Zasláno: út 31. říjen 2023 04:18
Elephant napsal: To mi připomíná, že mi chodí i SMSky k falešným balíkům. Typicky od DHL
Časem snad budou jezdit i auta s krabicemi plné falešných balíčků.
Naštěstí pokud je to balík dobírku, tak to není tak anonymní. Občas někdo podváděl třeba na Aukru a posílal na dobírku krabice s šutrem, ale vždy ho chytili. Navíc jezdit s autem je daleko rizikovější, auto má SPZ. Ano, ta může být falešná/kradená, ale i to je další riziko...
citace:
Už mi volal i "bankéř" z ČNB
No, to je další level. Vlastně další level bude, až bude volat sám prezident. Jakože fake reklamy s ním, že mám do něčeho investovat jsem už viděl...
citace:
BTW teď plánuji na půl clandestino pracovní homeoffice (byl legal do doby, než naši matláci připravili antidatovaný a ode mě zatím nepodepsaný dodatek ke smlouvě o HO, protože se jim nechce platit příplatky podle nového zákona), tak jsem si zprovznil na NASu svou vlastní VPNku, kdyby se mi nešlo připojit k pracovní VPNce, ať mám českou IPinu.
Vůbec jsem nepochopil, co píšeš. Clandestino je něco někde v Jižní Americe? Proto potřebuješ českou IP adresu? Aby nezjistili, že jsi na home office v Mexiku?
»
Příspěvek byl poslán z mobilního VSN