ÚvodČlánkyFórumMapa členůVtipyBlbinkyFAQAutořiKontaktRSS

Autoři

p!p@

je čtenář VSN
p!p@Článků: 1
Rychlovek: 0
Čtenářských zpráv: 4
» Celkem: 5

Profil

Články:

Kolona pandurů se na D6 srazila s osobním autem na NOVINKY.CZ Externí odkaz

15. listopadu 2023, 9:11 | p!p@
Táborité opět ohrozili bojeschopnost Armády ČR použitím nové zbraně. Tentokrát zase vyzkoušeli osvědčenou taktiku vozové hradby, tak jako v ofenzivě v roce 2016, kdy k jejich úspěchu přispěla nově vyvinutá suberzbraň, Fabia pistáciové barvy. Tenkrát se podařilo vyřadit 5 obrněných transportérů. Nyní Táborité vyzkoušeli při spanilé jízdě na Kladno další novou zbraň, kterou tentokrát koupili z Koreje. Touto novou zbraní bylo červené Hyundai ix20, které prokázalo stejné schopnosti v ničení obrněné techniky jako pistáciová Fabia. Musíme doufat, že se této superzbraně nezmocní Kim Čong Un, jinak bude se světovou demokracií ámen! Pokračování »

Einex na iDnesu 2 na OSTRAVA.IDNES.CZ Externí odkaz

30. srpna 2017, 17:38 | p!p@
Tentokrát naše celebrita odhalí svou sbírku mobilů.... Pokračování »

Zmáčknul F12 a policie ho zatkla jako hackera na TECHNET.IDNES.CZ Externí odkaz

27. července 2017, 15:05 | p!p@
Maďarský provozovatel hromadné dopravy v Budapešti zavedl nový systém pro placení lístků on-line. Narychlo spuštěné stránky však obsahovaly řadu zásadních chyb. Osmnáctiletý mladík upozornil na jednu z nich a o týden později si pro něj přišla policie. Veřejnost i odborníci kritizují jak zpackaný systém plateb, tak zřejmě nepřiměřený policejní zásah. Pokračování »

Mají ženské lehčí život?

10. června 2010 | p!p@
Mají ženské lehčí život? Kdo to podle vás má v životě lehčí? Ženská nebo chlap? Nejen v práci, ale třeba i ve sportu, soukromém životě...

© 2005 - 2024 VySemNesmíte.cz, Design: © 2009 jenda^^
Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou odpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek. Podrobnější podmínky.