ÚvodČlánkyFórumMapa členůVtipyBlbinkyFAQAutořiKontaktRSS

Autoři

Radim Zeman (weitless)

je autorem na VSN od 11.08.2005
Radim Zeman (weitless)Článků: 15
Rychlovek: 6
Čtenářských zpráv: 1
» Celkem: 22

Profil

Články:

Exklusivní interview - Darek Huronský

7. března 2006 | Roman Gregor, Radim Zeman
Exklusivní interview - Darek Huronský Dnes Vám přinášíme exklusivní rozhovor s našim kamarádem, kterého mnozí z vás již znáte ze SiemensManie a jak nám slíbil, občas jej potkáte i na VySemNesmite. Neslíbit Darkovi, že neprozradíme jeho pravé jméno, hned byste pochopili, jak exklusivní tento rozhovor ve skutečnosti je.

Novoroční projev

1. ledna 2006 | Roman Gregor, Radim Zeman
Novoroční projev V první den roku je obvyklé, že spousta lidí přednáší své projevy. Nechceme jim jen tiše závidět, tak jsme se v redakci rozhodli, že i naše čtenáře oblažíme novoročním tokem našich zajímavých myšlenek.

Preview filmu: Polární Express 3D

30. prosince 2005 | Radim Zeman
Preview filmu: Polární Express 3D Polární Express je celovečerní animovaný film, jenž jako první skoro celý zahráli skuteční herci, kteří poté byli převedeni do digitální animované podoby. Film je určen převážně malým dětem, ale jeho skvělou vánoční atmosféru ocení i dospělí - zvláště, když se jedná o jeho 3D podobu v kině IMAX.

© 2005 - 2024 VySemNesmíte.cz, Design: © 2009 jenda^^
Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou odpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek. Podrobnější podmínky.