Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Marihuana

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 28, 29, 30  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí

Kouřili jste někdy trávu ?

Hlasování není časově omezeno.
Ano, pravidelně:
7% 7% [ 6 ]
Ano, zkoušel jsem:
37% 37% [ 31 ]
Ne, chystám se zkusit:
13% 13% [ 11 ]
Ne, nechystám se zkusit:
42% 42% [ 35 ]
Celkem hlasů : 83 / Hlasujících: 83
Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK

Marihuana

Zasláno: čt 25. srpen 2005 17:31
------
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:49.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 25. srpen 2005 18:36
Upřímně? Znám spoustu lidí, kteří tabákové výrobky nekouří a travka jim nevadí. Vím jaké to je kouřit travku a přestat s tím. Je to daleko jednodušší, než seknout s tabákem nebo alkoholem. Už jen díky vlivu okolí.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: čt 25. srpen 2005 18:52
Jo letos jsem to na výletě zkusil. Jsem nekuřák a tak můžu říct že to je skoro na nic. Když si toho nedáš aspon pár šluků tak to nemá žádnej efekt. Jako zkusil sem to ale už bych nemusel
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Orpheus (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: čt 25. srpen 2005 19:05
Mno, jasne ze som skusil. Fajcil som asi 3mesiace a poviem ti, ze travka je na plice lepsia ako fajcit cigarety. Aspon u mna. A urcite skoncis s travou lahsie ako s cigaretami, teda pokial si nefajcil kvapkanu (kvapkana heroinom), ale taka sa nepredava.
Příspěvek upravil 1× Orpheus, naposledy čt 25. srpen 2005 19:13.

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: čt 25. srpen 2005 19:08
Akorat som ti chcel odporucit Orpheusa Wink

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: čt 25. srpen 2005 19:47
Zkoušel sem, je to už tak 4 roky zpátky a vpodstatě doteď mě nenapadlo si zase dát...Jako né že bych teď na ni měl chuť Mr. Green
Nijak mě to nezaujalo..stejně jako cigarety.
Naopak mě dokonale odrazuje pár známých, kteří taky začínal s trávou a postupně přitvrzovali...nevím jak teď (dlouho sem je (naštěstí) neviděl),ale tenkrát bych si o ně ani kolo neopřel... Not Talking
Veselé Vánoce!

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 25. srpen 2005 20:49
Z mých zkušeností se z travky na tvrdý nepřechází. Ve svém okolí neznám nikoho, kdo by přešel. I když jsou určitě výjimky, ale pravidlo to určitě není.

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: čt 25. srpen 2005 20:52
Bugi napsal:
Z mých zkušeností se z travky na tvrdý nepřechází. Ve svém okolí neznám nikoho, kdo by přešel. I když jsou určitě výjimky, ale pravidlo to určitě není.

Pravidlo to samozřejmě není, ale já tak na první zamyšlení 5 "lidí" znám...
Veselé Vánoce!

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: čt 25. srpen 2005 22:51
busch napsal:
Bugi napsal:

Pravidlo to samozřejmě není, ale já tak na první zamyšlení 5 "lidí" znám...

Já taky 5, mí bývalí spolužáci ze střední a jejich kamarád

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: čt 25. srpen 2005 23:32
Párkrát jsem to zkusil,ale nic mi to nedalo,tak proč v tom pokračovat...Jinak nevím jak plíce,ale na mozek to leze hafo,mám jednoho kamoše,kterej to hulí prakticky každej den už několik let a je to na něm vidět.

koscik (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 26. srpen 2005 00:34
Norton napsal:
Párkrát jsem to zkusil,ale nic mi to nedalo,tak proč v tom pokračovat...Jinak nevím jak plíce,ale na mozek to leze hafo,mám jednoho kamoše,kterej to hulí prakticky každej den už několik let a je to na něm vidět.

To jo, takovy lidi bejvaj trosku "vygumovanejsi".

Palio (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 26. srpen 2005 02:02
Ja som travu este nikdy nehulil a ani sa na to vobec nechystam.

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: pá 26. srpen 2005 08:08
Ja sen trafu skooloušel jak pýšsete hulit jen paaarkpat a zatymm mi TO mysly rig´ht dobže Shocked

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: pá 26. srpen 2005 09:28
Jsem kurak, a kdyz tak o tom premyslim, tam mi fakt trava nedela dobre na plice. Ale nekourim ji hlavne proto, ze se mi ten stav po tom vubec nelibi. Z toho co jsem vypozoroval na ostatnich, tak dlouhodoby uzivani u slabsich jedincu opravdu fest gumuje hlavu. Ale taky bych se priklonil k tomu, ze se z travy neprechazi na tvrdsi.

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 26. srpen 2005 09:48
Bugi napsal:

Znám pár lidí, co začínali s trávu a teďka k tomu ještě občas berou LSD, ale to ještě není tak nejhorší.....
Zasláno: pá 26. srpen 2005 09:54
Jednu dobu sem ju hodně kouřil, to byl asi ten druhák na střední, pak ještě poměrně hodně ve třeťáku, ale sekl sem s tím téměř úplně....občas potkám kámoše, co v tom sou každej den...a jednou si třeba potáhnu, ale to není víc jak jednou za čtvrt roku...A myslím, že je mi aji celkem líp, když se tomu vyhýbám...ono na tom něco bude, že to pomalu vygumovává mozek. Když vidím ty lidi z odstupem času, co hulí furt, tak to musím potvrdit....

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: pá 26. srpen 2005 10:10
------

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: pá 26. srpen 2005 10:12
Szkepek napsal:
Baros napsal:
Bugi napsal:

Znám pár lidí, co začínali s trávu a teďka k tomu ještě občas berou LSD, ale to ještě není tak nejhorší.....

LSD je to nejvetsi svinstvo co znam :roll:

Bud rad

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 26. srpen 2005 10:25
No LSD jenom spíš občas, jinak hlavně lysohlávky....LSD jsem chtěl zdůraznit jako jenom asi to nejtvrdší co po trávě vyzkoušeli...ale ani tak to není zdaleka největší svinstvo co může mezi drogama být...
Příspěvek upravil 2× Baros, naposledy pá 26. srpen 2005 10:30.

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: pá 26. srpen 2005 10:26
Baros napsal:
No LSD jenom spíš občas, hlavně samotný lysohlávky....

ted jsem te nejak nepochopil

Orpheus (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: pá 26. srpen 2005 11:08
Szkepek napsal:
Baros napsal:
Bugi napsal:

LSD je to nejvetsi svinstvo co znam Rolling Eyes

A co takeho tripa?

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 26. srpen 2005 11:20
No já nevím, všichni říkají že na tom nejde být závislý, ale mě to příjde jako úplná kravina protože jsem měl asi 6 spolužáků kteří to museli mít každej den, jinak to nebyli oni-byli takoví nervní. A že jim to pořádně vygumovalo mozek o tom ani nemluvím.
Potom jim nějak přestaly stačit ty účínky a tak se dali na „houbaření“ a někteří potom na „papíry“ a „koláčky“ a dál už nevím protože jsem je už 4 měsíce neviděl.
Jediný pozitivum bylo v tom že umí dobře zapojit sodíkovou výbojku aže rozumí zahrádkaření. Wink
on les aura!

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: pá 26. srpen 2005 13:53
Já ačkoliv jsem měl jednou semínka gratis a i přesto, že mám zahrádku pěkně schovanou, tak jsem to nikdy nezasadil, nepěstoval, nekouřil, nezkusil a ani nikdy nehodlám. Zaprvé mi to smrdí, zadruhé to nenávidím. Cool Ať si tím lidi kur*í tělo či ducha, ale chraň je ruka páně, pokud by s tím otravovali mě! Mr. Green Twisted Evil
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 26. srpen 2005 14:01
Ricky napsal:
Já ačkoliv jsem měl jednou semínka gratis a i přesto, že mám zahrádku pěkně schovanou, tak jsem to nikdy nezasadil, nepěstoval, nekouřil, nezkusil a ani nikdy nehodlám. Zaprvé mi to smrdí, zadruhé to nenávidím. Cool Ať si tím lidi kur*í tělo či ducha, ale chraň je ruka páně, pokud by s tím otravovali mě! Mr. Green Twisted Evil

To já jsem semínka neměl ale ten zbytek je moje řeč. Když vidim kámoše, co to hulí, tak... no je s nim děsná p*del, ale to spíš proto, že se smějeme tomu, jak je vygumovanej Confused
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 26. srpen 2005 14:01
koscik napsal:
Norton napsal:

To jo, takovy lidi bejvaj trosku "vygumovanejsi".

...nebo jsou vygumovanejsi a proto huli... Smile No ja osobne jsem to zkousel dvakrat kdysi pred lety a nejak nic, takze souhlas s Nortonem. Wink

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 26. srpen 2005 20:17
Že na tom nevzniká závislost je blbost. Ovšem ne fyzická jako např. na alkoholu či nikotinu, ale psychická. Člověk si prostě zvykne na to, že je svět víc v pohodě. Je zajímavý, že ke konci, co jsem to kouřil, se mi to líbilo akorát přímo při aplikaci (kouření). Pak už jsem jen chtěl aby to skončilo. Už to nechci zažít. Shame on You

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 27. srpen 2005 09:52
Ja som nefajčil, nechcem fajčiť, spolužiaci už to skúšali Brick Wall a nemôžem byť dlho v prostredí kde sa hocičo fajčí (aj keď je to dnes ťažké) Rolling Eyes

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: so 27. srpen 2005 10:48
Pato napsal:
Ja som nefajčil, nechcem fajčiť, spolužiaci už to skúšali Brick Wall a nemôžem byť dlho v prostredí kde sa hocičo fajčí (aj keď je to dnes ťažké) Rolling Eyes

Já nikdy nekouřil i když mě k tomu doslova přemlouvali, není to těžký .. jen musí člověk vědět co chce

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: so 27. srpen 2005 12:07
Pato napsal:

No já jsem taky nekuřák,ale jelikož hraju "závodně" šipky,který se hrají hlavně po hospodách kde se kouří,tak jsem si na cigarety už musel zvyknout.
Nicméně,když k nám (rozuměj domovská hospoda našeho týmu) do hospody jednou přijel tým a začal si tam balit jointy,tak je barman málem vyrazil ven.
Jedninný co bych ještě chtěl zkusit,tak je čaj nebo,ty již tady zmiňovaný,koláčky z trávy.

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 27. srpen 2005 19:25
------

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 27. srpen 2005 19:30
No, já jsem asi divnej, ale mě přijde, že alkoholem, cigaretama, drogama atd. v životě ničeho nedosáhnu a ani nemám žádnou potřebu to zkoušet. Mám pocit, že když si sednu na kolo a jedu, tak tohu udělam pro sebe daleko víc než kdybych si zapálil a výsledek je stejný (ale nevim, já to nikdy nezkoušel a ani nikdy nebudu zkoušet)

Možná, že to je tim, že jsem, jak někteří řikají, takovej slušňáček, ale spíš je to tim, že k tomu mam přirozenej odpor (nebo spíš nenávist).

