Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Dvě baby (a více :) )

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK

Dvě baby (a více :) )

Zasláno: čt 28. červenec 2005 13:06
Panove zdravim do konfery. Precetl jsem tu spoustu rad Mr. Green i pikantnosti a musim rict, ze si mi tu libi Wink
Vzhledem k tomu, ze jsem si stoprocentne jisty, ze prave tady najdu vysoce kvalifikovane odborniky na tema zeny, potreboval bych vedeni v me situaci. Mam ted proste dve baby a zajimalo by me, kolik usili me to bude stat a jak dlouho mi to vydrzi Laughing ?

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 13:29
Ještě bys měl doplnit, proč máš dvě baby.
Kdysi jsem taky dvě měl, jen proto, že jsem je prostě poznal během cca 3 dnů a za tak krátkou dobu jsem se nemohl rozhodnout, která je lepší. Celou dobu než jsem se rozhodl, jsem s tím měl jen samé problémy a byl jsem rád, že mě jedna sama nechala, když jsem šel na vojnu.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 13:36
Tenhle problém jsem v životě neměl, takže Ti asi neporadím. I s jednou ženskou je dost problémů. S každou další rostou problémy exponenciálně. Nic pro mě.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 13:38
romulus napsal:
Ještě bys měl doplnit, proč máš dvě baby.
No protoze je mam rad Wink
Se to tak nejak semlelo, ani jsem to neplanoval. S jednou chodim uz vice let (je fajn), no a tu druhou jsem potkal pri jedne akci. Oslabil me alkohol a vona ma tak pekny voci a jeste ke vsemu me i moc chce.
Mezi radky jsem pochopil, ze mam volit?

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 13:41
Bugi to vystihl skvěle, problémy nerostou úměrně, ale exponencionálně. Vol rychle a velmi uvážlivě. Holka se kterou chodíš už dýl má proti té nové velký handicap, na který nezapomeň, abys za půl roku těžce nelitoval. Když na Tebe nějaká holka udělá hezký kukadla, tak se nemůžeš rozumě rozhodnout.
Osobně bych Ti radil, pokud se svou holkou nemáš nějaký problémy, na tu novou hned zapomeň. Shame on You

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 13:46
No jo diky panove. Je mi jasny ze bude lepsi to rozseknout. Divny je, ze porad nekde slysim kolik ma kterej chlap bab, ale jak to stiha se nedovim Very Happy
Kazdopadne je mi jasne, ze zustavam u te se kterou jsem dele. Ted teda jenom ranit tu novejsi Rolling Eyes
Jo a priznavat se asi nemam, ze? Angel

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 13:48
To možná slyšíš, kdo má kolik ženských, ale většinou jsou to hospodské řeči.
A přiznávat se??? Hehe, někdy si to zkus... Brick Wall

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 13:52
romulus napsal:
A přiznávat se??? Hehe, někdy si to zkus... Brick Wall

Tak ja to teda zkusim Mr. Green
Hele tak diky za rady, rano jsem v tom mel ne moc jasno. Zda se ze chlapska rada nad zlato.
2romulus: Ty uz ses nekdy k necemu takovemu priznal? Laughing

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 13:57
Jo, kdysi v mládí jsem se jednou přiznal. Člověk má v životě zkusit každou blbost...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 13:59
Já se manželce přiznal, že jsem byl v bordelu. Při každé příležitosti to mám na talíři. Sad

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 14:04
A pak ze je priznani polehcujici okolnost.... Not Talking
2bugi: No a jaky to tam bylo? Stalo o za to?

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 15:57
------
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek
Příspěvek upravil 2× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 14:14.

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 16:05
s 2 ženskýma je akorát problém to je jako vést válku na dvou frontách Think , neúměrně stoupnou náklady a taky nároky na organizaci volného času a potom si dávat bacha na jazyk aby jsi se nepodřekl, každopádně zatloukat, zatloukat... Laughing
Já jsem spíš pro tu se kterou jsi dýl... ale dělej jak chceš do toho Ti kecat nemůžu Cool
on les aura!

