Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Alkohol

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK

Alkohol

Zasláno: pá 12. srpen 2005 16:00
Tak přátelé, s pravdou ven, koho oblíbená záliba je alkohol? Prosím aby psali jen ti nad 18 kteří už přesně vědí o čem alkohol je... Nepište sem kolik toho vydržíte atp. .. ale prostě koho to chytlo, kdo si prošel alkoholismem, nebo prostě tím že řeší/řešil těžké sitace alkoholem, nebo jen takhle prostě uvolní svému mozku, prostě už ti "starší" ..

Já řešim alkoholem žal a smutek, měl jsem období kdy jsem byl možná něco jako alkoholik, i když jsem to nepotřeboval, tak jsem to vyhledával, ale to souviselo hodně s řešením problémů a tak ... Tak já se přiznal.. teď vy

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK

Re: Alkohol

Zasláno: pá 12. srpen 2005 17:19
------
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:55.

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: pá 12. srpen 2005 18:56
Já jsem totální abstinent. Nepiju vůbec a nikdy jsem nepil (myslím alkohol). Nedostal jsem nikdy chuť a zřejmě mi chybí nějaká chuťová buňka. Takže jsem vítaným společníkem na různých akcích...................................
..................................................................................................................................................................................................................jako řidič Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: pá 12. srpen 2005 19:48
------
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:54.

koscik (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK

Zasláno: pá 12. srpen 2005 22:12
Mark Pawl napsal:
Tak přátelé, s pravdou ven, koho oblíbená záliba je alkohol? Prosím aby psali jen ti nad 18 kteří už přesně vědí o čem alkohol je... Nepište sem kolik toho vydržíte atp. .. ale prostě koho to chytlo, kdo si prošel alkoholismem, nebo prostě tím že řeší/řešil těžké sitace alkoholem, nebo jen takhle prostě uvolní svému mozku, prostě už ti "starší" ..

Já řešim alkoholem žal a smutek, měl jsem období kdy jsem byl možná něco jako alkoholik, i když jsem to nepotřeboval, tak jsem to vyhledával, ale to souviselo hodně s řešením problémů a tak ... Tak já se přiznal.. teď vy

No ono co je to alkoholismus. Nekde sem cetl ze alkoholismus je pravidelne dopravani si alkoholu. Takze kdyz si kazdej vecir dam pivo, jsem alkoholik Very Happy Ale to jen pro zasmati,

Jak tak nad tim premejslim tak jsem v zivote moc situaci alkoholem neresil. Sladkou vzpominkou je mi moje davne zpanikareni pred potencialnim rande - rychle jsem vbehl do hospody a kopnul do sebe 2 velky vodky pod domnenkou ze mi to doda 30 bodu k IQ a zvysi to moji zabavnost, vyrecnost a charisma. Ve skutecnosti jsem se jen opotil a smrdelo mi z huby Very Happy

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK

Zasláno: pá 12. srpen 2005 23:13
koscik napsal:

No ono co je to alkoholismus. Nekde sem cetl ze alkoholismus je pravidelne dopravani si alkoholu. Takze kdyz si kazdej vecir dam pivo, jsem alkoholik Very Happy Ale to jen pro zasmati,

Jak tak nad tim premejslim tak jsem v zivote moc situaci alkoholem neresil. Sladkou vzpominkou je mi moje davne zpanikareni pred potencialnim rande - rychle jsem vbehl do hospody a kopnul do sebe 2 velky vodky pod domnenkou ze mi to doda 30 bodu k IQ a zvysi to moji zabavnost, vyrecnost a charisma. Ve skutecnosti jsem se jen opotil a smrdelo mi z huby Very Happy

A teď už se nepotíš a z huby Ti nesmrdí? Co na to používáš? Think

koscik (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK

Zasláno: pá 12. srpen 2005 23:54
weitless napsal:
koscik napsal:

A teď už se nepotíš a z huby Ti nesmrdí? Co na to používáš? Think

Ted uz tak neprasim Cool

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: po 15. srpen 2005 13:14
Bez alkoholu si nedokážu představit svůj život...piju denně, ale v rozumných dávkách, max. 1x do týdne se trošku přiopiju..Jsem zrovna v období, kdy nemám do čeho rýpnout a tak by se dalo říct, že alkoholem zaháním nudu...

