ÚvodČlánkyFórumMapa členůVtipyBlbinkyFAQAutořiKontaktRSS

Články se štítkem „vaření“

Wojckova škola vaření - Grilovaná makrela (speciál)

27. června 2012 | Wojcek
Wojckova škola vaření - Grilovaná makrela (speciál) Po dlouhé době je tu opět Wojckova škola vaření a s ní i jedna dobrůtka. Počasí se umoudřilo, přestalo pršet a já dostal chuť ugrilovat si na zahradě makrelu.

Japonský hamburger v prášku

29. května 2012 | Wojcek
Japonský hamburger v prášku No nevím, jestli bych si troufl to jíst...
» Nehodnoceno | Komentáře: 3

Buchta za 3 minuty

14. února 2012, 11:00 | BunGee
Buchta za 3 minuty Je to hlavně pro Wojcka, ale taky pro ty, co už vyžrali všechno sladký ze spižky. Ja vim, není to tu žádnej babskej server, ale tohle je fakt pecka, hlavně by tím i mistr šéfkuchař mohl balit ženský na koleji
» Hodnocení: 4/5 | Komentáře: 6

Wojckova škola vaření - druhý díl

13. září 2010 | Wojcek
Wojckova škola vaření - druhý díl Základem úspěšného krájení je ostrý nůž. Jak toho docílit jsme se naučili minule. Nyní Vám ukážu, jak naporcovat surovinu a nepořezat se při tom. Také se podíváme na to, jak nožem „utřít“ česnek.
Nakonec si zkusíme uvařit dvě jídla: bramborovou placku a tuňákový salát.

Wojckova škola vaření - první díl

6. září 2010 | Wojcek
Wojckova škola vaření - první díl V dnešním díle školy vaření se podíváme na to, jak se správně starat o svůj nůž, a konečně začneme i vařit. Na programu je ovesná kaše a pro ty náročnější přírodní vepřový řízek.

Wojckova škola vaření - úvodní díl

30. srpna 2010 | Wojcek
Wojckova škola vaření - úvodní díl Vítejte u pilotního dílu Wojckovy školy vaření. Mým cílem nebude naučit Vás vařit profesionálně a s prstem v nose, ale budu se snažit vysvětlit úplné základy, které Vám pomohou přežít a zároveň si i pochutnat v situacích, kdy na to budete úplně sami.

© 2005 - 2025 VySemNesmíte.cz, Design: © 2009 jenda^^
Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou odpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek. Podrobnější podmínky.