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: so 27. srpen 2005 19:37
jenda.69 napsal:
No, já jsem asi divnej, ale mě přijde, že alkoholem, cigaretama, drogama atd. v životě ničeho nedosáhnu a ani nemám žádnou potřebu to zkoušet. Mám pocit, že když si sednu na kolo a jedu, tak tohu udělam pro sebe daleko víc než kdybych si zapálil a výsledek je stejný (ale nevim, já to nikdy nezkoušel a ani nikdy nebudu zkoušet)

Možná, že to je tim, že jsem, jak někteří řikají, takovej slušňáček, ale spíš je to tim, že k tomu mam přirozenej odpor (nebo spíš nenávist).

Divnej nejsi, protože já s tebou souhlasím! Wink Dance Applause

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 27. srpen 2005 19:51
2 jenda.69: Nikdy neříkej nikdy, čili ještě že jsi řekl nikdy - později to můžeš použít jako výmluvu. Mr. Green

pjirka (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: so 27. srpen 2005 20:59
Trávu jsem zkoušel, ale nic mi to nedalo, to si redši zajdu na pivko, k tomu si dám cigárko, než tydlety sračky...
Alkohol v malých dávkách neškodí v jakémkoli množství!!!

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík

10 095,- VK
Zasláno: so 27. srpen 2005 21:19
A co caj? Kamos to jednou dones do skoly, parkrat jsem si potahnul a dutiny byly volny Smile Bylo to z maty.

Postup : 1) Z tvrdeho papiru udelame filtr
2) Sbalime si to do rulicky s cigaretovymi papirky
3) Naplni se matou z tech sacku do caje

To je cele Mr. Green
Jednoducha dedukce ze dvou premis:
P1: Co je všude - Bůh
P2: Co jiného je všude - prach
Z: Bůh je prach -> kdo nevěří v boha, nemusí uklízet prach, protože neexistuje

pjirka (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: so 27. srpen 2005 21:25
Čaj jsme nezkoušeli, ale když nám na jedný akci došli cigára, tak sme usušili banán a to bylo docela hustý...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 27. srpen 2005 21:28
Jo banán. Tak to jsme taky zkoušeli na vojně. To bylo fakt skvělý. Applause

pjirka (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: so 27. srpen 2005 23:55
Jednou jsme byli u kámoše na chatě, cigára nám došli, tak jsme uvažovali, že jeho babičce vykouříme bylinky, ale pak z toho sešlo... Nakonec jsme šli ve 3 ráno v mrazu na benzínku, která otvírala až v osm!!

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: ne 28. srpen 2005 10:19
------

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: ne 28. srpen 2005 11:53
No já chodil na základku, na které se tehdy drogovalo snad nejvíce na Severní Moravě a tam se člověk naučí říkat ne... Wink Angel Takže si troufnu tvrdit, že jsem si vypěstoval odpor ke všem drogám už od dětství... Cool Takže nemám ani zájem to zkusit... Not Talking Smile

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: po 29. srpen 2005 14:54
Ano,skusim som Marisku,ako vacsina ludi...nechapem,ako ma z toho niekto dobre pocity.Tie moje boli tocenie hlavy,neista chodza,dvihanie zaludka,chvenie svalov na nohach a nevyslovitelne suchu v ustach...ako keby mi to uzavrelo vsetky slinne zlazy..

...a odvtedy uz nikdy viac...alkohol v malych mnozstvach robi aspon dobru naladu,ale toto skor vygumuje a utupi mozog.

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: út 30. srpen 2005 12:40
.::kenas::. napsal:
A co caj? Kamos to jednou dones do skoly, parkrat jsem si potahnul a dutiny byly volny :) Bylo to z maty.

Postup : 1) Z tvrdeho papiru udelame filtr
2) Sbalime si to do rulicky s cigaretovymi papirky
3) Naplni se matou z tech sacku do caje

To je cele :mrgreen:

ale musis si predem otevrit vsechny dvere, ktere deli misto kde to budes kourit a zachod abys to stihnul dobehnout. ;))

Szkepek napsal:
Ale teď dokonce chodím z kuřačkou, takže, nikdy neříkej nikdy

Nechci si hrat nejakyho dospelaka, ale jestli myslis tu trinactiletou slecnu, tak bys ji to mel vysvetlit, pac na takovy veci ma fakt jeste more casu.

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 30. srpen 2005 16:31
CrazyCZ napsal:
Nechci si hrat nejakyho dospelaka, ale jestli myslis tu trinactiletou slecnu, tak bys ji to mel vysvetlit, pac na takovy veci ma fakt jeste more casu.

Ono je fakt divny, ze nejcasteji koho vidim kourit cigaretu jsou zensky a jeste k tomu mlady. d'oh!
Ja to moc rad nemam, co se tyka zenskejch a cigaret. Wink

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: út 30. srpen 2005 16:54
Nevadi mi kdyz zenska kouri, ja sam taky kourim, ale vadi mi, kdyz kouri mala holka, to vypada fakt priserne a nejhorsi je, kdyz si jeste mysli jaka neni skvela. Jenze ja nebyl s nazorama v tom veku jinej, takze vim, ze takovyhle domluvy nepomahaji. I kdyz kourit jsem zacal az v sedmnacti.

Orpheus (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: st 31. srpen 2005 00:03
Bugi napsal:
Že na tom nevzniká závislost je blbost. Ovšem ne fyzická jako např. na alkoholu či nikotinu, ale psychická. Člověk si prostě zvykne na to, že je svět víc v pohodě. Je zajímavý, že ke konci, co jsem to kouřil, se mi to líbilo akorát přímo při aplikaci (kouření). Pak už jsem jen chtěl aby to skončilo. Už to nechci zažít. Shame on You

Mno, ja som hulil 2mesiace skoro kazdy druhy den a potom som si jedneho dna povedal koniec a hotovo. Ziadna zavislost

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 31. srpen 2005 08:01
No četl sem knížku od Burroughse "Feťák" a tam se probíralo, že si závislost na morfiu člověk vypěstuje tak asi za půl roku, takže aji kdyby tráva byla návyková, tak za dva měsíce na ní budeš asi těžko závislej...

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: st 31. srpen 2005 17:48
Orpheus napsal:
Bugi napsal:

Mno, ja som hulil 2mesiace skoro kazdy druhy den a potom som si jedneho dna povedal koniec a hotovo. Ziadna zavislost

njn ale ty následky... Mr. Green Cool Wink Angel

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 31. srpen 2005 19:50
Existují drogy, na kterých získáte silnou závislost hned po první aplikaci. Zkusím zjistit, co to je. A pozor, u tabákových výrobků je padesátiprocentní pravděpodobnost hned při první aplikaci, že si vypěstujete závislost.

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 08:38
Bugi napsal:
Existují drogy, na kterých získáte silnou závislost hned po první aplikaci. Zkusím zjistit, co to je. A pozor, u tabákových výrobků je padesátiprocentní pravděpodobnost hned při první aplikaci, že si vypěstujete závislost.

Tak to jsou opiaty...... makovicky, heracek.... Wink

Orpheus (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: pá 2. září 2005 22:37
Ricky napsal:
Orpheus napsal:
Bugi napsal:

njn ale ty následky... Mr. Green Cool Wink Angel

Mno, a vidno ich na mne? Iba niekedy sa mi stane ze hovorim o niecom a o pat minut neviem co som hovoril. Alebo poviem strasne nezmyselnu vetu, ale iba niekedy. Zriedka

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

13 649,- VK
Zasláno: so 3. září 2005 08:36
Orpheus : Ja som ani nehulil a obcas sa mi to stane Mr. Green

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 3. září 2005 20:46
------
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:45.

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

13 649,- VK
Zasláno: so 3. září 2005 21:48
Poradim vam.Chodte na elektrotechnicku skolu tam to je sama trava.Bratranec vravel ze tam najdete od travoveho masla az po travovu cokoladu :-O.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 3. září 2005 21:59
Dieg0 napsal:
Poradim vam.Chodte na elektrotechnicku skolu tam to je sama trava.Bratranec vravel ze tam najdete od travoveho masla az po travovu cokoladu :-O.

No je fakt, že jeden se mě včera ptal jesli hulim.... Ale nic nenabízel. Když jsem řekl že ne, tak jenom na to: "Á, abstinenti.." Wink

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

13 649,- VK
Zasláno: so 3. září 2005 22:03
Taky odfajc urobil bratrancov kamo : on je zavisly na cigach ale v areali sa nesmie hulit ale cez skolsky cas asa nemoze chodit mimo arealu.A len sa postavil na murik ku plotu a hlavu vystrcil poza plot.Prisla ucitelka a opytala sa : hej co tam robis.on ze nic.A ona vies o tom ze sa nesmie fajcit v areali skoly?A on ze ja nefajcim v areali.A ona ze a vies ze mas byt v areali skoly?A on ze ved som Mr. Green.Ucitelka nasrata ale nakoniec si to s nou urovnal Wink

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: so 3. září 2005 22:30
ano ano, travicku kourim kdyz je prilezitost a ta je opravdu casto Smile cigarka nefajcim ale travicku tu muzu. neni o takovy svinstvo. hlavne je to Xzákonné tak sem s tím nikdo neukazuje na verejnosti a neotravuje vzduch ostatnim. taky toho neni jak cigaret tak se toho moc nevyhuli -> mene znicene plice. taky je s tim vetsi prdel. z cigar se nezkourite. z travy se zhulite a to je lepsi nez udelat krabku cigar a stejne z toho mate hovno. rozhodně nejsem proti a jsem pro legalizaci!
Obrázek

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík

10 095,- VK
Zasláno: so 3. září 2005 22:46
manas napsal:
ano ano, travicku kourim kdyz je prilezitost a ta je opravdu casto Smile cigarka nefajcim ale travicku tu muzu. neni o takovy svinstvo. hlavne je to Xzákonné tak sem s tím nikdo neukazuje na verejnosti a neotravuje vzduch ostatnim. taky toho neni jak cigaret tak se toho moc nevyhuli -> mene znicene plice. taky je s tim vetsi prdel. z cigar se nezkourite. z travy se zhulite a to je lepsi nez udelat krabku cigar a stejne z toho mate hovno. rozhodně nejsem proti a jsem pro legalizaci!