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 16:22
2Szkepek: No jo, jsou ze stejneho mesta. Vyhoda je, ze mi diky tomu nerostou naklady za dojizdeni. Smile

2mina Ted kdyz o tech nakladech mluvime, tak to mas kamarade pravdu. Dalsi nevyhoda... Wink

2romulus Mas pravdu, jsou to hospodske reci, jak by mohli chodit do hospody a jeste financovat vic zenskejch Shocked Laughing

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 16:32
2 sap: V baru jsem utratil něco přes 2k, pak jsem si zahrál na vyhazovače, za což jsem dostal 800,- a pak po zavíračce jsem ještě dostal zadara. Wink Ale to se asi každýmu nepovede. Laughing

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 16:50
to SAP já jsem to chvilku zkoušel a fakt to je hodně poznat! aspoň co se týče toho kreditu a nejenom toho. Zvlášť když jsou obě z 1 města je to docela kaskadérský počin, potkáte se a ony se zčuchnou a Ty zůstaneš sám-docela katastrofický scénář. Cool
on les aura!

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 17:02
Bugi napsal:
2 sap: V baru jsem utratil něco přes 2k, pak jsem si zahrál na vyhazovače, za což jsem dostal 800,- a pak po zavíračce jsem ještě dostal zadara. Wink Ale to se asi každýmu nepovede. Laughing

Mr. Green Takze se nakonec to priznani vyplatilo Exclamation +-600,- v kapse a usetreny prachy za "Cestu kolem sveta"
PS: Nezapomen se pochlubit v tematu k tomu urcenemu Wink

2mina: Tak nejak premejslim, jestli by mi samemu nekdy nebylo lip. Twisted Evil

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 20:16
romulus napsal:
Bugi to vystihl skvěle, problémy nerostou úměrně, ale exponencionálně. Vol rychle a velmi uvážlivě. Holka se kterou chodíš už dýl má proti té nové velký handicap, na který nezapomeň, abys za půl roku těžce nelitoval. Když na Tebe nějaká holka udělá hezký kukadla, tak se nemůžeš rozumě rozhodnout.
Osobně bych Ti radil, pokud se svou holkou nemáš nějaký problémy, na tu novou hned zapomeň. Shame on You

Myslim,ze teraz mi Romulus napisal z duse....mal som naraz aj 3 baby,ale to bolo o drzku a nakoniec neostala ani jedna.

Hlavne si dobre zvaz,pre ktoru sa rozhodnes...aby si potom nelutoval...
Zasláno: čt 28. červenec 2005 20:18
Bugi napsal:
Já se manželce přiznal, že jsem byl v bordelu. Při každé příležitosti to mám na talíři. Sad

Ach jo,to bola dobra blbost Brick Wall

ikosp (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 22:09
no já měl taky 2, ale vydrželo to jen 2 týdny. Sice byla každá z nich úplně odjinud, stejně se to ta druhá dozvěděla.
Jedna se mnou chodila do školy a jezdily jsme spolu vlakem, takže nás vidělo spoustu kamarádů.
Co čert nechtěl, jednou za mnou přijel její brácha že něco potřebuje a šel kolem jeden z kamarádů. Začal se vyptávat co to bylo za kočku se kterou jsem se líbal u vlaku,.......No neměl jsem slov a jen tiše řekl že je to brácha té druhé. To bylo drsný, no ale pořád s ní jsu.

Z toho plyne, že udržet si 2 a více ženských aby se o sobě vzájemně nedozvěděli je skoro nemožný

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 07:17
No nevim, ale tohle bych nechtěl. Protože už s jednou ženskou je dost problemu Mr. Green a co teprv dve a vice??? Mr. Green

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 08:33
Takze jsem se to pokusil vcera rozetnout. No reknu vam, nebylo to lehky. Ta ma kratkodobejsi znamost naznacovala neco o tom, ze se asi zabije.... no a ja jsem takova trosku mekota, tak jsem ji umrit nenechal Smile Je mi ale jasny, ze tomu neutecu. Laughing
Kazdopadne ted uz vim:
1. Jednu zenskou
2. Nepriznavat se
3. Udrzet delsi znamost (pokud to klape)
4. No a tim vsim nakonec stejne jen setrim prachy, neee? Mr. Green

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 08:50
No jde taky oto jak seš prachatej...Vydržovat si dvě baby není zrovna moc ekonomicky nenáročný...Záleží taky na tom jestli je chceš fakt obě, nejlepší by bylo dle mého názoru jednu si vybrat a předejít tak náhodným a nečekáným setkáním, kdy by ti nemusela zbýt žádná....

