ÚvodČlánkyFórumMapa členůVtipyBlbinkyFAQAutořiKontaktRSS

Autoři

palucko

je čtenář VSN
paluckoČlánků: 0
Rychlovek: 0
Čtenářských zpráv: 7
» Celkem: 7

Profil

Články:

iPhone vybuchol a zranil mladíka na AKTUALITY.SK Externí odkaz

19. srpna 2009, 23:07 | palucko
Mladík z Francúzska však môže povedať, že mobil vie byť aj poriadnou samovražednou zbraňou. Moderný iPhone explodoval a Pokračování »

Jak řešit nezaviněnou nehodu Vašeho vozu na JIRIVANEK.EU Externí odkaz

29. března 2009, 14:22 | palucko
Z vlastní zkušenosti vím, že člověk, který zažije nehodu ze strany poškozeného, se následně potácí mezi úřady a policií, a to v naprostém chaosu z byrokracie a papírů, navíc bez jakéhokoliv návodu, rady či pomoci, jak tuto vzniklou situaci řešit. Snad někomu tedy pomůže v podobné situaci alespoň tento stručný návod, jak se zachovat, a co kde vyřizovat Pokračování »

Mrtvé dívce poslali varování, že chodí za školu na NOVINKY.CZ Externí odkaz

25. března 2009, 21:43 | palucko
Rodiče patnáctileté britské dívky, která nečekaně zemřela ve své posteli, dostali dva měsíce po její smrti dopis, ve kterém škola zesnulé hrozila, že jí nebude umožněno ukončit ročník, jestliže nezlepší svoji docházku. Megan Gillanová nečekaně zemřela před dvěma měsíci ve své ložnici v domě svých rodičů v Macclesfieldu v hrabství Cheshire. Pokračování »

Učitelka potěšila žáky striptýzem na MAGAZIN.CZ Externí odkaz

3. listopadu 2008, 21:47 | palucko
video(nic nemravne ,..,ale zajimavy članek :mrgreen: Pokračování »

© 2005 - 2024 VySemNesmíte.cz, Design: © 2009 jenda^^
Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou odpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek. Podrobnější podmínky.