Cigara nefajcis jo? Co to bylo vcera? Mr. Green

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: ne 4. září 2005 02:13

Trava? Smile

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík

10 095,- VK
Zasláno: ne 4. září 2005 11:29
sap napsal:

Trava? Smile

Trava prave ze nebyla, tak si dal cigarka Wink

Orpheus (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: ne 4. září 2005 13:20
Dieg0 napsal:

Heh, na mojom gymplu rovnake.. Kolaciky na desiatu, hulenie cez prestavky v triede a raz som to s kamosom skusal aj cez hodinu.. haluz

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: ne 4. září 2005 13:36
Orpheus napsal:
Dieg0 napsal:

Heh, na mojom gymplu rovnake.. Kolaciky na desiatu, hulenie cez prestavky v triede a raz som to s kamosom skusal aj cez hodinu.. haluz

Jj,kamoš si taky zapálil v hodině...nikdo nic nepoznal Mr. Green

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: ne 4. září 2005 16:27
Hmmm,to uz sa mi zda az extremne drze... Shame on You

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

13 649,- VK
Zasláno: ne 4. září 2005 21:43
Hanni keby si mal teraz ...teen tak by si nevravel ze to je drze Wink

TaS (0)
Bažant
Bažant

10 025,- VK
Zasláno: po 5. září 2005 06:53
... ale ze su to frajeri.

toto si mal doplnit, DiegO.

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: po 5. září 2005 19:15
Dieg0 napsal:

Shame on You never tomu...mam slusne vychovanie

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

13 649,- VK
Zasláno: po 5. září 2005 20:36
hanni : a myslis si ze ja nie?Ak osi vravel v nejakych topicoch o zenskych : "keby si bol zenska uplne inac by si rozmyslal, choval sa ...".Toto plati aj o ...teen Wink

TaS : to je pravda frajerina

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: po 5. září 2005 20:37
hanni napsal:
Dieg0 napsal:

Nejde o to,že máš slušné vychování,ale o to,že v dnešní době by ti to zase tak nepřišlo,protože se dějí horší věci.Nepovažuju se za nějakého seniora (jak taky v 21 Laughing ),ale když se podívám co si dnešní děcka dovolí třeba k učitělům,tak se nestíhám divit. d'oh!

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: po 5. září 2005 20:39
Norton napsal:
hanni napsal:
Dieg0 napsal:

Nejde o to,že máš slušné vychování,ale o to,že v dnešní době by ti to zase tak nepřišlo,protože se dějí horší věci.Nepovažuju se za nějakého seniora (jak taky v 21 Laughing ),ale když se podívám co si dnešní děcka dovolí třeba k učitělům,tak se nestíhám divit. d'oh!

Jo jo, ta dnešní mládež... To za mých ladých let nebývalo! Laughing (je mi 22)

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: út 6. září 2005 10:28
To je pravda...dnesna mladez je uz ina...nechcel by som byt ucitelom na zakladnej alebo strednej skole..to je uz na psychiatriu Very Happy

Mike Ssenka (0)
Anonymní

0,- VK

Odpoved

Zasláno: čt 10. listopad 2005 12:08
Dance hulím deně 7 do týdna a nechistámse to změnit teť ani potom Dance

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK

Re: Odpoved

Zasláno: čt 10. listopad 2005 16:06
Mike Ssenka napsal:
\:D/ hulím deně 7 do týdna a nechistámse to změnit teť ani potom \:D/

to si frajer Obrázek
Obrázek
Příspěvek upravil 2× CrazyCZ, naposledy pá 11. listopad 2005 15:06.

BEZY (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: čt 10. listopad 2005 23:11
hanni napsal:
To je pravda...dnesna mladez je uz ina...nechcel by som byt ucitelom na zakladnej alebo strednej skole..to je uz na psychiatriu Very Happy

Pravda, na naší škole už jedna učitelka (frániny) skolabovala a musela na psychiatrii. Ale asi po měsíci se vrátila, takže to asi nebylo tak hrozný Think
What's up?

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK

Zasláno: pá 11. listopad 2005 01:21
Mike Ssenka napsal:
hulím deně 7 do týdna a nechistámse to změnit teť ani potom

rekl bych,ze nasledky jsou poznat uz ted d'oh!

co se nazoru na chovani dnesnich ...teen tyce,tak se pridavam k hannimu-ze nekdo huli pri hodine povazuji za zhovadilost(nerad bych se nekoho z Vas kluci dotknul)a ne za frajerinu Not Talking
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK

Zasláno: pá 11. listopad 2005 01:37
Mike Ssenka napsal:

A víš že Ti to věřím? d'oh! Nikdo jinej než vypatlanej vyhulenec by to takhle nemohl napsat.

reichsfuhrer (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK

Zasláno: pá 11. listopad 2005 13:04
CrazyCZ napsal:
Mike Ssenka napsal:

to si frajer

no mě jako moc velkej frajer nepřipadáš Shame on You ,spíš jak něco jinýho.
Shhh
já marušku skusil ale jenom skusil Exclamation

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 19:00
Kdo hulí ten umí..............hehe, to nebylo vůbec vtipný

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 01:25
chlapi,zadam vsechny-NECITUJTE PRISPEVKY NAD SVYM,dela to akorat bordel a plni zbytecne stranku.Behem realneho rozhovoru preci taky neopakujete to co rekl nekdo tesne pred vami...Diky Jarďas

nebylo :)
hulit se musi s Mírou, 7dni do tydne je zabijarna, to z cloveka nic nezbude...
Obrázek

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 11:15
------
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:06.

koscik (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 11:27
manas napsal:
Baros napsal:
Kdo hulí ten umí..............hehe, to nebylo vůbec vtipný
nebylo Smile
hulit se musi s Mírou, 7dni do tydne je zabijarna, to z cloveka nic nezbude...

Znam jednoho Miru, kterej na zakladce hulil bez Miry a je to na nem videt do tedka, takze huleni jako ee. Fakt vidim kolem sebe co to dokaze.
One world, one soul.

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 13:46
chlapi,zadam vsechny-NECITUJTE PRISPEVKY NAD SVYM,dela to akorat bordel a plni zbytecne stranku.Behem realneho rozhovoru preci taky neopakujete to co rekl nekdo pred vami...Diky Jarďas

Znam jednoho Miru, kterej na zakladce hulil bez Miry a je to na nem videt do tedka, takze huleni jako ee. Fakt vidim kolem sebe co to dokaze.[/quote]taky znam, taky vim. chce to skutecne obcas a pak bych v tom nevidel problem...ale popis to v zakonu :)
Obrázek

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 14:02
Hulit denně je zabiják....pár týdnů to možná de, ale pak může mít člověk pěkný stíhy a paranoický stavy...začne se ztrácet kontakt z realitou...zapomětlivost, poruchy motoriky, depky.......ápod...

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 14:09
chlapi,zadam vsechny-NECITUJTE PRISPEVKY NAD SVYM,dela to akorat bordel a plni zbytecne stranku.Behem realneho rozhovoru preci taky neopakujete to co rekl nekdo tesne pred vami...Diky Jarďas

mam kamosku nejakou psycholozku nebo co: stihoman, egocentrizmus, ruzny stavy. pak prej je prace se z toho dostat...
Obrázek

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 14:23
Jojo, přésně přésně

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 15:13
ja sem si to tehda uvedomil ze sem to ocitoval, ze se to nema, ale rekl sem se ze je to kratsi, ze to tak nevadi a uz se me to nechtelo editovat. ze priste si dam bacha...
Obrázek

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 16:04
diky Wink
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

mumik (0)
Bažant
Bažant

10 025,- VK
Zasláno: čt 29. prosinec 2005 21:46
Mr. Green sou to asi 2 roky, co sme si do skleníku nasadili se ségrou travku, mamka zalívala, taťka zalíval Laughing už měla něco kolem 240cm přijel děda, že se mrkne na rajčata, vyletěl ze skleníku a začal na tatu řvát, že máme ve skleníku marihuanu..taťka se začal smát, že je to nesmysl...bohužel, nakonec ho děda přesvědčil a musela se pořezat Mad
mamka to věděla, ale tata to prostě nerozeznal od okurek Laughing

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: čt 29. prosinec 2005 22:28
taky deda zkazi kazdou srandu ... :)
Obrázek

Sh@dy (0)
Bažant
Bažant

10 075,- VK
Zasláno: pá 30. prosinec 2005 00:23
Ja som tiez skusil, ale nechyba mi to ku stastiu Rolling Eyes No poznam "par" ludi, ktorym z toho pekne sibe, napr. jeden spoluziak Laughing Ale aspon sa s nim na hodinach anglictiny nenudim - sedim s nim v lavici a skoro pred kazdou hodinou anglictiny zajde na wc...

Raz pocas pisania sa zapozeral do zosita, vyzeral, ze to asi nezvladne - vyvalene oci, otvorene usta a ani nedychal... Pozriem nanho, pytam sa, ci je v pohode... A on, ze hej, len sa cudeje, ze ako mohol niekto zistit, ze "A" sa pise ako "A" Laughing Mr. Green

No je s nim aj väcsia sranda, ale na nic ine si teraz nespomeniem Rolling Eyes Anxious

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (36 let)
58 675,- VK
Zasláno: so 4. březen 2006 12:56
Copak THC na to uz jsme si v CR zvykli ale nebzpecne se zvysuje poptavka po Haši a to uz je vetsi problem...
A taky je velky rozdil jestli jste zkusily nakej "venek" nebo poradny letni "skanky" nejlepe ze zahranici Mr. Green
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 23. leden 2007 11:25
Je to skoro rok co se tu psalo a s novým tématem jak se v Holandsku dá legálně zdrogovat, by se tu mohlo znovu diskutovat. Hlavně možná někdo změnil názor. jak jsem se již přiznal, tak jsem "trávu" kouřil příležitostně, ale co jsem přestal kouřit klasické cigarety, tak ani trávu. Znám pár ůidí co běžně cigára nekouří, ale trávu si dají. Tak se přiznejte Wink
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: út 23. leden 2007 12:33
přiznávám se, že jsem to zkusil dvakrát Rolling Eyes ale vůbec nic mi to nedalo, takže nemám důvod zkoušet znovu, a rtaky vím že je to svinstvo, nebudu si vědomě ubližovat Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 23. leden 2007 15:49
Já bych z konopí udělal provázky a švihal bych vás s tim Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 23. leden 2007 15:53
Tak proč se těšíš až to zlegalizují? Wink
Jen žádnou paniku!!!!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 23. leden 2007 15:56
Joo, no možná jsem tam měl dát nějakýho smajla, aby jste viděli, že to myslim ironicky. Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 23. leden 2007 15:59
já to tušil, ale naběhl sis sám! Však výš jak rád rejpu! Laughing Laughing
Jen žádnou paniku!!!!

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 23. leden 2007 16:08
Noo skusil jsem a neublížilo mi to tak nemám důvod to neskusit jeste.. Wink

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 24. leden 2007 17:57
zkusil jsem to jedenkrát na vojně, vyšlo na mě cca 4-5 šluků a pak jsem se asi dvacet minut chlamal třeba i posteli nebo zelené stěně. od té doby nic
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: st 24. leden 2007 18:09
2drutek: tak to sem nezažil.. Mr. Green maximálně místo cesty jsem viděl vodu, ale krom toho že je všecko zrychlené to se mnou nic neudělalo.. do smíchu mi bývá asi jen prvních 5 minut.. buď nekvalitní vzorek nebo nekvalitně kouřeno.. Wink nebo obojí..

