Sakra, ja myslel dolnak trosku inde. 

Já nevím, co to tu melete, ale moje kamarádky jsou super i po 8 leté známosti, to tu nikdo nemáte kamarádky, nebo tyhle kydy plácáte jen proto, aby ste byli proti mě?!
Třeba moje nejlepší kamarádka L*nka, znám ji už od 14 let a můžu o ni bez přehánění říct, že ji znám docela líp než kdokoliv jiný a je docela hezká, chytrá, milá, není vůbec namyšlená, dokáže se s tebou bavit o čemkoliv, svatá taky není, nároky na chlapy taky nemá přemrštěné, dobré tělo má taky a co se týče toho anděla strážného, tak ten ji přede mnou hlídá docela dobře...
(viz. hanni jak tu dával fotku své kolegyně, ta vypadala na podobný typ ženy - nic ve zlým hanni a omlouvám se, pokud s mýlím)
(viz. hanni jak tu dával fotku své kolegyně, ta vypadala na podobný typ ženy - nic ve zlým hanni a omlouvám se, pokud s mýlím)

Jinak dost OT.
Napsal jsem, že jsem horňák a za tím si stojím... 
Jinak dost OT.
Napsal jsem, že jsem horňák a za tím si stojím...
. Zřejmě jo! Jinak it´s all right.

tuhle šla po městě holka, ta byla tak krásná že jsem na ní zůstala čučet (patrně si o mě musela myslet bůhvíco), krááásnáá ve xichtě, opálená, měla černou košili a bílý kalhoty, poprsí krásně naprané v té těsné košili, no paráda, no a jak kolem mě prošla, tak jsem se otočila a málem jsem padla, páč měla podvozek tak optimální, ale spíš než bokovky to byly "půlstehnovky", protože ji bylo vidět půl zadku včetně rýhy mezi půlkama, a to už tak sexy nebylo

k tématu- jsem asi dolňák, vždycky koukám na nohy

.

kozy cyclery

.

jirkacv (+24)
jirkacv (+24)
jirkacv (+24)

jirkacv (+24)
jirkacv (+24)
jirkacv (+24)
jirkacv (+24)

jirkacv (+24)