ÚvodČlánkyFórumMapa členůVtipyBlbinkyFAQAutořiKontaktRSS

Autoři

Roman Gregor (romulus)

je autorem na VSN od 22.03.2004
Roman Gregor (romulus)Článků: 24
Rychlovek: 20
Čtenářských zpráv: 1
» Celkem: 45

Profil

Články:

Novoroční projev prezidenta VSN

1. ledna 2010 | romulus
Novoroční projev prezidenta VSN Místo poslechu novoročního projevu prezidenta ČR jsem se pustil do sepsání svého projevu a to „tradičního“ projevu prezidenta VSN. Jistě se z něj dozvíte mnoho zajímavých informací, které znáte, nebo vás nezajímají. :-)

Je odpočet DPH z automobilu nespravedlivá výhoda podnikatelů?

26. března 2009 | romulus
Je odpočet DPH z automobilu nespravedlivá výhoda podnikatelů? Senát schválil odpočet DPH (daně z přidané hodnoty) z osobních automobilů podnikatelů tak, jak je to obvyklé v ostatních státech a hned se znovu rozpoutala diskuse, jaká je to zase nespravedlivá výhoda pro bohaté. Věřím, že i na našich stránkách vás bude zajímat, jak vlastně DPH funguje, byť ho tady vysvětlím jenom velice stručně.

Víkendový sraz VSN - první informace

12. března 2009 | romulus
Víkendový sraz VSN - první informace Pro náš víkendový sraz již známe místo, známe termín, částečně i program a další podrobnosti. Čtěte, první informace a nezapomeňte aktualizovat svůj zápis v prezenční knize, ať víme, kdo všechno se setkáme. Kdo nepřijede, bude litovat. ;-)

Názor: Vzkaz potrefeným husám novinářským

17. února 2009 | Roman Gregor
Názor: Vzkaz potrefeným husám novinářským V poslední době se ze všech médií ozývá bití na poplach, před omezováním svobody slova. Po přečtení dalšího názoru pana Fendrycha z magazínu Týden mi to už nedalo, abych napsal i já svůj.

ČSSD jde do evropských voleb s obehranou, ale ověřenou písničkou

8. února 2009 | romulus
ČSSD jde do evropských voleb s obehranou, ale ověřenou písničkou Po zdrcujícím úspěchu v krajských volbách, kde ČSSD přesně vystihla potřeby občanů ČR a nabídla jim neplacení 30,- Kč poplatků u lékaře, zkouší podobným způsobem dobít i evropský parlament. Jako první zpravodajský server známe podrobnosti. Takže volte ČSSD a čtěte náš článek a opět můžete ušetřit.

© 2005 - 2024 VySemNesmíte.cz, Design: © 2009 jenda^^
Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou odpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek. Podrobnější podmínky.