho, ale už by ta bradka sekla Ale už to začíná být pěknej vopruz, když člověk de někam s babou tak ještě musí navíc myslet "sakra, oholil sem se, což?" - ještě to nemám tak markantní, ale už sem ten problem parkrat resil
Tos mě moc nepotěšil Si holt počkám, pak se nechám zarůst
10 050,- VK
Zasláno: po 21. listopad 2005 12:17
HOLIM - holeni je zaklad. ;)
Vzdycky jsem si rikal, ze si necham narust bradku, ale holim si celou tvar i bradu uz nekolik let a pomalu se zacinam smirovat s tim, ze bradku nikdy mit nebudu. Kdyz si to nekdy jenom tak na zkousku necham, tak to porad neni takovy jak bych si to predstavoval, takze to jde opet dolu vsechno. Holim se i v podpazi a uz si to nedokazu jinak ani predstavit. Porost zarovnavam i na jinych mistech (ale ne uplne do hladka) a zatim jsem se setkal jenom s pozitivnim ohlasem. ;)
A ted se do me pustte, ze jsem teplous. ;) Jen pro upresneni homosexual nejsem, me sexualni zamereni je ciste hetero, ale prijde mi to tak higienictejsi a prijemnejsi jak pro me, tak pro partnerku.
10 250,- VK
Zasláno: út 22. listopad 2005 20:50
tak zatim jsem to nedelal,ale uz o tom nejaky cas uvazuju-zmena je zivot ...tedy uvazuju jen o mirne uprave v intimnich mistech-podpazi necham urcite-tam je to i vyhodnejsi kvuli poceni...
cysklisti si holej nohy proto, aby kdyz nekde na asfaltu lehnou a vyrobej si silnicni lysej se to lip osetrovalo. s chlupama to dost taha. to je znama vec (upozornuju ze nejsem cyklista a nohy si neholim)
Věk: 35 let
10 775,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 18:38
MAOrh napsal:
v tom pripade spatne oholeno nebo mas citlivou pokozku...
Spíš špatně. Jedno podpaží a celou ruku my oholili v nemocnici před operací a druhou sem si dělal sám, ale šlo to dost špatně bo sem neměl tu ruku eště extra pohyblivou
Každé ráno zhlédnu seznam 50 nejbohatších lidí na světě.
Když tam nejsu, idu do práce.
10 475,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 21:03
To Mark Pawl: To mi spolužiak raz rozprával, že bol v tábore a tam si pred spaním ževraj honili do kruhu . Ak to má na zraze vyzerať nejak takto, tak ma tam asi neuvidíte .
To Mark Pawl: To mi spolužiak raz rozprával, že bol v tábore a tam si pred spaním ževraj honili do kruhu . Ak to má na zraze vyzerať nejak takto, tak ma tam asi neuvidíte .
Tyve .. a nemá ten spolužák velkej nos a nevočumuje vyholený kluky ve sprše? (podobnost s někým odsud čistě náhodná )
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 21:08
Mark Pawl napsal:
borix napsal:
Tyve .. a nemá ten spolužák velkej nos a nevočumuje vyholený kluky ve sprše? (podobnost s někým odsud čistě náhodná )
jak si uhodl ze mam velkej nos?
2Mixal: ale ja se za to nestydim , tesim se chlapecci na sraz
Kromě vousů a vlasů(asi jako většina) si někdy vyholím podpaží. Velice rychle se zpotím a jsou chvilky, kdy mít kruhy v podpaží není vhodné. Pokud se totiž zbavím chlupů, tak se tam tolik nepotím. Ale pak když to roste, tak si nadávám, ale co by jeden neudělal pro dobrý pocit.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
já jsem ještě pozadu v holení čehokoliv, sice mám trochu narostlý chlupy na bradě ale nechci začínat, pač pak bych musel už pravidelně...aspoň si mám s čím hrát
2Mixal: já sem speciální druh, viděl jsi snad někdy krtka plavat? Já jsem neochlupatěný neboli v neoprenu
2Mrkvíček:Ruce, nohy, hlava, tváře, pod břichem, zadní část pod břichem, ono se toho najde...
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 27. duben 2007 10:46
... a o sexu ...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
51 277,- VK
Zasláno: út 21. červenec 2009 02:45
jenda^^ napsal:
Takhle ne-e...
18+
mně se tam nic nezobrazilo, takže jsem asi o něco přišel
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
51 277,- VK
Zasláno: ne 18. duben 2010 18:20
a navíc ještě nemá ani žádné kozy!!!!
Pánové, určitě se tady holíte i v podpaždí. Mně tam zůstala červená kůže a je to podrážděné A navíc to děsně svědí. Nevíte co s tím? Nebo co na to pomáhá? Nebo čím se v podpaždí dobře oholit? Žiletkou se neholím, ale jestli je nutná.., jinak mám elektrický strojek nebo se může použít mámy depilační strojek
VŽDY používej vlastní žiletku, nikdy si nepůjčuj cizí, jestli nechceš být opupínkovanej manžel taky má citlivou kůži, takže mu vždycky dám na holení jednu ze svejch dámskejch holítek, vyhovujou mu víc než ty pánské, tak zkus to. Depilační strojek klidně vyzkoušej, ale pos*reš se bolestí
826 606,- VK
Zasláno: po 28. červen 2010 12:38
Maka: "nepoužívej cizí holítko"... "manžel je citlivej, tak mu půjčuju svoje"... protiřečíš si
Jinak jestli chceš do hola a máš to tam nějak zarostlejší, tak je asi nejlepší to nejdřív projet strojkem na vlasy bez nástavce a zbytek jsem normálně bez problémů zvládl s normálním holítkem + gel/pěna na holení
132 412,- VK
Zasláno: po 28. červen 2010 16:07
n***...***ě pupínky mám ,když to holím na sucho, tzn. bez pěny. Normálně si ty chuchvalce zkrať nůžkama a zbytek ohol s pěnou na holení a není problém!