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: po 15. srpen 2005 15:05
No musím se přiznat,že po jednom rozchodu jsem pil dost hodně,skoro každej den a ne málo.Potom se to nějak uklidnilo..dával jsem tak 2x do týdne 8-12 piv a teď se snažím to trochu omezovat,takže piju alkohol v malých dávkách (tak 2 pivka) asi tak 1x za 14 dní.Jen ve vyjímečných případech toho vypiju víc.

spike (0)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: po 15. srpen 2005 16:15
Já si dopřeju sem tam víno nebo pivo. Někdy mě přepadne chuť na víno 4x do týdne, tak proč si nedopřát. Pak mi to nechybí celý měsíc.
To není alkoholismus. To bych musel "chlastat" jen proto, abych nebyl střízlivý. Not Talking
. . . Morituri te salutant . . . -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Když mi něco chcete, napište přes ICQ

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: po 15. srpen 2005 21:05
Já jsem zjistil, že mám dobrou směnu ... Když mám volno, tak všichni ostatní mí kamarádi jsou v práci, no a tak nemám s kým chlstat, teď jsem výjměčně na jinou směnu a mý kámoši maj čas, tak chodim chlastat .. zajímavý Think Very Happy

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: po 15. srpen 2005 21:09
Mark Pawl napsal:
Já jsem zjistil, že mám dobrou směnu ... Když mám volno, tak všichni ostatní mí kamarádi jsou v práci, no a tak nemám s kým chlstat, teď jsem výjměčně na jinou směnu a mý kámoši maj čas, tak chodim chlastat .. zajímavý Think Very Happy

Takže za tvůj alkoholismus může tvůj zaměstnavatel Laughing Kdyby sme byli v USA, tak bys ho mohl zažalovat o pár miliónů Mr. Green
Veselé Vánoce!

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: po 15. srpen 2005 22:14
busch napsal:
Mark Pawl napsal:

Takže za tvůj alkoholismus může tvůj zaměstnavatel Laughing Kdyby sme byli v USA, tak bys ho mohl zažalovat o pár miliónů Mr. Green

Asi tam pojedu takhle "vydelavat" Very Happy

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 16. srpen 2005 21:15
Já jsem v sobotu pro změnu zjistil, že nějak nezvládnu víc jak tři piva. Dal jsem si pět kousků (od 21:00 do 2:00) a pak jsem celou neděli prospal, protože mi bylo šíleně blbě. Nechápu to. Ještě nedávno jsem v pohodě vypil 10-15 Prazdrojů a druhej den mě ani nebolela hlava. Holt asi stárnu. Sad
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: čt 18. srpen 2005 08:33
5-6 kuskov je hranica aj u mna...akurat mi nebyva z toho na druhy den blbo

TaS (0)
Bažant
Bažant

10 025,- VK
Zasláno: čt 18. srpen 2005 08:45
jednou jsem se doblil už po druhém pivu, přitom pár dní předtím jsem dal 10 a necítil jsem se ožralý. Záleží na stavu.

Jinak bývaly stavy co jsme byli s kámošem každý den ožralí, něco proběhlo i v práci. To období je už naštěstí pryč.

Teď striktně dodržuju žádný alkohol při práci, ať už fyzické (kde to smrdí úrazem např. motorovou pilou), nebo duševní (nemůžu se soustředit a už po jednom pivu řeším hodinu pětiminutový problém).

Pak se mi jěště stává těsně před odevzdáním projektu, že jsem v práci od 7 ráno do 8 večer a pak večer na 4 piva a´t se zresetuju od sedění u kompu. A takhle 5 dní v kuse.

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 26. srpen 2005 10:17
Záleží určitě hodně na stavu, jsou opravdu dny, kdy se mi zvedá žaludek, kdy k tomu jenom přičichnu....

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 15. prosinec 2008 10:23
Tak jsem zvědav co se za ty 3 roky změnilo. Loni touhle dobou jsem chlastal jako o život. Měl jsem nakoupenou slušnou zásobu na Vánoce, která padla ještě dříve. denně jsem "udělal" flašku vína a někdy i nějakýho frťana. Nyní je to již lepší. Lahvinku také zdolám, ale již né sám, jinak v hospodě klidně 3-5 piv podle toho zda ráno řídím. Není to co bývalo, ale nějak mi to nevadí. Alkoholem již neléčím problémy, ale spíš místo prášků na spaní.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: po 15. prosinec 2008 11:07
Dostala jsem od bráchy WhiskyCream a asi je někde chyba, protože jsem až na jednoho minipanáka vypila tu flašku celou sama a neopila jsem se ani trošku. Asi to budu reklamovat. Očividně v tom mlíku té whisky nebude moc. Ale chutnalo mi to Smile
Varda Elisabeth

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: po 15. prosinec 2008 12:51
jej Varda - tyhle krémy já miluju, takové hubolepky to jsou, ale moc dobré
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 19. prosinec 2008 19:03
já furt jen pivo. ale při šipkách i pár půlek albánské Dance
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: čt 30. červenec 2009 12:48
Nevím jestli se to sem přesně hodí (není to alkohol, tak jako pivo Very Happy ) ale dělá někdo z Vás doma vlastní VÍNO? Máme na zahradě keřík a je obalenej hroznama Smile tak mě napadlo že bych zkusil udělat podomácku vínko:) je to vůbec reálné?
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: čt 30. červenec 2009 12:49
Pokud tam máš 2 kila hroznů tak nevim nevim.. Very Happy My jsme dělávali, ale už asi 10 let neděláme, není čas, ale ve sklepě bych nějaké archviní ještě našel.. Very Happy