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 24. leden 2007 18:10
nepochopil jsem , kdo z nás to nekvalitně kouřil. já se v tom nevyznám
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: st 24. leden 2007 18:12
to já taky ne, ale prostě jako všechno i tohle jde oj*bat a delat na nic.. Wink

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: st 24. leden 2007 22:31
Záleží jak ti to kdo ubalí! Poprvé to nechce moc silný! Taky jsem se chlámal když mi to dali na vojně! to jsem se dozvěděl že moje těhotná žena leží v nemocnici adcera je neznámo kde!! Chtěl jsem zdrhnout a vzárove'n zabít všechny gumy(Bugi to není na tebe)! Abych se uklidnil, tak mi u felčara dali zahulit! Byl klid ajá se nezhroutil a zvládl impohovor u velitele útvaru! Psal se rok 1988!
Jen žádnou paniku!!!!

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: po 2. duben 2007 22:05
tak jsem ted mel opet moznost kostnout novy sklenikovy rocnik a jako radny sportovec jsem si ochutnaku ubalil do brokovnice (2) a muzu rict ze letosni Ustecky skanky budou hit prazdnim s cenou kolem 4 stovek za gram budou prazdnim penezenky a nase duse celkem kvalitne... Mr. Green

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 18:54
nejsem odborník, ale kolik gramů potřebuješ na jednoho jointa?

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 19:14
spíš kolik jointů uděláš z jednoho gramu, ne? nebo nevim Mr. Green
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 19:17
zeptáme se odborníků Mr. Green

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 19:23
noo to jsem zvědavej... kde je asi MAOrh? žeby se zhulil? Laughing

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 19:37
dementi Mr. Green kdybyste dali do jednoho brka cely gram tak byste hledali i vlastni noc pokud by to nebyl nejakej divokej venek Mr. Green vetsinou s cenou tak 400 za gram vam to vystaci tak na 2-3 brcka kdyz davate pomer s tabakem 1 ku 1 a pokud to balite normos kdyz to zabalim na brokadu tak vyjdou presne dve..a pokud mam u sebe rolovaci papirky tak to jde i na jedno ale to je brko pro 10 lidi Mr. Green

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 19:40
děkujeme za vyčerpávajíci informace Applause Mr. Green Mr. Green

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 19:41
kdyztak se nezname Shhh Mr. Green

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 19:42
drahý hulení Whistle

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 19:42
to je dotaz že kolik gramů potřebuješ na jednoho jointa.. Mr. Green skus tam dát ze dvě nebo ze tři géčka toho ústeckého skanku, vyhul to sám a bude ti veselo.. Mr. Green

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 19:43
nikdo nic nevidel, nikdo nic neslysel... Whistle

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 19:45
panove trosku v tom udelame poradek...ceny pro lidi co neznam nebo nemam rad Mr. Green
venkov-200kc za 1g
klasika-350kc za 1g
skanky se daji strilet mezi 400 a 500 kc podle toho jak je kupujici hloupej Mr. Green ceny pro kamarady a stale zakazniky sou samo uplne jiny...

BTW:je tu nekdo policajt??? Mr. Green (Stale jsem tady sem nenapsal ze jsem nekdy nekomu neco prodal...)

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 19:47
to máš fšecko pro svou spotřebu... Wink

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 19:47
noo a jaky je rozdil v cene pro ty co máš rád ? Surprised

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 19:49
jiste z lekarskych duvodu Mr. Green
jako vyrcholovy sportovec to mam vsechno spravne spocitane a ted muzu az na carodejnice Mr. Green tjn cca za 6 mesicu:-D
Zasláno: út 3. duben 2007 19:49
pecanz napsal:
noo a jaky je rozdil v cene pro ty co máš rád ? Surprised
velkyyyyyyyyYYYY Exclamation Mr. Green to fungule sluzba za sluzbu...

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 19:51
jinak vidim, že ty si v oboru vzdělanější než já.. jak dlouho je ten skank tak v krvi, mesíc nebo dva ? a jde to nejak urychlit jako jak se toho zbavit rychleji z krve ? a jak cca dlouho je neco obycejne, slabsi ?

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 19:52
urychlit? nechlastej a budeš mít zdravější játra Mr. Green

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 19:55
no hochu to pridej minimalne 3 mesice to mas v krvy ze slin se to poznat cca do 12 hodin a nezalaezi na sile nebo druhu...prej existuje neco naky svinstvo ze to jako mas vymocit rychleji ale nevim na jakejm principu by to melo funguvat a uz nic nereknu ted kdyz to po sobe zpetne ctu tak mne dochazi ze kdo mne nema rad tak by se toho mohl chytit a tak reknu uze jen jednu vetu Mr. Green vsem doporucuju to vyzkouset i lidem co odsuzujou koureni (jako ja...za svych 19 let jsem vykoutil cca 2 cigara) ganja je uplne neco jinyho a bacha urcite potom nesedejte za volant jo vy si pripadate v poho ale co ma rikat ten clovek kteru vlitnete do protismeru!!!
dal jedine SZ Mr. Green

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 20:17
nějak to tu utichlo, asi se bavíte přes SZ že? já to chci taky slyšet! Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 20:19
to :ma(g)orh:: a to chceš jet na sraz?!?!?!?!??!!

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík

10 095,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 20:24
hele nasel jsem jeden program kterej podle vydavani urcitych vln je schopen navodit urcite ucinky jako treba od marihuany. Kdyztak to muzete stahnout a ozkouset. www.cwta.cz/blog/fetaci.zip

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 20:26
Děláte mi chutě! Twisted Evil A to jsem přestal kouřit! Brick Wall Brick Wall
Jen žádnou paniku!!!!

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 20:29
drutek napsal:
to :ma(g)orh:: a to chceš jet na sraz?!?!?!?!??!!
no chtel bych no...

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 20:32
no budeš tam opravdu "zajímavý" příklad pro ostatní

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 20:34
nechci se obhajovat ale dela to tolik lidi a lidi do kterys by to nikdy nerekl...kazdy se snazi nako prezit nebo prozit ten zivot no...viz vise jsem psal ze nejblizsi setkani mne ceka az nekdy za cca pul roku Wink

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 20:35
jsem pro to aby si každý dělal co chce, ale od 18ti let!!!!!!

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 20:39
tak o todle jde Mr. Green ja jsem si rikal proc jsi na mne tak nabrouseny Mr. Green ja nekde napsal ze jsem ochoten to poskytnout vsem???promin ale nikdy bych to nedal nekomu o kom si myslim ze mu neni 18 a ani nikomu koho znam a vim ze pak jezdi autem ty prvni si to musej sehnatjinde a ti druzi jsou dementi ! ! ! 90% moji klientely znam vic nez jen jejich datum narozeni a misto jejich bydliste zbytek jsou lidi ktery nemam rad Mr. Green

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 20:43
ten program jsem stáhnul a asi to zkusím..ale zítra jdu do školy, tak jindy Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 20:43
Musím upozornit, že kámoš je na tohle "kuřivo" dost háklivej a bývá dost vostrej. Radši někde tajně! Nebudeme tam sami a tolerují pití, ale tohle by mohl být problém. Nezakazuji, jen předem varuji.
Jen žádnou paniku!!!!

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 20:46
ty jo to je mazec...tady se clovek zmini trosku o sobe neco a o svej historii a uz je z nej skoro postrach srazu...to jako fakt ne Shame on You
ted si pripadam jako kdybych mel na sraz dovyst alespon kilo huleni balil to tam na baru vhospe nebop kde a daval to tam gratis ke kazdej kofole Brick Wall Brick Wall Brick Wall

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 20:50
Nic jsem proti tobě nenapsal. Jen jsem si na to vzpomněl a jen lituji že již nekouřím, jinak bych si taky dal Crying or Very sad Crying or Very sad
Jen žádnou paniku!!!!

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 20:52
citace:
a daval to tam gratis ke kazdej kofole
nebo do kofoly Mr. Green
Příspěvek upravil 1× krrttek, naposledy út 3. duben 2007 20:53.

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 20:52
Jako kofča je dobrá bez travky. Cool

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 20:56
oki uvedu vse na spravnou miru...za svoji "pubertu" (0d 15-18 ) jsem toho procadil celkem dost...vzdy jen pri prilezitosti nikdy jsem se vecer nesebral a nesel si spalit rypak nekam do lesa Shame on You kdyz se mi zacalo darit ve sportu tak jsem se uklidnil a letos jsem mel 2x jednou po silvetsru a jednou ted pri kostu noveho zbozi (ABYCH VEDEL CO NABIZIM...)nyni si tim trosku meloucharim a udrzu tim styky s lidma ke kterym bych se jinak nedostal (vetsina tech lidi sou fakt pohodari Wink ) ted mam planovany vysadek (jak konzumace tak prodeje) nejmin do jiz zminovanych carodek takze nemam nemel jsem a nebudu mit nikdy jsem to nemel v ruce...natoz abych toho vezl cely bagl pres pul republiky Mr. Green

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 21:51
MAOrh napsal:
... BTW:je tu nekdo policajt??? Mr. Green

Beatova manželka, ale neboj, ta sem nesmí Mr. Green

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 12:10
heh doufam ze se to tu vcera vsechno vyjasnilo a nikdo mne nema za nakyho grazla Mr. Green

Mixal (+2)
Bažant
Bažant

10 775,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 15:48
Tak já jsem dnes měl a nějak to se mnou nic extra nedělalo. Možná to bude tím že sem byl dost opilý. Jenom se mi netradičňe točila hlava eště 2 hodiny po pití. i když to možná bude spíš tím že sem před tím nic nejedl
Obrázek
Každé ráno zhlédnu seznam 50 nejbohatších lidí na světě.
Když tam nejsu, idu do práce.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 15:52
když na to piješ tak by to stebou mělo bouchnout ještě víc ne ? nebo mi to tak u nekterych pripada..

Mixal (+2)
Bažant
Bažant

10 775,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 15:57
Já nevím, neviznám se v tom. Jen se mi dýl točila hlava. Ale že bych měl nějakou náladu pořád se smát, tak to ne
Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 16:08
jinak to je docela odvaha sem psát, že jsi se dnes ožral a potom jsi se zhulil, když ti sem chodí brácha.. ale asi jste oba dva stejní... Mr. Green teda jestli jsi s Wojckem brácha nebo si zase něco s něčím pletu.. Mr. Green

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 16:11
Podľa fotiek sú vo veku, kde nebonzujú rodičom alebo niekomu inému takéto detaily. Wink
Na počiatku bola prázdna množina.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 16:13
No vsak jasne, ale co kdyz se jednou jeden nasere a nabonzuje to. Mr. Green clovek nikdy nevi.. ale proste pripadalo mi to takove vtipne no.. Mr. Green ale jako taky bych bral nejakeho brachu se kterym bych si sel sem tam zachlastat ale nemam no.. Mr. Green

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 16:16
Ja nie, musel by som sa s ním deliť o komp Mr. Green .

Mixal (+2)
Bažant
Bažant

10 775,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 16:20
OMG! My nejsme bráchové Mr. Green My sme jen nejlepší kámoši - jak bratři. Svojeho bratra bych sem nepustil. S tím se nesnášíme.
Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 16:25
A stavím sa, že so svojim bratom sa neznášate kvôli kompy Mr. Green .

Mixal (+2)
Bažant
Bažant

10 775,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 16:39
My se nesnášíme kvůli všemu ale PC v tom taky hraje svou roli. On je totiž z větší části můj. Já si ho postupně vylepšuju. takže původní je už jen monitor a procesor. Vše ostatní je za moje prachy.
Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 16:55
Tie staré veci si predával? Ak nie, tak si mu ich mohol dať a mali by ste komp obaja. Think

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 16:58
Kdyžtak vytvořte topic o sourozencích.. tady je to o travičce.. Wink

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 18:47
no teda Mixale!! až to řeknu naší mámě!! ta se bude divit! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 18:55
Bude sa diviť, prečo nedal šluka aj jej? Mr. Green

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 18:59
ne, bude se divit že to mixal ukrad z jejích zásob Laughing

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 19:33
no alkoholem to jen prebijes pokud ti to nic neudelalo tka budto slaba davka na tvy tele nebo mas metabolismus na kterej to nezabira...i to jsem videj...ja videl horet snih a kamos byl uplne v poho...zalezi na cloveku no...

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 19:37
no na mě to taky nějak nepůsobilo (už je to skoro rok...ach ta nostalgie Laughing ) a myslím že to bylo mým metabolismem a taky to byl nesjpíš nějakej šunt... no zkrátka na prd Rolling Eyes

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 19:52
horet snih.. Mr. Green to sem nezažil.. maximálně místo silnice jsem viděl rybník ale hořet sníh to teda ne.. Mr. Green to je ten ústecký skank ? Smile to bude asi kvalitka když podpálí i sníh.. Mr. Green

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 19:59
covece ani nevim co to bylo to bylo za casu kdy to docela jelo ale bylo to neco z ceskej trrebovej (dira 10 km od usti) bylo to po treninku a to mas telo rozpumpovany jak svina to pak jde raychle a silne...zazil jsem ivelky blikaci bilbordy v lese nebo trpsaliky co se modlej u krize Mr. Green naposled padaly ze vzduchu semtexi Wink ale todle vsechno se stava jen kdyyz se jede jadna ku nule Mr. Green

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 20:13
tak to chcu zažit, padat semtexi z nebe Mr. Green Mr. Green

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: st 4. duben 2007 20:23
kamos mel njdriv nakej problem s chipsem prej mu nechtel rict kde ho vyrobily a pak mi z kapsy vypadl semtex a jako to nemas sanci pobrat o co tomu semtexu jde Mr. Green
pockej si darthe na 18...

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 10. duben 2007 18:51
Dneska jsem někde četl že v ČR jsou legální dvě odrúdy - Benico a Juso 11.. Takže MAO víš o tom něco ? Mr. Green Asi to obsahuje jenom trošičku THC co ?

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: út 17. duben 2007 21:52
to ma v sobe pouze aroma ganji...dalo by se rici ze je to seno piliti vyvarem z ganji...

Mixal (+2)
Bažant
Bažant

10 775,- VK
Zasláno: út 17. duben 2007 21:59
MAOrh napsal:
no alkoholem to jen prebijes pokud ti to nic neudelalo tka budto slaba davka na tvy tele nebo mas metabolismus na kterej to nezabira...i to jsem videj...ja videl horet snih a kamos byl uplne v poho...zalezi na cloveku no...

Takze sem to prebil alkoholem + mam rychlý metabolismus.
A musím vám oznámit, že když sem tvrdil, že to se mnou nic nedělalo, tak sem kecal (byl jsem ještě pod vlivem, nemožu za to Mr. Green ). Jediný co to se mnou udělalo byl debilní úsměv Mr. Green
Obrázek

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: út 17. duben 2007 22:03
a top je dobry zaklad... Mr. Green

Mixal (+2)
Bažant
Bažant

10 775,- VK
Zasláno: út 17. duben 2007 22:04
Už nějak nemám potřebu to dál zkoušet
Obrázek

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: út 17. duben 2007 22:55
Já nevím...technický konopí je taky legální... Whistle Mr. Green Silence

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 18. duben 2007 18:33
jak to tak sleduji, tak vy mladí nás na srazu ještě naučíte věci...

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: st 18. duben 2007 18:42
na sraz takoveto veci nepatri ne???vzdyt se tam budou dodrzovat takovy ty veci jako alkohl od 18 a tak ne....sraz by mel byt ciste legalni akci ne? Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 18. duben 2007 18:42
legální akcí s ilegální činností

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: st 18. duben 2007 18:45
jo takhleee Wink no kazdopadne my mladi (kua ja mam spinavej monitor Mr. Green ) tam jedeme za ucelem srazu Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 18. duben 2007 19:08
kdyby sis neprohlížel prasečinky, tak ho nemáš poprskaný

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: čt 19. duben 2007 17:18
To drutek: Ani nespomínaj, včera moc nevidalo, tak som musel potom po sebe čistiť celé diaľkové ovládanie... Mr. Green

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: čt 19. duben 2007 21:22
ale ja to mel o neceho sladkyho asi protoze to dost lepilo...proste to nemohlo byt ono Mr. Green
Zasláno: ne 22. duben 2007 19:06
THC, látka z marihuany, dokáže prý zpomalit růst nádoru
Obrázek
kód:
Odborníci z Harvardské univerzity zjistili, že droga tetrahydrocanabinol (THC) obsažená v marihuaně omezuje růst nádorových buněk v plících. Při pokusech na hlodavcích dokázali pomocí této sloučeniny růst tumoru zpomalit a omezit šíření rakoviny do těla myší.
22.4. 2007 12:39

BOSTON - V předchozích výzkumech se podařilo prokázat, že nádory lidské rakoviny plic rostou pomaleji v těle hlodavců, jimž byla podána mírná dávka drogy. Bostonští experti věří, že nové léky obsahující THC by se mohly brzy začít vyrábět a mohly by při léčbě rakoviny plic skutečně účinkovat.

"THC blokuje růstový faktor EGF, který umožňuje rozvoj cév v nádoru," tvrdí vedoucí výzkumného týmu Ramesh Ganju. Nádor je tedy omezován v růstu tím, že droga z marihuany blokuje rozvoj cév a zastavuje výživu tumoru.

"Rozhodně bych lidem nedoporučoval kouřit marihuanu. Mohlo by to totiž růst nádoru urychlit," varoval Ganju s tím, že THC je kvůli léčebným účinkům do těla zapotřebí dostávat jiným způsobem. Existují také studie z jiných míst světa, které prokázaly účinnost THC ve zpomalení růstu nádorů v mozku.

Zdroj:novinky.cz

Mixal (+2)
Bažant
Bažant

10 775,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 19:10
V tom případě doporučuji koláčky Mr. Green
Obrázek

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 19:11
ale ja bych uz vazne dal neco k piti...no mame tady vyborny kolacky Slinták

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 19:21
tys nás zapálil.. Mr. Green Mr. Green ale to už je OT

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 20:23
btw: Keď už spomínate tie koláčiky, videli ste Eurotrip?

Mixal (+2)
Bažant
Bažant

10 775,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 20:25
ne, co tam bylo?
Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 20:36
Tam prišli to Amsterdamu do nejakého obchodu a objednali si trávové koláčiky. Potom začali hašišiť... Problém nastal, keď prišiel čašník(jamaičan) a povedal, že v tých koláčoch žiadna tráva nebola Mr. Green .

Mixal (+2)
Bažant
Bažant

10 775,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 20:57
sugerace
Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 21:01
Taktiež tam bola pekne opísaná Bratislava Angel . Proste odporúčam pozrieť.

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 21:30
jj good filmek Mr. Green bratislava vypadala jak cernobyl Mr. Green

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 21:32
JJ, večer to tam už, ale, bolo lepšie. Najviac sa mi asi rátal ten absinth, čo tam ospevovali Mr. Green .

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: po 23. duben 2007 12:15
no jo slovenskej je nej...ono taky neni ABS jako ABS Wink jsou tri druhy...(ted atri co se daji normalne sehnat v hospodach...) Mr. Green

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: so 28. duben 2007 12:18
Tak včera som bol s kamošmi von,zase mali nejaky stuff,ja ako vždy som nechcel,ale zaujala ma metoda "finska fajka".
Fľaša naplnena vodou,najprv dal alobal,ako keby išiel len cez fľašu,potom spravil dieru,zapalil ganju,voda tiekla,ked vytiekla,tak davali.
Jeden kamoš bol z toho uplne v **** Mr. Green
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: čt 3. květen 2007 18:44
pekne ale moc slozite...zkus to udelat i po druhym brcku... Mr. Green

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: so 12. květen 2007 21:50
Tak dnes som bol z jednym kamošom na rozvoze.
Zažitok na cely život Mr. Green
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: ne 13. květen 2007 07:25
LoooL alespon to znas taky z druhej strany Anxious

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 13. květen 2007 21:36
Z tej prvej to ani nechcem spoznať,tak radšej ta druha Not Talking

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 19:05
zahulíme, uvidíme....

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 19:57
heh Mr. Green nehulis=nevis Wink

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 19:58
Applause když nechceš vědět, tak jsi na tom nejlíp Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 20:48
To si myslim,tak preto neverim v tomot pripade frazeologizme:"Kým neskusiš,tak nevieš" Wink

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 20:49
je to tak, když nezkusíš, tak nevíš, a tím pádem ani o nic nepřicházíš Smile)
Hey, hey apple!

