ÚvodČlánkyFórumMapa členůVtipyBlbinkyFAQAutořiKontaktRSS

Autoři

Vladimir Bugdol (Bugi)

je autorem na VSN od 23.09.2005
Vladimir Bugdol (Bugi)Článků: 5
Rychlovek: 1
Čtenářských zpráv: 11
» Celkem: 17

Profil

Články:

Kolovrátek - Stadium Arcadium

30. května 2006 | Vladimir Bugdol
Kolovrátek - Stadium Arcadium Po dlouhé době, tedy přesněji po čtyřech letech, vydali Red Hot Chili Peppers nové řadové album s názvem Stadium Arcadium. Co nového nám přináší již... Kolikáté vlastně je toto CD?

Google Earth na TECHNET.IDNES.CZ Externí odkaz

29. března 2006, 11:46 | Bugi
Na satelitních mapách Google Earth objevují uživatelé další a další záhadné objekty. Jako například tohle létající auto v Austrálii. Nebo co si myslíte, že to je? Pokračování »

Přechod na letní čas

24. března 2006 | Vladimir Bugdol
Přechod na letní čas Vždy jsem byl a pořád jsem odpůrcem přechodu na letní čas. Osobně s tím mám velké problémy a vstávat do práce místo v 4:25 už v 3:25, to mi opravdu nepříjde jako dobrý nápad.

Recenze filmu: Zatoichi (Samuraj)

18. února 2006 | Vladimir Bugdol
Recenze filmu: Zatoichi (Samuraj) V roce 2003 natočil japonský režisér Takeshi Kitano film o slepém mistru meče Zatoichim podle povídky Kana Shimozavy. Chci vás s tímto filmem seznámit ze dvou důvodů. Za prvé: japonských a zároveň kvalitních filmů se u nás moc nevidí a za druhé: tento film se mi velmi líbil.

Nejlepší vánoce na EKONOMIKA.IDNES.CZ Externí odkaz

26. prosince 2005, 17:24 | Bugi
Víte kdo měl letos nejlepší vánoce? Mobilní operátoři a Ježíška jsme jim nadělili my, uživatelé mobilních telefonů, tvůrci (plagiátoři) mms, sms, ems a jiných textově-mediálních zpráv zasílaných pomocí mobilních sítí. Vzhledem k tomu, že držíme světový primát v počtu mobilů na obyvatele, bych se vůbec nedivil, kdyby jsme vyhráli i tuto „soutěž“. Ježíšku, copak nás čeká za rok? Další hromada dokola se opakujících přání? Pokračování »

© 2005 - 2024 VySemNesmíte.cz, Design: © 2009 jenda^^
Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou odpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek. Podrobnější podmínky.