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: čt 30. červenec 2009 12:51
fájn! Smile no nevím kolik teho přesně je, 2 kila možná Mr. Green Mr. Green ale na to potřebuju ňákej spešl demižón ne? prej je tam takový nějaký esíčko s vodou, jak v hajzlu Very Happy aby unikal plyn ale aby se nedostalo nic dovnitř...

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: čt 30. červenec 2009 12:53
No právě.. i když bys toho měl povíc, tak pochybuju, že když ste víno nikdy nedělali tak budeš mít to správné nádobíčko na to.. Wink Smile

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: čt 30. červenec 2009 12:56
No v tom bude asi ten největší problém Sad a kupovat to nemá smysl, jestli to vůbec jde Mr. Green to až budu mět vinicu Mr. Green
no, ale je teda potřeba demižónek s miniaturním hajzlíkem Mr. Green a co dál?

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: čt 30. červenec 2009 16:52
Tak musíš z hroznů oddělat stopky a potom potřebuješ lis, ve kterém ty hrozny vylisuješ; pak nějaký ten demižónek, ve kterém to víno vykvasí a vytvoří se v něm alkohol ( Thumb up! ), musíš víno osiřovat, filtrovat a další věci, které už nevím.. ono to myslím u bílého a červeného ani není stejné ten postup, ale z pár kil hroznů se to určitě nevyplatí a moc by toho ani nebylo.. Wink To je možná jako kdyby ti rostlo za zahradou půl metru čtverečního chmelu a chtěl bys uvařit pívo.. Smile

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: čt 30. červenec 2009 18:11
Tak ty hrozny rozmačkej a nali na ně slihovicu a máš víno Mr. Green
Obrázek

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: čt 30. červenec 2009 21:49
pecanz: Mr. Green tos to mas asi recht, tak mama z teho udělá šťávu prej Mr. Green ale dík za rady Smile

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 31. červenec 2009 05:59
No vidíš, a šťávu pak naředíš vodkou a všechny strany budou spokojené.. Very Happy

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: pá 31. červenec 2009 10:58
Laughing Laughing Laughing výtečně! tak pulku naředím vodkou a půlku slivkou Applause
Zasláno: ne 17. leden 2010 14:03
Pil někdo z vás Martini? Jak to chutná? Při jakých příležitostech se pije?

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: ne 17. leden 2010 14:23
piješ ho zásadně v přítomnosti agenta 007. protřepat, nemíchat Slinták
NoArtist / NoName

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 17. leden 2010 15:19
Martini je dosť o ničom, teda aspon pre mna, proste niečo ako Vermouth, ale brutalne suche Confused
A možno to bolo tym, že to bolo Martini Dry Mr. Green
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: út 19. leden 2010 22:37
Tak jsem pořídil Martini bianco. Dost mi to šmakuje, i přes to, že nemám moc tyhle bylinný šťávy rád. Laughing Laughing no prostě Itálie Dance

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: út 19. leden 2010 22:50
Skus taliansky aniz, neviem ako sa to vola, ale v poslednom čase je to dosť hype.
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 19. leden 2010 23:32
Dal bych si něco krutě sladkýho... Asi si naleju vodku s cukrem. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: čt 15. duben 2010 22:07
Tak jsem si po těch hektolitrech piva chtěl udělat radost něčím jiným, toš jsem si připravil martini s vodkou a na ozdobu olivu, jááj to je míchanica Mr. Green Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 16. duben 2010 22:47
ty máš ale chutě. takhle kur*it pivo!!!!!! d'oh! d'oh! d'oh!
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Miroslav Novotný (0)
Anonymní

0,- VK

Ach ten alkohol

Zasláno: čt 9. červen 2011 17:25
Nepohrdnu ničím, ale poslední dobou ujíždím na J***k. s***a Alkohol dle mého gusta. Jen z té ceny mi je špatně Smile. Kde na to brát a nekrást!