Obrázek

Akellas (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: ne 3. červen 2007 19:15
Když to tady čtu, tak mi připadá, že je VSN fórum slušňáků. Travku jsem hulil za komančů, ale tehdy to bylo o něčem jiném. Zajeli jsme si do lesa a byla to těžká pohoda. Nikde si to nevychutnáš lépe než ve společnosti, se kterou si rozumíš.
Lepší vládnout v pekle než sloužit v nebi

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: út 5. červen 2007 21:42
je videt ze neznas to dnesni pokourenicko...taky se chodi do lesa a obac to taky tak vypada jak pises o radek vyse Smile

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 5. červen 2007 22:01
k čemu vám vlastně je hulení? akorát to leze do peněz Shame on You
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: út 5. červen 2007 22:09
todle by mohl rict kazdej o kazdym...pijes fantu???k cemu jen to leze do penez...jis susenku 3-bit k cemu???myslim ze to dle tady nema cenu resit sou lid co to odsuzou jako treba ty...sou lidi co o tom vedej a neresej to sou lidi co to delal sou lidi co to delaly...kazdopadne v dnesni dobe nema cenu posuzovatnekoho podle toho jestli huli nebo ne...jasne kdyz o nem budes vedet ze huli tak budes mit asi trosku jinej nazor alee v dnesni do be to zkusilo tolik lidi ze se kazdej clovek obcas i divy kdo vsechno...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 5. červen 2007 22:22
Takový *** nepiju Mr. Green 3bitky kupujou naši, tak si je beru... Whistle Mr. Green

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 5. červen 2007 22:26
Razz mně extra vadí kouření, protože to není jen věc kuřáků, ale i nekuřáků, kteří si musí chtě nechtě kazit plíce taky.. neřikám že jsem to nezkusil... když je nějaká pařba, tak si dám taky, ale dělám to jen takhle rekreačně, a navíc tam kde to stejně vzduchu nevadí, když tam hulí každej Very Happy
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: út 5. červen 2007 22:35
MAOrh napsal:
todle by mohl rict kazdej o kazdym...pijes fantu???k cemu jen to leze do penez...jis susenku 3-bit k cemu???myslim ze to dle tady nema cenu resit sou lid co to odsuzou jako treba ty...sou lidi co o tom vedej a neresej to sou lidi co to delal sou lidi co to delaly...kazdopadne v dnesni dobe nema cenu posuzovatnekoho podle toho jestli huli nebo ne...jasne kdyz o nem budes vedet ze huli tak budes mit asi trosku jinej nazor alee v dnesni do be to zkusilo tolik lidi ze se kazdej clovek obcas i divy kdo vsechno...

Myslím, že je rozdil v tom, jestli někdo hulí pravidelně nebo to jenom zkusil Wink
Veselé Vánoce!

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 07:10
to jenda: "ještě štěstí že jich maminka kupuje tolik." Mr. Green Mr. Green Mr. Green

to luke: 8 let jsem kouřila cigarety a myslela jsem si jak mi to bude vadit když přestanu a někdo vedle mě bude kouřit a kupodivu mi to ani trochu nevadí, nesmrdí mi to, ani mě to neobtěžuje. Říká se že odnaučený kuřáci jsou na tohle nejhorší, takže to asi není pravda Mr. Green co mi fakt vadí a vadilo mi to i když jsem kouřila, bylo, když nastoupil po ránu do autobusu člověk, kterej předtím na zastávce vybáňal tři retka a vlezl mezi ty voňavý ještě rozespalý lidičky a totálně to tam zasmraděl Not Talking Sick

to MAO: tady se zas dá řešit to, že kdo má peněz dost, ten to neřeší. Koupeš se?? proč, jen to leze do peněz. Vaříš na plynovým sporáku? Proč, dyk ten plyn leze do peněz. Jíš vůbec něco? Není to zbytečný za ty prachy??? Mr. Green Já bych spíš řekla to, že za ty peníze který dáš za pár uschlej lístečků, se rozumnej člověk dokáže zabavit jinak Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 07:20
to lukenet: ja taky koureni dost odsuzuju ale zas to nikde nerikam...mam na to zapornej nazor ale vetsinou ten kdo kouri a ja mu reknu at toho necha ze to lezo hodne do penez a ze mu to nici zdravi tak s tim ho nepresvedcis ale to je jedno...

to Makavelina: cekla jsem ze s timhle nekdo vyleze... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

to busch: to je pravda ale furt to nemeni celkovy pohled...oki budes vedet ze teda pravidelne čmoudi a kvuli tomu se s nim rtreba nebudes vubec bavit?

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 07:48
No to je každýho věc, ať si dělá co chce, já jsem teho názoru, že pokud to nikdo necpe mě, tak ať si kouří třeba vlastní výkaly, ničí si svoje zdraví a utrácí svoje prachy, takže mě osobně je úplně jedno co kdo dělá, pokud mi to necpe pod rypák Mr. Green jako svobodnej člověk si má právo každej dělat co sám uzná za vhodný, a stejně tak jako bych nikdy nevyměnila feťákovi jehlu (aby nááááhodou nechyt žloutenku nebo něco a aby chudáček nááááhodou nepošel), tak nebudu vyhulencovi dávat papírek nebo kousek krabičky na filtr Rolling Eyes
Hey, hey apple!

Obrázek

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 12:06
MAOrh napsal:

to busch: to je pravda ale furt to nemeni celkovy pohled...oki budes vedet ze teda pravidelne čmoudi a kvuli tomu se s nim rtreba nebudes vubec bavit?

O om kdo pravidelne huli travu si budu myslet že je to smažka a o tom kdo cigára že je to s nejvetší pravděpodobností slaboch Smile
Veselé Vánoce!

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 12:08
to mas 100% pravdu ale ted se tu spis resilo zna kdyz vis ze nekdo huli zda na nej masuplne jinej pohled...

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 12:15
Uplne jinej asi ne, ale u nekoho by me to treba dost překvapilo... momentalne neznam nikoho, kdo by pravidene hulil:-)
Veselé Vánoce!

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 12:27
to busch: busch mít na huliče stejný názor jako já Mr. Green

já znám pár lidí co pravidelně hulej, třeba bejvalej soused, ten si již nedokáže představit páteční večery bez dvou brk a ráno po noční šichtě bez jednoho brka, prostě když má, tak hulí a když nemá tak si jde koupit, je mu přes 30 ale kupodivu mi nepřijde zas tak vymatlanej jako jiné vyhulenky (např. moji ex spolužáci)
Hey, hey apple!

Obrázek

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 12:30
Neboj to prijde Mr. Green
Veselé Vánoce!

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 12:39
To Maka: Vymletenosť z toho mať len tak nebude, možno mu akurát začne trocha hrabať(ale komu dnes nehrabe?). Navyše fajčenie(cigariet určite, trávy neviem isto) stimuluje mozgové procesy. Nechcem sa zase nejak zastávať fajčiarom, sám nefajčím pravidelne(väčšinou len keď si niečo vypijem a trávu som mal len asi 2krát(a aj to nejaké slabé úrody)), ale nechcem ich ani odcudzovať, je to ich vec. Kto chce nech si fajčí, je to jeho vec. Môj názor sa naňho nezmení(pokiaĺ nezačne fajčiť v spoločnosti druhých ľudí, to mi už vadí).

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 12:46
to borix: No můj bratr je v toho vymatlanej totálně (i když on byl vždycky "jinej," ale on už to pak ke konci hulil jak cigára, pět šest špeků za den pro něj nebyl problém. Já to nikdy nezkoušela a zkoušet nikdy nebudu, to vím tak jistě, jako že si nikdy nenechám na čelo vytetovat "jitrnice," když si někdo tiše hulí v koutku tak ať, mě spíš vaděj ty co pak dělaj bordel a jsou nechutný, dělala jsem v nonstop baru kam občas přišli zhulenci v noci, když už všude bylo zavřeno, (většina z nich jsou teda asi debilové od přírody), ale je to hnus obsluhovat tyhle prasata, který ti každou chvíli spadnou ze židličky, převrhnou ti pullitr za bar a místo omluvy se ještě debilně tlemijou Not Talking Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 12:57
To Maka: Sama píšeš, že bol divný už pred tým. Tú vypatlanosť by som skôr pripisoval alkoholu(ktorý často k tráve neodmysliteľne patrí), ten otupuje dosť dobre. Z môjho pohĺadu je lepšie fajčiť ako piť(radšej budem žiť kratšie, ako mám byť vypatlanec).

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 13:19
to borix: on nepil. Ale bejval ukecanej, veselej, jako z divokých vajec, furt běhal a sportoval, no a co začal hulit tak se na všecko vykašlal, jen hulil a spal, občas nám čubnul něco k jídlu (už byl tak zoufale pitomej že mi z mrazáku vzal syrové listové těsto na štrůdl a seřzal ho zasyrova, a když jsem ve stole v šuplíku objevila obal tak ještě zatloukal) Rolling Eyes a teď skoro nemluví, když se ho na něco zeptáš tak to je jen: "hm." s rodinou se nestýká, na všechny kašle...
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 13:21
Vôbec nepije a fajčí trávu? To sa mi nechce veriť Not Talking .
To, že na všetkých kašle zase nieje až tak abnormálne, to dnes robí veľa ľudí aj bez toho, aby fajčilo trávu.

bohemia (+2)
Bažant
Bažant

10 670,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 13:37
Ja se u toho pekne ztrapnil. S kamoskama jsme jeli na vikend do Amstru a vecer jsme zapadli do nejakeho coffee shopu, abychom si pod vladnim dohledem dali travu. Jako jediny kluk ve skupine jsem to sel koupit. Rikal jsem manikovi, ze chci 5g nebo kolik tam bylo minimum. On se me zeptal ceho 5g. Tak jsem mu rekl, ze travy. To se zacala smat uz i vycepni. Vysvetlil mi, ze tam maji over 20 fucking kinds of this shit... trochu me ten vyber zaskocil, tak jsem vzal hned prvni od pismene A - Ambrossia. Dalsi zazitek byl s balenim, nikdy to nikdo z nas nedelal... Ale byla to sranda, pivo meli dobre.

http://www.imageshock.eu/?img=joint.jpg
Can´t you ask a little more sexfully?

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 13:47
Neříkám že vobec nepije, dá si pivko když jde do hospody, ale že by kalil, to ne. A znám spoustu lidí co hulej a vůbec nepijou alkohol.
Když on byl vždycky "mazlíček" rodiny, protože je mladší tak byl pro všecky zlatíčko, a vlastně pořád je, nikdo se nikdy nepozastavil nad tím že já jsem šťastně vdaná, mám dobrou práci, starám se sama o sebe, nejsou se mnou problémy, ale každej řeší že "chudák Liborek nemá tu práci a chudák Liborek nemá co jíst a chudáka Liborka nikdo nemá rád," ale že si to všecko chudáček dělá sám na práci kašle, z každý ho vyhoděj protože tam časem buď přestane chodit nebo tam začne chodit vyhulenej (což u kuchaře docela vadí), to už nikdo nevidí Rolling Eyes Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 14:30
Taktiež treba rozoznávať stavy, keď je eašte pod priamym vplyvom jointa a keď neni. Myslím, že keby si pár dní toho jointa nedal(tak 5), tak sa znormalizuje a bude viac-menej taký, ako predtým. Navrhovať mu to, ale, zrejme nemá zmysel.
Proste sa mi nechce veriť, že zo samotnej trávy(po 2 dňoch od užitia, samozrejme) bude človek vypatlaný.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 14:38
proč by nee, po chlastu může bejt taky vypatlanej (vzorů mám v okolí několik), a když hulil travku častěji než jedl, tak si myslím že to v něm zanechá něco, spíš než vypatlanost třeba to, že se už nezhulenej nedokáže bavit a smát nebo tak
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 6. červen 2007 14:44
Lenže pri chlaste to má dodôvodnenie(keďže zabíja mozgové bunky), ale o tráve som ešte nič také nepočul. A to, že by sa zmenil napríklad v tom smiatí je normalne, človek sa neustále mení tým kvôli jeho zážitkom.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 09:34
tak ted mám na dva mesice uplne ale uplne zbytecne thc v krvi.. Sad nechal jsem se ukecat a nemel jsem z toho totalne nic.. ani trpasliky co mi slibovali.. Mr. Green ale su debil..

