ÚvodČlánkyFórumChatMapa členůVtipyBlbinkyFAQAutořiKontaktRSS

Články se štítkem „jídlo“

Wojckova škola vaření - Grilovaná makrela (speciál)

27. června 2012 | Wojcek
Wojckova škola vaření - Grilovaná makrela (speciál) Po dlouhé době je tu opět Wojckova škola vaření a s ní i jedna dobrůtka. Počasí se umoudřilo, přestalo pršet a já dostal chuť ugrilovat si na zahradě makrelu.

Japonský hamburger v prášku

29. května 2012 | Wojcek
Japonský hamburger v prášku No nevím, jestli bych si troufl to jíst...
» Nehodnoceno | Komentáře: 3

Živý dort

28. dubna 2012 | jenda^^
Živý dort Takovýhle (prý rasistický) dort měla švédská ministryně kultury na jednom večírku ve Stockholmu.
Neznáte recept?
» Hodnocení: 5/5 | Komentáře: 1

Snažíte se kupovat neošizené potraviny?

27. února 2012 | Elephant
Snažíte se kupovat neošizené potraviny? Před začtením se do příspěvku, doporučuji urychleně nejdříve zkonzumovat zásoby nápaditě levných potravin typu euronákup, chytrý, áro apod. Až si přečtete z čeho jsou, nemuseli byste je chtít dojíst.

Mustard, the movie

17. února 2012 | Wojcek
Mustard, the movie Milovník párkových slavností musí čelit obrovskému problému a to, že došla hořčice. Jeho kamarád se mu snaží ze všech sil pomoci, ale nakonec nic nedopadne tak, jak mělo. Ponořte se spolu s našimi hrdiny do strastiplného dobrodružství a dechberoucí akční podívané.

Tragikomický příběh dvou přátel v jednom bytě, jehož autory a hlavními představiteli jsou Wojcek a Asator.
» Nehodnoceno | Komentáře: 5

Buchta za 3 minuty

14. února 2012, 11:00 | BunGee
Buchta za 3 minuty Je to hlavně pro Wojcka, ale taky pro ty, co už vyžrali všechno sladký ze spižky. Ja vim, není to tu žádnej babskej server, ale tohle je fakt pecka, hlavně by tím i mistr šéfkuchař mohl balit ženský na koleji
» Hodnocení: 4/5 | Komentáře: 6

Pizza Boomerang

20. ledna 2012 | Redakce
Pizza Boomerang Nenapadá mě nic, co by dostatečně vystihovalo tuhle reklamu.
» Hodnocení: 5/5 | Komentáře: 0

Wojckova škola vaření - druhý díl

13. září 2010 | Wojcek
Wojckova škola vaření - druhý díl Základem úspěšného krájení je ostrý nůž. Jak toho docílit jsme se naučili minule. Nyní Vám ukážu, jak naporcovat surovinu a nepořezat se při tom. Také se podíváme na to, jak nožem „utřít“ česnek.
Nakonec si zkusíme uvařit dvě jídla: bramborovou placku a tuňákový salát.

Wojckova škola vaření - první díl

6. září 2010 | Wojcek
Wojckova škola vaření - první díl V dnešním díle školy vaření se podíváme na to, jak se správně starat o svůj nůž, a konečně začneme i vařit. Na programu je ovesná kaše a pro ty náročnější přírodní vepřový řízek.

Wojckova škola vaření - úvodní díl

30. srpna 2010 | Wojcek
Wojckova škola vaření - úvodní díl Vítejte u pilotního dílu Wojckovy školy vaření. Mým cílem nebude naučit Vás vařit profesionálně a s prstem v nose, ale budu se snažit vysvětlit úplné základy, které Vám pomohou přežít a zároveň si i pochutnat v situacích, kdy na to budete úplně sami.

© 2005 - 2017 VySemNesmíte.cz, Design: © 2009 jenda^^
Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou odpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek. Podrobnější podmínky.
www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna