ÚvodČlánkyFórumMapa členůVtipyBlbinkyFAQAutořiKontaktRSS

Články v sekci Jídlo / pití

Wojckova škola vaření - Grilovaná makrela (speciál)

27. června 2012 | Wojcek
Wojckova škola vaření - Grilovaná makrela (speciál) Po dlouhé době je tu opět Wojckova škola vaření a s ní i jedna dobrůtka. Počasí se umoudřilo, přestalo pršet a já dostal chuť ugrilovat si na zahradě makrelu.

Wojckova škola vaření - druhý díl

13. září 2010 | Wojcek
Wojckova škola vaření - druhý díl Základem úspěšného krájení je ostrý nůž. Jak toho docílit jsme se naučili minule. Nyní Vám ukážu, jak naporcovat surovinu a nepořezat se při tom. Také se podíváme na to, jak nožem „utřít“ česnek.
Nakonec si zkusíme uvařit dvě jídla: bramborovou placku a tuňákový salát.

Wojckova škola vaření - první díl

6. září 2010 | Wojcek
Wojckova škola vaření - první díl V dnešním díle školy vaření se podíváme na to, jak se správně starat o svůj nůž, a konečně začneme i vařit. Na programu je ovesná kaše a pro ty náročnější přírodní vepřový řízek.

Wojckova škola vaření - úvodní díl

30. srpna 2010 | Wojcek
Wojckova škola vaření - úvodní díl Vítejte u pilotního dílu Wojckovy školy vaření. Mým cílem nebude naučit Vás vařit profesionálně a s prstem v nose, ale budu se snažit vysvětlit úplné základy, které Vám pomohou přežít a zároveň si i pochutnat v situacích, kdy na to budete úplně sami.

Historie piva

3. října 2005 | Vratislav Macek
Historie piva Zajímáte se o pivo a chcete vědět jak se tento tekutý chléb vyvíjel po staletí v českých zemích? Chcete-li se dozvědět další zajímavé informace, tak čtěte.

Čínské restaurace vám "Bóbika" neupečou

1. října 2005 | Radim Zeman
Čínské restaurace vám Na serveru idnes vyšla zajímavá recenze čínských restaurací a jejich přípravy pochutin. Je určitě zajímavé se podívat, které restaurace podle idnes prošly testem, a které byly zcela nevyhovující. Sami si uděláte jistě obrázek, jestli do takových bister zavítat či nikoliv.

© 2005 - 2024 VySemNesmíte.cz, Design: © 2009 jenda^^
Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou odpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek. Podrobnější podmínky.