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 11:49
borix: to žes o tom vživotě neslyšel neznamená, že to tak není - prostě je to svinstvo jako každá jiná droga a jako takový to na tobě nechá následky
Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 16:22
lukenet: noo myslim že v tomhle nemáš teda moc ( vůbec ) pravdu - " je to svinstvo jako každá jiná droga "...

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 16:47
moment, říkal tu někdo něco? ... nee...

já si zase myslim, že v tomhle mám (úplnou) pravdu
Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 16:51
no tak podiv se jak vypadá člověk který si každý druhý den dá nějaké to Géčko - znám plno takových lidí, a jsou to uplně normální lidé co nemají ve škole ani nikde jinde problémy.. a podiv se jak vypadá troska co si dá každý druhý den pervitin, heroin nebo jiné svinstvo.. myslím že rozdíl najdeš rychle.. Wink a to je jeden z mnoha důvodů proč bych trávu neházel do stejného pytle jako tam ty ostatní sracky.. Wink

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 16:56
myslim, že tam není žádný rozdíl. když jseš na tom jednou závislej - a je jedno co to je za typ, prostě jseš troska, která se nedokáže sama se sebou vyrovnat, od toho totiž jsou všechny drogy, abys mohl utýct od problémů, nebo od svědomí ... a říkej si co chceš, jednou poznáš, že to tak je
Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 17:07
ee já nemusím nic poznávat.. Not Talking vím jak to je.. ale nebudu ( ani nemuzu ) ti vnucovat svuj nazor.. na tohle má každý názor jiný..

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 17:31
lukenet napsal:
všechny drogy, abys mohl utýct od problémů, nebo od svědomí ... a říkej si co chceš, jednou poznáš, že to tak je

Tak aký je potom rozdiel medzi drogami a tymto http://www.vysemnesmite.cz/forum/viewtopic.php?t=1477 ???

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 17:34
To lukenet: Závislý môžeš byť na hocičom, existujú aj pozitívne závislosti. Stačí sa na daný objekt dlhší čas trocha viac zamerať a príde to samo.

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 17:37
kristepane, já mluvím o drogách, o drogách Exclamation
Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 18:01
Tak to by si mal vedieť, že aj tie(niektoré) majú pozitívne účinky Wink .

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 21:36
má cenu tady něco psát? hergot vždyť ty sis ani nepřečetl to, co jsem psal!
Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 21:40
lol ty si šašek Mr. Green

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 22:04
To lukenet: Ale prečítal. Len si myslím, že robíš z komára tyranosaura Angel .

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 22:05
anebo taky ne.. melete zbytečný nesmysly
Zasláno: so 16. červen 2007 22:07
pecanz: to se uvidí na srazu, protože tohle je na pěst
Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 22:13
dobrá no.. ObrázekObrázekObrázek.. po netu mi uz vyhrozovalo dost hrdinu.. a vlastne nejen po netu.. ale o to mi nejde vubec.. protoze vyhrozovat po netu je ubohe..
ale nesmysly meles ty.. protoze mluvit o tomhle a o heroinu jako o něčem uplne stejne si žáda docela zamyšlení..

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 22:19
To lukenet: Moc si to berieš, každý máme vlastný názor, proste sa na to vykašli, keď sa s niekým nezhodneš. Keby som sa mal byť s každým s kým sa nezhodnem, tak som už dávno mŕtvy.

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 23:50
Chlapi, vy jste to dost překroutili. Lukenet psal, že je to svinstvo, jako každá jiná droga. Ne, že je marihuana stejný prevít jako třeba heroin.
Já s ním souhlasím, nesnáším jakýkoliv drogy (tvrdý nebo měkký), kromě alkoholu v rozumném množství (alkohol sem dávám proto, aby mě někdo nechytal za slovíčko). A nesnáším lidi, co dogy berou. Protože ze svýho okolí znám několik případů, kteří začali s trávou a teď už jsou dál. Taky kdysi tvrdili, že to nic není.
Pro odlehčení jeden vtípek: "Nesnáším lidi, co berou drogy. Hlavně celníky." Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: ne 17. červen 2007 08:58
jo, brát dogy je svinstvo!!! Mr. Green

proč se sem připletla ta sebevražda??? Drogy jsou pro slabochy, pro ty co se nedokážou jinak bavit bez chemickejch s*ačiček, pro pitomce kteří se nechají ovlivnit okolím a přitom to třeba ani sami nechtějí (u nás na škole hodně lidí začlo hulit trávu protože si nechtěli před ostatníma huličema připadat "trapně", a chtěli aby je ti ostatní brali mezi sebe), pro lidi, který neuměj řešit vlastní problémy racionálním způsobem a myslej si že krátkodobé rozptýlení nějakou touhle sra*kou je od problémů aspoň na chvíli odpoutá, ale většinou si zadělaj ještě na větší. Ať si každej říká co chce, pro mě jsou všecky drogy stejný svinstvo, cokoli co ovlivňuje lidský chování a psychiku nekontrolovatelným způsobem, je svinstvo. tak.
Hey, hey apple!

Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 17. červen 2007 13:33
Samovražda sa tu priplietla,lebo nevidim rozdiel medzi ňou a drogami.
Ked si daš 9 mm do hlavy je to dokonca ešte lepšie ako si pichať niekoľko rokov Shame on You

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 17. červen 2007 15:59
Všetci sa tu bavíme o prílišných extrémoch. Vieš o kope ľudí, čo prešli ďalej, ale chceš mi povedať, že nepoznáš nikoho, kto si iba sem-tam v kľude dá trocha trávy na odľahčenie alebo pre zábavu? Ja poznám väčšinou takých a nezanecháva to na nich žiadne stopy.
A na záver aj ja dám na odľahčenie:
Len nikdy neber drogy. Len nikdy nikomu neber drogy...

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: ne 17. červen 2007 17:36
Jasně že znám takové, na kterých to (zatím) nezanechalo žádné (viditelné) následky. Ale co, každý svého (ne)štěstí strůjcem Wink

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 17. červen 2007 18:18
A práve preto si myslím, že je to vždy o človeku, keby veľmi chcel, tak dokáže prestať hocikto.
//zaujímavý tvar dokážať, tak som ho radšej opravil. Prejavuje sa nová klávesnica a odchylky oproti tej starej.
Příspěvek upravil 1× borix, naposledy po 18. červen 2007 12:11.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 18. červen 2007 11:37
to borix: Taky si myslím že když někdo opravdu chce přestat, tak přestane, a to nemluvím jen o trávě. Ale musí opravdu chtít! Stejně jako lze dost lehce přestat kouřit, tak jde skončit s čímkoli.
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: po 18. červen 2007 12:20
Ja len chcem proste povedať, že to nieje až tak o samotnej látke ako o človeku a jeho psychike. Preto pre mňa drogy niesú svinstvo(tie neškodné(alebo len veľmi málo škodné ako sú cigarety, alkohol, tráva, káva, ešte možno e ). Je to vždy len o človeku, či im podľahne. Je to o jeho blbosti, či bude fajčiť každú hodinu 5 cigariet a každú druhú hodinu si dá ešte trocha trávy a večer e.

Chlastám už dosť dlho a myslím, že by som s tým hocikedy dokázal prestať(raz som mal aj taký pokus, len tak 3 mesiace bez niečeho).
Tak isto som 2 roky v kuse celkom tvrdo fajčil, moje pľúca zvládli aj pravú kubu. A jedného dňa som si povedal dosť a prestal som úplne. Teraz si zapálim už len niekedy, ked chlastám, za triezva nikdy.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 18. červen 2007 12:37
Já jsem fajčila 8 let téže hodně moc, krabička a půl za den nebyl problém (oproti některým jsem na tom byla ještě dobře Mr. Green ) a taky jsme ze dne na den s manželem přestali, on nekouří dodneška (je to už půl roku), já si dám jednu dvě když jdu s mamkou na kafe jednou za 14 dní, ale vůbec mi nevadí když nekouřím a jsem mezi kuřákama. Máš pravdu že je to jen a jen o psychice, nesnáším výmluvy jako: Tak já přestanu příští tejden, tak já ještě dokouřím jeden karton a konec, takoví lidé vůbec nepřestanou. To už jsem ale hodně mimo téme Mr. Green

Mamina mi min. týden vyprávěla že kouřila trávu 2x v životě a už by to nikdy nechtěla, protože když si dala poprvé tak to s ní ani nehnulo a po druhé měla nějakej horor, že se jí zdálo že je mrtvá a kolem ní stáli všichni kluci a chlapi se kterýma kdy chodila a ona se nemohla ani hnout Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 18. červen 2007 14:42
borix napsal:
...myslím, že by som s tým hocikedy dokázal prestať...

To většinou takoví lidi řikají. "kdybych chtěl, tak přestanu, ale já nechci přestat"

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: po 18. červen 2007 14:57
Tak si prečítaj, že som robil aj testy(3 mesiace nieje veľa, ale ako test stačí, nie?).

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 18. červen 2007 14:57
Já vim, já vim. Já jenom řikam, že mi to toto připomnělo. Think

0r8iT (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: ne 16. září 2007 14:22
Youtube Video
Přehrát video na YouTube

0r8iT=MAO=MAOrh (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: ne 16. září 2007 14:43
Wink

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 18. březen 2008 21:42
... tady nic, Jeník se překlepnul a dal trávu místo LCD Mr. Green
Příspěvek upravil 2× jenda^^, naposledy út 18. březen 2008 21:50.