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 09:33
sap napsal:
Takze jsem se to pokusil vcera rozetnout. No reknu vam, nebylo to lehky. Ta ma kratkodobejsi znamost naznacovala neco o tom, ze se asi zabije....

Tak ta asi pěkně kecá, by musela být asi hodně naivní a pitomá aby to opravdu udělala, už jenom kvůli tomu bych jí asi nechal jestli takhle vyvádí tak to na dobrý soužití nebude. A co takhle si ji nechat jako hračku? Very Happy
Jak jsi psal výše: jestli by nebylo lepší zůstat sám-jestli máš hodně „kamarádek“ Wink tak to taky neni špatná alternativa Cool
on les aura!

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 11:10
No jasne ze keca, to bylo trosku s nadsazkou Wink Chtel jsem tim jen rict, ze to neni jednoduchy. No a jako hracku? Vzdyt uz mam auticka Mr. Green Mr. Green

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 11:37
Autíčka jsou dobrý, ale existují i lepší hračky Very Happy
Každopádně ji nesmýš nechat „vychladnout“ to už by bylo špatný. Cool
on les aura!

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 13:42
sap napsal:
Takze jsem se to pokusil vcera rozetnout. No reknu vam, nebylo to lehky. Ta ma kratkodobejsi znamost naznacovala neco o tom, ze se asi zabije.... no a ja jsem takova trosku mekota, tak jsem ji umrit nenechal Smile Je mi ale jasny, ze tomu neutecu. Laughing
Kazdopadne ted uz vim:
1. Jednu zenskou
2. Nepriznavat se
3. Udrzet delsi znamost (pokud to klape)
4. No a tim vsim nakonec stejne jen setrim prachy, neee? Mr. Green

Jasne ze KECA...zenska a zabit sa kvoli chlapovi????to urcite...to len chlapi su taki sprosti a zabijaju sa kvoli zenam (teda ti naozaj sprosti a tak im treba)..kludne ju posli do prdele,ona to rozchodi a za par dni ju uvidis s inym Wink

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 21:54
Takhle se nechat vydírat. No fuj. Mě se tohle stát, tak jí ještě dám šňůru na prádlo. Chtěl bych vidět tu reakci. Very Happy

Luke (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: so 30. červenec 2005 02:00
Myslím že jedna ženská je až moc.
Ale musím se přiznat že kdysi jsem taky krátce chodil se dvěma. Nejdřív s jednou, ta mě seznámila s kamarádkou, pak jsem chodil s oběma zaráz (tj. byla z nás trojka) takže jsem nemusel nic tajit. No a pak jsem byl ty tři roky s tou která se přidala....trochu netradiční, chvíli to bylo hezký (hlavně když o mě pečovaly) ale samozřejmě že takové věci nemohou mít dlouhého trvání. Navíc je to samozřejmě někdy dost náročné.

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: so 30. červenec 2005 10:30
Bugi napsal:
Takhle se nechat vydírat. No fuj. Mě se tohle stát, tak jí ještě dám šňůru na prádlo. Chtěl bych vidět tu reakci. Very Happy

To je dobry napad Mr. Green
Zasláno: so 30. červenec 2005 10:33
Luke napsal:
Myslím že jedna ženská je až moc.
Ale musím se přiznat že kdysi jsem taky krátce chodil se dvěma. Nejdřív s jednou, ta mě seznámila s kamarádkou, pak jsem chodil s oběma zaráz (tj. byla z nás trojka) takže jsem nemusel nic tajit. No a pak jsem byl ty tři roky s tou která se přidala....trochu netradiční, chvíli to bylo hezký (hlavně když o mě pečovaly) ale samozřejmě že takové věci nemohou mít dlouhého trvání. Navíc je to samozřejmě někdy dost náročné.