Pokud u nás chcete inzerovat, ozvěte se nám. Určitě se nějak dohodneme! Odkaz na kontakty najdete na hlavní stránce v horní nabídce.; Moucha

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 15. červen 2011 23:24
Tak jsem v poslední době našel zálibu ve ferrari, moc dobrý pití Smile

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: čt 16. červen 2011 11:08
co to???? to mě určitě zajímá...! Cokoliv má trochu spojitost s Itálií Mr. Green

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: čt 16. červen 2011 11:11
Tak dobře Very Happy je to redbull (nebo stačí nějaký energiťák) s vodkou, nejlépe nějakou třešňovou Razz

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: čt 16. červen 2011 11:15
Ajooo, nuudaaa Mr. Green Mr. Green to pijou děcka! Magor Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 16. červen 2011 18:24
Fuj, redbull (nebo jinej energeťák) je nechutně sladkej... Jednou jsem redbull s vodkou zkoušel a moc mě to nenadchlo... chutná to jak takový ty sladký lepidla (Squash, Jelzin...)...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: čt 16. červen 2011 21:46
Právě když to dobře smícháš, tak to jako lepidlo nechutná.. (dobře znamená 1:1 Mr. Green )

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: pá 17. červen 2011 22:44
Dneska jsem ochutnal rakiju co máme z chorvatska, domácí. Jsou v tom aji nějaký haluze rozmarínu a podobně. No, po těch letech konečně uzrála a teď má takovej absinthovej ocas.... mmmmm Dance

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: so 25. červen 2011 20:41
Tak účet za náš včerejší pomaturitní večírek.. to celkem ujde Laughing bylo nás asi 22 na tom večírku Smile
Obrázek

a to tam ještě chybí hlavní večeře.. ale to bylo jenom něco přes dva litry Smile
Příspěvek upravil 1× Moucha, naposledy so 25. červen 2011 21:03.

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: so 25. červen 2011 21:00
Samej rum! Mr. Green hoši, dobrá práce Razz

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 2. únor 2020 22:50
Budete držet Suchý únor?
ukradeno z Elephantova FB - jo, mluvím s tebou Elephante, kdyby jsi sem dával radši takové věci, než vymýšlení spamovacích témat.... Mr. Green

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 2. únor 2020 22:54
Nemám to v plánu. Spíš chci dělat pravý opak. Vždycky je to lepší namokro než nasucho. Dámy jistě potvrdí Green
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 2. únor 2020 23:00
Asi tak... Mr. Green
já jsem připravenej i na to, kdyby se splnily LivArtovy noční můry a EU alkohol zakázala... Very Happy
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 2. únor 2020 23:05
S tvým ruským tréninkem to snad není ani na týden... Green
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: po 3. únor 2020 00:03
Však tohle je jen výstavka toho, co mám na skladě Shame on You
Zasláno: so 2. leden 2021 16:57
https://www.kupi.cz/magazin/clanek/5930-alkohol-bez-alkoholu-na-cesky-trh-vstupuji-specialni-destilaty

Svět se zbláznil... Co bude příště? Budou prodávat drogy bez drog?

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 13. leden 2021 18:49
Já z tohohle měl nějakou whisky. Jakože běžně tvrdej moc nepiju, tohle bych si do Coly nalil.. Very Happy
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: st 13. leden 2021 19:12
Co? Kdo jsi a co jsi udělal LivArtovi? Very Happy
Kde je ten týpek co byl tváří reklamy na Zelenou ve VSNshopu?
Obrázek
A vůbec, já měl teďka nealkoholickou Zelenou a do Coly bych si ji nedal... ale zuby se s tím čistí dobře... Very Happy
Obrázek
Slinták Magor Magor Magor Magor Magor Magor

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 13. leden 2021 19:26
U toho listerinu mě dycky překvapí, jaká velká láhev to je. Very Happy

Tak víš jak, nemůžu bejt furt flihu Very Happy

Spíš tmavý piva, když už, to teď můžu. A cidery, ale na ty je teď docela zima Very Happy

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: st 13. leden 2021 19:46
Ježiš a kolik té whisky do té coly dáváš? Vždyť to má většinou 35 - 40 % a dává se tam panák na dvě až tři deci... to máš ve výsledku jak pivo nebo cider... d'oh!

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: st 13. leden 2021 19:47
Tipuji to pro panáka coly.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: st 13. leden 2021 19:55
Elephante, jestli ty poměry zkoušíš obráceně, tak piš sem:
http://www.vysemnesmite.cz/forum/diskuse/pro_opily/tema-544/
Magor

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 13. leden 2021 20:31
Jégra do Coly leju tak nějak podle voka, přiměřeně. Já nvm, větší velkej panák do půllitru? Very Happy

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: po 5. červen 2023 23:41
Moucha napsal:
Tak účet za náš včerejší pomaturitní večírek.. to celkem ujde Laughing bylo nás asi 22 na tom večírku Smile
Obrázek

a to tam ještě chybí hlavní večeře.. ale to bylo jenom něco přes dva litry Smile

Je velmi smutné, že pivo a vlastně úplně všechno zdražilo na 200%. Crying or Very sad

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 1 z 7