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 18. březen 2008 21:47
značka marihuana? Mr. Green Laughing
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 18. březen 2008 21:48
Oh shit, překlik jsem se v tématu Mr. Green

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: čt 20. březen 2008 10:39
no ale ozivit by se to tady mohlo Wink

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: čt 20. březen 2008 10:53
tak kdo se dobrovolně zhulí aby to tu žilo? Mr. Green

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 20. březen 2008 11:00
MAO se prý hlásí Whistle

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: čt 20. březen 2008 11:14
ani ho*no... ja jsem od 1.1.2008 cistej jak detska prdelka Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 20. březen 2008 16:15
No mě to dneska nabízel nějaký tmavší spoluobčan v Práglu Mr. Green
Ale myslim, že mně je to netřeba, když píšu otázky o monitoru do týhle diskuze... To o něčem svědčí, jen sám nevim o čem Mr. Green

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: čt 20. březen 2008 18:32
no je toho kolem mne porad spousta ale uz vzdy jen jako neaktivni prihlizejici...
Zasláno: so 5. duben 2008 06:58
tak jsem byl vcera na antidopingovce a dobry... sice se samo este ceka na potvrzeni ale co jim tem pristroj rekl tak prej uplne cisty...ikdyz je THC utlumujici latka tak i tak se po ni pri zavodech jde... takze co z toho? do tri mesicu to mate pryc z krve Wink Wink Wink

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: so 5. duben 2008 13:17
no nevim teda, pokud vim tak z krve thc mizi v radu dnu, kolem tri mesicu drzi v moci Wink
Obrázek

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: so 5. duben 2008 20:48
Fakt? Tak dlouho? Shocked
Hmmm tak to si to ještě rozmyslím - jsem to chtěla zkusit, ale 3 měsíce to mít v těle se mi nechce.
Jsem nekuřák a nikdy jsem ani neměla zapálenou cigaretu v ruce. Tak ty pokusy s bramborákovým kořením už rok odkládám - no myslím, že to odložím zas Cool
Varda Elisabeth

Chaizy (+8)
Ženská
Ženská

11 643,- VK
Zasláno: so 5. duben 2008 20:53
Taky jsem jí nekouřila a ani nechci..nekouřila jsem ani normálně..teda jenom vodničku Slinták

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: so 5. duben 2008 21:25
Teda holky, vy jste takové slušné. Já ale taky nekouřím, jen jednu dvě cigárka ročně, při zvláštní příležitosti, většinou, když mám velkou opici Laughing . Vodnici jsem kouřila a chutnalo mi to Smile . No a ještě jsem nehulila, ale ...prostě někdy bych to zkusila - když o tom kážu, tak ať vím, co to je...Ale zatím nemám odvahu. A jako koření - proč ne? Wink
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Chaizy (+8)
Ženská
Ženská

11 643,- VK
Zasláno: so 5. duben 2008 21:39
Já viděla kámošku po tom,co to zkusila a od tý doby se mi do toho fakt nechce Confused
Ale vlastně jsem jednou pila limonádu z marihuany Mr. Green a táta měl i pivo..

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: so 5. duben 2008 21:46
No toho se bojím, každý reaguje jinak. Ale touha je někdy silnější než rozum. Kde jsi pila limošku? Mně přivezla dcera z Holandska čokoládu s...
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Chaizy (+8)
Ženská
Ženská

11 643,- VK
Zasláno: so 5. duben 2008 21:50
a jaká byla čokoládka? Limošku mi koupila mamka Mr. Green noo,ale smrděla sice jako když něko hulí,ale chutnala docela dobře..a pak jsem prej byla veselejší Mr. Green

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: so 5. duben 2008 21:54
čokoláda byla dobrá, jen to v ní křoupalo, jako když tam je seno Laughing . Ale limošku bych zkusila.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: so 5. duben 2008 22:20
ja sem nikdy nezkousel, jednak me to nikdy nelakalo jedna jako epileptik travu nesmim ani videt Smile (teda to plati o chlastu a donedavna sem chlastal Laughing) Kouril sem asi 14 dni jednou jako mlade, ale v rodine huli kazdej a me to nebavi, nechutna, ani mi to neprislo frajersky abyh kouril Laughing
Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: so 5. duben 2008 23:08
2Chaizy: nemela si jeste cajicek s prichuti marušky.

Ja jsem taky nikdy nehulil, a travu ani zkouset nechci, netouzim po tom. Ale koureni uz mam za sebou, a do huby uz nikdy vice. To uz by muselo bejt aby jo asi.

2inana: jen pockej, jeste jsem neprisla Maki Mr. Green

Chaizy (+8)
Ženská
Ženská

11 643,- VK
Zasláno: so 5. duben 2008 23:17
já? čajíček? a víš,že ani nevim Mr. Green no je to možný(nezpůsobuje marihuana výpadky paměti?) ale když to říkáš,tak asi jo

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: so 5. duben 2008 23:18
davala si mi i k nemu cuchnout Mr. Green , aspon myslim Think

Chaizy (+8)
Ženská
Ženská

11 643,- VK
Zasláno: so 5. duben 2008 23:19
Mr. Green to byla ta limča Wink

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

36 535,- VK
Zasláno: ne 6. duben 2008 08:03
Jo nějakou limonádu, nebo čaj jaem měla - bylo to v plechovce myslím, ale koupila jsem to legálně v potravinách u Motolské nemocnice (u vchodu na dětské oddělení)
Varda Elisabeth

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 7. duben 2008 07:32
Ta limonáda ani tu "trávu" neviděla. Je to jen reklamní tah aby se to lépe prodávalo. Sám jsem několikrát kouřil jak vodnici i trávu a musím přiznat že mi pak bylo dobře a velice jsem kildně a hluboko spal. Co jsem přestal kouřit tak jsem si již nedal, ale dal bych si.
Jen žádnou paniku!!!!

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: po 14. duben 2008 11:27
presne tak jedine v cem je konopi (ne trava) je kamikadze Wink kazdopadne vcera sem rekl pritelkyni (nebo jsem ji spise poprosil) ze jestli bude nekdy prilezitost tak at mne k tomu nepremlouva... Laughing

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: po 14. duben 2008 11:58
To je opravdu pěkné, že jste tu tak mladí a tak rozumní. Většina, co znám, si dá. Bohužel Sad
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

36 535,- VK
Zasláno: so 26. duben 2008 12:08
Tak jsem to včera večer zkusila - vzhledem k tomu, že jsem nikdy v životě nekouřila ani cigaretu, tak to bylo náročné.
První dojmy - děsně to smrdí, v plicich to bolí. Mám pocit že to vydechuju ještě po půl hodině a smrdí mi z pusy.
Změnu jsem nepozorovala žádnou, i když přítel tvrdí, že jsem byla vysmátá, jak lečo, ale vzhledem k tomu, že já trpím na puberťácké záchvaty smíchu normálně, tak to se nedá počítat. A prý jsem byla ještě přítulnější, než obvykle, ale to není trávou, ale přítelem.
Závěr: Přišla jsem - zkusila jsem - a zbytek života se bez toho klidně obejdu. Ale jsem ráda, že mohu do deníčku připsat další zkušenost.
Very Happy
Varda Elisabeth

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: so 26. duben 2008 16:54
Ad Varda - to snad není možné Shame on You Shame on You Brick Wall - já to samé, ale úplně a doslova a do písmene a do jednoho dne Laughing Embarassed
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

36 535,- VK
Zasláno: so 26. duben 2008 19:40
Shocked fakt? Nejsme dvojčata? Very Happy
Varda Elisabeth

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: ne 27. duben 2008 08:00
Varda napsal:
Shocked fakt? Nejsme dvojčata? Very Happy

asi ano, jen já se narodila o pár let dřív Mr. Green
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 11. září 2008 07:35
Zajímavé video i porovnání názorů. Také jsem tam přidal názor.

Marihuana - lék nebo droga?
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 11. září 2008 11:05
neviděli jste někdo včera na čt2 před fotbalem ten dokument o pátečních pařbách českého národa? podle jedné děvčice z přerove se v tom přerově vůbec nehulí tráva... Very Happy Very Happy Very Happy

Bonfire (+12)
VIP Redaktor

23 755,- VK
Zasláno: pá 12. září 2008 13:54
no mel jsem travku jenom jednou (+ pak jeste takovou ochutnavku) a je to fajny Wink jenom se to nesmi prehanet at clovek neni zavisly...
dneska jsem na to ale dostal prisernou chut... Pray
♫ co krok, punk rock ♫
HTC Touch HD / Acer Aspire 1406XC / Suzuki Swift GTi / 20cm dlouhé péro

!! SAMOVOLNĚ VZNĚTLIVÝ !!

Muj svist jezdi za:
Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: ne 14. září 2008 16:53
Udělal jsem si po dlouhé robě bramboráky a trošku jsem je dochutil "travkou" Moc lituji že se nedají sehnat usušené listí. Na trhu jsou jen ty "květy" Brick Wall
Jen žádnou paniku!!!!

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 14. září 2008 17:17
Beatovy veselé bramboráky Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: ne 14. září 2008 17:18
Dávám tam toho jen trošku na chuť. Jako koření vynikající, ale nesmí se to přehnat. Shame on You Shame on You Shame on You
Jen žádnou paniku!!!!

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: ne 14. září 2008 22:10
pro zasadoveho cloveka i jen trosku jako koreni moc!!! Wink

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 15. září 2008 07:29
Víš co koření je v podstatě droga? Hafo a zásadový člověk tu snad ani není a pokud, tak se má hodně co učit. Wink
Jen žádnou paniku!!!!

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: po 15. září 2008 08:32
raz som skusil ,..,ale to bolo tak že ten alobal bol zo študenstkej čokolady Mr. Green a pri vyrobe mlieka pravdepodobne horel tam aj nejaky plast a som sa priotravil a vykašlaval som (pol hodinu) hnede niećo Mad a potom už si nepametam .,.,. mal som halucinacie a mal som pocit že umieram ,,. a za nejakych 5 hodin som sa zobudil stoho ,.,. už nikdy ,.,.Hand

som nefajćiar a hento štipalo jak keby som natiahol do seba horiacu pneumatiku
Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 15. září 2008 09:50
Blbě ubalený brko! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

167 754,- VK
Zasláno: po 15. září 2008 10:25
vodni bong Rolling Eyes
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 15. září 2008 15:33
"horel tam aj nejaky plast" Mr. Green

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: po 15. září 2008 17:06
to vypadá na mírnou otravu Rolling Eyes

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

167 754,- VK
Zasláno: po 15. září 2008 21:46
no ten alobal zo studentkej neni stokrat obycajny alobal a ked som ho daval dole nešiel bo bol prilepeny o vrch flaše ktory bol dosť tmavy ,,. i ked to bola priesvitna flaša ,.,. moc tepla tam bolo a tak to bola vražedna zmes ,.,. s jedneho nadychnutia som bol otraveny ,., stavy kašlu pol hodinu ,.,. strata kysliku ,.,. halucinacie ,.., typu ,.,. kamoś sa predomna postavil a zrazu bol sneho mikimauz ,.,. behal tam ružovy slon okolo a ked sli chalani niekam mi o pripadalo akoby pochodovali ako vojaci ,.,. vsetci rovnako a hrala do toho do rytmu nejaka hudba a mali muškety a take halušky si pametam že som mal ,. Mad a nakoniec ,.,. grcka taka čo som este nezažil ,.,.
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 15. září 2008 22:12
Palucko, už to nehul.... Mr. Green

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: út 16. září 2008 09:34
Také jsem měla tuhle "doré" bramboráčky Wink
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: út 16. září 2008 11:18
no jo. zahulíme - uvidíme a kdo hulí, ten umí

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 1 z 30