Tak to je skutocne unikatny pripad...to by sa mi na chvilu tiez celkom pacilo....ale na druhu stranu zvladat dve zeny v posteli je naozaj dost narocne Very Happy

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 30. červenec 2005 18:06
------
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 14:14.

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: so 30. červenec 2005 19:50
2Sap: Nejlepší je obě je spolu seznámit a dát si trojku. A pak se uvidí, která je čilejší a tu si vyber Mr. Green Mr. Green Mr. Green .

Jsem po té dovolené nějak ukecanej ne?

koscik (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: so 30. červenec 2005 19:56
weitless napsal:
2Sap: Nejlepší je obě je spolu seznámit a dát si trojku. A pak se uvidí, která je čilejší a tu si vyber Mr. Green Mr. Green Mr. Green .

hehe a byla to dovolena rekreacni nebo sexualni? Mr. Green Mr. Green

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: so 30. červenec 2005 20:07
koscik napsal:

hehe a byla to dovolena rekreacni nebo sexualni? Mr. Green Mr. Green

Namáhavá Wink

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: ne 31. červenec 2005 07:46
------
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 14:10.

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: ne 31. červenec 2005 08:38
On myslel,ze robili namahave tury po horach Mr. Green

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: ne 31. červenec 2005 12:45
hanni napsal:
kludne ju posli do prdele,ona to rozchodi a za par dni ju uvidis s inym

Shocked Mr. Green Sem netusil, ze to jde tak snadno...

Bugi napsal:
Takhle se nechat vydírat. No fuj. Mě se tohle stát, tak jí ještě dám šňůru na prádlo. Chtěl bych vidět tu reakci.

Fakt to chces videt? Very Happy

weitless napsal:
Nejlepší je obě je spolu seznámit a dát si trojku. A pak se uvidí, která je čilejší a tu si vyber .

Luke napsal:
Nejdřív s jednou, ta mě seznámila s kamarádkou, pak jsem chodil s oběma zaráz (tj. byla z nás trojka) takže jsem nemusel nic tajit.

Panove, kde jste byli, kdyz jsem vas potreboval.... Mr. Green

DavidT (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 375,- VK
Zasláno: po 1. srpen 2005 11:14
Bugi napsal:
Bugi mluvíš mi z duše Mr. Green

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: po 1. srpen 2005 19:30
Szkepek napsal:
sap napsal:
A pak ze je priznani polehcujici okolnost.... Not Talking
2bugi: No a jaky to tam bylo? Stalo o za to?

Romulus rikal, ze se ma skusit kazda hovadina. Je to redaktor, tak mu ver a zajdi si tam Mr. Green .

Jinak, ke dvoum babam : Je to docela hazard, pokud nejsou kazda z jinyho mesta je to uplne nepripustny, a navic, kdyz mas delsi znamost, tak ona na tobe na 100% pozna ze mas jinou. to mi ver, mluvim z vlastni zkusenosti

No, ja mam taky dve, jedna je z rodnyho a druha z druhyho konce republiky. Tak to se jeste da. navic s tou jednou se vidim malo (s tou daleko). Uz me to taky leze na nervy. Budu si muset vybrat. a to de blbě. Lidi, nezačínejste si se dvěma najednou! Ze zacatku to jde, ale pak je to vopruz!

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 11:57
manas napsal:

No, ja mam taky dve, jedna je z rodnyho a druha z druhyho konce republiky. Tak to se jeste da. navic s tou jednou se vidim malo (s tou daleko). Uz me to taky leze na nervy. Budu si muset vybrat. a to de blbě. Lidi, nezačínejste si se dvěma najednou! Ze zacatku to jde, ale pak je to vopruz!

Nooo a jak dlouho uz to tahnes?

