.No je pekná aj rozumná (občas má úlet
.No je pekná aj rozumná (občas má úlet  ) a má zmysel pre humor a skoro stále kecia
) a má zmysel pre humor a skoro stále kecia

.No je pekná aj rozumná (občas má úlet
.No je pekná aj rozumná (občas má úlet  ) a má zmysel pre humor a skoro stále kecia
) a má zmysel pre humor a skoro stále kecia   )... takže taková neni, a jestli je, tak mě nechce... ale to potom neni chytrá
 )... takže taková neni, a jestli je, tak mě nechce... ale to potom neni chytrá  

.... Jen potom mají takové podivné schopnosti a mají v sobě to umění, že se ta jejich ideálnost ztrácí člověče
 .... Jen potom mají takové podivné schopnosti a mají v sobě to umění, že se ta jejich ideálnost ztrácí člověče   

www.radiodeejay.cz
   www.radiodeejay.cz

omlouvám se za to, že jsem přehlídl toto téma a založil jsem fórum spodobným názvem.
 omlouvám se za to, že jsem přehlídl toto téma a založil jsem fórum spodobným názvem.  taky jsem nestihl dát první přispěvěk, ale pracovní povinnosti mě pustily k pc až teď
 taky jsem nestihl dát první přispěvěk, ale pracovní povinnosti mě pustily k pc až teď  

((
((

podle mě je nejlepší ženská takový vesnický typ: prsa č.3-4, trochu širší přes zadek.
 podle mě je nejlepší ženská takový vesnický typ: prsa č.3-4, trochu širší přes zadek.  

líbí se někomu z vás ty vyzábliny, které si říkají modelky? mě vůbec a typ jako je calista flockhart tak to je na zblití
 líbí se někomu z vás ty vyzábliny, které si říkají modelky? mě vůbec a typ jako je calista flockhart tak to je na zblití  

než se válet v posteli s vyzáblinou, tak to raději se smrtkou. pocitem to vyjde nastejno
 než se válet v posteli s vyzáblinou, tak to raději se smrtkou. pocitem to vyjde nastejno  

ani nevim zda je dobré mít ženu inteligetní...ončas to je dobré, občas na škodu (třeba by zjistila že sem nevěrný)
  ani nevim zda je dobré mít ženu inteligetní...ončas to je dobré, občas na škodu (třeba by zjistila že sem nevěrný)