Asi k tomu bude mít nějaký důvod, tak se nemusíš snažit tipovat identitu; jenda^^
Spisovateľ/ka: Michal S. | Vložené dňa: 23. marca 2008
Z teraz už neznámych príčin som sa jedného dňa rozhodol, že sa vyholím medzi nohami. Možno to bolo kvôli tomu, že všetci vraveli o hygiene, ale to fakt už neviem.
Nechcel som použiť žiletku pretože kamaráti hovorili o podráždených korienkoch, ale ja som sa skorej bál, že sa oskalpujem. Rozhodol som sa preto, že najlepšie bude, ak použijem klasický strojček na vlasy. Išiel som teda do spálne a zo skrine som si vytiahol 300 korunový strojček na vlasy, ktorý môj otec v dobrom úmysle ušetriť, kúpil na vajnorskej burze v Bratislave. Už len tá cena mi mohla napovedať, že sa to nekončí dobre.
Celé sa to malo odohrať v kuchyni. Nie v kúpeľni ako by ste si mohli myslieť. Dôvodom bolo to, že som nechcel zapchať sifón. Otec by sa pri čistení toho sifónu určite čudoval, kto z rodiny má také kučeravé vlasy.
Vyzliekol som sa dohola, zapojil som strojček do siete a celé sa to mohlo začať. Keď som zapol gombík ON, po celom byte sa rozoznelo otrasné burácanie pripomínajúce príklepovú vŕtačku vŕtajúcu do betónového panelu. Musel som ho mať pevne zovretý v rukách, pretože besniaci strojček so sebou hádzal jak zmyslov zbavený. Určite by bolo nepríjemné, keby sa mi vyšmykol a ja by som prišiel o skalp. A skalp z kokota teda nie je žiadny tromf .
Celý vynervovaný som sa nekompromisne približoval strojčekom k prvým kučerám. Pri počiatočnom kontakte som sa mal čo robiť, aby som sa na to celé nevysral, pretože strojček sa mi zakusol do chlpov, ale namiesto toho, aby ich hladko odstrihol, ich povytrhával ako nejakú skurvenú burinu. Na chvíľu som ho vypol, aby som si utrel kropaje potu čo mi od bolesti vyhŕkli na čelo.
Povedal som si, že nie som nijaký jebko a opäť som stlačil ON. V nádeji, že sa to skončí inak som strojček vnoril do bujného porastu, čo som však nemal robiť. Asi polovicu chlpov povytrhával a na tej druhej polovici sa zasekol takže ostal zakusnutý v chlpoch a ja som ho nevedel dať dole. Stále so sebou šklbal, tak som musel kábel vytrhnúť zo zástrčky.
Keďže strojček bol pevne zakliesnený v ochlpení, musel som začať hľadať nejaké nožničky, ktorými by som poodstrihával chlpy zaseknuté v tom prístroji. A tak som celý holý, ťahajúc za sebou dlhý kábel, ktorý mi trčal z pomedzi nôh behal po byte.
Akoby to nestačilo, niekto sa začal dobývať do bytu. Bol to môj otec. Zo zúfalstva som schmatol strojček a začal som ním šklbať aby som ho už konečne nejakým spôsobom zbavil. Nakoniec sa mi to podarilo, no moje vajcá aj s kokotom vypadali jak z frontu. Rýchlo som si natiahol trenky hodil na seba nejaké provizórne tričko, a sadol som si pred telku.
Keď otec vošiel do miestnosti, pekne som ho pozdravil a spýtal som sa ho ako bolo...
On mi na to odpovedal: „No bolo fajn ale nabudúce keď sa budeš holiť medzi nohami tak aspoň po sebe pozametaj a zober si ten normálny strojček aby si si náhodou s tým starým neublížil".
....
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 23. červen 2011 12:20
Pokud jde o podpaždí, tak se tam taky holím.. třeba na plavárně to vypadá mnohem líp, než když tam máte chlupy, který můžete česat hřebenem Jinak.. taky jsem měl poprvý pupínky a pak pomohla voda a klasicky mejdlo a výsledek vždy parádní
Věk: 34 let
53 388,- VK
Zasláno: čt 23. červen 2011 23:06
Já jsem si tak 14dní zpět oholil (ze zvědavosti) břicho připadal jsem si pak při pohledu na sebe jako nějaký slizák prostě chlupy jsou hezčí (teda aspoň ty moje rovné )
Věk: asi 34 let
32 285,- VK
Zasláno: čt 23. červen 2011 23:56
Taky doufám že na břiše nebudu mít opičinec , ale i kdyby, tak bych si ho asi neholil . Holím prakticky jenom xicht, čas od času podpaží. Co se týče dicka, tak to beru jako vlasy, prostě nějaká úprava bejt musí, ale úplně do hola zase taky není ono .
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.