DavidT (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 375,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 14:45
weitless napsal:

Si asi použil doping.Ta namáhavá tůra v horách.....A jak de pře tebou ňáká pěkná baba s tangama tak je velká motivace. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

lipnicak (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 19:18
Na stredni semnou chodil do tridy jeden hovadak,ten mel notes a vtom seznam a poradi jednotlivych schuzek. Moc sme tomu neveril az kdyz na jednej akci rozsiril svoji zbirku o dalsi 4 kusy Shocked nekdo to proste umi.Ja mam problem nekoho sehnat. Nekdo umi,jinej cumi Smile

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík

10 095,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 20:34
lipnicak napsal:
Na stredni semnou chodil do tridy jeden hovadak,ten mel notes a vtom seznam a poradi jednotlivych schuzek. Moc sme tomu neveril az kdyz na jednej akci rozsiril svoji zbirku o dalsi 4 kusy Shocked nekdo to proste umi.Ja mam problem nekoho sehnat. Nekdo umi,jinej cumi Smile

Ta posledni veta mne neco pripomina Laughing Zkus hadat co?? Mr. Green

TaS (0)
Bažant
Bažant

10 025,- VK
Zasláno: po 15. srpen 2005 18:36
Muj system tak nejak neni staveny na multitasking. Vice uzivatelek bych nezvladl.
Ale spustit nejaky bocni proces, ktery rychle nainstalujes a odinstalujes, to je v pohode. Pokud se o tom nedovi admin (pritelkyne/manzelka)

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: po 15. srpen 2005 18:42
TaS napsal:
Muj system tak nejak neni staveny na multitasking. Vice uzivatelek bych nezvladl.
Ale spustit nejaky bocni proces, ktery rychle nainstalujes a odinstalujes, to je v pohode. Pokud se o tom nedovi admin (pritelkyne/manzelka)

No to já mám zatím nainstalovaný firewall a nastavený tak, že se ke mě nedostane ani jedna žena natož více... Ale snad se časem nějaká hackne... Mr. Green
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 16. srpen 2005 10:10
Já teďka spouštím multitasking, tak jsem zvědav jak to dopadne, doufám že mě to nepřetíží server a taky doufám že mám dobrý firewall... Cool
Zatím jediný výsledek co můžu hlásit je zvýšená spotřeba kreditu a vysedávání na icq a neustále prohlížení jejich fotek Laughing
Will keep you informed. Mr. Green
on les aura!

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 24. srpen 2005 17:53
Tak uz to tahnu mesic Exclamation Zrovna v pondeli jsem to chtel ukoncit, ale chyba byla, ze jsme o tom mluvili v hospode. Po peti pivech a pochvale, ze uprimejsiho chlapa jeste nemela, (proste jsem ji rek ze je fajn, ale ze mi to trha srdce z tela a tak to ukoncime) jsem se rano probudil u ni na private.
Ted ale premyslim nad tim, ze mi nejvic vadi, ze jsem zahnul sve pritelkyni i kdyz ji mam rad a vsechno nam klapalo. Ze ji musim lhat a vlastne jsem "jen" smocil jinde. Takze ma rada zkuseneho zaletnika, pokud mate cistou hlavu SER Embarassed TE NA TO!

TaS (0)
Bažant
Bažant

10 025,- VK
Zasláno: st 24. srpen 2005 17:56
Pokud to bereš jen jako smočení a tvá přítelkyně se o tom nedozví, tak je všechno v pořádku.
Pokud ne, tak opravdu SERTE NA TO!!!

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 24. srpen 2005 18:06
TaS napsal:
Pokud to bereš jen jako smočení a tvá přítelkyně se o tom nedozví, tak je všechno v pořádku.
Pokud ne, tak opravdu SERTE NA TO!!!

