ÚvodČlánkyFórumMapa členůVtipyBlbinkyFAQAutořiKontaktRSS

Autoři

Cherokee007

je čtenář VSN
Cherokee007Článků: 0
Rychlovek: 0
Čtenářských zpráv: 10
» Celkem: 10

Profil

Články:

PODÍVEJTE SE: Klip ukazuje neviditelné Romy při práci na ZPRAVY.IDNES.CZ Externí odkaz

19. června 2011, 16:56 | Cherokee007
Vůz taxi veze pasažéry bez řidiče. Koště samo zametá odpadky na ulici. Tak se snaží nový klip občanského sdružení IQ Roma servis upozornit na to, že Romové pracují a chtějí pracovat. Lidé ale často vidí jen problémy, které jsou s některými Romy spojené. Pokračování »

Nejvtipnější a nejtriviálnější dotazy uživatelů na ROVER623.BLOG.ZIVE.CZ Externí odkaz

28. prosince 2010, 12:18 | Cherokee007
Tak jsem si dal práci a s pomocí několika kamarádů z HelpDesku jsem dal dohromady otázky uživatelů nad kterými asi zůstane kdekomu rozum stát Pokračování »

Zloděj ukradl z německého muzea dvě lokomotivy a vagón na NOVINKY.CZ Externí odkaz

10. listopadu 2010, 8:50 | Cherokee007
Nepochopitelná loupež se podařila neznámému pachateli v německém hlavním městě. Zahanbení zaměstnanci Německého muzea technologie museli volat muže zákona, když se ukázalo, že jim zmizely dvě lokomotivy a jeden vagón. Situace je o to trapnější, že lokomotivy byly muzeu jen zapůjčeny. Pokračování »

Pilulka pro život věčný bude na trhu za pár let, slibuje ruský vědec na NOVINKY.CZ Externí odkaz

19. září 2010, 8:53 | Cherokee007
Ruský vědec, profesor bioenergetiky Vladimir Skulačev, tvrdí, že odhalil tajemství věčného života. Ba, co víc - během několika let bude k dostání pilulka, která zastaví stárnutí, uvedl server RT.com. Pokračování »

10 nejhorších potravin z nabídky českých supermarketů na LIDOVKY.CZ Externí odkaz

8. února 2010 | Cherokee007
Jaké jsou doopravdy produkty ze dna nabídky tuzemských supermarketů? Jak velkou chybu můžete udělat, když při nákupu sáhnete vedle? Jaká je daň za nízkou cenu? Pokračování »

© 2005 - 2024 VySemNesmíte.cz, Design: © 2009 jenda^^
Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou odpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek. Podrobnější podmínky.