ÚvodČlánkyFórumMapa členůVtipyBlbinkyFAQAutořiKontaktRSS

Autoři

Mark Pawl

je autorem na VSN od 14.08.2005
Mark PawlČlánků: 3
Rychlovek: 0
Čtenářských zpráv: 0
» Celkem: 3

Profil

Články:

Soutěž: Současná reality show II.

12. září 2005 | Mark Pawl
Soutěž: Současná reality show II. Druhý příspěvk na téma současné reality show do soutěže o vestu Siemens. Bodovat můžete v diskusním fóru u článku.

Jak správně vyhledávat na internetu

22. srpna 2005 | Mark Pawl
Jak správně vyhledávat na internetu Poslední dobou jsem si na VSN všiml, že hodně lidí hledá ať už program nebo nějaké informace a bohužel si neumí poradit sám. Já sám vždycky rád pomůžu, ale jistě oceníte, když si budete umět poradit sami a ještě k tomu si vybrat nejvhodnější alternativu ze seznamu vyhledaných stránek pro vaše účely.

Roman Šebrle a dopingová aféra

14. srpna 2005 | Mark Pawl
Roman Šebrle a dopingová aféra Naše současná největší hvězda v atletice desetibojař Roman Šebrle byl očištěn z nařčení, že použil doping, aby dosáhl lepšího výsledku na mistrovský světa v Helsinkách.

© 2005 - 2024 VySemNesmíte.cz, Design: © 2009 jenda^^
Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou odpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek. Podrobnější podmínky.