Jasne za jako smoceni, nemam duvod nic menit, ale taknejak bilancuju a rikam si, jestli to stoji za to..... Question

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (36 let)
58 675,- VK
Zasláno: so 4. únor 2006 22:42
Panove mam opravdu BIG problem. Zitra prijede natesena mlada ze neco bude ale mam takovy imtivni problem a vim ze na 100% nic nebude! (Jaky problem, to tu zatim resit nebudu) ale proste nemuzu Embarassed .Na co se ma chlap vymluvit? Rolling Eyes Prosim pomozte jinak jsem pekny v riti... d'oh!
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 4. únor 2006 22:51
Vymluv se na to, že tě ty Tvoje milenky utahaly natolik, že už nemůžeš. Mr. Green
Nebo zkus říct, že jsi to přehnal na rotopedu a máš namoženou prostatu. Wink

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: so 4. únor 2006 23:22
Hmnm nevim jestli tohle zabere ale asi zkusim ze jsem nastydl na treninku a ze to proste nejde...

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: ne 5. únor 2006 12:00
Řekni že tě bolí hlava Mr. Green
Veselé Vánoce!

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: ne 5. únor 2006 12:26
V jednu je tady honem co ji ma rict? Asi kusim tu hlavu ale vona neni blba mozna ji neco dojde... d'oh!

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: ne 5. únor 2006 12:28
busch napsal:
Řekni že tě bolí hlava Mr. Green

Obrácená taktika? Mr. Green

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: ne 5. únor 2006 12:31
A to je problém prostě říct, že máš moc starostí a že nemáš chuť? To jako za každou cenu musí něco být? Já myslím, že rozumný člověk pochopí, že ten druhý nemůže a nebo nechce a myslím, že taky pomůže, když ji třeba nabídneš alternativní praktiky... Wink Angel

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: ne 5. únor 2006 12:39
rekno ze máš fakt velkem průjem (parkrat si odbehni na wc) a nechceš riskovat nehodu Wink
Veselé Vánoce!

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: ne 5. únor 2006 12:42
A co když ji ona bude chtít risknout? Slinták Sick

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: ne 5. únor 2006 12:55
No asi reknu neco ze jako nemam cas ale to by se zas mohla naprdnout ze na ni nemam cas...Co bych mel delat dulezitejsiho hez ji a aby mne to uverila Mr. Green

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: ne 5. únor 2006 13:23
Normálně řekni že ti není dobře, žádná věda... Cool
Veselé Vánoce!

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: ne 5. únor 2006 13:42
MAOrh napsal:
Panove mam opravdu BIG problem. Zitra prijede natesena mlada ze neco bude ale mam takovy imtivni problem a vim ze na 100% nic nebude! (Jaky problem, to tu zatim resit nebudu) ale proste nemuzu Embarassed .Na co se ma chlap vymluvit? Rolling Eyes Prosim pomozte jinak jsem pekny v riti... d'oh!

rekni zes to dostal Mr. Green nebo ze ti upadl Mr. Green Mr. Green

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: ne 5. únor 2006 14:13
(*,) Brick Wall byl sem neprihlaseny

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: ne 5. únor 2006 14:14
Uz je tady tak mne drzte palce at mne to vyjde Very Happy

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: ne 5. únor 2006 14:31
Nebo jdi s pravdou ven a je to

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: ne 5. únor 2006 14:57
tak by nam to mohl rict,aby si to vyzkousel Mr. Green

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: ne 5. únor 2006 15:08
jj Mr. Green

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: ne 5. únor 2006 17:42
Zabava na muj ucet jo? Laughing No nastesti se mne to povedlo ukecat a ani jsem nikomu pravdu rikat nemusel Razz

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: ne 5. únor 2006 19:00
Ale tak nám bys to říct mohl... před chlapy se snad nemusíš stydět... Mr. Green Razz

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: ne 5. únor 2006 19:15
Vždyť je měkkej Smile (možná oba jsou Smile))

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: pá 10. únor 2006 14:34
Neutahujte si ze mne chtel bych videt vas v me situaci Mr. Green

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: pá 10. únor 2006 17:59
------
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 12:52.

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: pá 10. únor 2006 19:25
No nastesti uz ten problem nemam ale nikomu bych to nepral Embarassed

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: pá 10. únor 2006 19:33
něvěříme, pořád si myslíme to nejhorší, dokud nám neřekneš o co šlo Mr. Green

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 10. únor 2006 19:33
Tak řekni abysme si potom davali pozor... Mr. Green

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: so 11. únor 2006 09:58
Omg vy mne k tomu chcete vazne ukecat Mr. Green ale zatim se vam to nedari.furt si myslim ze napsat to nekam na net neni dobry...oni by vam mohli prasknout bricha jak byste se smali Embarassed

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 11. únor 2006 10:05
Tak to rozesilej po SZ.... Mr. Green Hromadně Mr. Green

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 11. únor 2006 10:07
Napis to MAO, nez to nekdo udeal za tebe Mr. Green

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: so 11. únor 2006 10:30
No tak dobra Very Happy ale jestli se mne nekdo bude verejne smat tak neco uvidi Mr. Green
Stalo to v sobotu. Byl jsem na jedne dost divoke akci kde se pilo (hodne pilo Mr. Green )No a vpozdnich nocnich hodinach prisla jedna stara kamaradka ze zakladky (rikejme ji treba Romanan) a slovo dalo slovo a MAO se ocitl v tizene situaci zda zustat verny nebo zradit (v tu dobu za mne opravdu hodne myslel alkohol)no aniz bych se stihl rozmyslet tak Romana uz mela meho (rikejte tomu jak chcete Smile ) v puse no a kdyz mne to doslo tak jsem ucukl v tom se lekla ona a zatala pusu ciz nebylo dobry. rano kdyz jsem se probudil tak jsem neveril svejm ocim...objevil se opravdu neprijemny strup...no a dal uz to znate tak a ted se muzete zkusit smat Twisted Evil

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 11. únor 2006 10:48
Tak ted mi vysvetli co jsi celou dobu resil. Pokud jsi tam nemel primo otiskly zuby, tak ses mohl vymluvit na cokoliv. Treba ze jsi nekde upadl nebo narazil . A myslim, ze kdybys ses "priznal" a rekl pritulkyni, ze te tam kousla jina zenska, tak ti to stejne neuveri a mozna se jeste zasmeje. ;)
Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 11. únor 2006 10:59
jojo zasměje se jako my... Mr. Green Mr. Green Angel

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: so 11. únor 2006 13:37
Tos dopad dobře! Znám jednoho a museli mu ho sešívat!!! Pak se tam dloho říkalo "U tří stehů!" Ta baba byla fakt divoká! Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: ne 12. únor 2006 10:27
Jo ale tyden jsem nemohl vubec nic provadet protoze to proste neslo Confused
A ty Darthe se mne nesmej...

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: ne 12. únor 2006 11:08
-------
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 12:51.

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: ne 12. únor 2006 13:21
MAOrh: A jak dopadla "Romana"? Nechodí teď bez předních zubů? Mr. Green

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: ne 12. únor 2006 13:30
MAOrh napsal:

A ty Darthe se mne nesmej...

Nebooj to byl ftip... Wink Však mne znáš... Razz Whistle Angel

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: ne 12. únor 2006 14:37
2 lion nevim uz ji neci videt Mr. Green
2 darth no prave ze znam Mr. Green

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: po 13. únor 2006 02:13
Jak už tu padlo o pár příspěvků výš - pravda je někdy ta nejlepší výmluva. Při vhodném podání zní jako vtip, který zlehčí celý "výslech".

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: po 13. únor 2006 10:17
MAOrh napsal:
... No a vpozdnich nocnich hodinach prisla jedna stara kamaradka ze zakladky (rikejme ji treba Romanan)...

Tak teď nevím, byla to Romana nebo Roman? Think Think Mr. Green Obrázek

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: po 13. únor 2006 10:52
MAOrh napsal:
... v puse no a kdyz mne to doslo tak jsem ucukl v tom se lekla ona a zatala pusu ciz nebylo dobry...

Vidíš, nic by se ti nestalo, kdyby ses "obětoval" a vydržel to až do konce, ale to né, ty musíš ucuknout... Laughing Angel
btw. kde se dá taková Romana sehnat? Slinták Whistle

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: po 13. únor 2006 11:50
Když on se od malička nerad dělil o svoje hračky... Mr. Green

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: po 13. únor 2006 12:27
Tak snad je to chytrý chlapec, do budoucna se poučil a už nebude sobeček a nechá i jiné si hrát... Wink Slinták Slinták Slinták

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: po 13. únor 2006 14:25
Ja jsem to vedel ze si tu ze mne budete delta srandu a uz je ti tady jo a byla to Romana ne zadny Roman Mr. Green No nekdo se tu ptal kde se to da jako sehnat no tak ti muzu rict ze nevim a chtel bych videt (uz nevim kdo to psal ze jsem mel vydrzet do konce) tebe pro mne to byl asi zatuim nejvetsi sok v zivote Neutral

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: po 13. únor 2006 18:18
Šok Shocked Question Mr. Green
Na počiatku bola prázdna množina.

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: po 13. únor 2006 19:11
No chtel bych videt tebe v mi situaci Mr. Green

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: po 13. únor 2006 19:41
Nenazval by som to šok, ale napr. príjemné prekvapenie Anxious Mr. Green
Na počiatku bola prázdna množina.

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: po 13. únor 2006 20:16
No pro mne ani ne protoze mam vaznou znamost a navic mne bylo spatne z alkoholu Anxious

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: po 13. únor 2006 21:12
MAOrh napsal:
Ja jsem to vedel ze si tu ze mne budete delta srandu a uz je ti tady jo a byla to Romana ne zadny Roman Mr. Green No nekdo se tu ptal kde se to da jako sehnat no tak ti muzu rict ze nevim a chtel bych videt (uz nevim kdo to psal ze jsem mel vydrzet do konce) tebe pro mne to byl asi zatuim nejvetsi sok v zivote Neutral

MAOrh, nic ve zlém, já tě chápu, nic jsem proti tobě nemířil, jen jsem se snažil využít situačního humoru... Wink
Jelikož já zadaný nejsem a moc nepiju, tak by toto pro mne bylo jen příjemné překvapení... Anxious Shhh Slinták

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: čt 16. únor 2006 11:03
2 Ricky: vidíš vidíš, kdybys chlastal... Slinták Slinták
Veselé Vánoce!

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: ne 19. únor 2006 21:52
2 ricky: Ja to bral jako srandu nemusis se hned omlouvat Wink
A jinak souhlasim s buschem Mr. Green

jakubsklar1992 (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: st 3. květen 2006 21:56
napsala mi holka že je sice na starší, ale že by se mnou chodila, přitom miluje někoho kterej je zadanej a řiká že je sama blbá, že ho miluje, co mám dělat?? mám se na ní vysrat?? Think Brick Wall

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík

10 095,- VK
Zasláno: st 3. květen 2006 22:09
Na takovou holku bych asi sral, podle me chce jenom toho kluka nejak nasrat, jako ze chodi s nekym jinym. A az by o ni jevil vetsi zajem tak by ti dala kopny. To je muj nazor, podle toho co jsi napsal. Ale zalezi hodne na tobe.
Jednoducha dedukce ze dvou premis:
P1: Co je všude - Bůh
P2: Co jiného je všude - prach
Z: Bůh je prach -> kdo nevěří v boha, nemusí uklízet prach, protože neexistuje

TaS (0)
Bažant
Bažant

10 025,- VK
Zasláno: čt 4. květen 2006 10:38
Souhlasím s Kenasem. Multitasking je nahovno.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 14. únor 2008 12:35
Dobrej výraz pro "trojku" Mr. Green Applause Applause
Jen žádnou paniku!!!!

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: so 16. únor 2008 21:54
nemělo by se to jmenovat spíše milenky? Smile

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 18. únor 2008 13:07
Dal bych jim jiný přirovnání, ale to nelze zas tak lehce veřejně napsat.
Jen žádnou paniku!!!!

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: po 18. únor 2008 20:00
počkej na nanonymní příspěvky Laughing

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: po 18. únor 2008 20:04
Krtku, vstávat!

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: po 18. únor 2008 20:09
sory šéfe, já to napsal dřív než jsem si toho všimnul Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 19. únor 2008 08:59